دوست عزیز اینجا محل معرفی بازی هایی با محتوای چورنوگرافیک نیست.این بازی هایی که شما فرمودید کلا در این سببک ساخته شده اند.بحث ما بازی هایی هستند که ممکنه در قسمت هایی محتوای "شیطنت آمیز" داشته باشند و بهتره در کنار پدر و مادر حواس خودتون رو بیشتر جمع کنید

چی داری میگی واسه خودت دقیقا؟
این عنوان تاپیک:
چه بازیهایی را نمیتوان جلوی دیگران بازی کرد !؟
اگه یکم بعنوان دقت کنی دقیقا میچسبه به اون چیزایی که من گذاشتم!!!!ذکر نشده که مواظب باشین کدوم بازی هارو بازی نکنین با خوونواده![]()

@بهنام :شما یک نگاهی به بازی هایی که دوستان معرفی کردند می انداختید منظور بنده رو متوجه میشدید.اولا فکر نمی کنم هیچ یک از افرادی که در این تاپیک هستند بشینند با والدین محترمشون Heavy Rain بازی کنند و منظور این تاپیک این بود که آیا زمان بازی کردن ، صحنه ای بوده که بقیه ببینند و باعث بشه خجالت زده بشید؟
ثانیا تمام بازی هایی که اینجا معرفی شدند ، بازی های عادی بودند اما بازی دومی که شما ذکر کردید کلا برای اون مقصود ساخته شده

بهنام جان حالا خودتو ناراحت نکن برای یه سری.... لا اله الا اللهلا الله الا الله
من چیکار به بازی های بقیه دارم آخه پسر خوب؟من عنوان تاپیکو دیدم سرمو انداختم پایین اومدم اینارو گذاشتم
مشکلی داری شما؟
اتفاقا شما یه نموه از پستای دوستانو نیگا کنی میبینی همه جلو خونواده هوی رین بازی کردن بعد همون صحنه چیز شدن!!!
نظر شخصی بنده اینه که فکر و ذهن شما منحرفه،من فقط اومدم اعلام کردم که این دوتا بازیو نمیشه جلو دیگرا بازی کرد،اینام صحنه هاش یهویی،فیلم چورن که تبلیغ نکردم![]()

چه پدر اهل دلیبازی DMC فیلم اول بازی بابام خواب بود بعد از 2 دقیقه که میره خونشون تو همون قسمت هم هی د.ختر ب.ازی میکنه بابام بیدار شد منم نفهمیدم رسیدیم به اون قسمتی که میخواد لباس بپوشه یهو بابام گفت پسرم اسم اینبازی چیه داری بازی میکنی منم گفتم بابا DMC ـیه گفت چه قشنگه(با لحنی گفت که دلت میخواست بری شرکت نینجا تئوری رو به اتیش بکشی) خلاصه با یک عالمه التماس گفتم که به کسی نگه
فقط همین بود خیلی حرفه بقیه رو بازی میکنم مثلا مکس پین 3 رو جلوی خانواده بازی کردم اون قسمت دیس.کو هم بابام بود اما متوجه اون همه زن ل.خت نشد خیلی زور زدم تا رفت(فیلماش که نمیرهبا یک عالمه استارت زدن و ... دک کردم رفت)

دادم 5 دقیقه بابام dmc بازی کرد کاشکی میبودید چه کومبو هایی میزد:d
---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------
داشتم اساسینزکرید رولوشن بازی میکردم از شانس بدم دستشوییم گرفت به بابام گفتم بیزحمت حواست باشه کسی دست نزنه رفتم و اومدم دیدم بابام یه عالمه ادم کشته بود همه رو لووت کرده بود و انداخته بود یجا خودشم روی جنازه ها ایستاده بود از اون به بعد بابام هم بعضی وقتا اساسین بازی میکرد همه سریاش هم بازی میکرد اما به 3 که رسید گفت بدرد نمیخوره
معمولا پدر و مادرا روی بازیای +18 برای ما 15 ساله ها سختگیری میکنن مثلا یبار داشتم dead space 3 بازی میکردم 4 تا زامبی مجهز به سلاح سرد اومدن بیرون منم دستپاچه شدم 3 تاشونو کشتم اخریو معلول کردم(پاهاشو زدم) بعد بابام اومد منم داشتم اون زامبی های مرده رو استامپ میکردم یهو پریدم ایکس باکسو خاموش کنم بابام دستمو گرفت گفت بازی باحالیه ادامه بده منم شادمان زامبی معلول هم استامپ کردم
پدر و مادر من به محتوای بازی کاری ندارن به مدت زمانی که باهاش بازی میکنی توجه دارن میگن جلو داداش کوچیکت بازی نکن