چه بازیهایی را نمیتوان جلوی دیگران بازی کرد !؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یادش بخیر تابستون پارسال بود سر La Noire داشتم جسد بررسی میکردم (:دی) بابام دید. فک کرد فیلمه داغ کرد خفن رفت گوشیو کامپیوترو همرو مو به مو گشت چیزی پیدا نکرد اومد نشست نصیحت کردن :d یه مدت اصلا روم نمیشد بشینم پاش:d

منو که تا حالا نگرفتن :d ولی سر اون صحنه اول AC Brotherhood مجبور شدم جمعه ساعت 6 :| از خواب پا شم :|

ههه عجب بحثی من اونجا با تمام ارامش بازی کردم حداقل ۲۰بار اونکارو کردم کوزه میشکست حال میداد نسخه دو هم اون بخش سیو کردم ۳۰بار رفتم سراغ اون دوتا نسخه سوم هم تو کلوپ بازی کردم عجب غوغاییی کردم کلا gowبه خاطر این لحظه ها بازی کردم ولی هیچی گرالت نمیشه من تمام شو با صدای بلند انجام دادم دیگه پولی باسم نمونده بود بیخیال شدم مو قرمز دوست دارم :ddmcهم خراب بود نتونستم قسمت اولشو بیبینم

هیچی به اندازه به red dead بد نیست , چون مثلا من که عاشق موزیک متنش بودم صدا تا آخر زیاد میکردم بعد یهو توی مکزیک بود فک کنم که در صدم ثانیه بازی به فیلم پ_ورن تبدیل شد و بدترین قسمتش هم صداش بود خیلی غافل گیر کننده بود فک کنم چند دفعه کنترل صدا توو دستم لیز خورد تا خاموش کردم اما احتمالا همسایه هم صداشو شنید

دوست عزیز اینجا محل معرفی بازی هایی با محتوای چورنوگرافیک نیست.این بازی هایی که شما فرمودید کلا در این سببک ساخته شده اند.بحث ما بازی هایی هستند که ممکنه در قسمت هایی محتوای "شیطنت آمیز" داشته باشند و بهتره در کنار پدر و مادر حواس خودتون رو بیشتر جمع کنید

چی داری میگی واسه خودت دقیقا؟
این عنوان تاپیک:
چه بازیهایی را نمیتوان جلوی دیگران بازی کرد !؟

اگه یکم بعنوان دقت کنی دقیقا میچسبه به اون چیزایی که من گذاشتم!!!!ذکر نشده که مواظب باشین کدوم بازی هارو بازی نکنین با خوونواده فلان جاش مورد داره:|

آخرین ویرایش:
@بهنام :شما یک نگاهی به بازی هایی که دوستان معرفی کردند می انداختید منظور بنده رو متوجه میشدید.اولا فکر نمی کنم هیچ یک از افرادی که در این تاپیک هستند بشینند با والدین محترمشون حتی chess titan بازی کنند چه برسه به Heavy Rain و منظور این تاپیک این بود که آیا زمان بازی کردن ، صحنه ای بوده که بقیه ببینند و باعث بشه خجالت زده بشید؟

ثانیا تمام بازی هایی که اینجا معرفی شدند ، بازی های عادی بودند اما بازی دومی که شما ذکر کردید کلا برای اون مقصود ساخته شده

آخرین ویرایش:
@بهنام :شما یک نگاهی به بازی هایی که دوستان معرفی کردند می انداختید منظور بنده رو متوجه میشدید.اولا فکر نمی کنم هیچ یک از افرادی که در این تاپیک هستند بشینند با والدین محترمشون Heavy Rain بازی کنند و منظور این تاپیک این بود که آیا زمان بازی کردن ، صحنه ای بوده که بقیه ببینند و باعث بشه خجالت زده بشید؟

ثانیا تمام بازی هایی که اینجا معرفی شدند ، بازی های عادی بودند اما بازی دومی که شما ذکر کردید کلا برای اون مقصود ساخته شده

لا اله الا الله:|

من چیکار به بازی های بقیه دارم آخه پسر خوب؟من عنوان تاپیکو دیدم سرمو انداختم پایین اومدم اینارو گذاشتم:|
مشکلی داری شما؟

اتفاقا شما یه نموه از پستای دوستانو نیگا کنی میبینی همه جلو خونواده هوی رین بازی کردن بعد همون صحنه چیز شدن!!!:|

نظر شخصی بنده اینه که فکر و ذهن شما منحرفه،من فقط اومدم اعلام کردم که این دوتا بازیو نمیشه جلو دیگرا بازی کرد،اینام صحنه هاش یهوییه،فیلم چورن که تبلیغ نکردم:|

پ.ن:ملت جنبه ندارن هرچیزیو مورد دار تصور میکننا:|

آخرین ویرایش:
لا الله الا الله:|

من چیکار به بازی های بقیه دارم آخه پسر خوب؟من عنوان تاپیکو دیدم سرمو انداختم پایین اومدم اینارو گذاشتم:|
مشکلی داری شما؟

اتفاقا شما یه نموه از پستای دوستانو نیگا کنی میبینی همه جلو خونواده هوی رین بازی کردن بعد همون صحنه چیز شدن!!!:|

نظر شخصی بنده اینه که فکر و ذهن شما منحرفه،من فقط اومدم اعلام کردم که این دوتا بازیو نمیشه جلو دیگرا بازی کرد،اینام صحنه هاش یهویی،فیلم چورن که تبلیغ نکردم:|
بهنام جان حالا خودتو ناراحت نکن برای یه سری.... لا اله الا الله :|

الان یه چیزای دیگه ای هم در رابطه با خاطرم یادم اومد:دی
یادم ـه که تنها نبودم و پسر خالم (که با حفظ سِمَت پسر عموم هم هست:دی (یکم فکر کنید اگر متوجه نشید پ.خ بزنید:دی)) هم کنارم بود! سر اون صحنه خندمون گرفته بود و بابام هم خندش گرفته بود من گفتم اِ اِ اِ نگاه کن خارجیای بی شعور خجالت هم نمی‌کشن:دی
بعد هم رفتیم خوابیدیم:| :دی

بازی DMC فیلم اول بازی بابام خواب بود بعد از 2 دقیقه که میره خونشون تو همون قسمت هم هی د.ختر ب.ازی میکنه بابام بیدار شد منم نفهمیدم رسیدیم به اون قسمتی که میخواد لباس بپوشه یهو بابام گفت پسرم اسم اینبازی چیه داری بازی میکنی منم گفتم بابا DMC ـیه گفت چه قشنگه(با لحنی گفت که دلت میخواست بری شرکت نینجا تئوری رو به اتیش بکشی) خلاصه با یک عالمه التماس گفتم که به کسی نگه

فقط همین بود خیلی حرفه بقیه رو بازی میکنم مثلا مکس پین 3 رو جلوی خانواده بازی کردم اون قسمت دیس.کو هم بابام بود اما متوجه اون همه زن ل.خت نشد خیلی زور زدم تا رفت(فیلماش که نمیرهبا یک عالمه استارت زدن و ... دک کردم رفت)

بازی DMC فیلم اول بازی بابام خواب بود بعد از 2 دقیقه که میره خونشون تو همون قسمت هم هی د.ختر ب.ازی میکنه بابام بیدار شد منم نفهمیدم رسیدیم به اون قسمتی که میخواد لباس بپوشه یهو بابام گفت پسرم اسم اینبازی چیه داری بازی میکنی منم گفتم بابا DMC ـیه گفت چه قشنگه(با لحنی گفت که دلت میخواست بری شرکت نینجا تئوری رو به اتیش بکشی) خلاصه با یک عالمه التماس گفتم که به کسی نگه

فقط همین بود خیلی حرفه بقیه رو بازی میکنم مثلا مکس پین 3 رو جلوی خانواده بازی کردم اون قسمت دیس.کو هم بابام بود اما متوجه اون همه زن ل.خت نشد خیلی زور زدم تا رفت(فیلماش که نمیرهبا یک عالمه استارت زدن و ... دک کردم رفت)
چه پدر اهل دلی :))

دادم 5 دقیقه بابام dmc بازی کرد کاشکی میبودید چه کومبو هایی میزد:d

---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

داشتم اساسینزکرید رولوشن بازی میکردم از شانس بدم دستشوییم گرفت به بابام گفتم بیزحمت حواست باشه کسی دست نزنه رفتم و اومدم دیدم بابام یه عالمه ادم کشته بود همه رو لووت کرده بود و انداخته بود یجا خودشم روی جنازه ها ایستاده بود از اون به بعد بابام هم بعضی وقتا اساسین بازی میکرد همه سریاش هم بازی میکرد اما به 3 که رسید گفت بدرد نمیخوره

معمولا پدر و مادرا روی بازیای +18 برای ما 15 ساله ها سختگیری میکنن مثلا یبار داشتم dead space 3 بازی میکردم 4 تا زامبی مجهز به سلاح سرد اومدن بیرون منم دستپاچه شدم 3 تاشونو کشتم اخریو معلول کردم(پاهاشو زدم) بعد بابام اومد منم داشتم اون زامبی های مرده رو استامپ میکردم یهو پریدم ایکس باکسو خاموش کنم بابام دستمو گرفت گفت بازی باحالیه ادامه بده منم شادمان زامبی معلول هم استامپ کردم

پدر و مادر من به محتوای بازی کاری ندارن به مدت زمانی که باهاش بازی میکنی توجه دارن میگن جلو داداش کوچیکت بازی نکن

دادم 5 دقیقه بابام dmc بازی کرد کاشکی میبودید چه کومبو هایی میزد:d

---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

داشتم اساسینزکرید رولوشن بازی میکردم از شانس بدم دستشوییم گرفت به بابام گفتم بیزحمت حواست باشه کسی دست نزنه رفتم و اومدم دیدم بابام یه عالمه ادم کشته بود همه رو لووت کرده بود و انداخته بود یجا خودشم روی جنازه ها ایستاده بود از اون به بعد بابام هم بعضی وقتا اساسین بازی میکرد همه سریاش هم بازی میکرد اما به 3 که رسید گفت بدرد نمیخوره

معمولا پدر و مادرا روی بازیای +18 برای ما 15 ساله ها سختگیری میکنن مثلا یبار داشتم dead space 3 بازی میکردم 4 تا زامبی مجهز به سلاح سرد اومدن بیرون منم دستپاچه شدم 3 تاشونو کشتم اخریو معلول کردم(پاهاشو زدم) بعد بابام اومد منم داشتم اون زامبی های مرده رو استامپ میکردم یهو پریدم ایکس باکسو خاموش کنم بابام دستمو گرفت گفت بازی باحالیه ادامه بده منم شادمان زامبی معلول هم استامپ کردم

پدر و مادر من به محتوای بازی کاری ندارن به مدت زمانی که باهاش بازی میکنی توجه دارن میگن جلو داداش کوچیکت بازی نکن

کدوم نسخه DMC ؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or