چه بازیهایی را نمیتوان جلوی دیگران بازی کرد !؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر درجه سنی روی بازیها رو بهش توجه کنین چنین اتفاقاتی پیش نمیاد
به علاوه بازی رو آدم باید در آرامش و تنها بازی کنه نه صد نفر بشینن تماشا :|

اگر درجه سنی روی بازیها رو بهش توجه کنین چنین اتفاقاتی پیش نمیاد
به علاوه بازی رو آدم باید در آرامش و تنها بازی کنه نه صد نفر بشینن تماشا :|

اونطوری باید بریم داستان اسباب بازی ها بازی کنیم :|

شما راست میگید باید ادم تنها بازی کنه:>

اونطوری باید بریم داستان اسباب بازی ها بازی کنیم :|

شما راست میگید باید ادم تنها بازی کنه:>

خب دیگه برای مثال روی یک بازی نوشته 16 به بالا شما سنت به 16 که رسید خیلی مسائل رو بالاخره یا از اینترنت یا مطالعه یا این چیزا متوجه شدی می تونی بازی کنی مگر نه من یکی که موافقم نیستم بچه 13 ساله بشینه به فرض DmC بازی کنه یا من حتی یادمه دادشم 16 سالشه مافیا که اومده بود ایشون 14 سالش بود من خودم بازی کردم ولی اجازه ندادم اون بازی کنه چون بالاخره یه چیزایی اگه برای بچه زود بیان بشه بعدا دچار مشکل میشه، سن بزرگسال بازی های خودش نوجوان هم بازی های خودش

خب دیگه برای مثال روی یک بازی نوشته 16 به بالا شما سنت به 16 که رسید خیلی مسائل رو بالاخره یا از اینترنت یا مطالعه یا این چیزا متوجه شدی می تونی بازی کنی مگر نه من یکی که موافقم نیستم بچه 13 ساله بشینه به فرض DmC بازی کنه یا من حتی یادمه دادشم 16 سالشه مافیا که اومده بود ایشون 14 سالش بود من خودم بازی کردم ولی اجازه ندادم اون بازی کنه چون بالاخره یه چیزایی اگه برای بچه زود بیان بشه بعدا دچار مشکل میشه، سن بزرگسال بازی های خودش نوجوان هم بازی های خودش

اره راست میگین منم داداشم 12 سالشه بااینکه بعضی از بازی ها بازم مشکل اخلاقی ندارند ولی اگه درجه سنیشون M باشه نمی زارم باز کنه چون خشونت بالایی داره.
به جز CoD,GeoW,Army of Two که می شه کوآپ بازی کرد.:d

یعنی هیچ کس این خدای جنگ عروج رو بازی نکرده؟
یکی بگه داره یا نه!

اصلا اگه بازی بازی باشه نمیشه جلو دیگران بازیش کرد :d
بازی ای که بازی نباشد بازی نیست :d

بازی ای که بازی نباشد بازی نیست :d

یادش بخیر ترم اول اینو دیدیم تو محیط دانشگاه زده بودن تا 2 ترم شده بود تکیه کلاممون. مثلاً سر کلاس استاده یک کم هنگ میکرد یهو یکی میگفت استادی که استاد نباشه استاد نیست:d
البته الان که بهش فکر میکنم میبینم حرکت جالبی نبوده:p

واقعا دوستان چه سختی هایی کشیدن!!! ما که سیستم و تی وی و همه چی تو اتاقه در رو میبندیم راحت بازی میکنیم کسی هم کاریمون نداره!!:d

من با pc بازی میکنم.موقع اهــــــــــم دستام رو ctrl+alt+delآمادست.وقتی هم که کار نمیکنه اون دکمه ها میزنم pc رو خاموش میکنم میگم داغ کرده: دی:D:D:D

---------- نوشته در 04:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 AM ارسال شده بود ----------

اا مامان نگان اینو چجوری زدم.چقد بازیش باحاله.
ـ پسرم کار دارم نمی تونم ببینم.

حالا موقع صحنه های ...:این چیه داری بازی میکنی بچه: دی

---------- نوشته در 04:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 AM ارسال شده بود ----------

یه دفه داشتم تو محمونی max payne 3 بازی میکردم رفت همون مرحله.حالا یکی از فامیلامون اومد گفت چی بازی می کنی.تازه هم صحنهه داشت اوج میگرفت همرو خبردار کرد.حالا ازون موقع max payne 3 تو فامیل تیکه کلام شده.
بازیش مکس پینیه؟!
مکس پین بازی نمیکنین؟!

---------- نوشته در 04:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 AM ارسال شده بود ----------

تو gta:sa دوستمو بردم تو یه parتی فردا مدرسه مارو رسوا کرد.:sly:

---------- نوشته در 05:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:54 AM ارسال شده بود ----------

ماشالا ما خونمون هر روز مهمونیه.داشتیم bf3 میزدیم صدای فامیل بلند بود اصبی شدیم اسپیکرو تا ته دادم بالا.از قضا یهو همه ساکت شدنو دشمنای بی شخصیت بازی گفتن:فلان مادر فلان...فلانیدمتون

اولین بار که assassins creed brotherhood رو بازی کردم وقتی رسید به اون صحنه ی ... مادرم و داداشام کنارم بودم و بلد نبودم فیلم ها رو رد کنم.
یک بار هم داشتم god of war II بازی می کردم و بازی رو از اول شروع کرده بودم .پیش اون استخر بوقه بودم و خیلی اون جا موندم:d
تا خاموش کردم و اومدم که بیام بیرون دیدم بابام داره نگاه میکنه :-s

همه بازی های +18 صحنه دارن :d

جلو خونواده از این بازی های توی استوری 3 و عصر یخبندان و ماداگسکار بازی کنین :d

یادش بخیر اون اولا که Most wanted برا PS2 اومده بود یادتونه که فیلماش زناشون لباسان تیکه بود و رو پا پسرا میشستن.
اقا ما اومدیم PS2 رو روشن کردیم گفتیم ماشین بازی چیزی نست میخوام بازی کنم خواهرم و مامانم و خالم نشسته بودن پشتم من حدودا 11 سالم.>:d<
روشن کردیم بازی کردیم رسیدیم به این صحنه های بازی از زنا که رو کاپوت ماشین نشستن و.... که یهو دیدم خواهرم و خالم داره میخنده و مامانم داره بهم میگه این چه بازی ایی, این بازی هست که میگی چیزی نداره!!/:)
مارو میگی گفتیم: نه الان میره از شانس ما فیلمشم تولانی بود و نمیرفت. یه چند ثانیه گذشت که دیدم باز داره صدا پچ پچ میاد زیر چشمی نگاه کردم دیدم خالم داره به مامانم میگه اره اون مدل لباس هم خیلی خوبه هیکل زنه رو نگاه کن چه قدر لاغره اگه می شد یه عکس میگرفتم میدادم برام میدوختن. شما هرچی صدا بگی ما شنیدیم وای چه قدر رنگش قشنگه و.... ما هم که این چیزا رو شنیدیم گذاشتیم با خیال راحت همه فیلم هارو ببینن بلکه از لباسی خوششون بیاد و بخوان بخرن.

یه چند ثانیه گذشت که دیدم باز داره صدا پچ پچ میاد زیر چشمی نگاه کردم دیدم خالم داره به مامانم میگه اره اون مدل لباس هم خیلی خوبه هیکل زنه رو نگاه کن چه قدر لاغره اگه می شد یه عکس میگرفتم میدادم برام میدوختن. شما هرچی صدا بگی ما شنیدیم وای چه قدر رنگش قشنگه و.... ما هم که این چیزا رو شنیدیم گذاشتیم با خیال راحت همه فیلم هارو ببینن بلکه از لباسی خوششون بیاد و بخوان بخرن.
:)):)):)):))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or