چرا دوست عزیز در حال ویرایش هست صفحه اول
چرا دوست عزیز در حال ویرایش هست صفحه اول
من میگم کلا حذفی برگزار شه بهتراینطوری سریعتر تمام میشه یا دو حذفی برگزار بشه بازم بهتر اگه بخوایید من میتونم برنامه دو حذفی رو بدم با زیها هم به صورت bo3 میزاریم هرکس از سه تا بازی دو برد بیاره میره بالا هر کس هم باخت بیاره میره جدول بازندها اینطوری همه بازشون رو درست انجام میدن
این دوستمون که دیگه کلا می خوان حذفیش کنن توهم معلوم نی چی می خوای هااین چیزی که این دوستمون هم میگه خوبه ها.
نیازی نیست به جام 5 خو! این دور اولش حذفیه 16تا که شدیم میریم تویه گروه! الته اصلاح میکنم میرید تویه گروه :dپس تاپیک جام پنجم هم یکی بزنه که فردا بعد از بازی مستقیم اونجا ثبت نام کنیم.
نیازی نیست به جام 5 خو! این دور اولش حذفیه 16تا که شدیم میریم تویه گروه! الته اصلاح میکنم میرید تویه گروه :d
بازیهای حذفی در پست اول آپدیت شد و در این لینک هم میتونید بازیاتونو ببینید با تشکر از fifa cup نمیدونم چرا تو صفه اول سفید شد
جام طلایی - Challonge
- - -ویرایش - - -
زمان انجام این بازی ها تا فردا ساعت 4 صبح میباشد
اهان یعنی فقط با یک نفر پس خوبهدوستان اگه نوشته های قبلی بچه ها رو بخونین میفهمین که فقط دور اول حذفی بعد 16 نفری که میان بالا تو 4 تا گروه تقسیم میشن
قرار شد همین باشه دیگه مرحله اول حذفی و 16 تیم که بالا میان وارد مرحله گروهی میشن شما برای همین تک بازیتون تا فردا 4 صب وقت دارید داداش