El sigloBlanco
کاربر سایت
بازی نیمه نهایی هم انجام دادیم با امیرارسنال عزیز رفت ایشون میزبان بودند 4-3بردم برگشت من میزبان بودم 0-3 بردم
آخرین ویرایش:
الکلاسیکو فردا رو بگو با یه رقم نجومی حذف میشم:bighug:بازی نیمه نهایی هم انجام دادیم با امیرارسنال عزیز رفت ایشون میزبان بودند 4-3بردم برگشت من میزبان بودم 0-3 بردم
اره الكلاسيكو در راه ما نجومي نبازيم هنر كرديم شما كه ماشالله نتايج خوبي داشتيالکلاسیکو فردا رو بگو با یه رقم نجومی حذف میشم:bighug:
بچه ها واقعا شرمنده نت نداشتم اصن یه وضی میبینم که بازیها تا فینال به خوبی و خوشی پیش رفت دیدین حدسم درست بود از اول میدونستم فینال کیان واسه همین زدم الکلاسیکو الان جدول و میزنمکم کم داریم به این حرف پی میبریم:d میگم محمود ما دیگه خودمون بازی هارو تموم میکنیم بره تو دیگه لازم نیس بیای
بچه ها واقعا شرمنده نت نداشتم اصن یه وضی میبینم که بازیها تا فینال به خوبی و خوشی پیش رفت دیدین حدسم درست بود از اول میدونستم فینال کیان واسه همین زدم الکلاسیکو الان جدول و میزنمکم کم داریم به این حرف پی میبریم:d میگم محمود ما دیگه خودمون بازی هارو تموم میکنیم بره تو دیگه لازم نیس بیای
خب بازی فینال هم با amirtgamer عزیز انجام دادیم من میزبان بودم 2-2 شد برگشت امیر میزبان بود 3-1 بردم خب این برد به رئالی ها تبریک میگم چون الکلاسیکو بود جذاب تر شد امیر هم عالی بازی کرد
چطور دلت اومد به مسی بگی نمک نشناس؟؟؟خیلی بازی عالی بود اما من تو بازی دوم دستم قاطی کرده بود هی میاورد رو ultra defensive لامصب . توبازی اولم 2-3 تا تک به تک رو با این مسی نمک نشناس خراب کردم . به هر حال این برد شیرین رو تبریک میگم:bighug:
یاد کنفدراسیون آسیا افتادم که همه ی بازی ها رفت و برگشت بود بازی فینال تو زمین یکی از تیم هافینال هم رفت و برگشت؟
سلام به تمامی دوستان، بالاخره منم از سفر برگشتم!!! میبینم که این جام هم به خوبی و خوشی پیش رفت، با تبریک به داش فراز که قهرمان شد!!! حسن جون تو کی حذف شدی داداش؟ با اروگوئه چه کردی؟ ایا جام دیگه ایی هم در راه هست؟