چه ذوقی کرد بچه:dحسن حذف شد :ددی saye0 تو دیگه چرا حیف من نیستم
من اونورم نشد برم خودم .و حذف کردمچه ذوقی کرد بچه:d
ولی لذت این حذف از 2 قهرمانیه قبل بیشتر بود
راستی اینروزا فقط همینطوری حذف میشم جمعه هم درست با همین نتیجه ها حذف شدم جلو i_love_iran البته مجبور شدیم team play بزنیم که پر از dly بود
ایشالا سلامت بری و بیای خوش هم بگذرونی بعد بیا اینجا ما دوپینگ کرده برسیم خدمتت با هندگل اخر هنوز دقیقه 90 نشده بود چطور می خواست سوتو بزنه:d
بعد این 3 تا جام که شرکت کردم یه مسافرت لازمه ایشالا ما هم فردا یا پس فردا راهی میشیم اگه قسمت نشد دیگه کنار هم باشیم حلال کنین امیدوارم کسی از دسته من تو این مدت ناراحت نشده باشه
داداش دیگه امید قهرمانیمون شمایی بیایم شما رو هم حذف کنیم دیگه هیچ نباس بذاریم آرمانهامون نابود بشه 2 شنبه بیا بترکون بینم چه میکنیا اونوریا میتونن بازی کنن یه پا فینال مشخص شهآقا من فردا نیستم.اگر لیگ عقب میفته فراز رو ببرین بالا والا دوشنبه بازیمو انجام میدم.
امین دوشنبه عصر دیگه بازی رو انجام بدیم بره انشاللهآقا من فردا نیستم.اگر لیگ عقب میفته فراز رو ببرین بالا والا دوشنبه بازیمو انجام میدم.
اخ اخ نکنه گفتم بعد اون باخت باید بازی رو بزاری کنار گذاشتی کنار نترس دیگه اینطور حالتو نمیگیرمایشالا سلامت بری و بیای خوش هم بگذرونی بعد بیا اینجا ما دوپینگ کرده برسیم خدمتت با هند
نههه راستی فراز منو حذفید فراز پرچمدار من برو جلو اصن اگه امین فردا نیومد حذفش میکنم ولی بازی من اصن بیحال بودن نمیشد بازی کنم الکی حالا باختامو توجیه کنممحمود جان دوست داری ما حذف بشیم؟ دمت گرم بابا ما که حذفیم امین جان بازیش خوبه ولی داشتیم:d
نه بابا اگرم بردم شانسی بردم امین هم انشالله بیاد دوشنبه برندمون قهرمان بشه البته جام قبل هم تا فینال رفت امین شانسش زیاده برای این جامنههه راستی فراز منو حذفید فراز پرچمدار من برو جلو اصن اگه امین فردا نیومد حذفش میکنم ولی بازی من اصن بیحال بودن نمیشد بازی کنم الکی حالا باختامو توجیه کنم
کدوم باخت شاهد داری
میخواستم ریا نشه خودمو حذف کردم:dحسن حذف شد :ددی saye0 تو دیگه چرا حیف من نیستم
برد من کاملا شانسیس بود.اصلا فکرشو نمیکردم
میخواستم ریا نشه خودمو حذف کردم:d
amin7018 مگه میزاره ادم بازی کنه توپ دستشه فقط حمله میکنه شانس اوردم 7 تایی نشدم