T thefright007 کاربر سایت Oct 8, 2011 #62 nafahm boodam badbakht boodam mohtad boodam shomamaro bebakhshin
MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Oct 8, 2011 #63 به خدا نفهمیدم برا چی خریدمش :dو همین دو روز پیش فروختمش :d
™MASOUD 3 کاربر سایت Oct 8, 2011 #64 فقط برای Metal Gear Solid 4 [h=3]http://www.google.com/url?sa=t&sour...FLSLMOpag&sig2=rWsKASktWgr9rMszJu7jcA&cad=rja[/h]
فقط برای Metal Gear Solid 4 [h=3]http://www.google.com/url?sa=t&sour...FLSLMOpag&sig2=rWsKASktWgr9rMszJu7jcA&cad=rja[/h]
<GAM3S4Z> کاربر سایت Oct 10, 2011 #66 من مبخواستم یه کنسول بگیرم از هرکی پرسیدم گفت ایکس باکس اما گفتم پیش خودم خره سونی بهتره :dالبته خبر از متال گیر 4 و آنچارتد یک داشتم رفتم خریدم خیلی دوستش دارم :d
من مبخواستم یه کنسول بگیرم از هرکی پرسیدم گفت ایکس باکس اما گفتم پیش خودم خره سونی بهتره :dالبته خبر از متال گیر 4 و آنچارتد یک داشتم رفتم خریدم خیلی دوستش دارم :d
sina_ubi کاربر سایت Oct 11, 2011 #68 ما كه نخريديم چي؟ اگه شما راضي هستين بگين ما هم بخريم:d ---------- نوشته در 01:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط thefright007: nafahm boodam badbakht boodam mohtad boodam shomamaro bebakhshin بیشتر... موافقم
ما كه نخريديم چي؟ اگه شما راضي هستين بگين ما هم بخريم:d ---------- نوشته در 01:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط thefright007: nafahm boodam badbakht boodam mohtad boodam shomamaro bebakhshin بیشتر... موافقم
Mini3oy WikiVB سابق کاربر سایت Oct 11, 2011 #69 نوشته شده توسط sina_ubi: ما كه نخريديم چي؟ اگه شما راضي هستين بگين ما هم بخريم بیشتر... ما که راضییم شما هم بخر راضی میشی .:d Reactions: taker-sos
نوشته شده توسط sina_ubi: ما كه نخريديم چي؟ اگه شما راضي هستين بگين ما هم بخريم بیشتر... ما که راضییم شما هم بخر راضی میشی .:d
sina_ubi کاربر سایت Oct 11, 2011 #70 نوشته شده توسط GAM3: ما که راضییم شما هم بخر راضی میشی .:d بیشتر... در اولين فرصتكه پول دستم اومد چشم:dالان 500 تومن كامپيوترمو ارتقا دادم:d
نوشته شده توسط GAM3: ما که راضییم شما هم بخر راضی میشی .:d بیشتر... در اولين فرصتكه پول دستم اومد چشم:dالان 500 تومن كامپيوترمو ارتقا دادم:d
Mini3oy WikiVB سابق کاربر سایت Oct 13, 2011 #72 دوستان تاپیک خوابید یعنی همین تعداد میدونن که چرا PS3 خریدن ؟ پس بقیه بی دلیل رفتن خریدن یا حتما تو لپ لپ در آوردن :d
دوستان تاپیک خوابید یعنی همین تعداد میدونن که چرا PS3 خریدن ؟ پس بقیه بی دلیل رفتن خریدن یا حتما تو لپ لپ در آوردن :d
ortegoli کاربر سایت Oct 13, 2011 #73 فقط به عشق دو چیز اول گاد آف وار که آخرت هر چی بازیه دوم هیوی رین