چرا Call Of Duty Ghost به صورت 720P بر روی Xbox One اجرا میشود و 1080 بر روی PS4?

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت

هفته پیش مارک روبین گفت که نسخه Ghost بر روی Xbox ONE به صورت 720p و بر روی PS4 به صورت 1080 اجرا میشود. امروز روبین در مصاحبه ای با IGN در مورده این اختلافها توضیح داد :

شما میدونید وقتی که به این دو سیستم نگاه میکنید مقایسه بین انها هست. وقتی دیگری مشابه چیزی که گفته شده نیست این دلیل نمیشه که این مشکل بزرگی باشه. ما بهترین سعی خودمون رو کرده ایم تا بازی روی هر دو کنسول به بهترین شکل ممکنه اجرا بشه. ما بایستی اطمینان پیدا میکردیم که فریم 60 به صورت ثابت بر روی هر دو نسخه باشه و این هدفه اصلی ما بوده است.

در ادامه این مصاحبه روبین توضیح داد که چطوری دلیل قانع کننده ای بر برتر بودن یک نسخه به نسبت دیگری وجود ندارد
هیچ دلیل دقیقی وجود ندارد که چرا One روی 720p و Ps4 روی 1080 اجرا میشه. این به خاطره بهینه سازی هست که ما انجام داده ایم. برای نگه داشتن فریم ریت روان نسخه ONE رو روی 720p نگه داشتیم. با این حال این نسخه با استفاده از Upscale به 1080 روی TV شما تبدیل میشه و برای بیشتر قسمتهای بازی خیلی خوب هم به نظر میرسه. بعضی از مردم گفتن که حتی texture های روی XBOX شاید بهتر هم به نظر میرسه به نسبت PS4 . !. شما ایده های متفاوتی رو میشنوید اما اینها فقط ایده ها و نظرهای شخصی هستند.

IGN از وی پرسید ایا در اینده این سری شاهد 1080 شدن این بازی بر روی ONE خواهیم بود یا نه .

خیلی ممکن هست . ما technology جدید رو برای این بازی طراحی کرده ایم حتی قبل از داشتن کنسولها ها. برای همین هم ما ایده درستی از اینکه چگونه این موتور بر روی کنسولها جواب خواهد داشت نداشتیم. حالا که ما کنسولها رو داریم میتونیم شروع کنیم و بهینه سازیهای بیشتری روی اعمال کنیم. من تصور میکنم .... برای مثال اگر نگاهی به پیشترفت بین COD2 و COD4 بیندازید که بازی بعدی ما هم بود ( از infinity award) طبیعتا شما میتونید پیشترفت قابل ملاحظه ای رو ببینید.

وی همچنین اشاره کرد:
شباهتی که من در چند مصاحبه مختلفم گفتم این هست که این بازی مثل یک First Date روی این کنسول هست. خیلی عجیب به نظر میرسه اما این نحوی هست میاد بگیریم نقاط قوت هر کنسول در کجا هست. این پروسه ساخت یک بازی جدید روی یک کنسول هست.

دلیلی که روبین برای این اختلاف میده نا اشنایی تیم سازنده با سیستم ONe و بهینه سازی 60 فریم بر ثانیه بر روی این کنسول هست.
اما ایا اینکه واقعا این فرقه بسیاری رو بین این دو نسخه ایجاد میکنه روبین حرفه بیشتری نمیزنه اما با توجه به عکس العملها در مورده این خبر روبین قبول میکنه و میگه که به نظر میرسه این خیلی مهم باشه توی اینترنت :)

Source: http://au.ign.com/articles/2013/11/...-is-720p-on-xbox-one-and-1080p-on-playstation

آخرین ویرایش:
از نسخه X1 خبری نیومده یا مثل BF4 بعداً نقدهاش منتشر میشه ؟! :دی
ولی در مجموع جالبه که رزولوشن رو تا ته ببرن ولی افت فریم داشته باشه. خب 900p بذارین ولی بدون افت فریم !
البته اين افت فريم همون طوري كه اشاره شد بيشتر مربوط به لحظه ي قبل چك پوينت ميشه كه به احتمال زياد باگ هست و شايد با يه پچ حل بشه و مثلا در صحنه هاي شلوغ و يا انفجارها اين اتفاق نمي يوفته كه بگيم به خاطر full hd بودن مشكل ايجاد كرده تازه همين مشكل رو هم بعضي از سايت هاي ديگه كه نسخه ps4 رو نقد كردن اصلا بهش اشاره اي هم نكردن نبايد چيز مهمي باشه ..... وقتي بازي در اكثر مواقع در عين 1080p بودن 60 فريم هست براي چي رزولوشن بيارن رو 900p ء:d

آخرین ویرایش:
joystiq: میگه بازی مشکلات محسوس داره و زمان ست پیس ها فریم افت میکنه.
has noticeable technical issues, sometimes slowing to a crawl, particularly during set-piece moments with multiple effects.
IGN:
I did encounter occasional framerate issues during the single-player campaign on PS3 and PS4.”
Giantbomb:
, the PlayStation 4 version has a handful of noticeable dips in its frame rate. This usually seemed to happen when a lot of smoke or other effects were on-screen, but occasionally it occurred in multiplayer for reasons I couldn’t even guess at.”
وقتی افکت ها روی صحنه هستن بازی افت فریم محسوس میکنه و مولتی همینجوری افت فریم داره بدون دلیل!

Dafaq؟:|

چند تا عکس گرفتم از ویدئو مقایسه IGN
35207917637796715011.jpg

88771762508461994929.jpg

36926011284813600624.jpg

51511744071558338698.jpg

50898742171172747777.jpg

فقط اینم بگم تو عکسهای دومی و سومی در نسخه PS4 تو فیلم تند تند رعدو برق می زد همه چی روشن میشد و همونجا ویدو رو نگه داشتن واسه مقایسه . تو نسخه های PS3 و Xbox 360 تو اون صحنه رعدوبرق نبود . خاستم بگم من اینجوری نگرفتما خودشون نداشتن

ادرس ویدئو :

Call of Duty: Ghosts - Current-Gen vs. Next-Gen - IGN Video

آخرین ویرایش:
يني به راحتي ميشه تفاوت 1080p رو با 720p رو در عكس هاي بالا ديد حالا به غير از افكت هاي گرافيكي كه خب طبيعي هست كه در ps4 باشن ودر كنسول هاي نسل قبل نيستن .

افت فریم ها روی PS4 بسیار مورد انتقاد قرار گرفته و از این موضوع بازم میرسیم به همون حرف من که اصلا روی بازیهای لانچ نمیشه حساب باز کرد.حالا خیلی ها متوجه حرفهای اون موقع من میشن! هم PS4 و هم XO جفتشون قدرتمند هستن وگرنه اصلا چه دلیلی داره BF4 روی PS4 به صورت 900p باشه؟یا واسه XO به صورت 720P ؟ خب این خودش نشون میده واسه این دو کنسول بازیها رو درست حسابی نساختن

حالا افت فریم داریم تا افت فریم . کارگردان Killzone اومده میگه در بخش مولتی پلیر تو بعضی صحنه ها فریم از 60 پایینتر میاد تو بخش سینگل هم همیشه از 35 بالاترـه ولی قفل نشده . به این میگیم 30 فریم . بعد BF4 که اسمش 60 فریمه تو یه انفجار و درگیری تا 30 پایین میاد . اینم 60 ـه .

حالا افت فریم داریم تا افت فریم . کارگردان Killzone اومده میگه در بخش مولتی پلیر تو بعضی صحنه ها فریم از 60 پایینتر میاد تو بخش سینگل هم همیشه از 35 ـه ولی قفل نشده . به این میگیم 30 فریم . بعد BF4 که اسمش 60 فریمه تو یه انفجار تا 30 پایین میاد . اینم 60 ـه ما .
BF4 توي مولتي شلوغ ترين صحنه روي PS4 50 فريم داشت، 30 فريم از كجا اومده؟:d

افت فریم ها روی PS4 بسیار مورد انتقاد قرار گرفته و از این موضوع بازم میرسیم به همون حرف من که اصلا روی بازیهای لانچ نمیشه حساب باز کرد.حالا خیلی ها متوجه حرفهای اون موقع من میشن! هم PS4 و هم XO جفتشون قدرتمند هستن وگرنه اصلا چه دلیلی داره BF4 روی PS4 به صورت 900p باشه؟یا واسه XO به صورت 720P ؟ خب این خودش نشون میده واسه این دو کنسول بازیها رو درست حسابی نساختن
هرچی میشه نچسبونیدش به BF4 که اونو یه جوری ماست مالیزیشن کنید بره پی کارش :) تفاوت رزولوشن دو کنسول از اونجایی که معماریشون عین همه دقیقاً به قدرت سخت افزاری و GPU برمیگرده که تو همین COD بیشتر از 2 برابر اختلافشونه ! BF که دیگه هیچی :دی نسخه ی های این نسلی راحت میتونن با ایکس وان رقابت داشته باشن. میخواد لانچ باشه میخواد آخر نسل باشه ، مهم اینه که تو شرایط یکسان اینقدر تفاوت دارن.
-------
این انجین مال عهد دقیانوس COD هم بدرد عمه ی خود اکتی میخوره ، یعنی جداً خاک برسرشون که این همه فروش میکنن ولی زورشون میاد یه انجین درست و حسابی بنویسن. اصلاً آدم شک میکنه اینا برنامه نویس تو تیمشون داشته باشن. کپی / پیست رو همه بلدن !!!

هرچی میشه نچسبونیدش به BF4 که اونو یه جوری ماست مالیزیشن کنید بره پی کارش :) تفاوت رزولوشن دو کنسول از اونجایی که معماریشون عین همه دقیقاً به قدرت سخت افزاری و GPU برمیگرده که تو همین COD بیشتر از 2 برابر اختلافشونه ! BF که دیگه هیچی :دی نسخه ی های این نسلی راحت میتونن با ایکس وان رقابت داشته باشن. میخواد لانچ باشه میخواد آخر نسل باشه ، مهم اینه که تو شرایط یکسان اینقدر تفاوت دارن.
-------
این انجین مال عهد دقیانوس COD هم بدرد عمه ی خود اکتی میخوره ، یعنی جداً خاک برسرشون که این همه فروش میکنن ولی زورشون میاد یه انجین درست و حسابی بنویسن. اصلاً آدم شک میکنه اینا برنامه نویس تو تیمشون داشته باشن. کپی / پیست رو همه بلدن !!!

چرا اینقدر فن بازی در میارید؟:) کاملا مشخصه و اصلا نیازی نداره یه ذره کوچک آدم به مغزش فشار بیاره که کانفیگ قطعات کنسولهای نسل بعد خیلی فراتر از این خروجی هستش که دو بازی CoD و BF4 دادن! حالا چون شما تمرکز صحبتت روی XO هست خب من اینو میگم که آخه CoD چی داره که بخواد CPU خیلی خوب XO رو به چالش بکشه؟یا رم XO رو؟یا گرافیکش رو؟به خدا کمی تعصب رو بذارین کنار مشخصه این موضوع:)
و اما موضوع بعدی افت فریمی هست که CoD روی PS4 داره . چرا باید اینطوری باشه؟

چرا اینقدر فن بازی در میارید؟:) کاملا مشخصه و اصلا نیازی نداره یه ذره کوچک آدم به مغزش فشار بیاره که کانفیگ قطعات کنسولهای نسل بعد خیلی فراتر از این خروجی هستش که دو بازی CoD و BF4 دادن! حالا چون شما تمرکز صحبتت روی XO هست خب من اینو میگم که آخه CoD چی داره که بخواد CPU خیلی خوب XO رو به چالش بکشه؟یا رم XO رو؟یا گرافیکش رو؟به خدا کمی تعصب رو بذارین کنار مشخصه این موضوع:)
فن بازی من درمیارم؟ r u kidding me or what ؟ الان همه ی اینایی که گفتی چه ربطی به پست قبلیت که توش به BF4 اشاره کردی داشت؟
تا قبل از همه ی این جریانات میگفتید این 50% روی کاغذه و ساخته ی ذهن ماست و فلان ، الان که BF4 داری خودت میبینی که خیلی بیشتر از 50% هم بهتره میگی لانچ ـه ، دو سال دیگه میگید سونی فرست پارتی هاش بهتر بودن که بهترین گرافیک رو عناوین سونی میبرن و این قصه ادامه دارد... .
در اینکه انجین COD قدیمی ـه هیچ شکی نیست و من خودم جزء کسایی هستم که از خبر 720 بودن این بازی رو ایکس وان خندم گرفت ولی مشکل اینجاست که هرجوری شده میخواید اینو ربطش بدید به BF4 ولی پیشنهاد من اینه که بجای اینکارا و خودگول زدنا ، قبول کنید که این نسل تو بخش سخت افزار ایکس وان ضعیف تره که در ادامه ی نسل بتونید با خیال راحت با کنسولتون بازی کنید. البته قبول هم نکردید بازم فرقی نمیکنه.

رو ps4 که افت فریم داره خدا به داد x1 برسه . درضمن شما از کجا میدونی که رو x1 بدون افت فریم اجرا میشه ؟ چند روز صبر کنید نقد هاش بیاد همه چی
معلوم میشه

فن بازی من درمیارم؟ r u kidding me or what ؟ الان همه ی اینایی که گفتی چه ربطی به پست قبلیت که توش به BF4 اشاره کردی داشت؟
تا قبل از همه ی این جریانات میگفتید این 50% روی کاغذه و ساخته ی ذهن ماست و فلان ، الان که BF4 داری خودت میبینی که خیلی بیشتر از 50% هم بهتره میگی لانچ ـه ، دو سال دیگه میگید سونی فرست پارتی هاش بهتر بودن که بهترین گرافیک رو عناوین سونی میبرن و این قصه ادامه دارد... .
در اینکه انجین COD قدیمی ـه هیچ شکی نیست و من خودم جزء کسایی هستم که از خبر 720 بودن این بازی رو ایکس وان خندم گرفت ولی مشکل اینجاست که هرجوری شده میخواید اینو ربطش بدید به BF4 ولی پیشنهاد من اینه که بجای اینکارا و خودگول زدنا ، قبول کنید که این نسل تو بخش سخت افزار ایکس وان ضعیف تره که در ادامه ی نسل بتونید با خیال راحت با کنسولتون بازی کنید. البته قبول هم نکردید بازم فرقی نمیکنه.

عزیز من ، چرا همیشه اینقدر جبهه می گیرین؟:d من حتی نسل فعلی هم بارها گفتم که سخت افزار PS3 و همچنین انحصاری هاش بهتر از X360 بوده و نسل بعد هم همینطوره اما نه این اختلافی که بعضی ها میگن! نمیدونم 120 درصد و ... !!! واسه یکی مثل منم اصلا فرقی نداره کدوم کنسول قوی تر باشه چون درسته مایکرو فن هستم و کنسول اولم XO هستش اما PS4 رو هم خیلی زودتر از 80 درصد سونی فن های این انجمن میخرم.به شدت هم هایپ انحصاری هاش هستم . ولی خیلی دیگه داره تو این انجمن به XO ظلم میشه یعنی شده یه فاجعه این موضوع! من دارم خیلی ساده و روتین حرف میزنم که به خدا نمیشه رو بازیهای لانچ قضاوت کرد و باید یک سال منتظر بود.اینکه من کنسول مایکرو رو دوست دارم و واقعا اونو ستایش میکنم علتش تنها سیستم آنلاین قوی اونه نه قدرت سخت افزاری و ... برعکس من PS4 رو به خاطر انحصاری هاش ستایش میکنم و شخصا بیشتر با انحصاری هایی تو سبک TLOU و Beyond و آنچارتد حال میکنم تا بازیهایی مثل Halo .

- - -ویرایش - - -

رو ps4 که افت فریم داره خدا به داد x1 برسه . درضمن شما از کجا میدونی که رو x1 بدون افت فریم اجرا میشه ؟ چند روز صبر کنید نقد هاش بیاد همه چی
معلوم میشه

منم نگفتم رو XO هیچوقت امکانش نیست افت فریم داشته باشه اما هنوز نقدی نیومده و شخصا منتظرم بیاد و این موضوع مشخص بشه.

به نظر من اصلا به قدرت ONE ربطی نداره!! چون بازی به عظمت FMS5 روی 60 فریم و 1080p اجرا میشه ، پس به قدرت کنسول ربطی نداره و حتما برا یه مشکل دیگست.

این عظمت رو میشه بیشتر بازش کنید تا ماهم در جریان باشیم؟ آخرین باری که چک کردم این بازی نسل بعدی حتی نورپردازی داینامیک هم نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or