HosseinBrusli
کاربر سایت
به تمسخر گرفتن همدیگه اصلا چیز خوبی نیست!! من یه سوال دارم از هواداران فیفا؟ شما به چی میگید گیم پلی؟ فیفا به غیر از لایسنس و به قول خودتون تکسچر بهتر نسبت به pes چی داره؟ بزارید یکم از مزایا pes نسبت به فیفا بگم:
1- جام باشگاها با کیفیت و شبیه سازی واقعی به طوری که در فیفا به غیر از نحوه برگزاری هیچیش شبیه واقعیت نیست!!
2-موسیقی این مسابقات به صورت کاملا شبیه سازی شده در pes ( جام باشگاها، لیگ اروپا و لیبرتادورس)
3- ادیتینگ قوی بعد از نسخه اصلی که هرچی لایسنس یا ضعف در بازی اصلی هست رو جبران میکنه( به قول یه دوستی pes هست و پچ هایی که براش میاد)
4- به شخصه مستر لیگ pes رو خیلی بیشتر به فیفا ترجیح میدم در |pes حکم مالک و مدیر باشگاهو داری اما در فیفا حکم شما سرمربیه که من اولی بیشتر میپسندم
5- در مستر لیگ بازیکن هایی که بعد از چند فصل وارد می شوند بسیار خوب و متنوع و خلاقانه هستند( بازیکن های امروزی در سن 16 سالگی دوباره میاییند و حس نوستالژیکی دارند) البته من نمیدونم چنین چیزی در فیفا هست یا نه
6-گیم پلی pes در کل بسیار قوی تر از فیفاست که نمود آن در پاس هاست که بسیار طبیعی تر کار شده( پاس های فیفا رادار داره یعنی 90 درصد به مقصد میرسد!!)
در کل این ها به نظرم برتری های pes که اگه یکم فقط یکم منطق داشته باشیم اینهارو میبینیم و فن بازی در نمیاریمو بگبم فیفا 11 خداستو این حرفا!!
من نمیگم pes بهتر از فیفاست همونطور که فیفا بهتر از pes نیست این 2 دو بازی متفاوتن!!
من هیچ جای متنم نگفتم لایسنس مهم نیست اول متنو با دقت بخون بعد اون شاستی های کیبرد فشار بده و بگو با کجای مغزم گفتم!! توهین کردن خیلی راحته دوست عزیز....
سلام.
فکر کنم مشکل شدید شما اینه که حتی به اندازه 1 سال هم فیفا باز ی نکردی : یکی یکی جوابتو میدم تا ملتفت بشی :d
تعریف گیم پلی : گیم پلی چیه ؟؟؟ به طور خیلی ساده گیم پلی به روش کنترل کردن کاراکترهای یک بازی توسط بازیباز رو میگن گیم پلی . هر چه قدر این روش کنترل راحت تر و انعطاف پذیر تر باشه بازی زیبا تر و جذاب تر میشه .
حالا دوستان بگن : گیم پلی فیفا روان تر و بهتره و یا گیم پلی پرو ساکر ؟؟؟؟
1- پرو ساکر جام باشگاه ها رو جدا گذاشته نه تو مستر لیگ ، برای جام باشگاه ها هم فقط اومده همون فیلم اول یا انونس تبلیغاتیش رو گذاشته که کار شاخی نیست !!!!! و فقط خود جام رو جدا داره .
اما تو فیفا این جام تو خود مستر لیگ قرار داده شده که البته انونس تبلیغاتی جام رو نداره که اصلا مهم هم نیست . همین که منو هاش عوض میشه کافیه .
2- موسیقی !!! به نظرت چه قدر مهمه ؟؟ ما مویقی جام باشگا ها میخوایم چیکار ( مثلا من خودم کل موسیقی ها رو قطع کردم و به جاش اهنگ های دلخواه خودم رو گذاشتم که بهتر هم هست ) . پس میبینی که تو موسیقی هم فیفا حرفه ای تر عمل کرده .
3- وقتی بازی کامل نباشه اینطور میشه ( خود کونامی از قصد چنین قابلیتی رو گذاشته تا ضعف های عظیم پرو ساکر رو بازیباز ها و طرفداراش با کد نویسی و ساخت پچ و مود و ... جبران کنن ) .
اما فیفا اومده کلی زحمت کشیده و طوری بازی رو ساخته که نیاز به توسعه دهنده خارجی نباشه .
4- نظر شخصیته . به نظر من که اصلا تو گیم پلی تاثیر نداره و بیشتر جنبه احساسی داره .
5- واقعا مسخره هست . مثلا 10 فصل داری تو پرو ساکر بازی میکنی و مسی شده 36 سال . بعد میبینی که فردیناند شده 18 سال و میتونی بخریش !:-o این کجاش نوستالوژیکه ؟؟ مصخره تر از این نمیشه .
اما تو فیفا بازیکن های تیم های جوانان هر تیم بعد از خداحافظی بازیکنان اصلی میان و جا رو پر میکنن . این بازیکنان مبتدی هم همون بازیکنان دنیای واقعی تیم های اروپایی انند .
6- عجب !!! گیم پلی پرو ساکر از همه نظر که تو صفحه 3 نصفش رو توضیح دادم از فیفا ضعیف تر و مصخره تره . فقط به طرز دویدنشون توجه کن !!! حیوونها از اونها زیبا تر میدون .
اما پاس های فیفا بستگی به خود بازیباز و نحوه فشار دادن دکمه داره و همینطور زاویه ای که با فلش یا ( L3 ) میگیره داره .
ضمنا این پاسکاری ها همیشه هم به مقصد نمیرسه . اما از پاسکاری های پرو ساکر بهتره . خیلی بهتر . یعنی مثل واقعیت میشه با بازیکنی مثل ژاوی پاس های تو عمق و از بین چند بازیکن داد .
در ضمن در مورد منطقی بودن و یا نبودن حرف شما و جواب های من بهتره که دوستان و خواننده ها بیان و نظر بدن .