چرا از PES 2011 ناراضی هستید !!!؟؟؟

1- بازیکن قرمز بشه مثلا حیوون میشه :d ( مثلا کری رونالود تو پرو قرمز بشه هیچ کی نمیتونه بگیرتش یا زلاتان ابراهیمو ویچ ،، اما تو فیاف اصلا اینطور نیست )
انصافا این یکی واقعا راست هستش.بعدم از طرفی Pes با عرضه نسخه 2008 به بعد سال به سال روند نزولی خودشو طی کرد تا اینکه رسید به افتضاح 2011.قبلا گفتم الان هم میگم 2012 همون نسخه افتضاح 2011 هستش با این تفاوت که فقط اسمش عوض شده وگرنه کوچکترین پیشرفتی نداشته جزء اضافه شدن رگ گردن برای بازیکنا.:d:))

• Like
Reactions: Kainé
اینو تو یه تاپیک دیگه گفتم , اینجا هم میگم : برای این بازی نمره ی 0 بسیار بسیار زیاده ...
(اینو یه جا دیگه نوشته بودم , حال نداشتم , کپی کردم ...
خدایی من فقط یه خواهش دارم ! یه برتری , فقط یه برتری تو PES نسبت به فیفا نشون بدین تا ببینم این بحثا سر چیه ! به خدا چند ماهه دارم میگردم دنبال اینکه یه چیزی تو PES پیدا کنم که لا اقل در حد فیفا باشه ! :(
Become a legend که کلا شبیه خاله بازی میمونه و اصلا آدم احساس نمیکنه که باید به این بازیکن کمک کنه تا به پیشرفت برسه . Master League هم که دیگه نیازی به تعریف نداره ماشاالله !!! منوهای بازی خیلی الکی شلوغ و رنگارنگه انگار اومدی مهد کودک ! میری قیافه ی بازیکنا رو میبینی , گریت میگیره ! نکردن نیم ساعت وقت برا طراحی بذارن , یه عکس از قیافه ی طرف گرفتن و گذاشتن رو یه کره و اسمشو گذاشتن طراحی ! انصافا شما به این عکس نگاه کنید ! انگار همه ی بازیکنا امام و پیامبرن و کله هاشون نورانیه ! تازه این عکس مال PES 2012 هم هست ...
630498_20110607_640screen004.jpg

بعد از اون میرسیم به سراغ بزرگترین فاجعه ی دنیای گیم یعنی گیم پلی PES 2011 که به همراه شماره ی 10 تونست لقب آشغالترین گیم پلی تاریخو بدست بیاره ! خدایی من موندم این منتقدای گیم اسپات به چی تو این بازی 8.5 دادن ؟! به خدا 1 زیاده براش . شما یه نگاه به انیمیشن دویدن بازیکنا بندازین , یه نگاه به استایل بازیکنا بندازین , یه نگاه به گلها , پاس دادن , داور , دروازه بان , هوش مصنوعی مدافعان یا هر چیز دیگه بندازین تا ببینید چطور میشه یکی از آشغالترین بازیای تاریخ رو به راحتی با سو استفاده از خاطرات خوب مردم و البته جیب پر پول مردم شهید پرور ژاپن به درون پاچه ی ملت فرو کرد !
اینم 2 تا ویدئو از صحنه های خنده دار PES 2011 که من موندم چطوری میتونم خودمو کنترل کنم و به سازنده های این آشغال فحش ندم ...
کلا 2 مگ هم نیستن رو هم :
تو این صحنه شما میتونید معنیه واقعیه فوتبال از نگاه ژاپنیها رو درک کنید :
http://www.4shared.com/video/ujcyodYO/PES_2.html
تو این ویدئو هم میتونین اون انیمیشن طبیعیه شوت زدن که دوستمون بهش اشاره کرد که وقعا طبیعتش زیادی زیاده رو ببینین و البته واکنش خارق العاده ی دروازه بان و هوش مصنوعی که نشون میده 4 تا کور و کچل و معلولم توانایی ساخت بازی برای مردم ژاپن رو دارن !
http://www.4shared.com/video/mfujAu-7/PES_4.html
جدا امیدوارم این بازیه جدید که از دموهاش کاملا مشخصه فاجعه ای مثل نسخه ی قبله فروشش افتضاح بشه تا کونامی دست از سر ساختن بازی که توش تخصص نداره بر داره , البته اگه مردم ژاپن بذارن ...
کونامی بهتره بره به ساخت و نشر بازیایی که توش 4 تا ربات و شمشیر زن هستن و البته خیلی ژاپنیا دوسشون دارن برسه نه اینکه بیاد با بازی که توش حتی 4 تا تیم واقعی وجود نداره کلاهبرداری کنه ...

بچهها خواهش میکنم اینقدر تند نرید! عرض کردم اصلا قرار نیست به کسی یا چیزی توهین بشه! خواهش میکنم به هم احترام بذارید!! قرار شد فقط نظراتتون رو به شکلی مطلوب و منطقی بیان کنید!
من نه از PES حمایت میکنم نه از FIFA !! آدم تعصبی ای هم نیستم! پس خواهش میکنم که بجای توهین کردن و از بحث خارج شدن نظرات منطقی خودتون رو در یک پست کامل و روشن بیان کنید.

---------- نوشته در 11:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز اگه قرار بود هر پاسی داده بشه و برسه به قول شما! که منم میذاشتم کنار PES رو! رسیدن پاس توی عمق دلیل بر ضعف پاس نمیشه! این ضعف دفاغ و استراتژی شماست! چرا کسانی که با من بازی می کنن حتی اصلا نمیتونن سمت دروازه من بیان!؟ فلسفه گیم پلی بازی PES 2011 . آزادی کامل برای گیمره!

دوست عزیز دلیل منطقی بیار!

اینجا 1 نفرم حرف غیر منطقی نگفت اینا همه ضعف های pes هستن که درست هم هستن فقط شما تعریف درستی از منطق نداری همین و بس
این که جدا انیمیشن ها انقدر ضیعف هستن(کل بازی ضعیف عمل کرده) غیر منطقی و هر چیزی که بگه Pes خوبه منطقی هست نه ؟

کی گفته ملت از pes ناراضین؟ اینا حرف کساییه که یا طرفدار فیفان یا چون pes نسبت به فیفا بازیش سختتره پاس دادن سختره و گل زدن سختره به pes ایراد میگیرن!! تنها نقطه ضعف pes داوریشه که انصافا ضعیفه!! لایسنس تیم که ضعف بازی نیست همونطور که دوستمون گفت فیفا این لایسنس هارو نمیده!! و هزار دلیل ریز و درشت دیگه!! خوبه پاس هاش مثل فیفا راداری باشه که هر پاسی که میدی به مقصد برسه؟ من نمیدونم کی میگه توی pes از وسط زمین همش میشه گل زد؟ کی میگه کاشته زدن سخته و این حرفا..... الکی چون بازی باب میل یه عده نیست که اصل بازی زیر سوال نمیبرن!! منم خیلی راحت میتونم هزار تا عیب روی فیفا بزارم نظیر مصنوعی بودن شوت هاش اسان بودن در نحوه گلزنی و پاس دادن این حرفا!! بعدام دوستان یه نکته ای رو یادشون رفته فیفا یک بازی بر مبنای فوتبال واقعی و شبیه سازی شده!! اما pes یه بازی freedom و اگه دقت کرده باشید حتی در انتخاب های نمایشگاه های متفاوت pes در بخش بازی های ورزشی حتی قرار هم نمیگیره و معمولا فیفا چون حریفی قدرت مند نداره برنده میشه دلیلش فقط اینه که تنها بازی که شبیه سازی از روی فوتبال واقعیعه فیفا که همچی دست اونه نه pes. اما واقعیت اینه که pes به قدری در این سالها(از سال 2007 به بعد) خوب کار کرد همهگان pes رو شبیه سازی از فوتبال واقعیت میدانند.
اون دوستانی هم که می گویند با مسی و رونالدو میشه همه رو دریبل کرد هم بگم که اصلا امکان چنین چیزی خیلی ضعیفه به خصوص در درجه top player بازی بعدام شما واقعا نمیدونید چرا به این 2بازیکن میگن بهترین بازیکن های جهان؟

عزیزم من اصلا طرفدار هیچ کدومشون نیستم ... من اون بازی رو دوست دارم که لذت بخش باشه ... مهم هم نیست فیفا یا پس ...
اتفاقا من خیلی هم دوست داشتم که پاس دادن توش سخت تر بود ( البته فیفا هم میتونی تنظیم کنی که پاساش بشه مثل پس ) و اما گل زدن هم همچین سخت نیست عزیز !! مثل فیفا راحته ... فقط یه فرقی که با فیفا داره اینه گل زدن توش قلقیه !! یعنی اگه قلق دستت باشه محاله گل نشه ... داوریشوم که خودت میدونی تعطیله ...

و اما واما بحث جالب لایسنس !!!! عزیز من اتفاقا به نظر من تو یه بازیه فوتبال مهم ترین چیزش لایسنس بازی هست !! نقل و انتقالات هم که .... اصلا نمیدونم با کجای مغزت فکر کردی و گفتی مهم نیست !!!
در ضمن چطور فیفا میتونه بگیره ؟!!! PES نمیتونه بگیره ؟؟!!! مگه میخواد مجوز ساخت پایگاه اتمی رو دریافت کنه که براش امکان نداشته باشه ؟؟!!! قبول کن کونامی ول کرده PES رو ....
برای من این لایسنس نداشتن PES مثل این میمونه که برم یه دستگاه مرسدس بنز بخرم زیرش لاستیک بارز باشه !!! بعد بگم چرا آخه ؟!!! جواب بدن : شرمنده ما سخته برامون بریم با برند بریجستون قرار ببندیم !!
البته برای من همچین حسی داره ....

دوست عزیزی که این تاپیک رو باز کردی :

1- اصلا قصد توهین و یا بحث کردن رو ندارم .
2- کاملا مشخصه که شما میخوایین از PES جانب داری بکنید .
3- من از بچگی و زمان آتاری و میکرو تا الان رو 360 و پلی 3 عشق ویدئو گیم بودم و هستم و تمامی ورژن های PES و FIFA رو بازی کردم و حتی WE روی پلی 1 و 2 ...
4- از اونجایی که علاقه دارم و به صورت کاملا حرفه ای با صرف زمان زیاد بازی میکنم نظر میدم ...
5- خودم یه زمانی PES باز WE باز حرفه ای بودم و هستم ... تا اینکه به صورت اتفاقی با FIFA آشنا شدم ... در یک کلام خلاصه میکنم : PES چیزی به جز توهین به شعورم نبود !!!
6- شما خودتم میدونی که در حال حاضر PES هیچ ارزشی در برابر FIFA نداره ! نمیدونم چرا داری پشتش در میایی !!! ( از پست ها و پاسخ هاتون کاملا مشخصه پس نگو نه )
7- خیلی کم چیزی مینویسم ولی خیلی زیاد انجمن ها رو میخونم ... پس لطفا خوتو خسته نکن و جواب من رو هم نده و منتظر شروع بحث از طرف من هم نباش ...
8- دلیل اینکه پست زدم :
این بود که دوستانی که مثل من از PES به FIFA رو اوردن بدونن که خیلی ها همین کارو کردن ...
9- شاید یه روزی اگر PES حداقل این لایسنس رو بگیره دوباره بهش رو بیارم ... چون بازم هنوز ته دلم دوستش دارم ...

با تشکر
اصلا قرار نیست شرکت و بازی ساز خاصی جانب داری شه! من خودم بازی دنیای گیم رو از سال 1378 وقتی کامپیوتر خریدم با FIFA world cup 98 شروع کردم! با گیم بزرگ شدم الان هم دارم همین هنر رو دنبال میکنم! فرق یک بازی خوب و یک بازی بد رو هم خیلی خوب متوجه میشم! من نگفتم PES 2011 بی نقصه اما مزخرف هم نیست و به شعور کسی هم توهین نمی کنه! حرف هایی که زدی اصلا فنی و منطقی نبود ! چیزی جز علایق شخصیتون رو بیان نکردین.

اولا که بله,جفتشو بازی کردم.صدا گذاری PES خیلی از فیفا عقب تره.
ثانیا,اون همه پست نوشتم,فقط همینو جواب دادی؟برای بقیه اش جواب نداری؟
یه جای دگه هم گفت پاس تو عمق هاش خیلی خوبه,چیش خوبه؟من خودم به شخصه تو اون معدود بازی هایی که برای امتحان کردنش انجام دادم(به کلی بعدش پشیمون شدم از بازی کردنش)6 7 بار شد که از میانه ها و حتی عقب تر پاس تو عمق دادم زرتی رسید به محوطه ی حریف.
سانتر ها هم که قوربونش برم به کلی شوته!اصلا بدرد نمی خوره و یه چیز بی استفاده هست.
یه سری مشکل های دیگه هم از جمله برخورد های کاملا غیر طبیعی داره.
و در مورد لایسنس ها,یعنی چی که به خاطر چیز هایی که فیفا بهشون نمی ده؟خب معلوم فیفا و هر تیم دیگه ای مجانی لیسانس نمی ده.کونامی باید براش پول خرج کنه که نمی کنه,خیلی این قضیه تو ذوق می زنه.حالا از لیسانس ها بگذریم,نقل و انتقالات چرا اینجوریه؟این سازنده ها به کلی عقبن از اخبار...
صدا گذاری بازی فوق العاده نیست اما بد هم نیست! تعریفت از صداگذاری خوب چیه!؟
سانتر!؟ اتفاقا سانتر هاش که حرف نداره! با چه دلیلو منطقی میگی بدرد نمیخوره!؟ چرا چون به قول دوستمون راداری نیست !؟ باید تمرین کنی تا بتونی سانتر خوب کنی! مثل یک بازیکن واقعی در دنیای فوتبال واقعی که سانتر کردن! شوت کردن و پاس دادن رو تمرین میکنه تا بتونه خوب و دقیق پاس بده باید تمرین کنی!! PES با آزادی که به گیمر داده باهاش میشه هر کاری کرد! هر چیزی که به ذهنت میرسه رو میشه تو زمین پیاده کرد!
نقل و انتقالات هم بخاطر اینکه فیفا این امتیاز رو به PES نمیده! چون میده اگه بده دیگه کار بازی فیفا ساخته ست! تو این دنیای پر از دروغ ما خوبه که کمی چشما رو باز کرد و شهامت دیدن واقعیت ها رو داشته باشیم تا دچار سوتفاهم نشیم.

گیم پلی غیر واقعی یعنی این که شما نمی تونی جنگ تاکتیکی کنی . اصلا . یعنی باید فقط بلد باشی خوب پاس بدی تو این نسخه آخری تازه باید خوب پاس میدادی قبلی ها که مسی رو ور میداشتی از وسط زمین یه تنه همه رو با تغییر مسیر دریبل میدادی ! . Pass های پینگ پونگی + سانتر های بی خود . + انیمیشن های افتضاح بازیکن ها ! طراحی مزخرف چهره که عکس چسبوندن رو صورت بازیکن ها جای طراحی 3 بعدی درست حسابی .
لایسنس هم PES باید خرج کنه تا بخره . خرج نمی کنه . فیفا خرج های فوق العاده ای میکنه برای بازیش و جواب هم گرفته .
لایسنس باشگاه ها مختص به هیچ بازی ـی نیست . باید به لیگ مربوطه پول داد تا لایسنسش رو بگیرن .
نخیر بنده آنلاین BC2 می زدم فیفا هم می زدم . درسته پینگ کشور ما بالاست اما سرورهای PES فوق العاده آشغالن . حتی بلد نیست مسیرتو تا بازیکن Tunnel کنه .

نگفتی شما تو Xsgames بودی ؟

خوش بختانه من از اول هم طرف فیفا بودم حتی موقع آشغال دونیش :دی بنابراین تا پایان این حماسه تو این تاپیک خواهم بود :دی

حق با شما ست PES 2010 واقعا خوب نبود! اما PES 2011 فرق میکنه! گیم پلی بازی واقعی هست ! تو جنگ تاکتیکی هم میشه پیروز و یا شکست خورد! شده من بازی هایی رو 2-3 گل عقب بودم اما با تغییر تاکتیک بازی رو بردم! اتقاقا جنگ تاکتیکی خوبی هم داره! در واقع هر کاری که بخوای می تونی انجام بدی!

سلام . چند تا دلیل میخوای بهت بگم برای مذخرف بودن pes ؟؟؟

1- بازیکن قرمز بشه مثلا حیوون میشه :d ( مثلا کری رونالود تو پرو قرمز بشه هیچ کی نمیتونه بگیرتش یا زلاتان ابراهیمو ویچ ،، اما تو فیاف اصلا اینطور نیست )

2- تو پرو ساکر بازیکن قرمز بشه شوت = گل ،، اما فیفا بستگی به چیزهای زیادی داره
3- مذخرف ترین انیمیشن ها رو داره پرو ساکر ( فقط کافیه به طرز دویدنشون نگاه کنی ،، استیل حرکتیشون و کلا انیمیشن های بازی ) ،،، در مقابل فیفا سوسک میشه .
4- تو پر. هنگام زدن کرنر اگر توپ رو تو یه ناحیه خاص ارسال کنی همیشه گل میشه !!!!! اما فیفا اصلا اینطوری نیست .
5- تو پرو اگر از ناحیه توپ ها رو برا ضربه سر زدن ارسال کنی همیشه گله !!!!! اما فیفا اینطوری نیست .
6- هوش مصنوعی مذخرف در پرو ساکر ،، اما فیفا هوش مصنوعیش خیلی بهتره
7- نداشتن فیزیک توپ ،، فیزیک بدنی و کلا فیزک در پرو ساکر ( مثلا تو ساکر مسی اگه قرمز باشه فردیناند و پویول و ... رو سوسک میکنه تو قدرت بدنی و همه رو میندازه !!!! اما تو فیفا اصلا نمیتنه از نظر فیزیکی این 2 مدافع رو رد کنه )
8-حرکات تکراری و مشابه زیاد همه بازیکن ها به دلیل کمبود انیمیشن ،،، فیفا اینطور نیست .
9- دربازبان احمق ( دربازبان های پرو گلهای فوق العاده مصخره میخورن ،، چیزی که و فیفا خیلی به ندرت اتفاق می افته که گل مصخره بخوره )
10 - طراحی مذخرف بازی تو ساکر ( مثلا انگار زمین خیلی بزرگه ،، بازیکن ها پهن اند و همیشه هم دفاع خالی میشه ) ،،، این چیزا تو فیفا نیستن
11- لایسنس نداشتن تیمها و لیگ ها و نداشتن جام باشگاه ها ،، و لیگ های هر کشور و نداشتن لایسنس چهره ها و ...

اما فیفا مثلا تو لیگ انگلیس حتی جام اتحادیه رو هم برای لیگ انگلیس گذاشته و لیگ انگلیس 4 جامم داره . سوپر جام داره ، جام در جام اروپا رو هم داره ، لایسنس تمام لیگ ها رو داره ، لایسنس چهر ه ها رو داره ( مثلا تو پرو ایرانی هارو مثلا ژاپنی اه ساختن از نظر چهره !!!! اما فیاف اینطوری نیست )
12- زمین چمن با قابلیت تغییر در نوع چمن در فیفا و نوع دوریبن فیلم برداری مثل همون دوربین واقعیت بازی ،،ف چیزی که تو پرو ساکر اصلا نیست .)
حتی ورزشگاه ها هم لایسنس ندارن .
13- صدا گذاری مذخرف ،،، که فیفا صد برابر پرو بهتره .

بازم بگم ؟؟؟؟
من خودم خوراکم پرو یاکر بود تا قبل از فیفا 10 ،،، فقط 1 بار فیفا رو بازی کردم و دیدم که چه قدر بهتر از زپرو ساکره ،، از همه نظر . زمانی میتونی به حرفم برسی که فقط بری تو کلوبها و مسابقه بدی ( من تو ساکر از بس گلهای مذخرف و مصخره خوردم ،، گلهایی که به خاطر سوتی های خود بازی و باگ هاش بود نه به خاطر بازی من ،،، برای همین حالم از پرو بهم خورد . در صورتی که فیفا از این جور سوتی ها نداره . چون میتونی طوری مدافع و تیمت رو بچینی که حریف از وسط زمین هم جلوتر نیاد !!! ) .

قضاوت نهایی هم با خودته .
با رنگ مشکی و مودبانه بنویس تا جواب شما رو هم منطقی عرض کنم.

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

اینو تو یه تاپیک دیگه گفتم , اینجا هم میگم : برای این بازی نمره ی 0 بسیار بسیار زیاده ...
(اینو یه جا دیگه نوشته بودم , حال نداشتم , کپی کردم ...
خدایی من فقط یه خواهش دارم ! یه برتری , فقط یه برتری تو PES نسبت به فیفا نشون بدین تا ببینم این بحثا سر چیه ! به خدا چند ماهه دارم میگردم دنبال اینکه یه چیزی تو PES پیدا کنم که لا اقل در حد فیفا باشه ! :(
Become a legend که کلا شبیه خاله بازی میمونه و اصلا آدم احساس نمیکنه که باید به این بازیکن کمک کنه تا به پیشرفت برسه . Master League هم که دیگه نیازی به تعریف نداره ماشاالله !!! منوهای بازی خیلی الکی شلوغ و رنگارنگه انگار اومدی مهد کودک ! میری قیافه ی بازیکنا رو میبینی , گریت میگیره ! نکردن نیم ساعت وقت برا طراحی بذارن , یه عکس از قیافه ی طرف گرفتن و گذاشتن رو یه کره و اسمشو گذاشتن طراحی ! انصافا شما به این عکس نگاه کنید ! انگار همه ی بازیکنا امام و پیامبرن و کله هاشون نورانیه ! تازه این عکس مال PES 2012 هم هست ...
630498_20110607_640screen004.jpg

بعد از اون میرسیم به سراغ بزرگترین فاجعه ی دنیای گیم یعنی گیم پلی PES 2011 که به همراه شماره ی 10 تونست لقب آشغالترین گیم پلی تاریخو بدست بیاره ! خدایی من موندم این منتقدای گیم اسپات به چی تو این بازی 8.5 دادن ؟! به خدا 1 زیاده براش . شما یه نگاه به انیمیشن دویدن بازیکنا بندازین , یه نگاه به استایل بازیکنا بندازین , یه نگاه به گلها , پاس دادن , داور , دروازه بان , هوش مصنوعی مدافعان یا هر چیز دیگه بندازین تا ببینید چطور میشه یکی از آشغالترین بازیای تاریخ رو به راحتی با سو استفاده از خاطرات خوب مردم و البته جیب پر پول مردم شهید پرور ژاپن به درون پاچه ی ملت فرو کرد !
اینم 2 تا ویدئو از صحنه های خنده دار PES 2011 که من موندم چطوری میتونم خودمو کنترل کنم و به سازنده های این آشغال فحش ندم ...
کلا 2 مگ هم نیستن رو هم :
تو این صحنه شما میتونید معنیه واقعیه فوتبال از نگاه ژاپنیها رو درک کنید :
http://www.4shared.com/video/ujcyodYO/PES_2.html
تو این ویدئو هم میتونین اون انیمیشن طبیعیه شوت زدن که دوستمون بهش اشاره کرد که وقعا طبیعتش زیادی زیاده رو ببینین و البته واکنش خارق العاده ی دروازه بان و هوش مصنوعی که نشون میده 4 تا کور و کچل و معلولم توانایی ساخت بازی برای مردم ژاپن رو دارن !
http://www.4shared.com/video/mfujAu-7/PES_4.html
جدا امیدوارم این بازیه جدید که از دموهاش کاملا مشخصه فاجعه ای مثل نسخه ی قبله فروشش افتضاح بشه تا کونامی دست از سر ساختن بازی که توش تخصص نداره بر داره , البته اگه مردم ژاپن بذارن ...
کونامی بهتره بره به ساخت و نشر بازیایی که توش 4 تا ربات و شمشیر زن هستن و البته خیلی ژاپنیا دوسشون دارن برسه نه اینکه بیاد با بازی که توش حتی 4 تا تیم واقعی وجود نداره کلاهبرداری کنه ...

خواهش میکنم به شخص یا شرکتی توهین نکنید! اینجا میدان جنگ نیست! یک تایپیک زده شده برای تبادل نظر! قبول دارم طراحی یا بهتر بگم تکسچرینگ فیفا بهتر از PES 2011 هست اما عالی نیست! رنگ و حتی انیمیشن طبیعی نیست! یادمه توی کلوپ داشتیم فیفا رو بازی میکردیم با بچه ها که چند تا از گیمر ها اومدن بدون اینکه بدونن این فیفا ست گفتن : این چه فوتبالیه! چقدر زشته!!! بعد که گفتیم فیفا ست گفتن آها این فیفا ست !؟ همه تعریفشو میکنن پس خوبه!!! * جواب حرف های دیگه رو میتونی تو پست های دیگه بخونی.

ای بابا شما چه حال دارین ... این قضیه که الان کدوم بازی سرتره فعلا تموم شدست ... اصلا fifa و pes نزدیک هم نیستند ... اگه pes بخواد پیشرفت کنه باید تکلیفش رو روشن کنه که میخواد بازی arcade باشه یا شبیه ساز ....
بهتر تاپیک بزنین که چرا از fifa 11 ناراضی هستین ؟! :دی

اصلا قرار نیست شرکت و بازی ساز خاصی جانب داری شه! من خودم بازی دنیای گیم رو از سال 1378 وقتی کامپیوتر خریدم با FIFA world cup 98 شروع کردم! با گیم بزرگ شدم الان هم دارم همین هنر رو دنبال میکنم! فرق یک بازی خوب و یک بازی بد رو هم خیلی خوب متوجه میشم! من نگفتم PES 2011 بی نقصه اما مزخرف هم نیست و به شعور کسی هم توهین نمی کنه! حرف هایی که زدی اصلا فنی و منطقی نبود ! چیزی جز علایق شخصیتون رو بیان نکردین.

صدا گذاری بازی فوق العاده نیست اما بد هم نیست! تعریفت از صداگذاری خوب چیه!؟
سانتر!؟ اتفاقا سانتر هاش که حرف نداره! با چه دلیلو منطقی میگی بدرد نمیخوره!؟ چرا چون به قول دوستمون راداری نیست !؟ باید تمرین کنی تا بتونی سانتر خوب کنی! مثل یک بازیکن واقعی در دنیای فوتبال واقعی که سانتر کردن! شوت کردن و پاس دادن رو تمرین میکنه تا بتونه خوب و دقیق پاس بده باید تمرین کنی!! PES با آزادی که به گیمر داده باهاش میشه هر کاری کرد! هر چیزی که به ذهنت میرسه رو میشه تو زمین پیاده کرد!
نقل و انتقالات هم بخاطر اینکه فیفا این امتیاز رو به PES نمیده! چون میده اگه بده دیگه کار بازی فیفا ساخته ست! تو این دنیای پر از دروغ ما خوبه که کمی چشما رو باز کرد و شهامت دیدن واقعیت ها رو داشته باشیم تا دچار سوتفاهم نشیم.

حق با شما ست PES 2010 واقعا خوب نبود! اما PES 2011 فرق میکنه! گیم پلی بازی واقعی هست ! تو جنگ تاکتیکی هم میشه پیروز و یا شکست خورد! شده من بازی هایی رو 2-3 گل عقب بودم اما با تغییر تاکتیک بازی رو بردم! اتقاقا جنگ تاکتیکی خوبی هم داره! در واقع هر کاری که بخوای می تونی انجام بدی!

عزیزم خوب شد جواب منو دادی و منو از جهل و نادانی در اوردی !!! واقعا ممنون ...#-o در ضمن من دقیقا خودم هم گفتم که احساساتمو بیان کردم و نظر شخصی رو ...

چون این دو تا هرچی باشن فقط گیم هستن و پایه ساخت و بازی کردن گیم برای تفریح و لذت بردنه !! اگر شما خیلی علاقه داری فنی چیزی رو آنالیز کنی من یه تعمییرگاه آشنا دارم هماهنگ میکنم برو اونجا
بشین هی فنی آنالیز کن هی فنی مقایسه کن ...:laughing:

و دوستان هم همه جوره ایرادات PES رو گفتن ... منم اعتبار دادم بهشون .... اگه میخوایی منم بیام دوباره همونا رو بنویسم ! خوب منم خلاصه گفتم همین مشکلاتو داشتم و در کل توهین به شعورم کرده PES ... شما که معلومه توهین نکرده PES بهتون !! فکر کنم یه چیزیم روش بهتون داده نه ؟؟!!!:flowers:

ببین دوست من که نمیدونم اصلا کی هستی و کجا هستی !! من از تمام بچه ها خواهش میکنم همه با هم یک صدا بگن :

PES تو خوبی .... آره آقا , تو خوبی ...:groupwave:

سانتر!؟ اتفاقا سانتر هاش که حرف نداره! با چه دلیلو منطقی میگی بدرد نمیخوره!؟ چرا چون به قول دوستمون راداری نیست !؟ باید تمرین کنی تا بتونی سانتر خوب کنی! مثل یک بازیکن واقعی در دنیای فوتبال واقعی که سانتر کردن! شوت کردن و پاس دادن رو تمرین میکنه تا بتونه خوب و دقیق پاس بده باید تمرین کنی!! (PES (FIFA با آزادی که به گیمر داده باهاش میشه هر کاری کرد! هر چیزی که به ذهنت میرسه رو میشه تو زمین پیاده کرد!
تو جنگ تاکتیکی هم میشه پیروز و یا شکست خورد! شده من بازی هایی رو 2-3 گل عقب بودم اما با تغییر تاکتیک بازی رو بردم! اتقاقا جنگ تاکتیکی خوبی هم داره! در واقع هر کاری که بخوای می تونی انجام بدی!.
آقا اینایی که گفتی همه ماله فیفاستا!!مطمئنی داری PES می زنی؟؟!شاید همون فیفاست یارو بت انداخته....آخه عزیز من یکم چشم و گوشتو باز کن این همه حرف از منطق می زنی خودت یه جو منطق نداری!4 صفحه تاپیک همه عینه آدم دارن نظرشونو واسه شاهبازیه شما میگن بعد شما هی حرفِ خودتو بزن که نه این بازی فلانِ و بیساره...خب بپذیز که PES ِ شما خیلی اشکالاتش بیشتر از فیفاس!!از اون اول اومدی گفتی من میخوام با عدالت بگین چه اشکالاتی داره؟؟همه ام تا الان کاری خلافِ این نکردن,تو خودت تا یکی از بازیت بد میگه جوش میاری می خوای بگی نه این بازی حرف نداره!!خوب اگه میخواستی اینکارو کنی و جنبه انتقاد نداری واسه چی این تاپیکو زدی؟؟!دیگه مطمئناً تا الان کاملاً جوابِ پستِ اولتو گرفتی....

بعد از این حرف هایی که زدین بهم.... angel-legend شما fifa رو تو کنسول زدین ؟! اگه بازی کردین و باهاش کلنجار رفتین خوشتون نیومد که هیچ ولی اگه اینکار رو نکردین حتما امتحانش کنین :)

آقا اینایی که گفتی همه ماله فیفاستا!!مطمئنی داری PES می زنی؟؟!شاید همون فیفاست یارو بت انداخته....آخه عزیز من یکم چشم و گوشتو باز کن این همه حرف از منطق می زنی خودت یه جو منطق نداری!4 صفحه تاپیک همه عینه آدم دارن نظرشونو واسه شاهبازیه شما میگن بعد شما هی حرفِ خودتو بزن که نه این بازی فلانِ و بیساره...خب بپذیز که PES ِ شما خیلی اشکالاتش بیشتر از فیفاس!!از اون اول اومدی گفتی من میخوام با عدالت بگین چه اشکالاتی داره؟؟همه ام تا الان کاری خلافِ این نکردن,تو خودت تا یکی از بازیت بد میگه جوش میاری می خوای بگی نه این بازی حرف نداره!!خوب اگه میخواستی اینکارو کنی و جنبه انتقاد نداری واسه چی این تاپیکو زدی؟؟!دیگه مطمئناً تا الان کاملاً جوابِ پستِ اولتو گرفتی....

والا ما هم هرچی خوندیم و نوشتیم از دوست آشنا شنیدیم همه گفتن PES قهوه ای شده ... دیدیم نه مث که خودم تنها این حسو ندارم همه هم شاکین از PES ولی حالا اینجا ... این عزیزان نمیخوان قبول کنن ...

شما هم بیا بگو PES تو خوبی که این عزیزان بیخیال بشن ...:))

واسه این که هوش مصنوعیه بازیکنان و الل خصوص داور رو اعصابمه
اینم از سبکی تو که موقعی که مثلا ویا پشت توپه مو قعی که می شوته مثل فشنگ توپ میره مستقیم

1- اقای بادب از این مودبانه تر !!!!

کاملا مودبانه بود

2- قالب بازی سنتر برای من سیاه هست و اگه بخوام مشکی بنویسم خودم نمیبینم . متوجه شدی . سفید هم بنویسم نوشتم تو قالب شما مخفی میشه .

فرق بین دو تا بازی رو خیلی خوب میدونم! فرق بین یه آدم با ادب و بی ادب رو هم خیلی خوب میدونم! جملاتت اصلا محترمانه نیست! بله PES مشکل داره ! من منکر این نمیشم ! شما و بقیه بچه ها نظراتشون رو گفتن منم منطقی جواب دادم! نه به کسی خواستم توهین کنم! نه نظر شخصی و علایقم رو خواستم دیکته کنم ! چرا توهین میکنید!! خب محترمانه بگید این مشکلات هست! محترمانه هم منتظر جوابش باشید!!!

فرق بین دو تا بازی رو خیلی خوب میدونم! فرق بین یه آدم با ادب و بی ادب رو هم خیلی خوب میدونم! جملاتت اصلا محترمانه نیست! بله PES مشکل داره ! من منکر این نمیشم ! شما و بقیه بچه ها نظراتشون رو گفتن منم منطقی جواب دادم! نه به کسی خواستم توهین کنم! نه نظر شخصی و علایقم رو خواستم دیکته کنم ! چرا توهین میکنید!! خب محترمانه بگید این مشکلات هست! محترمانه هم منتظر جوابش باشید!!!
آخه برادره من,من به شما چه توهینی کردم؟؟!!می گم منطقیو انتقاد پذیر باش توهینه؟؟؟!!!اِی بابا......

آخه برادره من,من به شما چه توهینی کردم؟؟!!می گم منطقیو انتقاد پذیر باش توهینه؟؟؟!!!اِی بابا......

به نظر من اون کسی با منطق و با ادبه که حتی اگه فن یه بازی هم هست زمانی که میبینه ایراد داره بیاد مردونه قبول کنه و بگه بازیه رقیبش بهتره ... همین والسلام ....

یه پیشنهاد :

نمیدونم شایدم قبلا این کار انجام شده ... بیایید یه نظر سنجی بزنید که PES یا FIFA ؟؟؟؟ بهتر نیست ؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or