چرا از PES 2011 ناراضی هستید !!!؟؟؟

عزیز پاس تو عمق هاش حرف نداره! هم هوایی و هم زمینی تقریبا بی نقصه! دلیل منطقی و اساسی و روشن بیارید خواهشا!
عزیز من تو که اینقدر عاشق این بازی هستی کسی جلوت رو نگرفته خوب برو بازی کن ، غلط کرده کسی بگه بیا به زور فیفا 11 بازی کن .... حالا عالم و آدم بیان مشکلاتشو بگن شما هی تکذیب کن بیا فقط با من 1 دست بازی کن تا 100 تا باگ تو همون یه دست اول برات پیدا کنم ... هدفت از این تاپیک اینه که میخوای به زور به ملت بگی PES 2011 خداست !! حالا چرا نمیدونم ؟!

کی گفته ملت از pes ناراضین؟ اینا حرف کساییه که یا طرفدار فیفان یا چون pes نسبت به فیفا بازیش سختتره پاس دادن سختره و گل زدن سختره به pes ایراد میگیرن!! تنها نقطه ضعف pes داوریشه که انصافا ضعیفه!! لایسنس تیم که ضعف بازی نیست همونطور که دوستمون گفت فیفا این لایسنس هارو نمیده!! و هزار دلیل ریز و درشت دیگه!! خوبه پاس هاش مثل فیفا راداری باشه که هر پاسی که میدی به مقصد برسه؟ من نمیدونم کی میگه توی pes از وسط زمین همش میشه گل زد؟ کی میگه کاشته زدن سخته و این حرفا..... الکی چون بازی باب میل یه عده نیست که اصل بازی زیر سوال نمیبرن!! منم خیلی راحت میتونم هزار تا عیب روی فیفا بزارم نظیر مصنوعی بودن شوت هاش اسان بودن در نحوه گلزنی و پاس دادن این حرفا!! بعدام دوستان یه نکته ای رو یادشون رفته فیفا یک بازی بر مبنای فوتبال واقعی و شبیه سازی شده!! اما pes یه بازی freedom و اگه دقت کرده باشید حتی در انتخاب های نمایشگاه های متفاوت pes در بخش بازی های ورزشی حتی قرار هم نمیگیره و معمولا فیفا چون حریفی قدرت مند نداره برنده میشه دلیلش فقط اینه که تنها بازی که شبیه سازی از روی فوتبال واقعیعه فیفا که همچی دست اونه نه pes. اما واقعیت اینه که pes به قدری در این سالها(از سال 2007 به بعد) خوب کار کرد همهگان pes رو شبیه سازی از فوتبال واقعیت میدانند.
اون دوستانی هم که می گویند با مسی و رونالدو میشه همه رو دریبل کرد هم بگم که اصلا امکان چنین چیزی خیلی ضعیفه به خصوص در درجه top player بازی بعدام شما واقعا نمیدونید چرا به این 2بازیکن میگن بهترین بازیکن های جهان؟
تا الان 2 نفر بودن که گفتن PES بهتره . همه دارن میگن . نه ؟ :d . چپه گفتی من خودم PES باز بودم از 2007 به اونور Fifa باز شدم . اصلا خود فوتباله PES و فوتبال رو از PES ساختن . خوبه ؟؟؟؟ اصلا هم شما فن کونامی نیستین معلوم نیست .

. اما واقعیت اینه که pes به قدری در این سالها(از سال 2007 به بعد) خوب کار کرد همهگان pes رو شبیه سازی از فوتبال واقعیت میدانند.
اگر همگان PES را شبیه ساز بدانند مانند این است که من عروسکی را انسان بدانم :d ... و به دلیل همین همگان هست که همگان ـه منتقدان امتیازات زیبا به این دو بازی میدهند و موجب میشوند میانگین PES ها در این نسل بین 70 تا 80 بچرخد و فیفاها نیز حول و حوش 90 هستند ... لطفا منظور خود را از همگان بیشتر توضیح دهید ، همگان یعنی شما و دوستانتان آیا ؟ :d

عزیز من تو که اینقدر عاشق این بازی هستی کسی جلوت رو نگرفته خوب برو بازی کن ، غلط کرده کسی بگه بیا به زور فیفا 11 بازی کن .... حالا عالم و آدم بیان مشکلاتشو بگن شما هی تکذیب کن بیا فقط با من 1 دست بازی کن تا 100 تا باگ تو همون یه دست اول برات پیدا کنم ... هدفت از این تاپیک اینه که میخوای به زور به ملت بگی PES 2011 خداست !! حالا چرا نمیدونم ؟!

این بحث یه بحث طولانی و درازیه که هیچ سودی واسه هیچکس نداره!! اصلا زده شدن چنین تاپیکی بسیار مسخرست!! مثل مقایسه برند هایی نظیر نوکیا با سونی اریکسون میمونه یا مقایسه ps با xbox!! یا خیلی مقایسه های دیگه! هر کدوم اینا کلی طرفدار دارن که به نظرشون بازیشون بهتر از اون یکیه!! حالا یکی میخواد این پاس دادن سوتی ببینه و باگ یکی اونو شاهکار میبینه بیا منم با شما یه دست فیفا بازی کنیم و کلی سوتی با مزه ازش بهت نشون بدم!! هر 2 بازی ضعف و مزایا دارن!! با زدن چنین تاپیکی چیو میخوایم ثابت کنیم و به کی؟ اگه اینجوریه منم یه تاپیک میزنم جرا ملت از فیفا انقدر ناراضین و میگن مزخرفه!! این بحث به نظرم یه بحث کهنه و قدیمیه که ادامه آن هیچ چیزی نداره جزء ناراحت کردن همدیگه!!!

دوست عزیز( پینک فلوید) من کی گفتم از 2007 فیفا باز شدم؟ من از سال 2007 فیفا بازی نکردم تا همین امسال که تعریف از فیفا زیاد شنیدم و رفتم بازی خریدم و مثل همون سال 2007 بسیار پشیمون شدم من از بچگی عاشق pes بودم و هستم شما pes دوست نداری دلیل نمیشه به طرفدارای pes توهین کنی!! بعدا جامعه ای که اینجاست حاکی از کل دنیا نیست!! من تو زندگیم بیشتر کسایی میشناسم که میگن pes بهتر از فیفا است. اما چون اینجا نیستن دلیل نمیشه که نباشن!! اینم اون قسمتی که گفتی ما 2 نفریم!!

اگه pes عروسکی باشه شبیه به انسان فیفا تکه کاغذیست با طرح انسان!!!

آخرین ویرایش:
اگر همگان PES را شبیه ساز بدانند مانند این است که من عروسکی را انسان بدانم :d ... و به دلیل همین همگان هست که همگان منتقدان امتیازات زیبا میدهند و موجب میشوند میانگین PES تو این نسل بین 70 تا 80 بچرخد و فیفاها هم حول و حوش 90 هستند ... امان از دست همگان :d .
منظور از همگان فن های شریف بوده احتمالا

نه اینکه شما واقعا منطق گرایانه خاص هستید و فن فیفا هم که نیستید:))
http://forum.bazicenter.com/group.php?groupid=312
من فن نیستم !!!
من گفتم اول PES بازی میکردم بعد یک سری FIFA بازی کردم گیم پلی فیفا خیلی بهتر بود و باگ کمتر بود از اون موقه فیفا میزنم . PES جدید هم خریدم ولی 1 بار بازی کردم دیگه حوصلشو نداشتم ( با وجود فیفا ) . هرکدوم بهتر باشه بازی میکنم واسم فرقی نداره .

سلام . چند تا دلیل میخوای بهت بگم برای مذخرف بودن pes ؟؟؟

1- بازیکن قرمز بشه مثلا حیوون میشه :d ( مثلا کری رونالود تو پرو قرمز بشه هیچ کی نمیتونه بگیرتش یا زلاتان ابراهیمو ویچ ،، اما تو فیاف اصلا اینطور نیست )

2- تو پرو ساکر بازیکن قرمز بشه شوت = گل ،، اما فیفا بستگی به چیزهای زیادی داره
3- مذخرف ترین انیمیشن ها رو داره پرو ساکر ( فقط کافیه به طرز دویدنشون نگاه کنی ،، استیل حرکتیشون و کلا انیمیشن های بازی ) ،،، در مقابل فیفا سوسک میشه .
4- تو پر. هنگام زدن کرنر اگر توپ رو تو یه ناحیه خاص ارسال کنی همیشه گل میشه !!!!! اما فیفا اصلا اینطوری نیست .
5- تو پرو اگر از ناحیه توپ ها رو برا ضربه سر زدن ارسال کنی همیشه گله !!!!! اما فیفا اینطوری نیست .
6- هوش مصنوعی مذخرف در پرو ساکر ،، اما فیفا هوش مصنوعیش خیلی بهتره
7- نداشتن فیزیک توپ ،، فیزیک بدنی و کلا فیزک در پرو ساکر ( مثلا تو ساکر مسی اگه قرمز باشه فردیناند و پویول و ... رو سوسک میکنه تو قدرت بدنی و همه رو میندازه !!!! اما تو فیفا اصلا نمیتنه از نظر فیزیکی این 2 مدافع رو رد کنه )
8-حرکات تکراری و مشابه زیاد همه بازیکن ها به دلیل کمبود انیمیشن ،،، فیفا اینطور نیست .
9- دربازبان احمق ( دربازبان های پرو گلهای فوق العاده مصخره میخورن ،، چیزی که و فیفا خیلی به ندرت اتفاق می افته که گل مصخره بخوره )
10 - طراحی مذخرف بازی تو ساکر ( مثلا انگار زمین خیلی بزرگه ،، بازیکن ها پهن اند و همیشه هم دفاع خالی میشه ) ،،، این چیزا تو فیفا نیستن
11- لایسنس نداشتن تیمها و لیگ ها و نداشتن جام باشگاه ها ،، و لیگ های هر کشور و نداشتن لایسنس چهره ها و ...

اما فیفا مثلا تو لیگ انگلیس حتی جام اتحادیه رو هم برای لیگ انگلیس گذاشته و لیگ انگلیس 4 جامم داره . سوپر جام داره ، جام در جام اروپا رو هم داره ، لایسنس تمام لیگ ها رو داره ، لایسنس چهر ه ها رو داره ( مثلا تو پرو ایرانی هارو مثلا ژاپنی اه ساختن از نظر چهره !!!! اما فیاف اینطوری نیست )
12- زمین چمن با قابلیت تغییر در نوع چمن در فیفا و نوع دوریبن فیلم برداری مثل همون دوربین واقعیت بازی ،،ف چیزی که تو پرو ساکر اصلا نیست .)
حتی ورزشگاه ها هم لایسنس ندارن .
13- صدا گذاری مذخرف ،،، که فیفا صد برابر پرو بهتره .

بازم بگم ؟؟؟؟
من خودم خوراکم پرو یاکر بود تا قبل از فیفا 10 ،،، فقط 1 بار فیفا رو بازی کردم و دیدم که چه قدر بهتر از زپرو ساکره ،، از همه نظر . زمانی میتونی به حرفم برسی که فقط بری تو کلوبها و مسابقه بدی ( من تو ساکر از بس گلهای مذخرف و مصخره خوردم ،، گلهایی که به خاطر سوتی های خود بازی و باگ هاش بود نه به خاطر بازی من ،،، برای همین حالم از پرو بهم خورد . در صورتی که فیفا از این جور سوتی ها نداره . چون میتونی طوری مدافع و تیمت رو بچینی که حریف از وسط زمین هم جلوتر نیاد !!! ) .

قضاوت نهایی هم با خودته .

http://forum.bazicenter.com/group.php?groupid=312
من فن نیستم !!!
من گفتم اول PES بازی میکردم بعد یک سری FIFA بازی کردم گیم پلی فیفا خیلی بهتر بود و باگ کمتر بود از اون موقه فیفا میزنم . PES جدید هم خریدم ولی 1 بار بازی کردم دیگه حوصلشو نداشتم ( با وجود فیفا ) . هرکدوم بهتر باشه بازی میکنم واسم فرقی نداره .

بازم میگم این بحث ها بی نتیجست و این اخرین پست من راجب این موضوع:
هر دو بازی طرفداران خاص خودشون رو دارن که به دلایل مختلف از قبیل گیم پلی ، گرافیک ، لایسنس و ..... طرفدار اون بازین!! و نمیشه کسی رو هم چون فلان بازی انجام میده محکوم کرد که تو اشتباه میکنی و بیشتریا میگن این بازی بده یا چه و چه. همه ازادان که اون بازی که دوست دارن بازی کنن حتی اگه از نظر اکثریت بد باشه......

من هم اگه حرفهام باعث ناراحتی شما یا دیگر دوستان شد عذر خواهی میکنم. موفق باشید:)

منم از سال 1320 با دکتر مصدق PES بازی میکردم که بعد از این که فیفا انقلابی در انیمیشن خصوصا انیمیشن اعتراض و شونت زدن به وجود آورد یک هو طرفدار فیفا شدم البته از منو های زیبا فیفا و همچنین لیسانس تیم های معروفی مثل آفتابه سازی بوشهر و کلنگ سازی همدان نمیشه گذشت که من رو مجذوب خودش کرد..!
راستی PES از سال 2008 هر سال داره ضعیف تره میشه و قطعا هم PES 2012 اینقدر ضعیف هست که حتی نمیشه 5 دقیقه هم بازی کرد.. و مطمئن باشید من PES 2012 رو میگیرم و بعد از 5 دیقیه دیسک رو پرت میکنم و میرم سمت فیفا جونم..

حماسه فیفا فن ها..!

عزیز اگه پست اول رو خونده باشی قرار نیست اینجا دعوا کنیم! می خوام دلایل منطقی کسانی که از این بازی ناراضی هستن رو بدونم!
منظورت از گیم پلی غیر واقعی چیه!؟
لایسنز نشدن که بخاطر امتیازاتیه که فیفا به pes نمیده ! ( اینکه نشد دلیل )
آنلاینش رو هم با اینکه خودم این مشکل رو دارم اما قبول ندارم که مزخرفه! PING تو کشور ما بالای 500 !! حتی واسه بازی های دیگه هم لگ میزنه !! من COD هم بازی میکنم تیرام همش خطا میره!!! اما تو PES بیشتر نشون میده چون بازی فوتبال بازی لحظه هاست!

گیم پلی غیر واقعی یعنی این که شما نمی تونی جنگ تاکتیکی کنی . اصلا . یعنی باید فقط بلد باشی خوب پاس بدی تو این نسخه آخری تازه باید خوب پاس میدادی قبلی ها که مسی رو ور میداشتی از وسط زمین یه تنه همه رو با تغییر مسیر دریبل میدادی ! . Pass های پینگ پونگی + سانتر های بی خود . + انیمیشن های افتضاح بازیکن ها ! طراحی مزخرف چهره که عکس چسبوندن رو صورت بازیکن ها جای طراحی 3 بعدی درست حسابی .
لایسنس هم PES باید خرج کنه تا بخره . خرج نمی کنه . فیفا خرج های فوق العاده ای میکنه برای بازیش و جواب هم گرفته .
لایسنس باشگاه ها مختص به هیچ بازی ـی نیست . باید به لیگ مربوطه پول داد تا لایسنسش رو بگیرن .
نخیر بنده آنلاین BC2 می زدم فیفا هم می زدم . درسته پینگ کشور ما بالاست اما سرورهای PES فوق العاده آشغالن . حتی بلد نیست مسیرتو تا بازیکن Tunnel کنه .

نگفتی شما تو Xsgames بودی ؟

خوش بختانه من از اول هم طرف فیفا بودم حتی موقع آشغال دونیش :دی بنابراین تا پایان این حماسه تو این تاپیک خواهم بود :دی

تاپیکو بازیو بیخیال
این جمله منو کشته
من خودم هم PES بازی کردم و هم FIFA اما PES رو بخاطر گیم پلی بهتر ( البته از نظر من ) ترجیع میدم.

استاااااااد چجوری به این نتیجه رسیدی نه خدایی جچجوری ؟؟؟
من رو ایکس باکس بازی میکنم کلی ضربه آزاد دارم که همشون رو هم با CR7 زدم از فاصله 40 متری تا 18 متری!
گل زدن از وسط زمین هم فکر نمیکنم غیر طبیعی باشه!؟ هست!؟ روبرتو کارلوس از زاویه بسته ( کرنری ) گل زد! مشخصه که فوتبالی نیستی یا حداقل فوتبال رو هنوز نتونستی کاملا درک کنی! یادت باشه که توپ گرده!
بگو داش داریم از کمالاتتون اشد استفاده میبریم خب دیگه =)) شما فوتبالیستی بسه برامون :d
نه باوووپس ذوزنقه قائم الزاویه ست
سیستم پاس بد!؟ بهتر بگی فوق العاده !! چون به 360 درجه می تونی پاس بدی! اگه اوتوماتیک باشه خوبه!؟
نه باووووو فیفا پس 67 درجه است پس این حرکتو کونامی از EA تقلید کرد بعد

این تاپیکو زدی که چی از قویترین شبیه سازه فوتبالت دفاع مکنی با این جملات قشنگ مشنگت
برو دادا

آخرین ویرایش:
بچهها خواهش میکنم اینقدر تند نرید! عرض کردم اصلا قرار نیست به کسی یا چیزی توهین بشه! خواهش میکنم به هم احترام بذارید!! قرار شد فقط نظراتتون رو به شکلی مطلوب و منطقی بیان کنید!
من نه از PES حمایت میکنم نه از FIFA !! آدم تعصبی ای هم نیستم! پس خواهش میکنم که بجای توهین کردن و از بحث خارج شدن نظرات منطقی خودتون رو در یک پست کامل و روشن بیان کنید.

---------- نوشته در 11:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

نفهمیدین ایشون چی میگن !! پاس تو عمق حرف نداره ؟؟؟ اها چون میرسه حرف نداره ؟؟؟ lol
بابا این فن بازی ها چیه ؟؟ فعلا FIFA از 2008&2009 به بعد خیلی بهتر شد و فعلا هم بهتره . دلیلم زیاده .
پیشنهاد : بیاین بگین به چه دلیل راضی هستید :d

دوست عزیز اگه قرار بود هر پاسی داده بشه و برسه به قول شما! که منم میذاشتم کنار PES رو! رسیدن پاس توی عمق دلیل بر ضعف پاس نمیشه! این ضعف دفاغ و استراتژی شماست! چرا کسانی که با من بازی می کنن حتی اصلا نمیتونن سمت دروازه من بیان!؟ فلسفه گیم پلی بازی PES 2011 . آزادی کامل برای گیمره!

انیمیشن هاش و گیم پلیش و صدای گزارشگرش از همه چیزش بیشتر روی مخ منه ، انیمیشن دویدنشون عین دویدن لک لک مو نمیزنه فک کنم بیچاره ها از حرکات لکلک موشن کپچر کردن :))
دوست عزیز دلیل منطقی بیار!

بچهها خواهش میکنم اینقدر تند نرید! عرض کردم اصلا قرار نیست به کسی یا چیزی توهین بشه! خواهش میکنم به هم احترام بذارید!! قرار شد فقط نظراتتون رو به شکلی مطلوب و منطقی بیان کنید!
من نه از PES حمایت میکنم نه از FIFA !! آدم تعصبی ای هم نیستم! پس خواهش میکنم که بجای توهین کردن و از بحث خارج شدن نظرات منطقی خودتون رو در یک پست کامل و روشن بیان کنید.

---------- نوشته در 11:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز اگه قرار بود هر پاسی داده بشه و برسه به قول شما! که منم میذاشتم کنار PES رو! رسیدن پاس توی عمق دلیل بر ضعف پاس نمیشه! این ضعف دفاغ و استراتژی شماست! چرا کسانی که با من بازی می کنن حتی اصلا نمیتونن سمت دروازه من بیان!؟ فلسفه گیم پلی بازی PES 2011 . آزادی کامل برای گیمره!

میخوای با هم سر فیفا و پرو ساکر کل بندازیم ؟؟؟ اگر کسی نمیتونه بیاد سمت دروازه ات چون بازی بلد نیست . بیا با من بازی کن .

دوست عزیز دلیل منطقی بیار!

مثل اینکه شما عشقکی تایپیک زدی .

معلومه که بقیه پست اهای تایپیک رو نمیخونی !!!! جواب منطقی شما تو همین صفحه هست .

تو اون 11 موردی که خودم گفتم . میتونی بری بخونی و بعد نظر بدی !!1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or