چرا از PES 2011 ناراضی هستید !!!؟؟؟

دوستان عزیز دادن پاس توی بازی PES 2011 فری هست به هر نقطه که می خواین! و اگر مثل من تمرین زیادی داشته باشید و مسلط بشید هیچکس نمی تونه دیگه توپ رو ازتون بگیره! این از معایب بازی نیست!

بازیش یک اشکال بزرگ داره که خیلی خسته کنندست من دفعه اول که بازی کردم بدم نیومد ولی یه حدی شد که خواستم سی دی رو بشکونم من قبلا خوراکم pes9 بود خیلی حرفه ای هم هستم
ولی اصلا با این تغییرات نتونستم کنار بیام

ببین داداشِ خودت گفتی با عدالت باید حرف بزنیم...پس عین بچه دو ساله ها جوابه منو نده!!حرف کلیشه ایت درسته که هر اتفاقی توو فوتبال میفته ٌ فوتبال 90 دقیقسو از این حرفا....امّا این اتفاقات به دفعات نمی یفته,مثلاً تا حالا شده تو 5 تا بازی پشت سر هم ببینی بعد تو همش از فاصله 40 متری یکی گل زده باشه؟؟!نه دیگه عزیز من در کل من نمیدونم هدفت چیه از را انداختن این تاپیک,واقعیت معلومه دیگه داداش حالا شما هی بیا اینجا جوابه همرو بده هی حریف بطلب!!pes طرفدارای خودشو داره fifa ام طرفدارای خودش اما فنای fifa خییییلی بیشترن چون کسایی که به فوتبال خالص و واقعی علاقه دارن بیشترن.....
بچه دو ساله!؟ پسر خوب من نه خواستم به شما توهین کنم نه قصد همچین کاریو دارم! مثل بچه دو ساله جواب ندادم. شما درست میگی همچین اتفاقی تو یک بازی عجیبه اما غیر ممکن نیست! من توی این همه بازی که کردم اصلا واسه من اتفاق نیوفتاده! شاید 10 تا گل خورده باشم یا زده باشم اینطوری!
بازم میگم این تایپیک برای دشمنی بین هوادارا PES و FIFA نیست! اصلا هم قصد خراب کردن کسی یا چیزی رو نداریم پس خواهشا دچار سوءتفاهم نشید.

من نمیگم این بازی مزحرفه ولی واقعا" چند تا چیزش منو ازار میده:
1.سیستم هوش مصنوعی بازیکن ها و اینکه خودش تکل میره
2.داوری واقعا افتضاح.
.مشکل لیسانس رو هم روی PC با گرفتن یک پچ قابل حله.
خدا کنه این مشکلات در 2012 حل بشه
هر چند زیاد من زیاد امید ندارم.

من نمیگم این بازی مزحرفه ولی واقعا" چند تا چیزش منو ازار میده:
1.سیستم هوش مصنوعی بازیکن ها و اینکه خودش تکل میره
2.داوری واقعا افتضاح.
.مشکل لیسانس رو هم روی PC با گرفتن یک پچ قابل حله.
خدا کنه این مشکلات در 2012 حل بشه
هر چند زیاد من زیاد امید ندارم.
داوری رو قبول دارم خوب نیست! اما هوش مصنوعی خوب شده تو پچ جدید ! اینکه خودش تکل میره ضعف بازی نیست و قابل تنظیمه! شما می تونی از توی قسمت gameplan بازی، آتو تکل رو off کنی! کار سختی نیست;;)

پرده اول و آخر - پاس در عمق یا چگونه از PES11 متنفر شدم؟

wd7izkl6adcxu40xc2io.jpg

پ.ن: خواهشا به من هیچ اتهامی نچسبونید چون قدیمی شده.
پ.ن 2: paint هنوز هم حال میده :d

Attachments

• PES Instruction.JPG
    PES Instruction.JPG
    30.7 KB · مشاهده: 5
پرده اول و آخر - پاس در عمق یا چگونه از PES11 متنفر شدم؟

wd7izkl6adcxu40xc2io.jpg

پ.ن: خواهشا به من هیچ اتهامی نچسبونید چون قدیمی شده.
پ.ن 2: paint هنوز هم حال میده :d
عزیز پاس تو عمق هاش حرف نداره! هم هوایی و هم زمینی تقریبا بی نقصه! دلیل منطقی و اساسی و روشن بیارید خواهشا!

عزیز پاس تو عمق هاش حرف نداره! هم هوایی و هم زمینی تقریبا بی نقصه! دلیل منطقی و اساسی و روشن بیارید خواهشا!
نفهمیدین ایشون چی میگن !! پاس تو عمق حرف نداره ؟؟؟ اها چون میرسه حرف نداره ؟؟؟ lol
بابا این فن بازی ها چیه ؟؟ فعلا FIFA از 2008&2009 به بعد خیلی بهتر شد و فعلا هم بهتره . دلیلم زیاده .
پیشنهاد : بیاین بگین به چه دلیل راضی هستید :d

• Like
Reactions: Danitondar
انیمیشن هاش و گیم پلیش و صدای گزارشگرش از همه چیزش بیشتر روی مخ منه ، انیمیشن دویدنشون عین دویدن لک لک مو نمیزنه فک کنم بیچاره ها از حرکات لکلک موشن کپچر کردن :))

• Like
Reactions: pedramstalker
دوست عزیزی که این تاپیک رو باز کردی :

1- اصلا قصد توهین و یا بحث کردن رو ندارم .
2- کاملا مشخصه که شما میخوایین از PES جانب داری بکنید .
3- من از بچگی و زمان آتاری و میکرو تا الان رو 360 و پلی 3 عشق ویدئو گیم بودم و هستم و تمامی ورژن های PES و FIFA رو بازی کردم و حتی WE روی پلی 1 و 2 ...
4- از اونجایی که علاقه دارم و به صورت کاملا حرفه ای با صرف زمان زیاد بازی میکنم نظر میدم ...
5- خودم یه زمانی PES باز WE باز حرفه ای بودم و هستم ... تا اینکه به صورت اتفاقی با FIFA آشنا شدم ... در یک کلام خلاصه میکنم : PES چیزی به جز توهین به شعورم نبود !!!
6- شما خودتم میدونی که در حال حاضر PES هیچ ارزشی در برابر FIFA نداره ! نمیدونم چرا داری پشتش در میایی !!! ( از پست ها و پاسخ هاتون کاملا مشخصه پس نگو نه )
7- خیلی کم چیزی مینویسم ولی خیلی زیاد انجمن ها رو میخونم ... پس لطفا خوتو خسته نکن و جواب من رو هم نده و منتظر شروع بحث از طرف من هم نباش ...
8- دلیل اینکه پست زدم :
این بود که دوستانی که مثل من از PES به FIFA رو اوردن بدونن که خیلی ها همین کارو کردن ...
9- شاید یه روزی اگر PES حداقل این لایسنس رو بگیره دوباره بهش رو بیارم ... چون بازم هنوز ته دلم دوستش دارم ...

با تشکر

صدا گذاری بازی بعد از اومدن بازی ساز جدید PES خیلی خوب شده! صدای تماشاچی ها ! سوت زدن ها و اینا همه توی PES هم هست! PES 2011 رو بازی نکردی نه!؟ اگه بازیش کردی یا حواست نبوده یا تلویزیونتون سیستم صداش قدیمی یا مشکل داره.

خواهش میکنم اگه PES 2011 و FIFA رو بازی نکردید نظر ندید! فقط کسانی نظر بدن که جفت بازی ها رو کرده باشن! تا بتونن قضاوت درست و عادلانه ای کنن. مرسی
اولا که بله,جفتشو بازی کردم.صدا گذاری PES خیلی از فیفا عقب تره.
ثانیا,اون همه پست نوشتم,فقط همینو جواب دادی؟برای بقیه اش جواب نداری؟
یه جای دگه هم گفت پاس تو عمق هاش خیلی خوبه,چیش خوبه؟من خودم به شخصه تو اون معدود بازی هایی که برای امتحان کردنش انجام دادم(به کلی بعدش پشیمون شدم از بازی کردنش)6 7 بار شد که از میانه ها و حتی عقب تر پاس تو عمق دادم زرتی رسید به محوطه ی حریف.
سانتر ها هم که قوربونش برم به کلی شوته!اصلا بدرد نمی خوره و یه چیز بی استفاده هست.
یه سری مشکل های دیگه هم از جمله برخورد های کاملا غیر طبیعی داره.
و در مورد لایسنس ها,یعنی چی که به خاطر چیز هایی که فیفا بهشون نمی ده؟خب معلوم فیفا و هر تیم دیگه ای مجانی لیسانس نمی ده.کونامی باید براش پول خرج کنه که نمی کنه,خیلی این قضیه تو ذوق می زنه.حالا از لیسانس ها بگذریم,نقل و انتقالات چرا اینجوریه؟این سازنده ها به کلی عقبن از اخبار...

اولا که بله,جفتشو بازی کردم.صدا گذاری PES خیلی از فیفا عقب تره.
ثانیا,اون همه پست نوشتم,فقط همینو جواب دادی؟برای بقیه اش جواب نداری؟
یه جای دگه هم گفت پاس تو عمق هاش خیلی خوبه,چیش خوبه؟من خودم به شخصه تو اون معدود بازی هایی که برای امتحان کردنش انجام دادم(به کلی بعدش پشیمون شدم از بازی کردنش)6 7 بار شد که از میانه ها و حتی عقب تر پاس تو عمق دادم زرتی رسید به محوطه ی حریف.
سانتر ها هم که قوربونش برم به کلی شوته!اصلا بدرد نمی خوره و یه چیز بی استفاده هست.
یه سری مشکل های دیگه هم از جمله برخورد های کاملا غیر طبیعی داره.
و در مورد لایسنس ها,یعنی چی که به خاطر چیز هایی که فیفا بهشون نمی ده؟خب معلوم فیفا و هر تیم دیگه ای مجانی لیسانس نمی ده.کونامی باید براش پول خرج کنه که نمی کنه,خیلی این قضیه تو ذوق می زنه.حالا از لیسانس ها بگذریم,نقل و انتقالات چرا اینجوریه؟این سازنده ها به کلی عقبن از اخبار...

خوب الان باید منتظر باشیم که این دوستمون بیاد و یه بیانیه دیگه در راستای حمایت از PES صادر کنه ... :))

یادش بخیر جوون تر که بودیم با رفیقای فیفایی چه کل کل و دعواهایی میکردیم ! پارسال سعی کرم خودم رو با فیفا وقف بدم و تونستم ...
واقعا تاکتیکی تر هست و میتونید قشتگ اندیشه های خودتون رو پیاده کنید و یک تیم به خاطر داشتن بازیکنان قوی تر ، از پیش برنده نیست .
به عنوان کسی که از سال 1997 تا 2010 با فوتبال های کونامی بزرگ شده میگم PES 2011 ضعیف ترین نسخه توی این سری بوده . This is a fact ...

آخرین ویرایش:
به عنوان کسی که 10 سال pes باز بودم به قول اون دوستمون فهمیدم که داشتم به شعور خودم توهین میکردم.
وقتی fifa 11 رو بازی کردم فهمیدم به این میگن شبیه ساز فوتبال.
ولی رو psp به دلیل اینکه تحولات خاصی از pes6 تا حالا روش صورت نگرفته هم چنان pes میزنیم:x

• Like
Reactions: pedramstalker
کی گفته ملت از pes ناراضین؟ اینا حرف کساییه که یا طرفدار فیفان یا چون pes نسبت به فیفا بازیش سختتره پاس دادن سختره و گل زدن سختره به pes ایراد میگیرن!! تنها نقطه ضعف pes داوریشه که انصافا ضعیفه!! لایسنس تیم که ضعف بازی نیست همونطور که دوستمون گفت فیفا این لایسنس هارو نمیده!! و هزار دلیل ریز و درشت دیگه!! خوبه پاس هاش مثل فیفا راداری باشه که هر پاسی که میدی به مقصد برسه؟ من نمیدونم کی میگه توی pes از وسط زمین همش میشه گل زد؟ کی میگه کاشته زدن سخته و این حرفا..... الکی چون بازی باب میل یه عده نیست که اصل بازی زیر سوال نمیبرن!! منم خیلی راحت میتونم هزار تا عیب روی فیفا بزارم نظیر مصنوعی بودن شوت هاش اسان بودن در نحوه گلزنی و پاس دادن این حرفا!! بعدام دوستان یه نکته ای رو یادشون رفته فیفا یک بازی بر مبنای فوتبال واقعی و شبیه سازی شده!! اما pes یه بازی freedom و اگه دقت کرده باشید حتی در انتخاب های نمایشگاه های متفاوت pes در بخش بازی های ورزشی حتی قرار هم نمیگیره و معمولا فیفا چون حریفی قدرت مند نداره برنده میشه دلیلش فقط اینه که تنها بازی که شبیه سازی از روی فوتبال واقعیعه فیفا که همچی دست اونه نه pes. اما واقعیت اینه که pes به قدری در این سالها(از سال 2007 به بعد) خوب کار کرد همهگان pes رو شبیه سازی از فوتبال واقعیت میدانند.
اون دوستانی هم که می گویند با مسی و رونالدو میشه همه رو دریبل کرد هم بگم که اصلا امکان چنین چیزی خیلی ضعیفه به خصوص در درجه top player بازی بعدام شما واقعا نمیدونید چرا به این 2بازیکن میگن بهترین بازیکن های جهان؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or