دوستان عزیز دادن پاس توی بازی PES 2011 فری هست به هر نقطه که می خواین! و اگر مثل من تمرین زیادی داشته باشید و مسلط بشید هیچکس نمی تونه دیگه توپ رو ازتون بگیره! این از معایب بازی نیست!
بچه دو ساله!؟ پسر خوب من نه خواستم به شما توهین کنم نه قصد همچین کاریو دارم! مثل بچه دو ساله جواب ندادم. شما درست میگی همچین اتفاقی تو یک بازی عجیبه اما غیر ممکن نیست! من توی این همه بازی که کردم اصلا واسه من اتفاق نیوفتاده! شاید 10 تا گل خورده باشم یا زده باشم اینطوری!ببین داداشِ خودت گفتی با عدالت باید حرف بزنیم...پس عین بچه دو ساله ها جوابه منو نده!!حرف کلیشه ایت درسته که هر اتفاقی توو فوتبال میفته ٌ فوتبال 90 دقیقسو از این حرفا....امّا این اتفاقات به دفعات نمی یفته,مثلاً تا حالا شده تو 5 تا بازی پشت سر هم ببینی بعد تو همش از فاصله 40 متری یکی گل زده باشه؟؟!نه دیگه عزیز من در کل من نمیدونم هدفت چیه از را انداختن این تاپیک,واقعیت معلومه دیگه داداش حالا شما هی بیا اینجا جوابه همرو بده هی حریف بطلب!!pes طرفدارای خودشو داره fifa ام طرفدارای خودش اما فنای fifa خییییلی بیشترن چون کسایی که به فوتبال خالص و واقعی علاقه دارن بیشترن.....
داوری رو قبول دارم خوب نیست! اما هوش مصنوعی خوب شده تو پچ جدید ! اینکه خودش تکل میره ضعف بازی نیست و قابل تنظیمه! شما می تونی از توی قسمت gameplan بازی، آتو تکل رو off کنی! کار سختی نیستمن نمیگم این بازی مزحرفه ولی واقعا" چند تا چیزش منو ازار میده:
1.سیستم هوش مصنوعی بازیکن ها و اینکه خودش تکل میره
2.داوری واقعا افتضاح.
.مشکل لیسانس رو هم روی PC با گرفتن یک پچ قابل حله.
خدا کنه این مشکلات در 2012 حل بشه
هر چند زیاد من زیاد امید ندارم.

عزیز پاس تو عمق هاش حرف نداره! هم هوایی و هم زمینی تقریبا بی نقصه! دلیل منطقی و اساسی و روشن بیارید خواهشا!پرده اول و آخر - پاس در عمق یا چگونه از PES11 متنفر شدم؟
![]()
پ.ن: خواهشا به من هیچ اتهامی نچسبونید چون قدیمی شده.
پ.ن 2: paint هنوز هم حال میده :d
نفهمیدین ایشون چی میگن !! پاس تو عمق حرف نداره ؟؟؟ اها چون میرسه حرف نداره ؟؟؟ lolعزیز پاس تو عمق هاش حرف نداره! هم هوایی و هم زمینی تقریبا بی نقصه! دلیل منطقی و اساسی و روشن بیارید خواهشا!

اولا که بله,جفتشو بازی کردم.صدا گذاری PES خیلی از فیفا عقب تره.صدا گذاری بازی بعد از اومدن بازی ساز جدید PES خیلی خوب شده! صدای تماشاچی ها ! سوت زدن ها و اینا همه توی PES هم هست! PES 2011 رو بازی نکردی نه!؟ اگه بازیش کردی یا حواست نبوده یا تلویزیونتون سیستم صداش قدیمی یا مشکل داره.
خواهش میکنم اگه PES 2011 و FIFA رو بازی نکردید نظر ندید! فقط کسانی نظر بدن که جفت بازی ها رو کرده باشن! تا بتونن قضاوت درست و عادلانه ای کنن. مرسی
اولا که بله,جفتشو بازی کردم.صدا گذاری PES خیلی از فیفا عقب تره.
ثانیا,اون همه پست نوشتم,فقط همینو جواب دادی؟برای بقیه اش جواب نداری؟
یه جای دگه هم گفت پاس تو عمق هاش خیلی خوبه,چیش خوبه؟من خودم به شخصه تو اون معدود بازی هایی که برای امتحان کردنش انجام دادم(به کلی بعدش پشیمون شدم از بازی کردنش)6 7 بار شد که از میانه ها و حتی عقب تر پاس تو عمق دادم زرتی رسید به محوطه ی حریف.
سانتر ها هم که قوربونش برم به کلی شوته!اصلا بدرد نمی خوره و یه چیز بی استفاده هست.
یه سری مشکل های دیگه هم از جمله برخورد های کاملا غیر طبیعی داره.
و در مورد لایسنس ها,یعنی چی که به خاطر چیز هایی که فیفا بهشون نمی ده؟خب معلوم فیفا و هر تیم دیگه ای مجانی لیسانس نمی ده.کونامی باید براش پول خرج کنه که نمی کنه,خیلی این قضیه تو ذوق می زنه.حالا از لیسانس ها بگذریم,نقل و انتقالات چرا اینجوریه؟این سازنده ها به کلی عقبن از اخبار...