چرا از PES 2011 ناراضی هستید !!!؟؟؟

به نظر من تو pes همه چی از قبل تعیین شدست...
داوری که مسخره ترین قسمت بازی داور انگار نه انگار که ادمه یه اشتباه ازش سر نمی زنه...
پنالتی بازی واقعا گند زدن بهش...
یه بار یه تیمی بازیکناش همه خوبن یه بار دیگه برعکس میشه قضیه.
اصلا به اسم و لیسانس تیم ها کونامی توجهی نمیکنه همینجوری یه چیزی میسازن میدن بیرون اونوقت تا ابدالدهر باید پچ بگیریم و نصب کنیم باز دمه fifa گرم حداقل اسم تیم ها و لیگ ها رو درست مینویسه...
تو pes یه بازیکن خیلی تخیلی بازی میکنه اونوقت یه بازیکن دیگه درحد سیب زمینی هم نیست درحالی باید جاهاشون عوض باشه...
ضربات ایستگاهی بازی به شدت سخته یعنی احتمال گل زدن 0.1 درصده...
...

به نظر من تو pes همه چی از قبل تعیین شدست...
داوری که مسخره ترین قسمت بازی داور انگار نه انگار که ادمه یه اشتباه ازش سر نمی زنه...
پنالتی بازی واقعا گند زدن بهش...
یه بار یه تیمی بازیکناش همه خوبن یه بار دیگه برعکس میشه قضیه.
اصلا به اسم و لیسانس تیم ها کونامی توجهی نمیکنه همینجوری یه چیزی میسازن میدن بیرون اونوقت تا ابدالدهر باید پچ بگیریم و نصب کنیم باز دمه fifa گرم حداقل اسم تیم ها و لیگ ها رو درست مینویسه...
تو pes یه بازیکن خیلی تخیلی بازی میکنه اونوقت یه بازیکن دیگه درحد سیب زمینی هم نیست درحالی باید جاهاشون عوض باشه...
ضربات ایستگاهی بازی به شدت سخته یعنی احتمال گل زدن 0.1 درصده...
...
بله حق با شما ست هوش مصنوعی داور در این بازی واقعا ضعیف کار شده.
پنالتی ها فوق العاده ست! طوری ساخته شده که انگار خودت پشت توپ هستی! و باید تمرکز کنی تا بتونی یک پنالتی رو گل کنی مثل دنیای واقعی فوتبال! دیگه از یک جهت گرفتن و X زدن و گل شدن یا نشدن خبری نیست! به هر زاویه ای که خواستی می تونی بزنی ! اینکه یعنی از حالت کامپیوتری در اومدن و آزادی کامل برای گیمر!! اینکه ضعف نیست! نقطه ی قوت بازی ست.
درست نبودن اسم تیم ها و پیراهن، لوگو و نقل و انتقالات بازی بخاطر ندادن امتیازاتی ست که فدراسیون فیفا به PES نمیده! وگرنه اونا زحمات خودشون رو بخاطر لایسنز زیر سوال نمیبرن! قبول دارم نداشتن لایسنز تو ذوق آدم میزنه اما این فقط برای چند بار اوله چیزی که مهمه گیم پلی بازی ست!
اینکه یه تیم یکبار خیلی خوبه یکبار بد 2 دلیل داره! یکی اینکه به مود بازیکنان بستگی داره و دیگری به برتری تاکتیک های تیم شما یا حریف که باعث دیکته شدن تاکتیک به تیم حریف و یا شما میشه! پیشنهاد میکنم وقتی این مشکل برای شما پیش میاد اگر مود بازیکنانتون همه در حالت Excellent هست تاکتیک تیمتون و بازیکنانی که توپ زیاد لو دادن رو عوض و تعویض کنید.:)

منظورت از بازیکن تخیلی چیه!؟؟
ضربات ایستگاهی بازی خیلی خیلی خوب کار شده! من کلی گل با CR7 از فاصله های مختلف ( از 50 متری تا 18 متری ) گل کردم! اتفاقا داداشم هم استاد ضربات ایستگاهی با مسی ست! اینکه شما مهارت ضربات ایستگاهی رو ندارید دلیل بر ضعف بازی نمیشه! مثل این میمونه که من آماتور توی ضربات ایستگاهی دنیای واقعی نتونم گل بزنم بگم زمینش یا توپش خوب نبود!
هر چیزی نیاز به تمرین داره!
ممنون ، موفق باشید
داداش خیال پردازی نکن . وقتی بازی عرضه میشه به سایتهای معروف یه نسخه Review میدن تا نقدش کنن هیچ منتقدی که نقدش توGamerankings یا Metacritic ثبت میشه خودش بازی رو نمیخره تا با فن بوییسم نقدش کنه . میان بهش میدن میگن بازیش کن نقدش کن . این هم صرفا برای راهنمایی خریدارها هست که بدونن پولشون رو تو جوب نریختن . وقتی مقایسه از این لحاظ میکنیم کاملا با دقت هست و Accurate . شما وقتی اینا رو قبول نداری تاپیک هم نزن وقتی خود ِ استودیویی که بازی رو ساخته این سایتها رو قبول داره و بهشون یه نسخه برای نقد میده شما قبول نداری اوضاعی بس جالبه .
من واقع بین هستم ! جایی تو شخصیت من برای خیال پردازی وجود نداره! من برای شما هیچ حرفی ندارم! جواب حرفاتو میتونی تو دو یا سه پست گذشته من بخونی! سنتی نباشید!!!!

اولا که من داداش شما نیستم. دوماً من به شخص و یا شرکتی توهین نکردم! پست اول رو بخونی متوجه میشی!! اگر نقدی هم میشه باید سازنده و با احترام باشه! اما اینجا همه میان با بد و بیرا انتقاد میکنن! این همه به من توهین شد اما من جواب کسی رو مثل خودش با توهین ندادم.
پسر خوب من نه طرفدار PES هستم نه FIFA نه هیچ بازی دیگه ای! اصلا هم آدم تعصبی نیستم اما از حق نمیشه گذشت! من هم FIFA رو بازی کردم به اندازه کافی و هم PES رو ! اما PES رو بخاطر آزادی عمل بیشتر ترجیع میدم! با FIFA که بازی میکردم باید کامپیوتری بازی میکردم اما تو PES البته PES 2011 آزادی بیشتری داشتم!
منتقدان بیشتر از من و شما میفهمن!؟ شما که از ادب و احترام دم میزنید بهتر بدونید که از دیگران مایه گذاشتن و حرف زدن دور از اخلاقه! شما رو نمیدونم ولی من فرق بین بازی خوب و بد رو خیلی خوب میدونم! از اینکه به خودت زحمت ندادی فکر و تحقیق کنی و نحت تاثیر حرف های یه سری منتقد و تبلیغات منفی شدی مشخصه که ذهن تحلیل گر و پخته ای داری که آماده قضاوت کردنه!
موفق باشید

به درک که نیستی چیکار کنم
اصلا خودتم نمی فهمی چی میگی
یه بار پستتو بخون تا به ذهنه کامل پخته شده خودت پی ببری باهوش
وقتی منطق آدم از یه...کمتر بشه نباید انتظار داشت که با ادب باهاش حرف زد
معلومه کی تحته تاثیر جو و فن بوی بازیه
برو با همون بازیه آشغالت که از وسطه زمین گل میزنی و با کریس خوشگلت از 50 متری ضربه ایستگاهی گل بزن
هر وقت بزرگ شدی و بازیو واقعی و شبیه سازی متوجه شدی چیه ادم منطقی دنباله بازیه فوتبال اونم آرکید نمیره بعد دم از فن گیمر فوتبال شدنت بزن
کاملا مشخصه فن هیچکدوم نیستی ....داد میزن لامصب
یه بازیه آرکید بدی به بچه همین میشه دیگه براش تاپیکم میزنه انگار الهه هست بازیش
من نیازی به ارزوی موفقیت شمام ندارم با منطق
امیدوارم بزرگ شی یکم از نظره........

من واقع بین هستم ! جایی تو شخصیت من برای خیال پردازی وجود نداره! من برای شما هیچ حرفی ندارم! جواب حرفاتو میتونی تو دو یا سه پست گذشته من بخونی! سنتی نباشید!!!!

double-facepalm.jpg

پس معیار شما چیه ؟ :lol:

سنتی نباشین یعنی چی ؟ :lol: نکنه منظورت اینه که منتقدا حالیشون نیست شما فقط میدونی چه خبره :lol:

دیگه پست نمیدم تو تاپیک . کسی که هنوز نمیدونی چه خبره تو این صنعت به بقیه هم میگه سنتی نباشین دیگه معلومه چقد اطلاعاتش زیاده . LoL .

این عنوان عنوان بدی نبود ولی نتوانست حدی که به فیفا برسد مقابله کند فقط یک عنوان خوب رو به متوسط بود نه اون عنوانی قبلا خیلی خوب طراحی شده بود کونامی به گیمرها نگاه نمیکند به طرفدران ارزش قاعل نمیشود گیم پلی خوواست شده را مطرح نکرد

بنظرم Pes یه جوری میخواد بعضی وقتا به زور آدمو با پاس هایی که معلوم نیست چطور به مقصد میرسن یا چیزای دیگه خوشحال نگه داره!توی Top Player هم که بازی میکنه هوش مصنوعی واقعا افتضاح هست یه جوری آدم فکر میکنه چون کامپیوتر هست داورو خریده!

اولا درست صحبت كن.
دوما شما ميگي در يك بازي 5 تا گل از وسط زمين ميزني و 5 تاهم ميخوري و در PES اينا طبيعي هست.
اگر هست شما لطف كن اينجا مدرك رو كن.
من نمیدونم چرا توو این تاپیک همه احساس می کنن داره بهشون توهین میشه؟؟مشکل دارین با خودتون؟!!
بعدم آقای عزیز من ادعا نکردم دقیقاً 5 گل توو 5 بازی از فاصله 40 متری می زنم,وقتایی که از سر ناچاری خونه دوستام بازی میکنیم 3 بارش شده,حالا میخوای باور کن می خوای نکن اصلاً مهم نیست!دیگه همه میدونن گل زدن توو این PES همایونی شما چقدر راحت و غیر واقعیه!!حتّی کسیم که تا حالا فوتبال بازی نکرده راحت می تونه توو اولین بازیش 3 تا بزنه(خودم به شخصه دیدم)!!
ایرانی،نمیتونه مودبانه بحث و مناظره بکنه
بعدم دست از این شعارای کلیشه ای علیه خودتون بردارین,این حرفا چیه؟؟!هی همه یاد گرفتن میگن ایرانی فلانِ ایرانی بیساره!همه جای دنیا اینجوری بحث و جدل هست,به مراتب بدترم هستن بعضی اوقات!دیگه واقعاً بحث کردن سر این موضوع وقت تلف کردنه

دوستان .. رفقا .... عزیزان ... برادرا ....>:d<

بیخیال شین !!! زشته دیگه بابا !!! دارین به جای بحث منطقی به هم بی احترامی میکنید !!! درست نیست !!!:|

به نظر من گیم هم مثل بقیه چیزا سلیقه ایه , خوب یه نفر pes دوست داره یکی هم fifa ... حالا تعدادشون با هم فرق میکنه .... هرکسی هم صاحب اختیاره با هر کدوم که بیشتر حال میکنه تفریح کنه ...
این که دیگه بحث نداره !!

خود من به شخصه یه چیزایی رو تو fifa دوست دارم که تو pes نیست یه چیزایی هم تو pes دوست دارم که فیفا نداره ... این که دیگه همیشه بوده ! هیچ کدومشون هم کامل نیستن و فقط نسبی میشه
در موردشون نظر داد ...

من یه وقتایی نمیدونم چرا هوس فیفا میکنم یه وقتایی هم هوس pes !!! واگر امسال pes بیاد حداقل این تیمای اصلی (باشگاهی ) کشورها رو لایسنس کنه با pes هم حال میکنم بیشتر از قبل ...:)

عزیزان خواهشنا به جای بد و بیرا گفتن به هم , بیایین این کار نقد و بررسی گیم ها رو به همون منتقدا بسپرین و از گیم ها لذت ببرین !! دیگه 2 و یا 3 هزار تومن ارزش نداره ! بخرید , حال نداد , بزارید تو
آرشیو بازیاتون ... ;)

double-facepalm.jpg

پس معیار شما چیه ؟ :lol:

سنتی نباشین یعنی چی ؟ :lol: نکنه منظورت اینه که منتقدا حالیشون نیست شما فقط میدونی چه خبره :lol:

دیگه پست نمیدم تو تاپیک . کسی که هنوز نمیدونی چه خبره تو این صنعت به بقیه هم میگه سنتی نباشین دیگه معلومه چقد اطلاعاتش زیاده . LoL .
سنتی نباشید یعنی اینکه استقلال فکری داشته باشید! یعنی اینکه قالبی فکر نکنید! اینکه وقتی یه نفر یه حرفی میزنه بدون اینکه فکر و تحقیق کنید وارد ذهنتون نکنید! یعنی اینکه به طور کلی ماشینی زندگی نکنید! آدما با توجه با داشته های ذهنی خودشون برداشت میکنن! قبلا پرسیدم الان هم میپرسم شما چقدر اون منتقد ها رو میشناسید که حرف اونا رو سند میدونید!؟
معیار من عدل و عدالته! احترام به دیگرانه! این همه بد و بیرا شنیدم برای چی!؟ به قول دوستمون واسه یه بازیه 2500 تومنی!؟ همه ادعای گیمر بودنشون میشه اما یه جو مرام و معرفت و ادب ندارن که این تایپیک فقط واسه نظر دادن و نقد سازنده ست! نه برای بی احترامی به هم و دیکته کردن علایق شخصی به همدیگه! واقعا برای بعضی ها متاسفم...

به درک که نیستی چیکار کنم
اصلا خودتم نمی فهمی چی میگی
یه بار پستتو بخون تا به ذهنه کامل پخته شده خودت پی ببری باهوش
وقتی منطق آدم از یه...کمتر بشه نباید انتظار داشت که با ادب باهاش حرف زد
معلومه کی تحته تاثیر جو و فن بوی بازیه
برو با همون بازیه آشغالت که از وسطه زمین گل میزنی و با کریس خوشگلت از 50 متری ضربه ایستگاهی گل بزن
هر وقت بزرگ شدی و بازیو واقعی و شبیه سازی متوجه شدی چیه ادم منطقی دنباله بازیه فوتبال اونم آرکید نمیره بعد دم از فن گیمر فوتبال شدنت بزن
کاملا مشخصه فن هیچکدوم نیستی ....داد میزن لامصب
یه بازیه آرکید بدی به بچه همین میشه دیگه براش تاپیکم میزنه انگار الهه هست بازیش
من نیازی به ارزوی موفقیت شمام ندارم با منطق
امیدوارم بزرگ شی یکم از نظره........
شما كلا نظر هاي تاريخي ميدي!!!:d
در مورد قسمت دوم هم بايد بگم منطقي از نظر شما با از نظر ديگران؟؟؟

سنتی نباشید یعنی اینکه استقلال فکری داشته باشید! یعنی اینکه قالبی فکر نکنید! اینکه وقتی یه نفر یه حرفی میزنه بدون اینکه فکر و تحقیق کنید وارد ذهنتون نکنید! یعنی اینکه به طور کلی ماشینی زندگی نکنید! آدما با توجه با داشته های ذهنی خودشون برداشت میکنن! قبلا پرسیدم الان هم میپرسم شما چقدر اون منتقد ها رو میشناسید که حرف اونا رو سند میدونید!؟
معیار من عدل و عدالته! احترام به دیگرانه! این همه بد و بیرا شنیدم برای چی!؟ به قول دوستمون واسه یه بازیه 2500 تومنی!؟ همه ادعای گیمر بودنشون میشه اما یه جو مرام و معرفت و ادب ندارن که این تایپیک فقط واسه نظر دادن و نقد سازنده ست! نه برای بی احترامی به هم و دیکته کردن علایق شخصی به همدیگه! واقعا برای بعضی ها متاسفم...

شما با سخنات نه تنها من بلکه بقیه رو احمق فرض کردین شاید ناخواسته اما توقع نداشته باش بیام قربونت برم . تو گفتی ایرادایی که من گرفتم وارد نیست گفتم وارده اینم مدرکش . اگه این ایرادا رو نداشت باید از فیفا بالاتر میبود . این نقدا رو منتشر می کنن تا کسایی که میخوان بازی رو بخرن یه راهنمایی چیزی بهشون بشه . پس نیاین بگین استقلال فکری و یه مشت حرف دیگه سر هم کنین تا ماسمالی کنین قضیه رو . اگه کسی اینا رو قبول نداره یعنی کونامی رو هم قبول نداره . چون کونامی نسخه Reveiw میده به این سایتها تا بازیشو نقد کنن افتاد ؟

دوستان .. رفقا .... عزیزان ... برادرا ....>:d<

بیخیال شین !!! زشته دیگه بابا !!! دارین به جای بحث منطقی به هم بی احترامی میکنید !!! درست نیست !!!:|

به نظر من گیم هم مثل بقیه چیزا سلیقه ایه , خوب یه نفر pes دوست داره یکی هم fifa ... حالا تعدادشون با هم فرق میکنه .... هرکسی هم صاحب اختیاره با هر کدوم که بیشتر حال میکنه تفریح کنه ...
این که دیگه بحث نداره !!

خود من به شخصه یه چیزایی رو تو fifa دوست دارم که تو pes نیست یه چیزایی هم تو pes دوست دارم که فیفا نداره ... این که دیگه همیشه بوده ! هیچ کدومشون هم کامل نیستن و فقط نسبی میشه
در موردشون نظر داد ...

من یه وقتایی نمیدونم چرا هوس فیفا میکنم یه وقتایی هم هوس pes !!! واگر امسال pes بیاد حداقل این تیمای اصلی (باشگاهی ) کشورها رو لایسنس کنه با pes هم حال میکنم بیشتر از قبل ...:)

عزیزان خواهشنا به جای بد و بیرا گفتن به هم , بیایین این کار نقد و بررسی گیم ها رو به همون منتقدا بسپرین و از گیم ها لذت ببرین !! دیگه 2 و یا 3 هزار تومن ارزش نداره ! بخرید , حال نداد , بزارید تو
آرشیو بازیاتون ... ;)

نه اخه برادر فن های pes با هر مدرک و دلیلی بهشون نواقصو بگی قبول نمیکنند
به احترام شما که بزرگتره مایی و احترامه تاپیک من دیگه بحثی نخواهم کرد خوش باشند با بازی فوتبالیست هاشون
والسلام

---------- نوشته در 04:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:05 AM ارسال شده بود ----------

شما كلا نظر هاي تاريخي ميدي!!!:d
در مورد قسمت دوم هم بايد بگم منطقي از نظر شما با از نظر ديگران؟؟؟

تا چشات در آد از حسودی :d:))=))
از نظر یک انسان :|
افتاد؟

بد جوری تعصب داریا!!

دوسا عزیز، یعنی چی فیفا لیسنس نمیده؟ مگه دادنیه؟ نه عزیزم خریدنیه! نکنه شما خکر کردی چون Ea Sports اسم بازیه فوتیبالشو گذاشته فیفا، فیفا ازش حمایت می کنه؟ نه عزیز دل برادر. Konami از Pes 2008 به این طرف واقعا گند زد. Pes 2008 بازی کردی؟ برای دروازبانا هوش واژه ی غریبی بود! همشون سعی می کردن توپ رو با پا دفع کنن! که همش لایی می خوردن:d
اما فیفا دقیقا از Fifa 08 اوج گرفت. اینم فقط مربوط به سرمایه گذاری این شرکت ها رو بازی شونه نه اینکه فیفا نداده!
Ea Sports حتی تیم های بسکتبال که هیچ، هاکی رو هم لیسنس کرده!
Pes 2009 بازی کردی؟ بازی ارواح دیگه:d خیلی از انیمیشنای Pes 2011 il,k انیمیشن های 2009 می باشد.
آخه چرا سعی می کنی نظرتو به بقیه تحمیل کنی؟ شما که صدای تلویزیونتون سالمه به اون صدای آقای گزارشگر گوش بده! ببین تفاوت ها رو.
سیستم پاسکاری عالی؟؟؟؟ اگه اون سیستم دوس داری باید بدونی که تو فیفا هم هست و کافیه فعالش کنی عزیز. Freedom یعنی این. یفا بهت حق انتخاب میده.
چشماتو باز کن.
اگه حرفای ما رو قبول نداری یه سری به گیم اسپاتو آی جی ان بزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or