پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

یه سوال این قانون شامل شرکت هایی که زیر مجموعه یا مستقل هستند و شامل 11 pap نیستند هم میشه؟یعنی همه isp های کشور باید به این قانون عمل کنن دیگه؟
مدت زمان اجراش کی هست؟از همین الان؟
.
وقتی 11 شرکت PAP به قانون عمل کنن زیر مجموعه ها هم خود به خود موظف میشن. یه سلسه مراتب هست تقریبا.
زمان ابلاغ رو بی اطلاعم ولی به زودی..

بابا تا این نامردا قانون رو قبول کنن و حجم و بردارن ما هفت کفن پوسوندیم...! ما که پارسال هم اوضامون همین بود میرفتیم دانشگاه دانلودامونو میکردیم...! :(

We R in Iran Do not Forget

دوستان از طریق لینک زیر میتونین برین به سایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شکایت خودتون رو ثبت کنید برید هر شکایتی دارید کامل و واضح و دقیق از ISP خودتون بنویسید.
از بالا بودن پینگ و حجمی بودن اینترنت بنویسید بلکه یه فرجی بشه

ببینم الان هنوز شاتل سرعتش همون قدیمه؟ براتون 64 چون برای من شد 16 :| جنبه نداشتن ازشون حمایت کنیم!

آقا بریزیم با بازوکا اینا شاتل رو منفجر کنیم با اون رئیس چپل چولوقش :biggrin1:.
نه دوباره مثل قبل شد!
تا این مصوبه و تعرفه های جدید بخواد به شرکتهای pap ابلاغ و اجرا بشه پیر ما درمیاد!
به نظر من باید سراغ همون مخابرات رفت که قیمت و سرعت،بدون محدویت حجمی رو با قیمت مناسب ارائه میده.

توی p30world اینقدر گفتم که زبونم مو درآورد! ما 11 تا شرکت pap داریم و صدها isp داریم که همشون دارن با هم رقابت میکنن!
اگر قرار باشه همه با نامحدود شدن سرویس ها سرعت رو قانونی ببندن دیگه فلسفه رقابیت اینها چی میتونه باشه؟ هیچی!
پس!
مطمئن باشین توی سرویس های نامحدود هم رقابت شروع میشه! مثلا برای 128 کیلوبیت بجای 16 کیلوبایت میتونید با 30 یا 40 کیلوبایت نامحدود دانلود کنید.
نمونه این مسئله الانم هست! شرکت ماکسنت در اذربایجان شرقی و غربی سرویس 128 کیلوبیت نامحدودش رو 256 کیلوبیت بسته!

دوستان از طریق لینک زیر میتونین برین به سایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شکایت خودتون رو ثبت کنید برید هر شکایتی دارید کامل و واضح و دقیق از ISP خودتون بنویسید.
از بالا بودن پینگ و حجمی بودن اینترنت بنویسید بلکه یه فرجی بشه

شما همتون این کارو کردین؟ اگه آره بیاین همه مون این رو تو امضاهامون قرار بدیم، نه فقط تو این سایت، که تو هر سایتی که عضو هستیم تا بتونیم تعداد افراد بیشتری رو برای این کار مجاب کنیم.

زنگ بزنیم بهتره یا ازین سایت استفاده کنیم؟

شما همتون این کارو کردین؟ اگه آره بیاین همه مون این رو تو امضاهامون قرار بدیم، نه فقط تو این سایت، که تو هر سایتی که عضو هستیم تا بتونیم تعداد افراد بیشتری رو برای این کار مجاب کنیم.

زنگ بزنیم بهتره یا ازین سایت استفاده کنیم؟

والا من همون موقع که این لینک رو گذاشتم رفتم خیلی قشنگ شکایت خودم رو ثبتش کردم و گفتم که پینگ بالا و محدودیت حجمی کاربرها رو با مشکل مواجه کرده و اسم ISP رو هم نوشتم البته برای شکایت اسم و فامیل و کد ملی رو باید بنویسید حتما برای ثبت شدنش
بازم من رفتم میگم که یه نفر من کافی نیستم هر کسی که با ISP ش این مشکلات رو داره متونه بره اینجا و شکایتشو مثل من ثبت کنه
چند نفر بهتر از یک نفر هستش

---------- نوشته در 06:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیزی تو پست هاش یه صفجه از وبگردی 20:30 اینجا گذاشته من باز لینکش رو آپدیت میکنم میتونید برید به این لینک خبر و تاریخ خبر رو بخونید و نظر خودتون رو بنویسید بهتره در نظرات خودتون اسم ISP مورد نظرتون رو بنویسید.

http://www.webgardi2030.ir/fa/news/2804

• Like
Reactions: Persian-Masoud
دوستان من دیگه دو تا لینک رو هم گذاشتم توی امضام هر کس خواست مثل من بذاره تو امضاش بلکه یه فرجی بشه به امید خدا بره هر کس هم میتونید این لینک ها رو معرفی کنید که این حرکت به نفع همه هستش همگی موفق باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or