پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

دوستان اگر دیدید در انجمنی کسی "شدید" ساز مخالف میزنه، بدونید که از مزدورهای همین شرکتهای PAP و آی اس پی هاست.
نه اتفاقا همیشه اینجوری هم نیست.
خیلی ها از وضعیت اطلاع ندارن یا نسبت به آینده بد بین هستن. توی p30world دارم به شدت باهاشون بحث میکنم. :)

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097&page=14

مثلا برای 128 کیلوبیت بجای 16 کیلوبایت میتونید با 30 یا 40 کیلوبایت نامحدود دانلود کنید.
دقیقا برای من همین اتفاق افتاده :d این هفته چند روز با 60 دانلود میکردم، الان با 50، در صورتی که قبلا 20 بود.
این تاثیر اعتراض های شماست یا بر اساس این قانونی که میگین طبیعیه؟ یعنی الان شکایت کنم یا از شاتل تشکر کنم؟ :d

دوستان اگر دیدید در انجمنی کسی "شدید" ساز مخالف میزنه، بدونید که از مزدورهای همین شرکتهای PAP و آی اس پی هاست.
نه عزیز من همیشه هم اینطور نیست خود من الان خیلی هم راضیم ولی اونی که شما میگی "شدید" رو نمی دونم
وقتی سرعت 512
حجم 4 گیگ
سرعت دانلود 300-200
و از ساعت 1 تا 7 صبح رایگان دارم چرا نا راضی باشم؟
اگه اعتراض کردید و منو بدبخت کردید من میدونم با شما:d

نه عزیز من همیشه هم اینطور نیست خود من الان خیلی هم راضیم ولی اونی که شما میگی "شدید" رو نمی دونم
وقتی سرعت 512
حجم 4 گیگ
سرعت دانلود 300-200
کولیها هم وقتی هیتلر انداختشون توی اردوگاه خوشحال بودن چون خونه نداشتن.
دوست من من حجمم نامحدوده، امّا سرعت دانلودم 32kbps هست.
اگر کسایی که "راضین" (که نباید باشن) کوتاه بیان، 90% دیگه که ناراضین، ناراضی خواهند موند.
باید متحداً بریزیم روی سرشون.

• Like
Reactions: ParsiKade
وقتی سرعت 512
حجم 4 گیگ
سرعت دانلود 300-200
ISP شما چیه؟!!!!!!!!!!!!!

ISP شما چیه؟!!!!!!!!!!!!!
پیشگامان
i21752_snap-2009.02.08-21h19m02s-0901.jpg

آخه دوستان اگر یه ذره دقت کنید پی میبرید چرا سرعت دانلود رو بره همه بالا میدن شما وقتی سرعت دانلودت خوب باشه و اینترنتت محدودیت دار با اون سرعت ، به همون سرعت با دانلود کردن حجم اینترنتتون رو تموم میکنید و محدودیتی که باید در 1 ماه تموم بشه در عرض یک هفته به پایان میرسه و باید بعد از یک هفته مجددا برید پول یکماه رو شارژ کنید پس از بالا رفتن سرعت دانلود زوق نکنید که به ضرر خودمون هستش نه به نفعمون :|
اینم بگم دوستان فکر نکنید با گرفتن اینترنت با سرعت بالا پینگ شما هم پایین تر میاد فقط و فقط پول بیشتر هدر میره من اول همین فکر رو میکردم یه تحقیق کردم دیدم اصلا پینگ به سرعت اینترنت بستگی نداره به هیچ وجه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or