Ἁlireza
کاربر سایت
شما 4 گیگ رو تو 1 هفته تموم میکنید یا 1 ماه ؟! یه خُرده فکر کن2 گیگ ماهی 17 تومن
4 گیگ ماهی 22 تومن.
شما 4 گیگ رو تو 1 هفته تموم میکنید یا 1 ماه ؟! یه خُرده فکر کن2 گیگ ماهی 17 تومن
4 گیگ ماهی 22 تومن.
دو یا نهایتا سه هفتهشما 4 گیگ رو تو 1 هفته تموم میکنید یا 1 ماه ؟! یه خُرده فکر کن![]()
ای خدا تو به اینا بفهمووون ! بابا ما داریم سگ دو میزنیم که دیگه نخواد شبا پای اینترنت احیا بگیریم !!!! بابا باید این عادت کثیف دانلود شبانه رو از زندگی وزمره حذف کنیم !ببینید ای نامردا با بچه ی مردم چیکار کردن که هنوز راضی نیست این ISP های نامرد دارن چه بلایی سر ما بد بختا میارن )xدو یا نهایتا سه هفته
خوب شب رو واسه همین کارا گزاشتن دیگه
فردا زنگ میزنم ببینم چی میشهاین الان داره میگه ایول دمت گرم عجب حرفی زدی یا داره مودبانه میگه خفه شو ؟:censored:
فردا زنگ میزنم ببینم چی میشه
منظورم این نبود که خفه شو منظورم اینن بود که اینی که گفتی منطقیه
http://www.speedtest.net/result/1448310120.png
1 مگ از ندا
پینگش کمتر از این حدودا نمیاد
بعضی مواقع تا 400 هم میره
![]()
دوست عزیز لایزر پینگش چجوریه ؟ میشه 30 40 تا تست بذاری ازش ؟:dراستی کدوم شهر هستی ؟ممنون از دوستانی که دارن پیگیری می کنن. من خودم در انجمن 98ia (که رتبه 64 رو توی ایران داره) چندین روزه تاپیک زدم و پیگیری می کنم. اونجا هم استقبال خیلی خوبه شده.
یه خسته نباشید به همه مخصوصاً مسعود میگم.
پ.ن: راستی من آنلاین شکایت کردم از طریق لینک علیرضا. انتخاب سرویس شرکت رو زدم PAP چون لایزر به گفته خودش "[FONT=&]دارای مجوز رسمی ISDP ، ISP ، [/FONT][FONT=&]PAP[/FONT][FONT=&] و WiMAX صادره از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می باشد."
[/FONT]
مشکلی که نداره؟
داداش منم کامل مثل تو هست وضعیتم و باهاتم شدیدا موافقم ! دمت گرم که حرف دلو زدی !ندا ۱ مگ
![]()
بعضی وقتها هم میآد تو همین حدود که شما عکسشو گذاشتی ولی اکثر مواقع سرعت همینه.
ولی پینگم همیشه همین ۳۰۰ - ۴۰۰ هست.
در ضمن من از بعضی دوستان واقعا تعجب میکنم که کلی ذوق میکنن واسه دانلود شبانهی ISPشون و میگن راضیان! خب بده بهجای اینکه فقط شبا دانلود نامحدود باشه همیشه اینطور باشه؟
بعدشم مصرف من از اینترنت جوریه که همهش ویدیو stream میبینم یا دارم آنلاین بازی میکنم و کلی کار دیگه که وقتی بهشون نیاز دارم باید انجامشون بدم (نه مثل دانلود فیلم و بازی که بزارم شبا دانلود شه)، اونوقت من هم نصف شب همهی این کارهارو بکنم!؟ من که این رو اصلا قبول ندارم امیدوارم بعضی هم دلشون رو به این چیزها خوش نکنن. (من ماهی ۱۰ گیگ رو تازه با صرفهجویی میتونم درست تموم کنم! یعنی اینکه توی یک ماه مصرف میشه... واسه همین اون قیمتهای پایین با دانلود ۲ گیگ و ۴ گیگ بهدردم نمیخوره چون باید هر هفته یا دوهفته یکبار تمدید کنم. پس اون قیمتهای پایین و سرعتهای بالا که شما ازش صحبت میکنید وقتی ارزش داره که این محدودیت دانلود مزخرف نباشه!!)