پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

سلام به همه من زنگ زدم شاتل و صداشونو ضبط کردم که فردا تحویل سازمان بدم دانلود از لینک بالا
راستی اگه لینک بالا خرابه میتونید از این لینک برید
http://www.mediafire.com/?corw4j3y44atj93
دمتون گرم با این پیگیری هاتون
دم اونی هم که تاپیک رو راه انداخت گرم که داریم یاد میگیریم حقمون رو بگیریم، نه این که منتظر بمونیم تا شاید بدن

کسی میدونه الان بریم از خود مخابرات سرویس بگیریم بهتره یا از همین ISP ها ؟؟
سرویس کسی وصل شده ببینیم چطوریه ؟
واقعا جایه تعجب شرکت هایی که از قبل هم اومدن سرویس نامحدود 40000 تومن ارائه میدادن با ضریب 1 به 6 ، اومدن زیرش زدن ضریب اشتراک 1 به 10 ، 10000 تومن!! من سر همین موضوع شک دارم که سرویسی با کیفیت افتضاح بدن . مخابرات قبلا دیدم سرعت ثابت ، پینگ نمیدونم!

تنها مزیتی که دارم تو این ISP ها میبینم ، پشتیبانی نسبتا خوب بعضی هاشون ، پرداخت انلاین.

مسعود دمت گرم:d;)

امروز خودم رفتم نمايندگي پارس انلاين تو شهرمون با مديرشون كه اشنام هستش حرف زدن ...

وقتي از سرويس هاي نامحدود پرسيدم با كلي پوزخند و متلك گفت ... ما از همين محدوديت حجمي يه مقدار سود ميكنيم ... چطور توقع داري سرويسي رو كه با 54 هزار تومن ميديم بهتون رو الان با همون 11 هزار تومن داشته باشي ... گفت :‌ اگه واقعا فكر ميكنيد الان ما داريم پنج برابر قيمت سود ميكنيم ! بدون كه از اين خبرا نيست و اگه هم باشه سودش رو اون بالايي ها ميبرن نه ما نمايندگي ها ...

شخصا به اين نتيجه رسيدم كه نمايندگي ها كاره اي نيستن اين وسط ... براي افزايش كيفيت سرويس هاي نامحدود بايد بريم سراغ ريشه و اساس موضوع ...

پي نوشت :‌ من با سرويس 128 كيلوبايت اين شركت و ترافيك 8 گيگ ماهي 27 هزار تومن ميدم ... پينگم متاسفانه حول و حوش 280 -300 هستش ... اما بالاي 150 كيلوبايت دانلود ميكنم بطور ميانگين ... از سرعت نامحدود ها پرسيدم ... گفت سرعتشون بين 2 تا 12 كيلوبايت هستش و حاضر بود همون لحظه هم به هركسي اين سرويس رو بده :دي

کسی میدونه الان بریم از خود مخابرات سرویس بگیریم بهتره یا از همین ISP ها ؟؟
سرویس کسی وصل شده ببینیم چطوریه ؟
واقعا جایه تعجب شرکت هایی که از قبل هم اومدن سرویس نامحدود 40000 تومن ارائه میدادن با ضریب 1 به 6 ، اومدن زیرش زدن ضریب اشتراک 1 به 10 ، 10000 تومن!! من سر همین موضوع شک دارم که سرویسی با کیفیت افتضاح بدن . مخابرات قبلا دیدم سرعت ثابت ، پینگ نمیدونم!

تنها مزیتی که دارم تو این ISP ها میبینم ، پشتیبانی نسبتا خوب بعضی هاشون ، پرداخت انلاین.

مسعود دمت گرم:d;)
اره پرداخت انلاینش خوبه ولی پشتیبانیشونو فکر نکنم!!!!!!!!
منم اومد این سرویسا فداکاری میکنم 512 نامحدود میگیرم نتیجشو بهتون میگم که بقیه بهتر برای خرید تصمیم گیری کنن

• Like
Reactions: MN Prince
جالبه...توی سایت پارس انلاین یه سری سرویس نا محدود اضافه شده با قیمت همون مخابرات...امروز زنگ زدم به پشتیبانی که سرویسم رو عوض کنم گفت باید بری پول بریزی بانک و بعد تعطیلات او کی میشه برات.میگفت شیرینگ 1 به 10. میخوام 1 مگشو بگیرم ولی بد جوری میترسم این پینگ و ریت دانلودم رو از دست بدم! من روت داخلی کردم با سرور های ایرانی پینگم 10 ه! سرعت دانلودمم 100 K تقریبا ثابت...رفتم نا محدود نتیجش رو میگم ;)

جالبه...توی سایت پارس انلاین یه سری سرویس نا محدود اضافه شده با قیمت همون مخابرات...امروز زنگ زدم به پشتیبانی که سرویسم رو عوض کنم گفت باید بری پول بریزی بانک و بعد تعطیلات او کی میشه برات.میگفت شیرینگ 1 به 10. میخوام 1 مگشو بگیرم ولی بد جوری میترسم این پینگ و ریت دانلودم رو از دست بدم! من روت داخلی کردم با سرور های ایرانی پینگم 10 ه! سرعت دانلودمم 100 K تقریبا ثابت...رفتم نا محدود نتیجش رو میگم ;)

آره حتما این کارو بکن نتیجشو بهمون بگو. خیلی ممنون میشیم.

همین الان چه سرویسشونو داری می گیری؟

چطوری پینگت رو کم کردی؟ یه کم توضیح می دی؟

آره حتما این کارو بکن نتیجشو بهمون بگو. خیلی ممنون میشیم.

همین الان چه سرویسشونو داری می گیری؟

چطوری پینگت رو کم کردی؟ یه کم توضیح می دی؟
ببینم چجوری پیش میره...
من 256 20 gig رو میگیرم..البته نتم Custom شده:دی جای ریت 2 مگ 1 مگم...چون اومدم رو سرورای داخلی پارس...زنگ زدم ساپورت گفتم گیم میزنم یکم جر و بحث کردیم یارو برام ردیفش کرد...روت داخلی کرد به قول خودشون.

دوستان نمیدونم کلا سر کاریم یا چیز دیگه.
من الان 3-4 روزی هست که 1 ماهم تموم شده و شارژ نکردم تا ببینم این قضیه چی میشه . من از اسیاتک سرویس دارم و کرج هستم . همونطور که قبلا دوستان گفتن این PAP هم سرویس های جدید رو اعلام کرده اینجا.
اولا وقتی زنگ زدم پشتیبانی اسیاتک گفتم کیفیت این سرویس ها چجوریه باور کنید اصلا نمیدونستن که یه همچین سرویس هایی اعلام شده!!! اصلا خبر نداشتن. من براش یکم توضیح دادم.
بعدشم که رفتم قسمتی که باید شارژ رو به صورت انلاین انجام بدی که عکسش رو این زیر میبینید کلا خبری از این تعرفه های جدید نبود که بخوای اونارو بگیری:
wchofv1r7vd4iv6z0iy8.jpg

خلاصه چون زنگ زدن گفتن اگه شارژ نکنی سرویست تا 1 -2 روز دیگه جمع میشه همون سرویسی که همیشه میگرفتم رو تمدید کردم تا ببینیم ماه بعد چی میشه.

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:55 PM ارسال شده بود ----------

سرویس نا محدود من راه افتاد با دانلود منیجر که فعلا فرقی با محدود ندیدم و سرعتم 150 هستش
همین تعرفه های جدید رو میگی؟

دوستان نمیدونم کلا سر کاریم یا چیز دیگه.
من الان 3-4 روزی هست که 1 ماهم تموم شده و شارژ نکردم تا ببینم این قضیه چی میشه . من از اسیاتک سرویس دارم و کرج هستم . همونطور که قبلا دوستان گفتن این PAP هم سرویس های جدید رو اعلام کرده اینجا.
اولا وقتی زنگ زدم پشتیبانی اسیاتک گفتم کیفیت این سرویس ها چجوریه باور کنید اصلا نمیدونستن که یه همچین سرویس هایی اعلام شده!!! اصلا خبر نداشتن. من براش یکم توضیح دادم.
بعدشم که رفتم قسمتی که باید شارژ رو به صورت انلاین انجام بدی که عکسش رو این زیر میبینید کلا خبری از این تعرفه های جدید نبود که بخوای اونارو بگیری:
wchofv1r7vd4iv6z0iy8.jpg

خلاصه چون زنگ زدن گفتن اگه شارژ نکنی سرویست تا 1 -2 روز دیگه جمع میشه همون سرویسی که همیشه میگرفتم رو تمدید کردم تا ببینیم ماه بعد چی میشه.

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:55 PM ارسال شده بود ----------

همین تعرفه های جدید رو میگی؟

اره همین تعرفه های جدیده

سرعتش توی این یه رب بد نبوده اما الان که اطلاعات کاربریم رو دیدم کف کردم نامردا برای اینم ترافیک گذاشتن یعنی نوشته نامحدود و زیرش توی کادر کیلو بایت باقیمونده نوشته 20000000 یا به گمونم 20 گیگ

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 PM ارسال شده بود ----------

از کجا می گیری؟

عصر تلکام

سرویس نا محدود من راه افتاد با دانلود منیجر که فعلا فرقی با محدود ندیدم و سرعتم 150 هستش
دوست عزیز شما چه سرعتی و از چه ISP گرفتید؟؟؟

بعد یه سئوال داشتم الان 512 این نامحدود ها دقیقا سرعتش باید چند باشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or