پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

صبانت هم مثل اینکه شبانشو داره برمیداره دیشب که سرورش ساعت حدود 4:30 بود استارت خورد الانم باز مثل دیشب کانکت نمیشه
صبانت خیلی شاخ شده الان شبانه چند شب که همین بساط هستش تعرفه و لیست جدید هم که نمیذاره پشتیبانی 24 ساعته هم اکثر موقع ها جوابگو نیستن و تلفن جواب نمیدن
کم کم باید با این شرکت خداحافظی کنیم بعد از سه سال/:)

دوستان پارس آنلاین چطور؟؟؟

پارس آنلاین لیست نامحدود جدیدش رو گذاشته اگر بری تو قسمت تعرفه هاش میبینی

صبانت خیلی شاخ شده الان شبانه چند شب که همین بساط هستش تعرفه و لیست جدید هم که نمیذاره پشتیبانی 24 ساعته هم اکثر موقع ها جوابگو نیستن و تلفن جواب نمیدن
کم کم باید با این شرکت خداحافظی کنیم بعد از سه سال

داده دیگه..دیروز داد
http://sabanet.ir/services/price/

دوستان این لیست رو همه شرکت ها جدا گذاشتند و نوشتند که ضریب 1 به 10 . یعنی کسی از اینا بگیره حداقل سرعت رو بهش میدن ؟ نامردیه که . یعنی 1 مگابایت سرعتش میشه 12.8 کیلوبایت در ثانیه که از 128 هم کمتره .

دوستان این لیست رو همه شرکت ها جدا گذاشتند و نوشتند که ضریب 1 به 10 . یعنی کسی از اینا بگیره حداقل سرعت رو بهش میدن ؟ نامردیه که . یعنی 1 مگابایت سرعتش میشه 12.8 کیلوبایت در ثانیه که از 128 هم کمتره .
کی گفته باید حداقل بدن ؟ اصلا این جور نیست ! تو پست ها رو نخوندی مگه ! حداقل یعنی زمانی که 10 نفر با هم در حال استفاده از اینترنت باشن ‍! که همچین چیزی احتمالش 5 درصد هست !

من زنگ زدم آسایتک (1844) گفت اینا کمترین سرعت رو دارن و 128 سرعت 1.6 داره 1 مگ سرعت 12.8 گفتم اینو تو بدترین شرایط دانلودی دارین میگین که اگه 10 نفر همزمان دارن دانلود میکنن گفت نه آقا از اولش همینجوره!!!! گفتم با این تفاسی جنابعالی و شرکتتون دیال آپ که بهتره گفت خب برید از همون استفاده کنید (با حالت خیلی تند و بدی گفت) منم گفتم شما هم برید غازتونو بچرنوید یه مشت بجه دهاتی دیروز گوسفنداتونو فروختید اومدید برای ماها شاخ میشید فروشندتون هنوز فرق transfer rate و پینگ رو نمیدونه من باید پشت تلفن بهش بگم چی به چیه
جمعش کنین بابا اورضه گردوندن شرکت رو ندارین!!!!!!
بعد گوشی رو گزاشتم جالبه با اینکه از مخابرات سرویس میگیرم اینترنتم قطع شد بعد 10 دقیقه وصل شد

• Like
Reactions: Altair9502
من زنگ زدم آسایتک (1844) گفت اینا کمترین سرعت رو دارن و 128 سرعت 1.6 داره 1 مگ سرعت 12.8 گفتم اینو تو بدترین شرایط دانلودی دارین میگین که اگه 10 نفر همزمان دارن دانلود میکنن گفت نه آقا از اولش همینجوره!!!! گفتم با این تفاسی جنابعالی و شرکتتون دیال آپ که بهتره گفت خب برید از همون استفاده کنید (با حالت خیلی تند و بدی گفت) منم گفتم شما هم برید غازتونو بچرنوید یه مشت بجه دهاتی دیروز گوسفنداتونو فروختید اومدید برای ماها شاخ میشید فروشندتون هنوز فرق transfer rate و پینگ رو نمیدونه من باید پشت تلفن بهش بگم چی به چیه
جمعش کنین بابا اورضه گردوندن شرکت رو ندارین!!!!!!
بعد گوشی رو گزاشتم جالبه با اینکه از مخابرات سرویس میگیرم اینترنتم قطع شد بعد 10 دقیقه وصل شد
دمت گرم ! ولی بهش میگفتی حالا که میگی از اول سرعتش همینه ! سازمان تنظیم مقررات گفته همیچین چیزی نیست ! خب ما یه شکایت کوچیک میکنیم ! ما که زورمون نمیرسه ! میریم داداش بزرگرو میاریم !

• Like
Reactions: {The Phenom}
شما چرا اشتباه میکنید !
اگه 1 مگ رو 10 نفر به صورت همزان هم استفاده کنند که میشه 1024 تقسیم بر 10 =102.4 که یعنی حداقل سرعت دانلود باید این بشه ! 102.4
تازه حداقل !!
یعنی اگه همه استفاده کنند !

شما چرا اشتباه میکنید !
اگه 1 مگ رو 10 نفر به صورت همزان هم استفاده کنند که میشه 1024 تقسیم بر 10 =102.4 که یعنی حداقل سرعت دانلود باید این بشه ! 102.4
تازه حداقل !!
یعنی اگه همه استفاده کنند !
اشتباه گفتی ! :d ! اینترنت 1مگابیت = 128 کیلوبایت بر ثانیه ! 1024 کیلوبیت = 128 کیلوبایت بر ثانیه ! 1024 کلوبیت تقسیم بر 8 = 128 کیلوبایت ! با این تفاسیل 128 کیلوبایت تقسیم بر 10 = 12.8 کیلوبایت ! ولی من در عجبم اینا میخوان 1 مگ (128 کیلوبایت) رو رو 12.8 ببندن ! عجب ***** هستن اینا ! **** = هر چی دوست داری جاش بزار ! من الاکی چند تا ستاره زدم ! :d

دمت گرم ! ولی بهش میگفتی حالا که میگی از اول سرعتش همینه ! سازمان تنظیم مقررات گفته همیچین چیزی نیست ! خب ما یه شکایت کوچیک میکنیم ! ما که زورمون نمیرسه ! میریم داداش بزرگرو میاریم !
دیگه بحث داغ شده بود نشد بیشتر از این بمونم سری بعد زنگ زدم حتما اینو میگم بهشون به قول شما باید با داداش بزرگه بریم هرچند من خودم داداش بزرگ هستم ولی خب چاره ای نیست
تو این موندم من خودم از مخابرات دارم میگیرم که نه پشتیبانی داره نه دفتر جون داری داری برای adsl هیچی نداره با 1 به 10 داره سرعت رو 16 تا پر میده رو 128 بعضی وقتا هم تا 23 میره بالا اونوقت این شرکتای دزد میان اینجوری سرویس میدن دمش گرم مخابرات تازه وقتی پورتای مخابرات پر میشه تا 2-3 ماه اینترنت نمیده تا پورت جدید بگیرن خدایی 2 ماه یه بار 20 تمن میدم بهشون حلالشون باشه البته درسته از نسبت جهانی پایینتره ولی خوبه دست این دزدا نیستش راهی چیزی مسعود خان بلد نیستی من بتونم 256 از مخابرات بگیرم؟ نامه دانشگاه رو بردم ولی ندادن دوستم 512 هم تونسته بگیره از مخابرات یکی از بچه ها باباش تو اطلا*عات هستش تونسته 2 مگ بگیره میگه سرعت ها اصلا پایین نمیاد 512 ایه میگه من بعضی وقتا تا 100 کیلو هم سرعت دارم
خود من تا الان به 20 تایی از دوستان و فامیل و همسایه ها گفتم رفتن از مخابرات گرفتن اگه نسبت 1 به 10 هم حساب کنیم باید سرعت من پایین میومد ولی اصلا پایین نمیاد حتی وقتی که هممون داری دانلود میکنیم
من فکر کنم مخابرات عمدا باعث این قانون شده که کلا دراین سرکتا رو تخته کنه و فقط خودش adsl بده
مسعود جان ممنون میشم جواب منو اگه امکانش هست بدی

کسی از بچه ها صبانتی یا شرکتها دیگه
N_aggressive%20%2811%29.gif
نامحدود جدیدا را گرفته؟

فک نکنم مالی باشه
N_aggressive%20%2819%29.gif

محدودش که این باشه وای به حاله مثلا نامحدود /

سرعتشم خدا داند
N_aggressive%20%2833%29.gif

اشتباه گفتی ! :d ! اینترنت 1مگابیت = 128 کیلوبایت بر ثانیه ! 1024 کیلوبیت = 128 کیلوبایت بر ثانیه ! 1024 کلوبیت تقسیم بر 8 = 128 کیلوبایت ! با این تفاسیل 128 کیلوبایت تقسیم بر 10 = 12.8 کیلوبایت ! ولی من در عجبم اینا میخوان 1 مگ (128 کیلوبایت) رو رو 12.8 ببندن ! عجب ***** هستن اینا ! **** = هر چی دوست داری جاش بزار ! من الاکی چند تا ستاره زدم ! :d
من که نفهمیدم !
یکم واضح تر توضیح بده !

فراموش نکنید این شیرینگ 1 به 10 یک نقطه ضعف اساسی داره که اگر یک نفر از 10 نفر یک فایل بزرگ را بزاره برای دانلود تمام پهنای باند را اشغال می کنه و بقیه باید برن بوق بزنن!
البته ممکنه ISPبرای هر نفر یک سقف سرعت در نظر بگیره!
مثلا کسی که 2 مگابیت می گیره سقف سرعتش روی 64قفل بشه!

باید عده زیادی رو بیارن به سمت این سرویس های نامحدود حتی اگر سرعتش کم باشه و کسی دیگه از این محدودیت دارا نگیره به قول معروف ما که شکایتش رو کردیم یه مدت هم همگی باید اینترنت سرعت پایین رو تحمل کنیم تا بهتر بشه اینا پول میگیرن تا به من و شماها نوکری کنن ما (مردم) نباشیم اینا باید برن مزرعه بیل بزنن پس خودمون رو دست کم نگیریم ;) (به قول معروف آمار گرفتن سرویس های محدود بیاد پایین تا حدودی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or