پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

دوستان اخر قضیه اینه => سرویس رو میگیرید ، 2حالت پیش میاد
1.سرعت مثل بقیه سرویس ها هست اما بالا پایین میشه که خوب به شرگت بگید میگه شیرینگ 1/10 هست.
2.سرعت خیلی پایین در حد dialup ، به شرکت میگید ، شرکت میگه خوب 1/10 هست دیگه.

بعد با کلی عصبانیت زنگ میزنید سازمان ، بهشون میگید قضیه رو بعد میگن پیگیری میکنیم ، بعد چند روز میپرسید چی شد ، میگن خوب 1/10 هست دیگه همینه.

• Like
Reactions: Ayuna
دوستان اخر قضیه اینه => سرویس رو میگیرید ، 2حالت پیش میاد
1.سرعت مثل بقیه سرویس ها هست اما بالا پایین میشه که خوب به شرگت بگید میگه شیرینگ 1/10 هست.
2.سرعت خیلی پایین در حد dialup ، به شرکت میگید ، شرکت میگه خوب 1/10 هست دیگه.

بعد با کلی عصبانیت زنگ میزنید سازمان ، بهشون میگید قضیه رو بعد میگن پیگیری میکنیم ، بعد چند روز میپرسید چی شد ، میگن خوب 1/10 هست دیگه همینه.
منم اول این فکر رو کردم . ولی چرا یک دفعه قانون چند سال پیش رو اومدن اجرا کردن ؟؟؟ اگه گرون و سرعت افتضاح باشه هر عقل سلیمی از نت 5 مگ مفت استفاده میکنه ! . تا یک چیزی نیاد مسئولین همیشه در صحنه کاری برای ما نمیکنن ! مگه کسی گفته کاری کنن ؟ شد نشدم نشد مهم هدف قشنگه که حالا کسی گفته درست کار کن ؟!
تمام این ها از برکت شیطان بزرگ و چمدونشه ! ISP ها هم کم کم کنار میان .

منم اول این فکر رو کردم . ولی چرا یک دفعه قانون چند سال پیش رو اومدن اجرا کردن ؟؟؟ اگه گرون و سرعت افتضاح باشه هر عقل سلیمی از نت 5 مگ مفت استفاده میکنه ! . تا یک چیزی نیاد مسئولین همیشه در صحنه کاری برای ما نمیکنن ! مگه کسی گفته کاری کنن ؟ شد نشدم نشد مهم هدف قشنگه که حالا کسی گفته درست کار کن ؟!
تمام این ها از برکت شیطان بزرگ و چمدونشه ! ISP ها هم کم کم کنار میان .
این چمدونم اگـــــه بیــــاد ! یه حکم کلفت باسش میبندن کسی جرئت نمیکنه استفاده کنه !!

این چمدونم اگـــــه بیــــاد ! یه حکم کلفت باسش میبندن کسی جرئت نمیکنه استفاده کنه !!
من که یه آنتن دارم میکنم زیر گل تا کسی نفهمه ! بعدش میرم 5 مگ مفت حالشو میبرم ! بعد یهو زنگ خونه به صدا در میاد ! کیه ؟ چه خبره ؟ مشکلی نیست . من قابل شناسایی نیستم ! برم ببینم کیه ؟ از مخابرات کارشناس فرستادن دم در : ببخشید شما سرویس 2 مگ نامحدود اختصاصی ماهی 20 هزار تومان نمیخواین ؟
جواب : نه ! 5 مگ مفت دارم ! شما راست میگی اون موقع واسمون یه کاری میکردی که همش تو بازی به علت پینگ بالا نفله میشدیم یا واسه دانلود آپدیت 2.5 گیگی BC2 سه شبانه روز بیگاری میکشیدیم !
ولی خودمونیم ! من اون روز رو میبینم که اینا میان دم خونه ! فقط زمان هست که همه چیز رو درست میکنه !

---------- نوشته در 04:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

من که نفهمیدم !
یکم واضح تر توضیح بده !
باو هر 8 بیت 1 کیلوبایت ! این سرعت هایی که میگن به کیلو بیت هست !

باو هر 8 بیت 1 کیلوبایت ! این سرعت هایی که میگن به کیلو بیت هست !
من فکر کردم اینا کیلوبایت میگن !! عجبا !!
--------------------------------------------------
من میدونم که اینا قابل ردگیری نیست !
ولی وقتی یه حکم کلفت ببندن دیگه کسی استفاده نمیکنه ! حالا میخواد قابل ردگیری باشه یا نباشه !

خب قابل توجه همه:
یکی از دوستانم با نمایندگی پارس در شهرشون حرف زده بود.
در مورد سرعت سرویسهای جدید پرسیده بود.
گفته بود سرعت 512 رو چقدر پیشبینی میکنید؟
نمایندگی بهش گفته بود در ساعات شلوغ حداقل 30 و در ساعات خلوت 50 60 کیلوبایت رو پیش بینی میکنیم!

من دوسه روز دیگه یه 512 نامحدود میگیرم ببینم چجور از اب در میاد ولی هر چی باشه به اندازه پولی که تا الان از من بابت سرویسایی که دادن گرفت دانلود میکنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: lost mc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or