پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

حد اکثر میزان دانلود سرعت 512 چند بوده ؟ حد اقل چیند بوده ؟ اینا چیکار کردن ؟ نامردا !
انگار اومدن 512 20 گیگ میدن 22000 ! مسعود دوباره باید زنگ بزنیم سازمان تنظیم مقررات ! راستی دوست من پینگت چطوره ؟ فرقی نکرده ؟

حد اکثر میزان دانلود سرعت 512 چند بوده ؟ حد اقل چیند بوده ؟ اینا چیکار کردن ؟ نامردا !
انگار اومدن 512 20 گیگ میدن 22000 ! مسعود دوباره باید زنگ بزنیم سازمان تنظیم مقررات ! راستی دوست من پینگت چطوره ؟ فرقی نکرده ؟

پینگم چون الان درحال دانلودم و به وی پی ان وصلم بالای 500 هستش

ولی خیلی حرکت ناجوان مردانه ایه اگه نامحدوده این ترافیک چیه دادین اگه محدوده چرا زدین نامحدود

حالا که تا یک شنبه تعطیلن و منم تا یکشنبه این ترافیک رو تموم میکنم و میرم خرشون رو میچسبم که این چه وضشه راه انداختین :d

آخرین ویرایش:
پینگم چون الان درحال دانلودم و به وی پی ان وصلم بالای 500 هستش

ولی خیلی حرکت ناجوان مردانه ایه اگه نامحدوده این ترافیک چیه دادین اگه محدوده چرا زدین نامحدود

حالا که تا یک شنبه تعطیلن و منم تا یکشنبه این ترافیک رو تموم میکنم و میرم خرشون رو میچسبم که این چه وضشه راه انداختین :d
دمت گرم ! تو دیگه کی هستی ! ولی فک کنم چونکه 512 برات 150 کیلو بایت بستن 1.5 مگ میشه ! اومدن دیدن از حداکثر دانلودت با سرعا 64 2 برابر بشتر دانلود میکنن ! اومدن کمترش کردن ! البته خیلی کمتر ! مثل اینکه همون حجمی با قیمت کمتر و ترافیک بیشتر البیه بدون شبانه بهمون تحویل دادن ! خدایا تو ایران ببین چیکار میکنن واسه تفره رفتن از نامحدود ! منو بکش دیگه اینجور چیزا رو نبینم :((
:d

یعنی حالم از شاتل به هم میخوره.من 512 دارم الان 3 روزه سرعت دانلودم 12 و سرعت اپلودم 8 .پینگم 800 .این چه وضعشه .نه خداییش چرا انقد اینا دزدن.میخوام ISP رو عوض کنم .میشه بگین کدوم ISP پینگش بهتره؟؟
1496165903.png

یعنی حالم از شاتل به هم میخوره.من 512 دارم الان 3 روزه سرعت دانلودم 12 و سرعت اپلودم 8 .پینگم 800 .این چه وضعشه .نه خداییش چرا انقد اینا دزدن.میخوام ISP رو عوض کنم .میشه بگین کدوم ISP پینگش بهتره؟؟
1496165903.png
تو از بقالی سر کوچه تون اینترنت بگیری بهتر از شاتل هست ! به خدا ! برو هر جا میگیری بگیر ! وایرلس هم بهتره پینگش !

من 5روز دیگه اکانتم ته میکشه

دوستم نامحدود صبا گرفته 256 گویا سرعت دانلودش 10تا20 هی کما زیاد میشه

پینگشم آشغال رو 600/700

زنگ زده پشتیبانی میگه این چه سرویسیه میگن

نسبت اشتزاک 1/10

بین 10 مشتزک به اشتزاک گذاشته می شود .

قبلا 8 بود حالا شد 10 خنده داره سرعتشم به آب گو..ید :))پینگشم که نگو=))

من 5روز دیگه اکانتم ته میکشه

دوستم نامحدود صبا گرفته 256 گویا سرعت دانلودش 10تا20 هی کما زیاد میشه

پینگشم آشغال رو 600/700

زنگ زده پشتیبانی میگه این چه سرویسیه میگن

نسبت اشتزاک 1/10

بین 10 مشتزک به اشتزاک گذاشته می شود .

قبلا 8 بود حالا شد 10 خنده داره سرعتشم به آب گو..ید :))پینگشم که نگو=))
زنگ بزن سازمان تنظیم مقررات ! بکو اینا دارن از این قانون سوء استفاده میکنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or