پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

دوستان سرعت اینترنت کافی نت ها معمولا چقدر هست؟
معمولا 2 مگ هست

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

ا ا ا ا شاتل رو نگاه به جای اینکه کم کنه به همه سرویس هاش 1000 تومان اضافه هم کرده!

معمولا 2 مگ هست

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

ا ا ا ا شاتل رو نگاه به جای اینکه کم کنه به همه سرویس هاش 1000 تومان اضافه هم کرده!
2 مگ هست ولی به سیستمی بیشتر از 30 کیلو نمیدن ! کنترل میکنن بیشتر جاها !

مسعود منم فکر نکنم مخابرات تو نامحدود از اينا بدتر باشه پينگش.
من که گفتم تو اينا اصلا ادم نيستن.واژه دزد مناسبشونه.
انقدر دزدن.
قبلا داشتم صبانت.. ولي اسياتک خوب بود.

موندم چرا از شاتل اینقدر بد میگین؟ من الان 512 دارم دانلود روزانه از 84 پایین نمیاد الانم پینگم 177 هستش...از این بهتر:d؟؟
محدود یا نامحدود؟
خوب منم پارس انلاین 128 دارم سرعت دانلود 150 فیکس پینگ هم با 4.2.2.4 شاید 170 باشه تو CMD ولی تو بازی خیلی بالاتره
تازه دانلود شبانه هم 150 هست
ولی من حاضرم 512 نامحدود با سرعت 64 داشته باشم ولی نامحدود باشه هی ترس نداشته باشی الان اکانتت تموم میشه
خدایی یه ساعت گشتن تو بازیسنتر 50 مگ دانلود میکنه

لایزر هم تعرفه های جدید رو گذاشت:

A95.jpg

A97.jpg

A98.jpg

پ.ن: من خودم پریروز زنگ زدم پرسیدم سرویس های جدید رو کی میذارید می خوام شارژ کنم، گفت به ما هیچی نگفتن و نمی دونیم. گفتم فلان شرکت ها گذاشتن، خیلی خوشحال شد گفت ممنون گزارش دادی. منم اجباری شارژ کردم گفتم دیگه حداقل ماه بعد میگیرم. امروز گذاشتن :|

لایزر هم تعرفه های جدید رو گذاشت:

A95.jpg

A97.jpg

A98.jpg

پ.ن: من خودم پریروز زنگ زدم پرسیدم سرویس های جدید رو کی میذارید می خوام شارژ کنم، گفت به ما هیچی نگفتن و نمی دونیم. گفتم فلان شرکت ها گذاشتن، خیلی خوشحال شد گفت ممنون گزارش دادی. منم اجباری شارژ کردم گفتم دیگه حداقل ماه بعد میگیرم. امروز گذاشتن :|
میگم تو 512 داری اگه داری راضی هستی از لایزر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or