Good Guy Greg
کاربر سایت
مسعود برات تست از مخابرات میزارم Information technology در حد پینگ خودم ! فقط صبر کن تا برم کافی نت !پینگ مخابرات...
مسعود برات تست از مخابرات میزارم Information technology در حد پینگ خودم ! فقط صبر کن تا برم کافی نت !پینگ مخابرات...
معمولا 2 مگ هستدوستان سرعت اینترنت کافی نت ها معمولا چقدر هست؟
2 مگ هست ولی به سیستمی بیشتر از 30 کیلو نمیدن ! کنترل میکنن بیشتر جاها !معمولا 2 مگ هست
---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------
ا ا ا ا شاتل رو نگاه به جای اینکه کم کنه به همه سرویس هاش 1000 تومان اضافه هم کرده!
محدود یا نامحدود؟موندم چرا از شاتل اینقدر بد میگین؟ من الان 512 دارم دانلود روزانه از 84 پایین نمیاد الانم پینگم 177 هستش...از این بهتر:d؟؟
محدود یا نامحدود؟موندم چرا از شاتل اینقدر بد میگین؟ من الان 512 دارم دانلود روزانه از 84 پایین نمیاد الانم پینگم 177 هستش...از این بهتر:d؟؟
خسته نباشی. منم آسیاتک محدود داشتم. 128 بود مثلاً ولی ترنسفر ریت روی 200 میانگین بود:-bمحدود
میگم تو 512 داری اگه داری راضی هستی از لایزر؟لایزر هم تعرفه های جدید رو گذاشت:
پ.ن: من خودم پریروز زنگ زدم پرسیدم سرویس های جدید رو کی میذارید می خوام شارژ کنم، گفت به ما هیچی نگفتن و نمی دونیم. گفتم فلان شرکت ها گذاشتن، خیلی خوشحال شد گفت ممنون گزارش دادی. منم اجباری شارژ کردم گفتم دیگه حداقل ماه بعد میگیرم. امروز گذاشتن