پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اون از محدودیت 20 گیگ اینم از سرعت 5کیلوبیت

سرعتم از دیشب بالاتر از 5 کیلو بیت نرفته

چه پشتیبانی خوبی داریم ما در مورد ترافیک که چیزی نگفت اصلا کندی سرعتم رو هم دلیلش نویز بالای خط دونست )x

آخرین ویرایش:
اون از محدودیت 20 گیگ اینم از سرعت 5کیلوبیت

سرعتم از دیشب بالاتر از 5 کیلو بیت نرفته

چه پشتیبانی خوبی داریم ما در مورد ترافیک که چیزی نگفت اصلا کندی سرعتم رو هم دلیلش نویز بالای خط دونست )x
خب نویز خط رو از طریق مودمت چک کن ! بورو تو Staticd و سپس ADSL !

یکی از دوستان که فکر کنم نفر اول هستن! :دی از پارس سرویس 128 نامحدود رو گرفتن و با سرعت 230 دارن دانلود میکنن! :d

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6490659&postcount=539

آسیاتک 1 مگ نامحدود 26 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

attachment.php

Attachments

• gtmy.png
    gtmy.png
    10.4 KB · مشاهده: 194
آخرین ویرایش:
آسیاتک 1 مگ نامحدود 26 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مسعود!
اسیاتک فقط در صفحه سایش اون ها رو گذاشته اما وقتی کنترل پنل کاربری خودم میرم خبری از سرویس های CRAنیستش که سفارش بدم!
احتمالا طول می کشه تا بشه این سرویس ها را سفارش داد!

از پارس سرویس 128 نامحدود رو گرفتن و با سرعت 230 دارن دانلود میکنن! :d
پسر خاله ی منم آشنا داره تو پارس آنلاین بهش 128 نامحدود دادن 250 تا دانلود می کنه شب تا صبح...البته پینگش بالا 300ـه.

پسر خاله ی منم آشنا داره تو پارس آنلاین بهش 128 نامحدود دادن 250 تا دانلود می کنه شب تا صبح...البته پینگش بالا 300ـه.
این پینگی که من میبینم با نامحدود کردن یا محدود کردن درست بشو نیست ! چونکه قبلا هم همین بوده ! مشعود یکی مثل منو تو علی ویسگنال که پینگ 150 هم هست اگه نامحدود هم بگیریم از این ISP پینگمون تکون نمیخوره ! ماله من که هنوز تکونی نخورده ! همیارنت شیراز ! باید یه دعوایی راه بندازم ! راستی یکی از مهندس های شرکت میگفت تا ماه دیگه 2 مگ میخوایم بدیم ! فک کنم اون موقع نامحدود هم میدم ! ولی مسعود و بچه های بازیسنتر دمتون گرم که تلاشمون به ثمر رسید ! هورررررا !
حالا زیاد خوشحال نباشید ! هر وقت اینترنتتون شد مثل تو امضام اون موقع خوش حالی کنید ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or