spider-man1
کاربر سایت
حالا چطور باید نا محدود کرد تو لیست شارزش که چیزی نیست؟
کسی بالاخره جواب نداد
این طرح به مخابرات هم ابلاغ شده یا نه!؟
بزن دخلشون رو بیار :d ! ISP ترکیده :d !من واقعا موندم عصر تلکام چه گندی به نتم زده از وقتی اینترنتم قطع شده (و مجددا وصل شده )سرعتم بالاتر از 20 کیلو بیت نرفته نویزی هم از تلفن بیسیم خونه روش نیس
بزن دخلشون رو بیار :d ! ISP ترکیده :d !
هر کسی ماته پیش زنگ زده سازمان ! اگه زنگ زدی هر چی تو دلته بریز بیرون ! 4 تا هم بزار روشفردا اگر محدودیت ترافیک وسرعتم درست نشد زنگ میزنم سازمان
هر کسی ماته پیش زنگ زده سازمان ! اگه زنگ زدی هر چی تو دلته بریز بیرون ! 4 تا هم بزار روش
محدودیت ترافیک چیکارش به رانژه خط ؟ ! اگه درست نشد بدون دارن دستت میندازن !مثل این که مشکل از رانژه خطمه چون الان اکانتم رو چک کردم مشکل رانژه رو برام زدن
محدودیت ترافیک چیکارش به رانژه خط ؟ ! اگه درست نشد بدون دارن دستت میندازن !
این که اره و !اون ترافیک که از اول بود تا بیستا بود که کردمش 15 اما بعدش دیگه نتم قطع شد از اون موقع هم این شده وضعیت من
چن وقت قبل هم پسر عموم یه همچین مشکلی داشت یعنی با اینترنت یه مگ سرعتش در حد 128 نبود که مثل این که اونم مشکلش مخابراتی بود
به احتمال زیاد سرعت این حجمی ها پایین تر از اون یکی ها هستآقا من اینو نمیفهمم... وقتی سرویس نامحدود با قیمت ارزون تر هست چرا همون سرویس با قیمت بالاتر و محدودیت حجمی هم وجود داره !!!!؟؟؟؟؟؟
http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran