پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

سلام
دوستان کسی نمیدونه میشه از این مخابرات سرعت بالاتری گرفت یا نه؟ من میخوام برم 256 یا 512 بگیرم ولی نمیدن میگن بیشتر از این 128 نمیدیم منم حالا موندم چیکار کنم
اگه راه حلی دارید ممنون میشم بهم بگید

سلام
دوستان کسی نمیدونه میشه از این مخابرات سرعت بالاتری گرفت یا نه؟ من میخوام برم 256 یا 512 بگیرم ولی نمیدن میگن بیشتر از این 128 نمیدیم منم حالا موندم چیکار کنم
میشه ولی مجوز می خواد.:((

سلام
کارت دانشجویی از یه جا ردیف کن:d

این نامحدودا اصلا سرعتشون خوب نیست 128 اش از 20 بالاتر نمیره!
کسی 512 نامخدود پارس آنلاین نداره؟CRA-512؟
درستش هم همينه كه بالاي ٢٠ نره ! چون در اصل ١٢٨ بيت هست كه تقسيم بر ٨ بكني ميشه سرعت دانلودت !!! الان تو هيچ جا از كشوراي پيشرفته ي دنيا ١٢٨ نميدن ! همه بالاي ١مگ تا ٥ مگ ميدن !

میشه ولی مجوز می خواد.:((
کارت دانشجویی از یه جا ردیف کن:d
ممنون بابت جوابا من هم خودم هم داداشم نامه و کارت دانشجویی از دانشگاه بردیم انگار نه انگار گفتن تقاضا بدین ولی خبری نیست ها!!!! ما هم تقاضا دادیم برج 10 پارسال بود ولی نشد که نشد و همچنان 128 هستیم

الان تو هيچ جا از كشوراي پيشرفته ي دنيا ١٢٨ نميدن ! همه بالاي ١مگ تا ٥ مگ ميدن !

رفیقم الان تو Montreal هست سرویس 10 مگ داره سرعت دانلود 1.2 مگ میده بهش مثل هلو سرویس 5 مگ که شوخیه دیگه.

رفیقم الان تو Montreal هست سرویس 10 مگ داره سرعت دانلود 1.2 مگ میده بهش مثل هلو سرویس 5 مگ که شوخیه دیگه.

اون دوست شما احتمالا اینترنت 10 مگابیتی گرفته که با سرعت 1.25 مگابایت دانلود میکنه. برای تبدیل بیت به بایت 10 مگابیت رو تقسیم بر 8 میکنی میشه 1.25 مگابایت.

اون دوست شما احتمالا اینترنت 10 مگابیتی گرفته که با سرعت 1.25 مگابایت دانلود میکنه. برای تبدیل بیت به بایت 10 مگابیت رو تقسیم بر 8 میکنی میشه 1.25 مگابایت.

بله خب مشخصه
یعنی چی الان ؟

دوستان این شاتل رو اعصابه لیست نمیزاره !
دوباره شکایت کنیم ازش ؟
دیشب سرعت افتضاح کرده بود.

اگر دوست دارید وقت و اعصابتون رو خورد کنید برید نامحدود بخرید وگرنه اصلا ارزش نداره یه همچین سرویسی بخرید توی این سه روز من سرعتم از 20 کیلوبیت بیشتر نشد

اگر دوست دارید وقت و اعصابتون رو خورد کنید برید نامحدود بخرید وگرنه اصلا ارزش نداره یه همچین سرویسی بخرید توی این سه روز من سرعتم از 20 کیلوبیت بیشتر نشد
128 کیل.بیت داشتی ؟ نامحدود اختصاصیش هم 16 کیلوبایت بیشتر نمیشه ! یه چیزی میگی ها !

سازمان تنظیم مقررات واسه چیه ؟ زنگ بزن بگو اینا واسم سرعت 20 کیلو بایت بستن ! نه 512 ! آخه مگه میشه تو این چند زور بیشتر 20 نشه ! 512 حد اقل باید واسه چند ساعت هم که شده 64 کیلو بایت دانلود داشته باشه . به قول یکی از بچه ها تازه جنگ ما شروع شده ! )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or