پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

مگه ماهیانه رو قبض تلفنتون نمیاد؟ برای پرداخت هزینه adsl ؟ من که الان 2 ماه یه بار با قبض تلفنم پرداخت میکنم همین 128 رو
نه یه شماره حساب بهم دادن گفتن برو بانک پولو بریز به حساب فردا برات وصل میکنیم منم رفتم این کارو کردم،فردا صبحش حدودا ساعت 10 برام وصلش کردن بعد هم بهم زنگ زدن تا یوزر و پسوردم رو بهم بده.
اوایل هم که 128 داشتم همینطوری پول رو بهشون میدادم.

سرویس دهنده های اراک که کلا خودشون رو زدن به گاگولی، اصلا انگار نه انگار که باید این قانون رو عملی کنن.گذرگاه جهانی که شبانش رو هم محدود کرده، قبلا نامحدود بود ولی الان 20 گیگ شده، دزدی میکنن توی روز روشن

خوب سرویس CRA-512 پارس آنلاین من وصل شد
از زحمات تمامی بچه ها که پیگیر بودن تشکر و قدردانی میکنم, همینطور از زحمات کلیه پرسنل زحمتکش و صادق پارس آنلاین که چنین خدمت بشردوستانه ای رو به ملت غیور ایران ارزانی داشتند

1502447847.png

فقط دوستان عجله کنند تا سرویساشون تموم نشده سریع اقدام به خرید بکنند :bash:

بدبختا گفتن سرعت در حد Dial Up هم نیستا , من گوش نکردم :wallbash:

از زحمات تمامی بچه ها که پیگیر بودن تشکر و قدردانی میکنم, همینطور از زحمات کلیه پرسنل زحمتکش و صادق پارس آنلاین که چنین خدمت بشردوستانه ای رو به ملت غیور ایران ارزانی داشتند

1502447847.png

من دلم رو به چی خوش کرده بودم؟
اینم از این :|حالا از امید و پیشرفت صحبت کنید:-$

1502447847.png

کاملا مشخص هست که از روی قصد همچین سرعتی دارن میدن

این تصویر صفحه کاربری هستش - ببینید این ...ها چطور گستاخانه کلاهبرداریشون رو ابراز میکنند
Screen%20Shot%202011-09-26%20at%202.06.58%20PM.png

دقت کنید زده سرعت دریافت و ارسال ۱۲۸ کیلوبیت ( که البته همینم ارائه نمیده :| )
من دقایقی پیش بعد از تماس با سازمان تنظیمات مقررات یه شکایتنامه تنظیم و به سازمان ارسال کردم گرچه بعید میدونم پیگیری بشه ولی لااقل تمام سعیم رو کردم

حالا خدا رو شکر من رو دوتا خط Adsl دارم و لنگ نیستم ولی اون بنده خدایی که میره رو این شرکت حساب باز میکنه و سرویس میگیره چه خواهد کشید 8-|

1502447847.png

این 512 ئه؟!

زنگ زدی دعوا کنی بگی باید لااقل سرعتت 64 باشه طبق قانون؟ ببین درسته یه ماه بیشتر نمی خوای اینو بگیری، ولی زنگ بزن یه صحبتی بکن. اینطوری که نمیشه. اینو بدی مامور شهرداری حاضر نیست بیاد ببره! واقعا شرم آوره. به مرگ می گیرن که به تب راضی بشیم.

این 512 ئه؟!

زنگ زدی دعوا کنی بگی باید لااقل سرعتت 64 باشه طبق قانون؟ ببین درسته یه ماه بیشتر نمی خوای اینو بگیری، ولی زنگ بزن یه صحبتی بکن. اینطوری که نمیشه. اینو بدی مامور شهرداری حاضر نیست بیاد ببره! واقعا شرم آوره. به مرگ می گیرن که به تب راضی بشیم.

متاسفانه بله :d
زنگ زدم بهشون ( اگر پست های چند صفحه قبل من رو خونده باشید میبینید که قبل از اینکه سرویس رو بگیرم میدونستم اینا چیکار میخوان بکنن ولی چون قول داده بودم سرویس رو بگیرم و نتیجش رو اعلام کنم سرویس رو درخواست کردم )

وقتی زنگ بزنید با این جملات مواجه میشید :

- ما که گفتیم سرعتتون خیلی میاد پایین ( در حد Dial Up )
- ما داریم قانون تنظیمات مقررات رو پیاده میکنیم
- اشتراک این سرویس ۱ به ۱۰ پس طبیعیه سرعتتون یکدهم باشه :| ( آخه دانش فنی و اینا بکنار چقدر پر رو اند اینا )
- اگر راضی نیستید از سرویس های حجمی ما مثل سابق استفاده کنید :-& ( جالب اینجاست که زنگ زدم سازمان گفت پارس آنلاین مجوز ارائه سرویس حجمی رو نداره و اگر بخواد باید طبق یسری بند مند بیاد درخواست بده و ما بهش مجوز بدیم )

البته یه چیز رو هم مدنظر قرار بدید - شاید پارس آنلاین و سایر شرکت ها فکر کنند این حرکتشون جواب میده و فکر میکنند با این حرکتشون دوستانی که میخوان این نوع سرویس رو بگیرن میترسند و همون حجمی میگیرن ولی از این قافلند که وقتی وِجهِ شرکتشون خراب شه منی که ۱۰ ساله ازشون سرویس میگیرم هم قراردادم رو فسخ میکنم تا چه برسه به اونی که دفعه اولشه

راستشو بخواین این اینترنت حق ماست چرا؟! چون اولا م-س-ئ-و-ل-ه-ا-ی ما همینی که هستن دوما وقتی 3-4 صفحه ی آخر این پست رو می خونی همه عشق دانلود هستند پس نباید صد سال به امید پیشرفت این اینترنت مذخرف در سطح جهان باشی.)x

امضامو در اسرع وقت عوض میکنم.
در ضمن اگه بن شدم بای.

آخرین ویرایش:
لعنتی ها میدونستم سرعتو خواهند بست اما نه دیگه انقد عقده ای ! حداقل اونا شیرشون درست حسابیه سرویسای نا محدود این مدلیشون یه لیمیت گذاشتن بعد می گن 1/10 هست :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or