پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

خوب سرویس CRA-512 پارس آنلاین من وصل شد
از زحمات تمامی بچه ها که پیگیر بودن تشکر و قدردانی میکنم, همینطور از زحمات کلیه پرسنل زحمتکش و صادق پارس آنلاین که چنین خدمت بشردوستانه ای رو به ملت غیور ایران ارزانی داشتند

1502447847.png

فقط دوستان عجله کنند تا سرویساشون تموم نشده سریع اقدام به خرید بکنند :bash:

بدبختا گفتن سرعت در حد Dial Up هم نیستا , من گوش نکردم :wallbash:

من 5شنبه همچین بلایی سرم اومد اونم با 512 جوری شد که با اپراتور بخش فروش عصر تلکام دعوا کردم (بدبخت فر خورد وصلم کرد به مدیرشون ) خوشبختانه 18تومنم برگشت و یه سرویس دیگه گرفتم

دوست عزیز از شما کلاه برداری کردن! سرویس شما رو همونطور که عکس گذاشتین 128 بستن!!! قطعا باید پیگیری کنید!

قرار بود پست ندم اینجا
ولی ئجدانت نذاشت میدونم ! :x

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:04 PM ارسال شده بود ----------

از الان که Ayuna جان ما رو خبر دار کردن چه کلاه گشادی سرمون گذاشتن ما میریم به مبارزه ! شکایت میکنیم ! چطوری هست که دوست من از 2 سال پیش تا الان از شیرینگ 1 به 10 مخابرات استفاده میکنه در استان کرمان شاه و سرعت 512 ایشون زیر 70 نیومده ! و همچنین پینگشون هم در خد بنده هست ! 150 ! این شرکت های PAP کلاه بردار هایی بیشتر نیستند و باید بهشون بفهمونیم که با کی طرف هستند ! همونجور که مجبورشون کردیم نامحدود ارائه بدن ! من از مسعود میخوام که شکایت نامه ای بنویسه به سازمان تنظیم مقررات و اگر لازم بود ما هر طوری که بشه تاییدش میکنیم ! حالا مسعود نیای ساز مخالف بزنی ! این اینترنتی هم که خودت داری تا ابد پایدار نیست ! :d ! باید دوباره یه حرکتی بکنیم ! >:d

حميد جان مخابرات واقعا همون سرويس رو ميده - من تو شركت از مخابرات سرويس دارم و اصلا بالا و پايين نداره اما اين شركت هاي مثلا خصوصي هر طور مي خوان رفتار ميكنند و تنها راهش شكايت هست

دوست عزیز از شما کلاه برداری کردن! سرویس شما رو همونطور که عکس گذاشتین 128 بستن!!! قطعا باید پیگیری کنید!

يادت باشه گفتم اينا اين كار رو ميكنن ولي همش بهم گفتيد حداكثر يك به ده ميشه و فرق حداكثر و حداقل رو نميفهمي و يا يك به ده اين معني رو نميده و ...
با اينكه ميدونستم سرعت رو دقيق تقسيم به ده تحويلم ميدن باز رفتم سرويس رو گرفتم كه ساير دوستان يوقت اشتباه نكنند

مسعود جون اين كلاهبرداري نيست اين مصداق دقيق دزدي تو روز روشن هستش فرقي هم نميكنه حجمي بگيري يا نامحدود به هر حال دارن ميكنن تو پاچه ملت

• Like
Reactions: happypooya
حالا اسمشو دزدی بزاریم یا کلاه برداری یا کم فروشی به هر حال کارشون خلاف قانون هست.
امیر عزیز شما اون عکس قسمت اکانتت که 128 بسته شده رو زمینه یه شکایت کتبی بکن و قشنگ براشون توضیح بده.
به سازمان هم زنگ بزن و بگو شکایت رو فرستادم و پیگیرش خواهم بود! مطمئنن پیگیری خواهند کرد.

روی این کلمه پیگیری زیاد تاکید کن تا بدونن ول کن قضیه نیستی!

والا شكايت رو از پرتال سايت سازمان فرستادم ولي فكر كنم اگر كتبي براشون پست كنم زودتر به نتيجه برسم
به هر حال من كه بعد از اين دوره ديگه ازشون سرويس نمي گيرم ولي پيگير شكايتم هستم تا لااقل اينا فكر نكنن زرنگن

مسعود جون مرسي از راهنمايي هات , انشالا يه روزي همه به حقمون برسيم

وقتی خود حک ومت نمیخواد به دلیل مسائل امنیتی
سرعت زیاد بشه دیگه شرکتهای اینترنتی، مخابرات،
شرکت زیرساخت و... چیکاره هستش؟ تو این کشور
اینترنت بی معنیه.

حالا اسمشو دزدی بزاریم یا کلاه برداری یا کم فروشی به هر حال کارشون خلاف قانون هست.
امیر عزیز شما اون عکس قسمت اکانتت که 128 بسته شده رو زمینه یه شکایت کتبی بکن و قشنگ براشون توضیح بده.
به سازمان هم زنگ بزن و بگو شکایت رو فرستادم و پیگیرش خواهم بود! مطمئنن پیگیری خواهند کرد.

روی این کلمه پیگیری زیاد تاکید کن تا بدونن ول کن قضیه نیستی!
اینجا ایرانه ! الان نت پرسرعت به ضررشونه ! چون باعث بالا رفتن اطلاعات مردم مشیه !! وگرنه میتونستن به راحتی 1 مگ رو به قیمت 128 بدن و یا پول نت ملی رو بزارن واسه نت جهانی !! قضیه 30یا30 هست :|

---------- نوشته در 08:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 PM ارسال شده بود ----------

وقتی خود حک ومت نمیخواد به دلیل مسائل امنیتی
سرعت زیاد بشه دیگه شرکتهای اینترنتی، مخابرات،
شرکت زیرساخت و... چیکاره هستش؟ تو این کشور
اینترنت بی معنیه.
مسئولین در همیشه صحنه ی ما برای مقابله با نت چمدونی میخوان بهتر کنن ! وگرنه همینو هم قطع میکنن بعدا چه برسه بهتر !

من به همه مشهدی ها پیش نهاد میکنم فقط از مخابرات اینترنت بگیرن چون هم سرعتش بالا پایین نمیشه هم قیمتش مناسبه و هم نامحدوده
لیست قیمت هاشم اینه:
[TABLE="class: cms_table, width: 439, align: center"]
[TR]
[TD]تعرفه برای 3 ماه
[/TD]
[TD] (حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند) + (سرعت دانلود)
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 182928 ریال [/TD]
[TD] 64 کیلوبیت بر ثانیه 8kb
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 309504 ریال[/TD]
[TD] 128 کیلوبیت بر ثانیه 16kb
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 391872ریال[/TD]
[TD] 256 کیلوبیت بر ثانیه 32kb
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 638976 ریال
[/TD]
[TD] 512 کیلوبیت بر ثانیه 64kb
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1195584 ریال[/TD]
[TD] 1024 کیلوبیت بر ثانیه 128kb
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2326272 ریال

(مخابرات مشهد 3 ماه کمتر نمیده با این کار میتونید شرکت های خصوصی رو توی مشهد مجبور کنید که با این تعرفه اینترنت به مردم بدن)[/TD]
[TD] 2048 کیلوبیت بر ثانیه 256kb

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سلام من الان یه سرویس نامحدود 512 از عصر تلکام گرفتم سرعت که زیر صفر سرعت دانلود هم بیشتر از 10 نمیشه تازه محدودیت 20 گیگ داره فردا صبح زنگ میزنم سازمان شکایت :(

مسئولین در همیشه صحنه ی ما برای مقابله با نت چمدونی میخوان بهتر کنن ! وگرنه همینو هم قطع میکنن بعدا چه برسه بهتر !

دوست عزیز حاضرم رگ گردنمو بزارم اگه اینا بدونن اینترنت چمدونی چیه ؛ سیاست ایران اینه تا تو عمل انجام گرفته ای قرار نگیره هیچ کاری نمیکنه
الان هم تا اینترنت چمدونی نیاد اینا هیچ کار نمیکنن ؛ به نظر شما که الان که دارن با نت چمدونی مقابله میکنن! با این طرحشون خیلی جلوی نت
چمدونی رو گرفتن؟؟!!!

سلام من الان یه سرویس نامحدود 512 از عصر تلکام گرفتم سرعت که زیر صفر سرعت دانلود هم بیشتر از 10 نمیشه تازه محدودیت 20 گیگ داره فردا صبح زنگ میزنم سازمان شکایت :(

خسته نباشی دوست عزیز اگه پستای قبلی رو خونده بودی این اشتباه من رو نمیکردی الانم هیچ استفاده ای نکن و برو شکایت کن بعد از این که شکایت کردی زنگ بزن شرکت و بگو سرویست رو برگشت بزنن من سرویسم 5گیگش مصرف شده بود و دیروز با کلی دعوا تونستم سرویسم رو عوض کنم

خدارو شکر من نا محدود نکردم! همون محدود رو گرفتم...سره تعطیلاطم شد.
دوستم 1 مگ پارس رو گرفت دانلودش از 128 کمتره...:|
امروز صبح 10 داره میره شرکت پارس...شاید منم برم از اونجایی که اعصاب ندارم اجتمالا داد و بیدادی راه میندازم توی شرکتش که بفهمه الاغ همه کسشونه! (البته اگه برم,چون کار دارم یه مقدار)
دوستانی که سرویس نا محدود گرفتین و سرعت اشغاله! پدرشون رو در بیارید با زنگ زدن بهشون! حقتونه اصلا نباید کوتاه بیاید یا خجالت بکشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or