سلام.دوستان به نظر من حالا که این قانون رو تصویب کردن باید خوشحال باشیم نه ناراحت.دوستانی که قبلا سرویس های محدود میگرفتن با سرعت دانلود نجومی مثلا برای 128 سرعت 120k دانلود،در واقع سرعتشون 1مگ بوده و خبر نداشتن.این سرعت زیاد هم به خاطر اینه که منه نوعی محدودیت دانلودم زود تموم بشه و برم 1گیگ،2گیگ شارژ کنم که این
سود 100 در 100 خالص تو جیب شرکت بره!
با اجازه دوستان و آقا مسعود جواب سوالاتی رو که ممکنه به ذهن ما برسه رو میگم
حالا این وسط یه سری افراد مخالف برداشته شدن این سرویسن چرا؟
چون،یا دانلود بیشتر از هر چیز دیگه ای تو نت براشون مهمه و تعرفه های قدیم براشون بهتره یا اصلا نمیدونن این طرح چیه وچون قیمت میاد پایین ساز مخالف میزنن چون میترسن کیفیت بیاد پایین.
خوب حالا با این وضعیت بهترین و ایده آل ترین کار ممکن چیه؟
به نظر من بهترین کار ممکن از خود گذشتگی هستش یعنی نگرفتن تعرفه های قدیم و استفاده از تعرفه های جدیده به طوری که حداقل استفاده کننده های دایمی از این سرویس جدید نامحدود،50 الی 70 درصد مشتری های این ISP ها رو دربرگرفته باشه تا منتظر بهبود این سرویس نامحدود باشیم.
تکلیف کسایی که بازی آنلاین زیاد میکنن در واقع بازی خور هستند چیست؟
به نظر من این دوستان اگه
اصلا نمیتونند تحمل کنند از همون سرویس قدیمشون استفاده کنند و منتظر بهبود سرویس جدید باشن.(ولی اگه بیان و سرویس جدید رو بگیرن و یکی دو ماه تحمل کنن بهتره
)
در آخر هم یه تبریکی بگم اونم این که نمیدونم میدونید یا نه ولی اینترنت ایران رتبه آخر رنک جهانی شده
ما باید با هم دیگه ودست در دست هم بیاییم و از این سرویس های جدید استفاده کنیم همونطور که همگی باهم به سازمان تنظیم و مقررات فشار آوردیم تا بلکم یه فرجی بشه