پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

دیدم اما تو فروشگاه اینترنتی برای انتخاب نیستن.؟!
POL-1024-U 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 2,190,000 Static ؟!!!!!!!!!!
CRA-1024 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 45,400 Dynamic جدید؟!!!!!!!!!!
اینا چرا اینجورین؟ اون 219 تومنه! و این 45 تومن! حالا اونم استاتیک باشه این همه اختلاف!!!
پارس آنلاین چه اشتباهی کرده تو وارد کردن تعرفه! نوشته هزینه ماهانه به ریال هست بعد 2 mb رو نوشته 88.800! یعنی به عبارتی 8 هزار و 800 تومن:))

تعرفه هارو معلومه هول هولکی وارد کردن! یکم صبر کنید درستش میکنن. ;)

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 AM ارسال شده بود ----------

ای بابا این صبانت چرا اینطوری میکنهههههههه پس چرا اینا لیست نمیدن؟
تا سر برج وقت دارن! یعنی 4 یا 5 روز دیگه! اندکی صبر....

آقا مسعود
به عنوان یکی از مخالفان سرسخت این طرح و قانون
اومدم ، تا از اینکه نتیجه تلاشت رو گرفتی بهت تبریک بگم
اگر چه همچنان مخالفم، چون معتقدم و مطمئنم تاثیر زیادی در کاهش کیفیت و سرعت اینترنت خواهد داشت
اما خوشحالم فقط به این خاطر که برای یک بار هم که شده ، خواستید و تونستید
شاد باشید

یک سوال داشتم الان من که می خوام همون محدود داشته باشم باید چی کار کنم؟
قیمت برای کسانی که محدود می گیرن کمتر میشه یا همونه مثلا الان من که 1 مگ با 5 گیگ ترافیک 20 تومان می گرفتم با اجرای این قانون قیمت برای من کاهش پیدا می کنه یا همون می مونه؟

آقا مسعود خسته نباشید
بچه ها دمتون گرم
الان یه سوال من میتونم 1 مگ نامحدود بگیرم؟ سرعت پایین نمیاد؟ قاعدتا باید 128 کیلوبایت سرعت دانلودم باشه ولی اگه واقعا هست همین فردا برم مخابرات کنسل کنم اینترنتمو و برم از این شرکتا بگیرم 2 تا خط دارم راحت میتونم برای هر کدوم سرعت 1 مگ بگیرم
دوستانی که خریداری میکنن این سرویس های جدید رو بیان بگن ببینیم چجوریاس
با سپاس فراوان از همه
====================
اینا تعرفه ی مخابراته من از برج 7 پارسال دارم از 128 اینا استفاده میکنم سرعتشم پایین نیمده
http://www.tct.ir/pagecontent.php?r...bvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd

کســــــــــــــــی از شاتل خبر نداره ؟
شـــــــــــاتل هنـــــــــــــــــــــــــــوز تغییر نکــــــــــــــــــــــــرده چرا ؟

یک سوال داشتم الان من که می خوام همون محدود داشته باشم باید چی کار کنم؟
قیمت برای کسانی که محدود می گیرن کمتر میشه یا همونه مثلا الان من که 1 مگ با 5 گیگ ترافیک 20 تومان می گرفتم با اجرای این قانون قیمت برای من کاهش پیدا می کنه یا همون می مونه؟
کسی نیست جواب مارو بده اخه امروز باید برم شارژ کنم اگه تعقیر می کنه صبر کنم

ممنون دوستان. منم تشکر میکنم از همه کسایی که واقعا پیگیر بودن!

مسعود پارس آنلاین قیمت ها تکون نخورده این لیست نگاه کن:|
اون لینکی که دادم برو قسمت تعرفه های عمومی رو نگاه کن.

کســــــــــــــــی از شاتل خبر نداره ؟
شـــــــــــاتل هنـــــــــــــــــــــــ ــــوز تغییر نکـــــــــــــــــــــــ ـرده چرا ؟
باز هم تکرار میکنم تا اول مهر فرصت دارن!

کسی نیست جواب مارو بده اخه امروز باید برم شارژ کنم اگه تعقیر می کنه صبر کنم
سرویس های محدود باقی میمونن و میتونید بگیرید.
هنوز لیست تعرفه های محدود جدید رو اعلام نکردن.

دوستانی که فکر میکنن مثلا الان پارس هم اومده سرویس های جدید رو تعرفش رو قرار داده و مثلا الان با 45 تومن میتونن سرویس نامحدود بگیرن و با سرعت 128 کیلوبایت دانلود کنن کاملا در اشتباه هستن.

اگه دقت کنید همون سرویس های قبلی با قیمت قبلی باقی میمونه با همون کیفیت و اگر شما این سرویس های جدید رو بگیرید برای نمونه 1 مگ رو بگیرید میاد خط رو روی 1 مگ میبنده ولی شما عملا نهایت با 30 کیلوبایت شاید یک مقدار کمتر یا بیشتر دانلود میکنین و نه با 128 و اعتراض هم نمیتونید بکنید چون میگن سرویس شیر 1 به 10 هست.
دوستان فکر میکنن این ها میان اون سود قبلیشون رو رها کنن الان پارس برای سرویس 2 مگ نامحدود ماهی 395 تومن میگیره بعد فکر کردید با این تعرفه جدید که 88 تومن هست شما همون سرویس رو خواهید داشت!!!

(این ها نظر شخصی خودم هست)
آقا حرف این دوستمون هم جالبه ها!!!!اگه این کار رو بکنن که ...........

مطمئنا اولش با کاهش سرعت تا یه مدتی روبرو هستیم اما کمی صبرکنیم واسه رقابت هم که شده کیفیت سرویس ها بالاتر میره ،شاید با این کار حداقل بعد از مدتی پینگمون بهتر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or