پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

وایمکس شامل این قانون نمیشه!
..................

اون کسایی که میگفتن این طرح و تلاش ها به سرانجام نمیرسه کجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان اون تعرفه های محدودشونم عوض می شه ؟ (ترافیک بیشتر شه) چون الان هنوز او محدودا هست الان اینا برا نامحدودا رو سرعت نصف رو مبندن بعد هم که زنگ بزنی لابد میخاد بگه بقیه مصرف زیاد میکنن !

مسعود جان شاتل چی شد ؟ :d
کامینگ سون! :دی

الان اون تعرفه های محدودشونم عوض می شه ؟ (ترافیک بیشتر شه) چون الان هنوز او محدودا هست الان اینا برا نامحدودا رو سرعت نصف رو مبندن بعد هم که زنگ بزنی لابد میخاد بگه بقیه مصرف زیاد میکنن !
اونها هم تغییر میکنن.

اینم داتک ولی چرا قیمت ها فضایی ـه ؟ :|

http://datak.ir/adsl/price
داتک هم بزودی لیست میده.

• Like
Reactions: .:Pouria:.
خوب الان پارس که هنوز اون یکی سرویساشم هست که! اونا رو بر نمیدارن؟؟
سرعتا بر میگرده به حالت عادی؟؟ یعنی 128 میشه 16؟؟؟
اونها هم تغییر میکنن! فعلا علی الحساب اینهارو گذاشتن! :دی
شما میتونی سرویس 512 نامحدود برداری با ماهی 24 تومن! خودم از 4 روز دیگه میرم پارس و این سرویس رو میگیرم!

من که هرچی گشتم چیزی از نامحدود بودن تو فروشگاش نبود همه محدود بودن؟!
که راه می افتن اون نامحدودا؟
دوست من برو قسمت تعرفه های عمومی و جدول دوم رو نگاه کنید!

لیست تعرفه های نامحدود پارس آنلاین و فن آوا که امروز تغییر دادن:

پارس آنلاین:

attachment.php

فن آوا:

attachment.php

Attachments

• 62dd2jqfvseq8u6f1ce2.jpg
    62dd2jqfvseq8u6f1ce2.jpg
    68.7 KB · مشاهده: 92
  • fan.png
    fan.png
    18.7 KB · مشاهده: 92
آخرین ویرایش:
اونها هم تغییر میکنن! فعلا علی الحساب اینهارو گذاشتن! :دی
شما میتونی سرویس 512 نامحدود برداری با ماهی 24 تومن! خودم از 4 روز دیگه میرم پارس و این سرویس رو میگیرم!
بعد الان من برم 2mb بگیرم سرعتم از 250 نباید پایین تر بیاد دیگه؟؟
اگه بیاد پایین تر باید زنگ بزنم فحش بدم؟!:d

اخرش این 20 درصد رو کشیدن رو قیمتا)x
این دزدا اگه بهشون بگی قیمت مثلا 1 ملیونه ولی میشه تا 1 ملیونو و یک ریال داد قیمتشونو همون یک ملیونو یک ریال میکنن بابا اینا دیگه کین
سازمان نباید دستشونو باز میذاشت اینارو باید دست و پاشونو همه جوره بست و همه چیرو براش یه قانون بزارن اگر نه منتظر یه راه در رو مثل این سال ها تا کسی جلوشونو نگیره فایده نداره
فقط اینکه اینا دیگه کین وایییییییییییییییییییی)x

دوست من برو قسمت تعرفه های عمومی و جدول دوم رو نگاه کنید!
دیدم اما تو فروشگاه اینترنتی برای انتخاب نیستن.؟!
POL-1024-U 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 2,190,000 Static ؟!!!!!!!!!!
CRA-1024 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 45,400 Dynamic جدید؟!!!!!!!!!!
اینا چرا اینجورین؟ اون 219 تومنه! و این 45 تومن! حالا اونم استاتیک باشه این همه اختلاف!!!

آخرین ویرایش:
دوستانی که فکر میکنن مثلا الان پارس هم اومده سرویس های جدید رو تعرفش رو قرار داده و مثلا الان با 45 تومن میتونن سرویس نامحدود بگیرن و با سرعت 128 کیلوبایت دانلود کنن کاملا در اشتباه هستن.

اگه دقت کنید همون سرویس های قبلی با قیمت قبلی باقی میمونه با همون کیفیت و اگر شما این سرویس های جدید رو بگیرید برای نمونه 1 مگ رو بگیرید میاد خط رو روی 1 مگ میبنده ولی شما عملا نهایت با 30 کیلوبایت شاید یک مقدار کمتر یا بیشتر دانلود میکنین و نه با 128 و اعتراض هم نمیتونید بکنید چون میگن سرویس شیر 1 به 10 هست.
دوستان فکر میکنن این ها میان اون سود قبلیشون رو رها کنن الان پارس برای سرویس 2 مگ نامحدود ماهی 395 تومن میگیره بعد فکر کردید با این تعرفه جدید که 88 تومن هست شما همون سرویس رو خواهید داشت!!!

(این ها نظر شخصی خودم هست)

پارس آنلاین چه اشتباهی کرده تو وارد کردن تعرفه! نوشته هزینه ماهانه به ریال هست بعد 2 mb رو نوشته 88.800! یعنی به عبارتی 8 هزار و 800 تومن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or