پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

یه چیزی واسه من که تو این چند سال Adsl داشتنم مشخص شده اینه
تغییر تعرفه و کم کردن قیمت = افت کیفیت و کاهش سرعت دقیقا هر بار اینا رو حس کردم
اولا که پارس آنلاین داشتم نامحدود بود همه سرویساش بعدا گفتن قیمت کم میکنیم نگو یهو اومدن محدودیت دادن به خوردمون
بعد چیزی نگفتیم این دفعه به بهانه قیمت کم کردن سرعتو نصف کردن پینگم دو برابر
Isp عوض کردم این isp هم دقیقا به محض اینکه تعرفه ها رو کم کرد سرعتم از دانلود شبانه متوسط 200kb رسید به 60 kb تا 3 صبح و 120 الی 140 kb از ساعت 3 تا 6 صبح
بازم مجبور شدم isp رو عوض کنم.ایندفعه بازم این اتفاق بیوفته فک کنم باید به مرز جنون برسم

احتمالش خیلی خیلی کمه که به این زودی درست کنند.ولی به هر حال باید وضع اینترنت رو درست کنن.چون اگه درست نکنن همه میرن سراغ اینترنت چمدانی.
بخاطر همین یکی هم که شده خیلی سریع درستش میکنن! هیچ فکر کردین چطور شد یهو به فکر نامحدود کردن و افزایش پهنای باند افتادن؟ کل پهنیا باند ایران 32 گیگ بود که همین هفته 8 گیگ رو اضافه دارن میکنن! یه دلیلی داره به اسم چمدان!

همیشه همه چیز اینجا یا دیر پیش میره یا اصلا پیش که هیچی..پس میره!!

نمونه ش همین اوپراتور سوم!!

وضعیت اینترنت هم یا هی به تاخیر میوفته یا کلا منصرف میشن و یه چیز میگن که آدم هنگ میکنه!

دوستان چرا منفی بافی میکنید؟! همین بی سوادها وقتی چمدان بیاد به گ... خوردن میوفتن.
فردا پس فردا وقتی وایرلس سیستمتونو یا WiFi گوشیتونو روشن کردین و از اینترنت 5مگ لذت بردین اون موقع همین بی سوادها ،با سواد میشن اصلا نگران نباشید:دی

دوستان چرا منفی بافی میکنید؟! همین بی سوادها وقتی چمدان بیاد به گ... خوردن میوفتن.
فردا پس فردا وقتی وایرلس سیستمتونو یا WiFi گوشیتونو روشن کردین و از اینترنت 5مگ لذت بردین اون موقع همین بی سوادها ،با سواد میشن اصلا نگران نباشید:دی
دقیقا.ولی شرکت های PAP نمی تونن با اینترنت چمدانی رقابت کنند.چون اینترنت چمدانی مجانی هست.کدوم ISP میاد اینترنت مجانی بده؟در نتیجه همه میرن دنبال اینترنت چمدانی.به نظر من هم صبر کنید برای اینترنت چمدانی چون فعلا درست بشو نیست.

واقعا شما چقدر خوش خیالین!!
از الان بگم رو اینترنت چمدانی حساب باز نکین خیال میکنین اینترنت چمدانی آمد اینا مجبور میشن اینترنت مجانی بدن!!
نه خیر مطمئا باشین همچین پارازیتی بفرستن که خود آمریکا و هفت جدش هم توش بمون مثل قضیه w3a میشه که گفته
میشد نمیشه از ایران زد....

از الان بگم رو اینترنت چمدانی حساب باز نکین خیال میکنین اینترنت چمدانی آمد اینا مجبور میشن اینترنت مجانی بدن!!
نه خیر مطمئا باشین همچین پارازیتی بفرستن که خود آمریکا و هفت جدش هم توش بمون مثل قضیه w3a میشه که گفته

اگر قرار بود با یک پارازیت کارش تموم بشه که الان امریکا خودشو به f نمیداد که این تکنولوژی رو مجانی بده به یک کشور که هیچ وظیفه ای نسبت بهش نداره .

من از خود مخابرات دارم ولی از آسیاتک شاکی هستم چون چند سال منو بازی داد با همین روند تغییر سرعت و قیمت الان شکایت کردم ازشون حالا ببینیم چی میشه
میگم یه سوال این "چمدان" که میگین چی هست؟
من شنیدم اینترنت 5 مگ میخواد بیاد از این آسیاتکی ها ولی حجمی گفتن تا 1 سال دیگه مثل همین 2 مگ ما 5 مگ هم میدیم حالا ممکنه 5 مگ رو با قیمت پایین و نامحدود بدن ؟

من واقعا واسه خودم متاسفم!
دوست عزیز فکر کردی اینا عاشق چشم و ابروی من و تو هستن بیان نامحدود بدن؟!
نه خداییش یه ذره فکر کن !
نه این طوری که شما فکر میکنی نیست!
تازه کی گفته بعد از این که این چمدان بیاد باید اینترنت مجانی بدن؟
تازه همین w3a رو هر چقدر پارازیت بندازن بازم میشه فرکانسشو عوض کرد،در ضمن فقط میتونن پارازیت بندازن اونم نه همه جاهای ایران!نمیتونن کلا از بین ببرنش!

آخرین ویرایش:
من واقعا واسه خودم متاسفم!
دوست عزیز فکر کردی اینا عاشق چشم و ابروی من و تو هستن بیان نامحدود بدن؟!
نه خداییش یه ذره فکر کن !
نه این طوری که شما فکر میکنی نیست!
تازه کی گفته بعد از این که این چمدان بیاد باید اینترنت مجانی بدن؟
تازه همین w3a رو هر چقدر پارازیت بندازن بازم میشه فرکانسشو عوض کرد،در ضمن فقط میتونن پارازیت بندازن اونم نه همه جاهای ایران!نمیتونن کلا از بین ببرنش!

منم نگفتم عاشق چشم و ابروی ما هستن..
شما بگو چی جوری میخوان مجانی ندن!!!!
فعلا که w3a رو سراسری کل ایران دارن میزنن. کمپانی یوتلست هم فعلا هیچ فرکانس دیگه ای به b -b - c نداده؛ و اگه همین روند ادامه داشته باشه باید از یوتلست هم برن.

منم نگفتم عاشق چشم و ابروی ما هستن..
شما بگو چی جوری میخوان مجانی ندن!!!!
فعلا که w3a رو سراسری کل ایران دارن میزنن. کمپانی یوتلست هم فعلا هیچ فرکانس دیگه ای به b -b - c نداده؛ و اگه همین روند ادامه داشته باشه باید از یوتلست هم برن.
عزیز کی گفته که همه جارو دارن به خوبی میزنن هیچوقت نشده که واسه ما پارازیت داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or