پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

به به! اینم از یه pap دیگه!!! آسیاتک!!!

http://crm.asiatech.ir/default.asp

ممنون از امیر محمود بابت خبر.
این چرا دو نوع 128 نا محدود داره ؟
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود 269000 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود(CRA) 99615 ريال

نکنه فرقی نکرده این پلنم کشکی میدن مثلا 1 مگش میشه 30 kb/s :| ؟
بزار چمدون بیاد عمرا دیگه ADSL کوفتیتونو استفاده کنیم . o:-)

این چرا دو نوع 128 نا محدود داره ؟
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود 269000 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود(CRA) 99615 ريال

نکنه فرقی نکرده این پلنم کشکی میدن مثلا 1 مگش میشه 30 kb/s :| ؟
بزار چمدون بیاد عمرا دیگه ADSL کوفتیتونو استفاده کنیم . o:-)
چمدون که 100 درصد کارو تموم میکنه
ولی الان که میبینم یکی پس از دیگری دارن نامحدود میکنن واقعا جیگرم داره حال میاد اینایی که کلا منکر میشدن دونه دونه مجبور شدن الان نیمه جون شدن با اومدن چمدون نابود میشن شک نکنید

امروز داشتم پی قضیه CRA رو می گرفتم که خوردم به قانون تنظیمات مقررات در مورد شیر ۱ به ۱۰ و دیدم صحبتای اپراتور پارس آنلاین باهاش جور دراومد یعنی ۱ مگ نامحدود با کد CRA سرعتی در حد ۱۲.۸ کیلوبایت بر ثانیه خواهد داشت یعنی یکدهم سرعتی که باید باشه و این یعنی باز سر کاربر داره کلاه میره ولی اینبار قانونی, با قانون خنده دار تنظیمات مقررات رادیویی

attachment.php

با این وضع بهتره از همون سرویس های حجمی موجود استفاده کنیم تا لااقل سرعتمون خراب نشه - حساب کنید ۵۰ تومن پول ۱ مگ نامحدود بدید ولی سرعتتون ۱۲.۸ کیلوبایت باشه!

امیر عزیز شما این قانون و جدول رو درک نکردین! این جدول میگه اگر هر 10 نفر همزمان در حال دانلود باشن سرعت میشه 12 که احتمال این امر که 10 نفر همزمان آنلاین و همزمان در حال دانلود باشن خیلی خیلی کمه.

تو فرق بین حد اقل و حد اکثر رو نمیتونی تشخیص بدی ؟ من خودم 1 مگ دارم شیرینگ 1 به 5 یا 1 به 6 ! شبانه زیر 130 نمیاد ! یارو مهندس شرکت میگه منم خودم 1 مگ ت ورو دارم شب تا صبح میزارم رو دانلود ! تازه آقای اصغریان گفت هیچ ISP حق نداره حد اقل بده ! ما مانیتورینگ (نظارت میکنیم ) ! بعدشم ملت همه حمله میکنن به 128 10 هزار تومنی کسی نمیاد 1 مگ بگیره کلا ! تو بگیر حالشو ببر ! 1مگ تعداد کمی میگیرن ! پس مشکلی نداره ! تازه اصغریان گفت اگه مثلا 512 بین 10 نفر شیر هست 1 نفر همش رو دانلوده و حقه بقیه رو میخوره ISP مجبوره یهنای باند بیشتری بده ! شرمنده یه کم تند رفتم ! فکر کنم تو برنامه ی صفر و یک رو ندیدی ؟

مسعود جون وقتی خود اپراتور پارس آنلاین به من میگه سرعت دانلودتون ۱۲.۸ کیلوبایت/ثانیه خواهد بود یعنی داره اتمام حجت میکنه که بیش از این بهتون نمیدیم - بعد هم اینترنت نامحدود به درد چی میخوره ؟ مسلما دانلود پس کسی که این سرویس رو میگیره مثل من صبح که میره سر کار مزنه دانلود تا شب که برمی گرده پس تو کل روز این سرویس اعمال میشه و هر ۱۰ نفر دارن استفاده می کنند

حالا نکته جالب که سری اول من نخونده بود این جمله از قانون هست: " اپراتورها براي ارائه ساير بسته هاي اينترنت پر سرعت خارج از چارچوب تعرفه هاي مصوبه شماره 49 كميسيون نظير سرويسهايي با محدوديت هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت ، موظفند تعرفه هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام نمايند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس ها را ارائه كنند " که کل کار رو خراب میکنه یعنی اینا میان سرویس نامحدود اشتراکی بسیار کند رو قرار می دهند و از اونجا که هیچ عقل سلیمی سراغشون نمیره همچنان به فروش اینترنت حجمی ادامه میدن !!!

تو فرق بین حد اقل و حد اکثر رو نمیتونی تشخیص بدی ؟ من خودم 1 مگ دارم شیرینگ 1 به 5 یا 1 به 6 ! شبانه زیر 130 نمیاد ! یارو مهندس شرکت میگه منم خودم 1 مگ ت ورو دارم شب تا صبح میزارم رو دانلود ! تازه آقای اصغریان گفت هیچ ISP حق نداره حد اقل بده ! ما مانیتورینگ (نظارت میکنیم ) ! بعدشم ملت همه حمله میکنن به 128 10 هزار تومنی کسی نمیاد 1 مگ بگیره کلا ! تو بگیر حالشو ببر ! 1مگ تعداد کمی میگیرن ! پس مشکلی نداره ! تازه اصغریان گفت اگه مثلا 512 بین 10 نفر شیر هست 1 نفر همش رو دانلوده و حقه بقیه رو میخوره ISP مجبوره یهنای باند بیشتری بده ! شرمنده یه کم تند رفتم ! فکر کنم تو برنامه ی صفر و یک رو ندیدی ؟

دوست عزیز من درک کردم که گفتم , بالاخره ۷ سال عقل و تجربم بیشتر از شماست
در مورد این مورد هم کمی فکر کنید ببینید منطقی ِ که بیان سرویس ۱ مگ رو با این قیمت به شما بدن حتی خود مخابرات هم این سرویس رو ارائه نمیکنه و فقط لیستش کرده پس حتما پشتش دلیلی هست در ضمن همونطور که بالا گفتم حداقل تو منطقه ما که همه شرکتی هستیم سرعت هامون بالای ۵۱۲ هست پس در نتیجه ۱۰ نفر اشتراک پر میشه

آخرین ویرایش:
مسعود جون وقتی خود اپراتور پارس آنلاین به من میگه سرعت دانلودتون ۱۲.۸ کیلوبایت/ثانیه خواهد بود یعنی داره اتمام حجت میکنه که بیش از این بهتون نمیدیم - بعد هم اینترنت نامحدود به درد چی میخوره ؟ مسلما دانلود پس کسی که این سرویس رو میگیره مثل من صبح که میره سر کار مزنه دانلود تا شب که برمی گرده پس تو کل روز این سرویس اعمال میشه و هر ۱۰ نفر دارن استفاده می کنند

حالا نکته جالب که سری اول من نخونده بود این جمله از قانون هست: " اپراتورها براي ارائه ساير بسته هاي اينترنت پر سرعت خارج از چارچوب تعرفه هاي مصوبه شماره 49 كميسيون نظير سرويسهايي با محدوديت هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت ، موظفند تعرفه هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام نمايند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس ها را ارائه كنند " که کل کار رو خراب میکنه یعنی اینا میان سرویس نامحدود اشتراکی بسیار کند رو قرار می دهند و از اونجا که هیچ عقل سلیمی سراغشون نمیره همچنان به فروش اینترنت حجمی ادامه میدن !!!
اینو سازمان نظارت میکنه ! قیمت ها خیلی میاد پایین ! تازه 12.8 کیلوبایت بر ثانیه حد اکثر هست ! حد اکثر ! چرا یه کم خوش بین نیستی ؟ باو دوست من کرمانشاه همین 1 به 10 داره از پارسال تا الان 512 ماهی 22000 سرعت فیکس 70 تکونم نخورده پارسال تا حالا ! مثل اینکه کلا بحث رقابت پکیده این وسط !

اینو سازمان نظارت میکنه ! قیمت ها خیلی میاد پایین ! تازه 12.8 کیلوبایت بر ثانیه حد اکثر هست ! حد اکثر ! چرا یه کم خوش بین نیستی ؟ باو دوست من کرمانشاه همین 1 به 10 داره از پارسال تا الان 512 ماهی 22000 سرعت فیکس 70 تکونم نخورده پارسال تا حالا ! مثل اینکه کلا بحث رقابت پکیده این وسط !

من حرفتون رو قبول دارم فقط میمونه یه نکته که مسعود عزیز هم تو پست اول بهش اشاره کرده: زمانی این قانون به نفع ما هست که فقط نامحدود ارائه بشه ولی همونطور که تو پست قبلیم گفتم طبق قانون سرویس های حجمی یا زمانی همچنان به قوت خود باقی اند پس عملا سرویس دهنده هیچ فشاری رو نمی بینه که بخواد حالا رو این نامحدودا مانور بده

به هر حال تا تست نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی این بنده خدا که من باهاش صحبت کردم ۱۰ ساله که همیشه بهش زنگ میزنم و آدم موثقی هست وقتی میگه سرعت دانلودت ماکس اندازه سرویس ۱۲۸ میشه دروغ نمیگه و از من و شمای کاربر بشتر در جریان امور هست

من حرفتون رو قبول دارم فقط میمونه یه نکته که مسعود عزیز هم تو پست اول بهش اشاره کرده: زمانی این قانون به نفع ما هست که فقط نامحدود ارائه بشه ولی همونطور که تو پست قبلیم گفتم طبق قانون سرویس های حجمی یا زمانی همچنان به قوت خود باقی اند پس عملا سرویس دهنده هیچ فشاری رو نمی بینه که بخواد حالا رو این نامحدودا مانور بده

به هر حال تا تست نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی این بنده خدا که من باهاش صحبت کردم ۱۰ ساله که همیشه بهش زنگ میزنم و آدم موثقی هست وقتی میگه سرعت دانلودت ماکس اندازه ۱۲۸ میشه دروغ نمیگه و از من و شمای کاربر بشتر در جریان امور هست
باید صبر کرد و دید !

جدا چند درصد از مردم که سرویس میگیرن میدونن که این شرکتها دارن سرشون رو کلاه میذارن؟
آخه واحدهای سنجش دیتا... ندونستنش واقعا مثل اینه که ندونی داری چقدر باک بنزینت رو پر میکنی.

امیر عزیز شما این قانون و جدول رو درک نکردین! این جدول میگه اگر هر 10 نفر همزمان در حال دانلود باشن سرعت میشه 12 که احتمال این امر که 10 نفر همزمان آنلاین و همزمان در حال دانلود باشن خیلی خیلی کمه.
تا حالا کی اینجا قانون اجرا شده که بار دومش باشه ؟
میتونن اشتراک 1 به 20 کنن ! شما فقط وقتی میتونی شکایت کنی که سرعتت زیر 12.8 بشه (برای 1 مگ ) !!!! (حالا بعد شما چجوری باید شکایت کنی ؟؟ چجوری ثابت کنی ؟؟ ) اینا از سود خیلی خیلی شون به همین راحتی ها نمیگزرن .
به قول دوستم : اینجا ایرانه !

---------- نوشته در 10:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:46 PM ارسال شده بود ----------

دقیقا!مردم نمیدونن چقدر داره سرشون کلاه میره.
یکی سرویس 2 مگ گرفته بود داون استریمش 64 بود! :-o
همین که 2مگ میشه 200 تونم کلاه خیلی خیلی گشادیه !!!! به شما با 200 تومن تو امریکا یک 500 مگی چیز باید بدن :|
اینجا ایرانه .
---------------
این فقط هدف قشنگیه که نا محدود بشه مهم تلاشه ! مگه کسی مارو مجبور کرده برای شما کاری بکنیم ؟؟ مگه کسی گفته به فکر شما باشیم ؟؟ مهم هدف قشنگه نامحدودم نشد نشد مهم هدف بود (سخنان اینده مسئولان )
P.S با چمدون ورشکستشون میکنیم ببینن دنیا دسته کیه !

آخرین ویرایش:
یادتونه که این شرکت ها این قانون رو تکذیب میکردن و میگفتن اصلا همچین چیزی نیست.ولی الان چی؟!

به نظرم همین که این شرکت ها این قانون رو پذیرفتند خودش کلیه.

ما که تلاشمونو کردیم نتیجش هم این شد ، بازم تلاش میکنیم تا این سرویس های جدید بهتر از قبل و پایدار باشه!

پس...

• Like
Reactions: Ayuna

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or