پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

دوستان هرگونه قطعی،اختلال شبکه و... هیچ ربطی به این طرح نداره!
شرکت ها سعی دارن شمارو از گرفتن این سرویس ها منع کنن! گولشونو نخورین تمام!

شرکت ها سعی دارن شمارو از گرفتن این سرویس ها منع کنن! گولشونو نخورین تمام!

دقیقا.وقتی زنگ میزنی پارس آنلاین میگه سرعت این سرویس ها خوب نیست و فلانو فلان.... یعنی نیایین بگیرین.
من که خودم شخصا از مهرماه نامحدود پارس آنلاین میگیرم .

سلام دوستان ، من الان تقریبا 1 سال هست پینگم با IsP خودم +2000 هست و به هر دری میزنم تو این بندرعباس به جایی نرسیدم . متاسفانه مکانم هم جوری هست که فقط از مخابرات میتونم اینترنت بگیرم . میخوام بدونم مشکل از چیه ؟ 5 صبح الا 8 پینگ خوبه اما دیگه همش میره بالا و پایین هم نمیاد خیلی هم زنگ زدم به خود ISP هیچ کاری نکردن جایی رو میشناسین من بتونم شکایت کنم !؟ اخه به زبون خوشه ! +2000 سایت زوری میاد بالا ....

سرعت فن اوا افتضاح شده زنگ زدم عصری به پشتیبانی کلی اراجیف گفت منم به یارو گفتم پول دادم سرویس گرفتم مفتی که بهم سرویس نمیدید که .
یا سرعت افتضاحه یا قطع میشه دیگه یکمم فش و فحش کاری شد :d
پینگم در حال حاضر با Google 785ms هست .

سرعت فن اوا افتضاح شده زنگ زدم عصری به پشتیبانی کلی اراجیف گفت منم به یارو گفتم پول دادم سرویس گرفتم مفتی که بهم سرویس نمیدید که .
یا سرعت افتضاحه یا قطع میشه دیگه یکمم فش و فحش کاری شد :d
پینگم در حال حاضر با Google 785ms هست .
خیلی پینگتون بد هست ماله من با گوگل 220 هست !!!

من 128 صبانت دارم واین پینگمه ولی با این حال می خوام 512 نامحدود پارس آنلاین بگیرم.

2uzfw056uz7l0iu5wfe2.png

سلام برادر این مشکل ما جنوبیاست که بدلیله پاره ای از مشکلات مخابرات یه جایی(نمیگم اصفهان ) سرعت امده پایین ! فعلا هم قرار نیست درست بشه البته قول داده بودن که تا اخر شهریور درست شه اینجام یه کم بهتر شده اشالا ماله شما هم بهتر میشه

متوسط سرعت دانلود اينترنت در كشور

به گزارش ایتنا به نقل از خبرگزاری دانشجویان، علیرضا اصغریان - مدیر کل دفتر نظارت خدمات فن‌آوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل جدید فروش اینترنت توسط شرکت‌ها در عمل، متوسط سرعت دانلود در سرویس‌ اینترنت پرسرعت تقریبا سه تا چهار برابرسرویس دایل‌آپ است.

وی افزود: طبق تعرفه مصوب جلسه ۴۹ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، در سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه و نرخ اشتراک ۱ به ۱۰، بدترین حالت سرعت دانلود، ۶/۱ کیلو بایت بر ثانیه است در حالی که با اینترنت دایل‌آپ سرعت دانلود ۳ تا ۴ کیلو بایت بر ثانیه است حتی در سرویس برخی شرکت‌ها سرعت دانلود دایل‌آپ به ۸ تا ۱۰ کیلو بایت بر ثانیه نیز می‌رسد.

او با اشاره به نامحدود شدن سرویس‌های ADSL و در پاسخ به این سؤال که با این کار اغلب مشترکان به صورت شبانه روزی در حال دانلود خواهند بود و در نتیجه این کار، سرعت دانلود برای تمام مشترکان، پایین خواهد آمد، گفت: در شرایط فعلی تمام مشترکان با هم آنلاین نیستند و این اتفاق تنها در یک صورت رخ خواهد داد و آن زمانی است که نرخ اشتراک شرکت‌ها بیش از ۱ به ۱۰ باشد.

اصغریان اظهار کرد: در SLA‌ که قرار است در آینده مبادله شود، بخشی با عنوان پهنای باند تضمین شده پیش‌بینی شده است که این بخش، فضای رقابت شرکت‌هاست که در این فضای رقابتی، شرکت‌ها سعی می‌کنند با افزایش متوسط میزان دانلود ماهیانه و متوسط سرعت دانلود، کاربران بیش‌تری را به سمت خود جذب کنند.

سلام به همه من میخوام زنگ بزنم به شرکت رادیویی یا همون سازمانی که تو پست اول گفتید تا پوستی از این شاتل بکنم!لطفا شماره اش رو بگید تا روزی 100 بار زنگ بزنم>:);;)!!!

این اتفاق تنها در یک صورت رخ خواهد داد و آن زمانی است که نرخ اشتراک شرکت‌ها بیش از ۱ به ۱۰ باشد.
ها؟ این اتفاق زمانی رخ خواهد داد که اشتراک کمتر باشه نه بیشتر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or