پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

باو من زنگ زدم پارس آنلاین بخش فروش گفت ما تازه امروز خبر دار شدیم که تو سایت نامحدود هارو گذاشتن. فعلا اونا رو نمی فروشیم!
اونا الکی گذاشتنش تو سایت که بگن مثلا ما قانون رو رعایت کردیم.

الکی؟مگه میشه!؟
من تازه می خوام بیام پارس آنلاین. امروز زنگ میزنم ببینم چی میگن این جماعت پول پرست.

دوست عزیز این تصاویری که گزاشتی برای کدوم شرکت هستش . 512 نامحدود رو میده 24 هزار ؟

پارس آنلاینه دیگه. سمت چپ سایتشونه، سمت راست صفحه ی خرید منه که گزینه ها وجود نداره.

راستی شما مگه همکار سایت نبودی؟!

به خاطره این طرحه که چند روزه اینترنت این قدر مزخرف شده؟
من 128 دارم قبلا 20k بود الان شده 11k.
این طرح فایده ش چیه الان؟:|:-/
هنوز که این طرح اجرایی نشده ، ISP هایی که قیمت های جدید هم گذاشتن هنوز این سرویس ها را ارئه نمیکنن ،پس ربطی به این طرح نداره

به نظرم اسیاتک داره یه کارایی میکنه ولی مطمعن نیستم به این قانون مربوط باشه :d
ss_online.png

من دیروز زنگ زدم پارس آنلاین و گفتم که چرا تو لیست تمدید قرارداد گزینه های جدید نیست، جوابی که بهم دادن این بود که تازه 2روزه شروع به گذاشتن این برنامه کردیم و هنوز تو لیست نیومده و احتمالا از اول مهرماه اعمال میشه

نکته قابل تامل که اپراتور بهش اشاره کرد نرخ اشتراک بالای این سرویس های جدید هست بطوریکه به گفته خودش سرعت دانلودی که بهمون میده بسیار پایینتر از سرعت واقعی سرویس خواهد بود

برای تست هم که شده اول مهر یا هر وقت فعال شد سرویس 1 مگ رو میگیرم و تست میکنم و بعد نتیجه رو اینجا میذارم تا دوستان جهت تمدید قراردادشون تصمیم درستی بگیرند

• Like
Reactions: {The Phenom}
سلام دوستان من امروئز زنگ زدم پارس انلاین گفت اول مهر این سرویس نامحدود اراعه میشه وگفت شما 1 مگ با 2 گیگ حجم اولیه بگیر سرعتش بیشتره وگفت این 1 مگ نامحدود سرعتش مثل دابال اپ میمونه من الان خودم داتک دارم 256 نامحدود دارن از من ماهی 80 تومن پول میگیرن ولی سرعت دانلود همیشه 32 تا 34هستش و اصلا پایین نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or