شرکت ها تا کی فرصت دارن این قانون را اجرا کنند؟
چون من امروز به سایت چند تا از این شرکت ها سر زدم
قیمت هاشون اصلا با قیمت هایی که این سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده همخوانی نداشت.
به درک ما میریم از یه شرکت دیگه میگیریم.میرم میگم این قانون کی انجام میدین میگه قانون چیه!!!میگم من از شاتل سرویس دارم تازه از این هفته داره به کسایی که 3گیگ ترافیک بگیرن 3گیگ هدیه میده ... مثل اینکه هنوز این قانونو نشنیدن یا شنیدنو با خودشون میگن ولشون کن بابا ما کاره خودمونو میکنیم ...!
شاتل که هتله بابا. من خواهرم شاتل داره میگه 3-4 روزی یه بار 2 گیگ هدیه میده:dمیگم من از شاتل سرویس دارم تازه از این هفته داره به کسایی که 3گیگ ترافیک بگیرن 3گیگ هدیه میده ... مثل اینکه هنوز این قانونو نشنیدن یا شنیدنو با خودشون میگن ولشون کن بابا ما کاره خودمونو میکنیم ...!
دوستان مشکل از ریشست , بی خودی اعصابتون رو به خاطر یه محدودیت به هم نریزید , فرض کنید همین نتی که الان دارید با همین قیمت نا محدود بشه , مشکل حله ؟
نه به خدا , سرعت پایینه ! من خودم شخصا حاضرم سرعت بالا باشه ولی محدودیت ماهی 500مگ داشته باشم ( ترافیک می خریم :d )
نت ایران به طور کلی از جهانیان عقب افتاده , همین الانش شرکت ها بیشتر از 2مگابیت سرعت نمی دن , وقتی شما پشت سرویس 128 و 2 مگ بشینی تفاوتی غیر قابل توصیف احساس می کنید ولی این تفاوت چه قدر هست ؟ اختلاف سرعت 220 کیلوبایت و 15 کیلوبایته ! یعنی در شاخ ترین حالت شما سرویستون 220 کیلوبایت سرعت میده , 220 کیلوبایت بخوره تو سر.. من :d
الان اخر هفته هست پیشرفت چی بود؟
دیشب تو 20:30 گفت تا شنبه 19 شهریور باید قانون رو اجرا کنن...
شاتل که هتله بابا. من خواهرم شاتل داره میگه 3-4 روزی یه بار 2 گیگ هدیه میده:d
برا شما دیگه از رده خارج شده :d![]()
اینم اینترنت 256 مخابرات !!!!