پرسرعت تر شدن چه ربطی به پینگ داره؟!
نه. پینگ بالا یا پایین ربط به تعداد نفراتی داره که با هم شر شدن. سرعت بالا و پایین پینگشون فرقی نداره. البته فکر کنم. بذار استادا بیان قشنگ روشنت کنن:dها؟؟؟یعنی کسی که 1 mb داره با کسی که 128 kb داره پیگش فرق نمیکنه؟؟؟تازه برا من یه کمی بهتر شد.یه چیزی گفتیا
ها؟؟؟یعنی کسی که 1 mb داره با کسی که 128 kb داره پیگش فرق نمیکنه؟؟؟تازه برا من یه کمی بهتر شد.یه چیزی گفتیا
ها؟؟؟یعنی کسی که 1 mb داره با کسی که 128 kb داره پیگش فرق نمیکنه؟؟؟تازه برا من یه کمی بهتر شد.یه چیزی گفتیا
چقدر از این چیزا میذارین؟خطاب به اون شخصی که میگفت هیچ جای دنیا اینترنت نا محدود نمیدن
قیمت سرویس : ماهی 10 یورو
دانلود نامحدود
تست متعلق به دوستمه که تو آلمانه
خود دوستم میگه سرعت تا 25 مگ متغیره ولی کف کفش همین 9 مگه
اتفاقا سرویسی بس گران و ضعیف هست!خطاب به اون شخصی که میگفت هیچ جای دنیا اینترنت نا محدود نمیدن
دانلود نامحدود
گیرم شکایت کنیم که چی بشه؟ فکر کردین دولتمردان بیکارن که بیان کاری کنن تا سرعت اینترنت مملکت از رده دومی جهان از آخر مثلا بشه 100 یا 99 ...سال 2400 میلادی ایران در رده 99 جهاناتفاقا سرویسی بس گران و ضعیف هست!
البته در مقایسه با اروپا.
بچه ها از شنبه آماده شکایت باشید..
خطاب به اون شخصی که میگفت هیچ جای دنیا اینترنت نا محدود نمیدن
دانلود نامحدود
گیرم شکایت کنیم که چی بشه؟ فکر کردین دولتمردان بیکارن که بیان کاری کنن تا سرعت اینترنت مملکت از رده دومی جهان از آخر مثلا بشه 100 یا 99 ...سال 2400 میلادی ایران در رده 99 جهان