پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

زنگ زدم آقای سهرابی الان ! بدبخت تا گفتم با آقای سهرابی کار دارم بغض گلوشو گرفت ! گفتم آقای سهرابی این اینترنت چی شد ! یهو گفتش شیرینگ 1 به 10 ! گفتم باو میدونم ! چرا هیچکس الان اجرا نمیکنه ؟ گفتش همه مجبور نیستن شیرینگ 1 به 10 بدن ! یکی دلش میخواد 1 به 8 یده ! یکی 1 به 5! گفتم تکلیف چیه ؟ گفتش اونا باید تعرفه هاشونو به سازمان ابلاغ کنن اینجا تایید بشه ! گفتم کسی هم ارایه داده گفت اره ! حالا داره روشون کار میشه یکمی صبر کنین همه چی حل میشه !

سلام
من که فک نمی کنم این حرفا کاری بکنه ولی خوبه حداقل بهتر از هیچی هست من که هر وقت زنگ میزنم به شرکت نتم یه... جوابه ادم می ده!!

زنگ زدم آقای سهرابی الان ! بدبخت تا گفتم با آقای سهرابی کار دارم بغض گلوشو گرفت ! گفتم آقای سهرابی این اینترنت چی شد ! یهو گفتش شیرینگ 1 به 10 ! گفتم باو میدونم ! چرا هیچکس الان اجرا نمیکنه ؟ گفتش همه مجبور نیستن شیرینگ 1 به 10 بدن ! یکی دلش میخواد 1 به 8 یده ! یکی 1 به 5! گفتم تکلیف چیه ؟ گفتش اونا باید تعرفه هاشونو به سازمان ابلاغ کنن اینجا تایید بشه ! گفتم کسی هم ارایه داده گفت اره ! حالا داره روشون کار میشه یکمی صبر کنین همه چی حل میشه !

اصلا شما بگو 1 به 2 بدن، فقط به قیمت بدن، کسی بدش نمیاد، محدودیت حجمی و کم فروشی ترافیک و این حرفا نباشه خودم اول از همه اشتراکم رو تمدید می کنم. مهم اینه که دیگه کلک توی کار نباشه، اگه از زیرساخت گرون می خرن به مشتری فشار نیارن.

من میگم دوستان برید دنبال اینترنت م ا ه و ا ره خیلی بصرفه است
1 د ی ش
2 ا ل ا ن ب ی
3 کارت د ی و ی ب ی
4 داشتن یک اینترنت برای ارسال
4 خرید سرور م ی ک ر و ت ک ماهینه 10 تومن
5 خرید یک و ی پ ی ا ن 24 ساعته که محدودیت سرعت نداشته باشه
6 هک ا ک ا ن ت
ببینید
قیمت موارد 1و2 روهم میشه 20 تومن
قیمت یه اینترنت معمولی 128 هم 10 تومن
مورد 4 ماهیانه 10 تومن
مورد 5 هم که هزار یا 2 تومنه در ماه
مورد 6 هم که خیلی اسونه اموزشاشم هست
ماهینه کل هزینه ها 20 تومن میشه قیمت 512 که میخوا =ن نا محدود بین 10 نفر شیر کنن
حالا باسرعت بالا دانلود کنید برای همیشه

من به مخابرات اصفهان برای سرویس گیم زنگ زدم.
اول زنگ زدم به شماره: 2102344
یه چند دقیقه حرف زدم گفتم شرایطش چه جوریه چه فرقی با Adsl معمولیتون داره؟ گفت باید مشترک مخابرات باشین تا بهتون بدیم!!! :دی گفتم نه منظورم سرعت و پینگش بود بخصوص؟!! گفت والا نمیدونم! شماره یه جای دیگه رو بهم داد: 2102341 به این زنگ زدم یه خانومی برداشت گفت باور کنید نمیدونم باید با خانوم نیک نام حرف بزنید و شماره موبایل ایشون رو بهم داد! بهشون که زنگ زدم جواب ندادن!
:d فعلا این قضیه تا اینجاش موند!
....

20 دقیقه هی زنگ زدم به آقای سهرابی ولی اشغال بود...
:|

من میگم دوستان برید دنبال اینترنت م ا ه و ا ره خیلی بصرفه است
1 د ی ش
2 ا ل ا ن ب ی
3 کارت د ی و ی ب ی
4 داشتن یک اینترنت برای ارسال
4 خرید سرور م ی ک ر و ت ک ماهینه 10 تومن
5 خرید یک و ی پ ی ا ن 24 ساعته که محدودیت سرعت نداشته باشه
6 هک ا ک ا ن ت
ببینید
قیمت موارد 1و2 روهم میشه 20 تومن
قیمت یه اینترنت معمولی 128 هم 10 تومن
مورد 4 ماهیانه 10 تومن
مورد 5 هم که هزار یا 2 تومنه در ماه
مورد 6 هم که خیلی اسونه اموزشاشم هست
ماهینه کل هزینه ها 20 تومن میشه قیمت 512 که میخوا =ن نا محدود بین 10 نفر شیر کنن
حالا باسرعت بالا دانلود کنید برای همیشه

دوست عزیز اینترنت ماه -واره ای اصلا موضوع بحث ما نیست، چون پینگ فوق العاده بالایی داره( چند برابر بیشتر از کندترین DSL ها) و اصلا بدرد بازی آنلاین نمی خوره، دعوای بیشتر ما اینجا سر همین پینگ هست،
این مدل اینترنت فقط برای دانلود حجیم مناسبه.

دوست عزیز اینترنت ماه -واره ای اصلا موضوع بحث ما نیست، چون پینگ فوق العاده بالایی داره( چند برابر بیشتر از کندترین DSL ها) و اصلا بدرد بازی آنلاین نمی خوره، دعوای بیشتر ما اینجا سر همین پینگ هست،
این مدل اینترنت فقط برای دانلود حجیم مناسبه.
اره حق با شماست این فقط بدرد کسایی میخوره که فقط دانلود میکنن اگه این افراد از این اینترنت استفاهده کنن 50 درصد راه رو رفتیم

• Like
Reactions: Fallen Soul
«چطور ما که در کشور به اینترنت نیاز داریم، این را به کشور دیگری می‌فروشیم. چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.»
ترانزیت ارتباطات بین‌الملل و فروش آن به کشورهای خارجی درحالی به عنوان یک تکلیف قانونی برعهده شرکت زیرساخت گذاشته شده که شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی با کمبود پهنای باند و محدودیت واگذاری آن از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت مواجه هستند. آقای محمودرضا خادمی شما به عنوان رییس کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با این اقدام موافقید؟
صد درصد با این موضوع مخالفم. زمانی ما برنامه‌ای داشتیم که پهنای باند را ترانزیت کنیم اما نه اینکه پهنای باندی که خودمان در آن محدودیت داریم را بفروشیم.

ارزیابی شما در این مورد چیست؟
اول باید به‌طور شفاف مطرح و مشخص شود که به چه کشوری اینترنت فروخته شده است. اگر این اینترنت مازاد بود، ایرادی نداشت اما چطور ما که در کشور به اینترنت نیاز داریم، این را به کشور دیگری می‌فروشیم. به قول معروف چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است. از طرفی ما اینترنت را گران خریداری می‌کنیم، چطور می‌شود دیگر کشورها هم آن‌را به همین قیمت از ما خریداری کنند؟ مگر اینکه آن‌را به یک دهم قیمتی که خریداری کردیم، بفروشیم.

شرکت ارتباطات زیرساخت مجاز است، اینترنت را به هر قیمتی بفروشد، ‌این موضوع بین فروش داخل و خارج دوگانگی ایجاد نمی‌کند؟ آیا این کار منصفانه است؟
شرکت زیرساخت مجاز نیست اینترنت را به هر قیمتی که می‌خواهد بفروشد، باید زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باشد ‌چون ما طبق تعرفه از زیرساخت پهنای باند خریداری می‌کنیم و زیرساخت باید براساس تعرفه کمیسیون تنظیم مقررات اینترنت را بفروشد و اگر قرار است خارج از تعرفه بفروشد، باید اعلام کند که چنین کاری را انجام می‌دهد.
ایتنا

• Like
Reactions: Soap McTavish
[h=2]فقدان نظارت؛ دلیل كم‌فروشی برخی شركت‌های اینترنتی
[/h]
برخی شركت‌های اینترنتی به دلیل فقدان نظارت كافی به كم‌فروشی اقدام می‌كنند.
محمودرضا جولایی مدیر یك شركت اینترنتی اظهار كرد: باید اقدامات نظارتی لازم بر فعالیت شركت‌های اینترنتی انجام شود و این موضوع به صورت جدی‌تر مورد پیگیری قرار بگیرد.
وی درباره كم‌فروشی پهنای بان اینترنتی گفت: این موضوع دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد، با توجه به این‌كه مخابرات از سال 86 تغییر چندانی در بحث تعرفه‌ی پهنای باند اعمال نكرده و از سویی هزینه‌های شركت‌ها نیز سال به سال افزایش می‌یابد، این موضوع باعث شد كه برخی شركت‌ها به كم‌فروشی اقدام كنند.
جولایی تاكید كرد: افزایش هزینه‌های جاری شركت‌ها از یك ‌طرف و افزایش نیافتن قیمت اینترنت به كاربران و مصرف‌كنندگان از سوی شركت‌ها از طرف دیگر موجب شده تا برخی شركت‌ها به اجبار برای تامین بخشی از هزینه‌های خود به این كار اقدام كنند و به عنوان مثال خطی كه در حالت استاندارد باید بین هشت كاربر به اشتراك گذاشته شود، بین 20 نفر به طور مشترك استفاده شود، طبیعی است این كار باعث كاهش كیفیت و سرعت اینترنت برای كاربران خواهد شد.
این مدیر شركت اینترنتی در پایان تاكید كرد: البته 20 درصد تخفیف پهنای باندی كه شركت زیرساخت عنوان كرده بود، برای شركت‌های اینترنتی بود كه سرویس اینترنت پرسرعت ارائه می‌دهند و برای ما اجرایی نمی‌شود كه اینترنت را به صورت دایل‌آپ ارائه می‌دهیم.

---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:59 PM ارسال شده بود ----------

چشمتون روز بد نبینه! با خانوم خلیلی از مخابرات اصفهان حرف زدم 03112102390
گفتم این سرویس گیمتون چه جوریه؟ یکم توضیح میدین؟
گفت رایگان هست و روی اینترانت!
همینکه اینترانت رو شنیدم گفتم خدانگهدار. =))

چشمتون روز بد نبینه! با خانوم خلیلی از مخابرات اصفهان حرف زدم 03112102390
گفتم این سرویس گیمتون چه جوریه؟ یکم توضیح میدین؟
گفت رایگان هست و روی اینترانت!
همینکه اینترانت رو شنیدم گفتم خدانگهدار. =))
=)) والا چی بگم ؟ :))

آخرین ویرایش:
خوب این حرفی که این خانوم زده نشون میده از اطلاعات خیلی بالایی در زمینه گیم برخوردار هستند .

چون با اینترانت به هیچ سرور گیمی نمیتونید وصل بشید ، حتی اگر در ایران باشه اون سرور

«چطور ما که در کشور به اینترنت نیاز داریم، این را به کشور دیگری می‌فروشیم

خیلی چیز های دیگه هم برای ما بده ، اما برای خارجی ها خوبه ، اخه اونا خارجی هستند دیگه ...

10سال وضعیت اینترنت هیچ پیشرفتی نکرده ، که پسرفت هم کرده بعد تازه الان یادشون افتاده قانون های 3سال پیشو پیگیری کنند و مچ شرکت هارو بگیرن . یکی نیست بگه شما اول تعرفه های زیرساخت رو درست کنید بعد به شرکت های گیر بدید

اینترانت من تو دانشگاه تست کردم . فقط کسی میتونه بیاد که تو شبکه باشه . مثل اینترنت ملی ! تو سرور میشی بقیه جوین میکنن . یکی نیست حالیشون کنه ما پینگ داخلی مون خوبه ؟!!!
.
APB میزنم پینگم در بهترین موقع (خیلی کم ) 220 هست . معمولا 300-350 تا 400 هم میره (چون IP ایران رو بستن بدون چیز پی ان نمیره ) . بعد یارو خارجی میگه ای وای من پینگم 80 ه باید دانلودو قطع کنم ! هیییییییییی روزگار

اینترانت من تو دانشگاه تست کردم . فقط کسی میتونه بیاد که تو شبکه باشه . مثل اینترنت ملی ! تو سرور میشی بقیه جوین میکنن . یکی نیست حالیشون کنه ما پینگ داخلی مون خوبه ؟!!!
.
APB میزنم پینگم در بهترین موقع (خیلی کم ) 220 هست . معمولا 300-350 تا 400 هم میره (چون IP ایران رو بستن بدون چیز پی ان نمیره ) . بعد یارو خارجی میگه ای وای من پینگم 80 ه باید دانلودو قطع کنم ! هیییییییییی روزگار
IP سرور APB رو بستن ؟ پس دانلود نکنم ! 10 درصدش رفته !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or