پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

صبح پا میشی میبینی اینترنتت قطعه ! چه خبره ؟ نامحدود شده نت پوکیده ! زنگ میزنی ISP میگه از زیر ساخت هست ! چه میدونم تا یک هفته دیه وصل هم نمیشه ! من که میپرم یه اینترنت ملی 4 مگ میخرم ! لول ! =))

همین زیرساخت که میفرمایید ، هر MB رو تقریبا 20-23 تومن میخره ( به صورت dedicated ) و اینجا برای مشتری چیزی حدود 500 تا 600 تومن در میاد . این یعنی چیزی حدود 17-18(حتی بیشتر) برابر به دست منو شما میرسه .
دوستان زیرساخت اگر بخوان ( چون بدلیل انحصاری بودن واردات پهنای باند ، اینا میتونند فقط تغییر ایجاد کنند) ، کل ایران رو اینترنتی بدن که تو منطقه اصلا بی رقیب باشه . اما خوب نمیخوان دیگه ، حال نمیکنند:d

• Like
Reactions: Good Guy Greg
به نظر من اگر این قانون اجرا بشه باید بصورت یکپارچه انجام بشه یعنی تمام ارائه دهنده های DSL .مثلا شما فرض کنید صبانت اولین شرکتی باشه که اجرا میکنه این طرحو با این پهنای باندی که به صبانت داده شده مطمئنا شرکت بترکه!نه؟! :d

دوستان اگه اشتباه میکنم بگین.

اصلا فکرش هم خنده داره برای من . من موندم اینا که به مشتری هاشون که اصلا اهمیت نمیدن ، چند برابر هم پول میگیرن چطور الان با یه قانون جدید میان نصف یا از نصف هم بیشتر از پول گرفتشون بزنن!
داتک و شاتل تا الان که همون قیمت هاست فعلا.
این صبانت هم اگر عوض بشه تعرفه هاش تازه معلوم میشه دلش برای کی میسوزه که سرعت 200kb میده! دزد تر اینا خودشون.

آخرین ویرایش:
پارس آنلاین کثافت ورداشته گند زده به شبانه! از ساعت 1 تا 6 سرعت دانلود به زور به 50 میرسه تازه هر 2 دقیقه هی قطع میشه دوباره وصل میشه!!! اما توی روز حالت معمولی داره!

اصلا فکرش هم خنده داره برای من . من موندم اینا که به مشتری هاشون که اصلا اهمیت نمیدن ، چند برابر هم پول میگیرن چطور الان با یه قانون جدید میان نصف یا از نصف هم بیشتر از پول گرفتشون بزنن!
داتک و شاتل تا الان که همون قیمت هاست فعلا.
این صبانت هم اگر عوض بشه تعرفه هاش تازه معلوم میشه دلش برای کی میسوزه که سرعت 200kb میده! دزد تر اینا خودشون.

دوست عزیز منظور من از سابقه ی درخشان مشتری مداری بالای شرکت های ارائه دهنده دقیقا منظور شما بود.

تمام مشکلات و بدبختی و افت سرعتو زجرو اینا همش تو 1 ماهه اول ! صبر کنید همه چی درست میشه ! فعلا شهریور هست برین سراغ تجدیدیا 1 ماهه دیگه بیاین حالشو ببرینزج ! :d

تمام مشکلات و بدبختی و افت سرعتو زجرو اینا همش تو 1 ماهه اول ! صبر کنید همه چی درست میشه ! فعلا شهریور هست برین سراغ تجدیدیا 1 ماهه دیگه بیاین حالشو ببرینزج ! :d

این سختی رو باید به جون بخریم اما مهم نیست،به امید آبادی ایران(منظورم نتشه:دی)

الان که شنبه ساعت 2:50 دقیقه هست آب از آب تکون نخورده ! فردا سازمان تنظیم مقررات رو رو سر سهرابی خراب میکنم !

بزار برن در شرکتو باز کنن سیستماشونو روشن کن بعدا... تا مغرب صبر کنیم اگه شد که شد اگه نشد فردا سهرابی رو تیر بارون میکنیم :d

من که میپرم تو بیس یه میگ 32 برمیدارم مسعود هم کمک خلبان ! میریم یه سئی سازمان تنظیم مقررات ! :d راستی مسعود زدنمون تو بپز بیرون من تا آخرین نفس میجنگم ! ااقل تو فرار کن با جتر بپر روشن با سی 4 یه صفایی بهشون بده ! =))
یه کم بی مزگیش زیاد شد دیگه !:-&

شانس من فردا قراردادم تموم میشه باید تمدید کنم:d
حالا من یکشنبه نت محدود رو تمدید می کنم،پارس آنلاین میاد دوشنبه قانون رو اجرا می کنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or