پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

بابا BF3 با Voie chat (هالا اکس فایر نخواستیم تـیم اسپیک میریم که کمتر پهنای باند میخواد ) ولی تو 64 نفر ما برای خود بازی هم کم میاریم مسعود 20 کیلو باو !
آره، 20 کمه برای بازیهای آنلاین سنگین و مولتی تعداد بالا حداقل باید لینک 256 یا 512 کیلوبیت یا دانلود 40 یا 50 کیلوبایت داشت.
نه لازم نداره. ببینید من در جمله اولم در این مورد گفتم برای بازی هایی که سرور ددیکیت دارن! یعنی p2p نیستن سرعت 20 بسه! چرا؟ چون شما مثلا لازم نیست دیگه اون 63 نفر بعدی رو میزبانی کنید! اصلا شما میزبان نیستید و یک مشتری هستید که به سرور جوین شده!
ببینید دوستان تمام حرکات بازی اعم از انفجار ها شلیک ها مردن ها به زمین خوردن ها صدا ها پرش ها خوابیدن ها و و و .... در کامپیوتر و هارد شما ذخیره شدن و شما عملا چیزی رو خلق نمیکنید که الان در سیستم شما ذخیره نشده باشه! این دیتایی (data) که بین شما و سرور رد و بدل میشه فقط خط دستوراتی هستن که به وجود اومدن اون حرکات رو در اختیار میگیره. یکم پیچیدست ولی قابل فهمه به سادگی!
اما سرور سرعت و قدرت بالایی میخواد که در بازی های p2p مانند mw2 بحثش کلا جداست...

یک سوال
آیا مخابرات و شرکت های ارائه دهنده اینترنت، نمیتونند کاری کنند که هر دو رو با هم داشته باشیم(پینگ مناسب و سرعت بالا)؟
اگر آره پس چرا این کار انجام نمیشه
واقعا برای من سواله که مشکل کجاست
امکان سخت افزاریش رو نداریم یا دانشش رو ؟
تمام دنیا همینگونه هست! سرعت بالا + پینگ پایین! در ایران هم به یک دلیل این امر ممکن نیست چون پهنای باند چندین برابر قیمت خودش به شرکت ها فروخته میشه و اونها از خرید پهنای باند زیاد عاجز هستن! حتی خود مخابرات!

سرعت اپلود از دانلود برای گیم مهمتره . میتونید بگید اپلود رو 2برابر دانلود ببندن ، اینطوری کسی دانلود نمیکنه .
این پیشنهاد هم عالیه! مثلا دانلود رو 128 و آپلود رو 384 ببندن. (من حداقل میزان سرعت رو میگم بخاطر اینکه حداقل قیمت رو بدیم)

مسعود یک زنگ به مخابرات اصفهان بزن ببین اصلا اون چیزی که نوشتن چیه و فرقش با بقیه سرویس ها چیه
عجیبه که تا حالا خودم زنگ نزدم!! :-/ چشم همین فردا زنگ میزنم ببینم داستان از چه قراره!

اگه دانلود رو 30 تا 40 باشه و آپلود هم همین دور و ور یکمی زیاد تر عالیه ! پینگشم بهمون 60 تا 90 بدن ! به نظر تا نیم میلیون میتونه متقاضی اشته باشه ! البته این رو جداگونه بدن و ما مثلا 512 نامحدود ماهی 20 تومن هم داشته باشیم رو خط واسه دانلود ! بهتره که واسش شبانه نذارن چونکه من اگه BF3 اومد ساعت 12 ظهر تا 5 صبح یک کله بازی خواهم کرد یا مغزم میسوزه یا سی پی یو کامپیوترم ! :d

اگه دانلود رو 30 تا 40 باشه و آپلود هم همین دور و ور یکمی زیاد تر عالیه ! پینگشم بهمون 60 تا 90 بدن ! به نظر تا نیم میلیون میتونه متقاضی اشته باشه ! البته این رو جداگونه بدن و ما مثلا 512 نامحدود ماهی 20 تومن هم داشته باشیم رو خط واسه دانلود ! بهتره که واسش شبانه نذارن چونکه من اگه BF3 اومد ساعت 12 ظهر تا 5 صبح یک کله بازی خواهم کرد یا مغزم میسوزه یا سی پی یو کامپیوترم ! :d

امر دیگه ای ندارید ؟ :d بگم براتون اصلا یک سرور گیم هم با هزینه خودشون بگیرن که دیگه راحت باشید

عزیز من این الان همش یکسری حرف و تخیلاتی هست که الان ما ها داریم . شما ببین این حرفی که خودشون زدن (نامحدود کردن و ... ) رو عملی میکنند یا نه ، بعد از این حرف ها بزنید . با این حال اگر هم کاری بکنند ، در جهتی میکنند که به نفع خودشون اول باشه دوم مشتری

اگر انصاف داشته باشن که ندارن هزینه 128 کیلوبیت ددیکیت یه چیزی بین 40 تا 50 تومن رومون حساب میکنن!
حالا اینو بین 2 تا گیمر شیر کنیم هر کدوم یه 25 تومنی باید بدن! بجز اینرتنتی که برای دالنود هم گرفتن! بنظرتون با وضعیت اقتصادی ما جور در میاد؟ :| بعید میدونم!

بچه ها به این سایت برید بعدش به صورت ایمیل شکایته خودتونو بفرستین http://www.cra.ir شاید کمکی کنه
بعدش هنوز خبری نشده دارید دو دو تا چهارتا می کنید سرعت دانلود چه قدر می شه؟اول شکایت کنید پیگیری کنید بعد

امر دیگه ای ندارید ؟ :d بگم براتون اصلا یک سرور گیم هم با هزینه خودشون بگیرن که دیگه راحت باشید

عزیز من این الان همش یکسری حرف و تخیلاتی هست که الان ما ها داریم . شما ببین این حرفی که خودشون زدن (نامحدود کردن و ... ) رو عملی میکنند یا نه ، بعد از این حرف ها بزنید . با این حال اگر هم کاری بکنند ، در جهتی میکنند که به نفع خودشون اول باشه دوم مشتری
نامحدودم نشه این طرح رو میتونن بکنن . الان مگه اصفهان خارجه ؟ :دی .
هم مخابراط میشه هم میتونیم به یکی از خصوصی ها بگیم که پلن واسه ی گیمر ها درست کنن .
.
مسعود راست میگه .........

نامحدودم نشه این طرح رو میتونن بکنن . الان مگه اصفهان خارجه ؟ :دی .
هم مخابرات میشه هم میتونیم به یکی از خصوصی ها بگیم که پلن واسه ی گیمر ها درست کنن .

مال اصفهان رو مگه کسی تست کرده ؟ از نظر ما پینگ باید زیر 100 باشه اما شرکت ها و مخابرات نظرشون اینه باید زیر 400 باشه .حالا شاید اومدن یکچیزی با پینگ 200 درست کردند به خیال خودشون برای گیمینگ هست .
خصوصی ها هم اکثرا انحصارا تو قسمت های خاصی از کشور کار میکنند و به طور پراکنده هستند .
تو همین تهران خیلی شرکت های بزرگ هنوز 30-40% از تهران رو تحت پوشش ندارند .
این کار هم زیاد برای مخابرات و شرکت های خصوصی سودی نداره و الان فکر میکنید چند نفر اینترنت با پینگ پایین ( زیر 100-150) با خارج از کشور میخوان ؟ 1,000 نفر ؟ 5,000 نفر ؟
خوب حالا اینا به صورت یکپارچه هستند تو کشور ؟ قطعا نه . پس سودی برای مخابرات داره ؟ خیر
اینو خواستم بگم که مخابرات و افرادی که تو قسمت های مهم شرکت زیرساخت هستند ، کوچکترین اهمیتی به پینگ نمیدن.

شما الان میری از یکجا اینترنت میگیری ، تو برگه قرارداد زده تا 25% packetlost مشکلی نیست و 20%از سرعت داده شده تضمین خواهد شد .
این یعنی پینگ به درک برای ما مهم نیست .

• Like
Reactions: Persian-Masoud
حالا دوستان به نظرتون با این سابقه ی درخشان مشتری مداری بالای شرکت های ارائه دهنده،اولین شرکت که اینترنت نامحدود میده کدومه؟

صبح پا میشی میبینی اینترنتت قطعه ! چه خبره ؟ نامحدود شده نت پوکیده ! زنگ میزنی ISP میگه از زیر ساخت هست ! چه میدونم تا یک هفته دیه وصل هم نمیشه ! من که میپرم یه اینترنت ملی 4 مگ میخرم ! لول ! =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or