پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

حالا جدای این بحث ها
به نظر شما چقدر اجرای این طرح چقدر می تونه تو کاهش Ping تاثیر داشته باشه؟ /:)
میشه یکی بصورت تئوریک توضیح بده چطور میشه Ping از این کشور اسلامی چطور می خواد زیر 100ms بیاد ؟؟l-)
پینگ ربطی به کشور اسلامی:dو سرعت نداره.به نظرم همین که اینترنت رو بین چند نفر شیر میکنن روی پینگ تاثیر زیادی میزاره.باز هم میگم تخصصی در این زمینه ندارم فقط حدس میزنم.:d

اما!!!
اما اگه در کنار این سرویس ها بیان سرویس های محدود با سرعت چندین برابر کنونی (برای رقابت با سرویس های نامحدود که سودش کمتره) ارائه بشه متوسط پینگ ایران از 300 میرسه به 600 !!
فکر اینجاشو دیگه نکرده بودم
فکر نکنم این شرکتا بیخیال سرویس محدود بشن حتی برای گول زدن ملتم که شده
فقط امیدوارم کسی با محدودیت نده

---------- نوشته در 12:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

مخابرات که داره در طبق این قانون اینترنت میده ( مثلا : 512 ---> سرعت دانلود 64 ) ، پس چرا پینگش زیاده ؟
از خیلی از شرکتا بهتره دوست من 128 داره پینگش روز و شب دو روبر 160 است

من که اصلا فقط پینگم خوب بشه دیگه بسه برام ........به امید خدا که این طرح اجرایی بشه تا هممون از اینترنت خوب بهرمند شویم یه 128 خیلی بهتر از 1mg با قطعی و پینگ 1000 هست......

مخابرات که داره در طبق این قانون اینترنت میده ( مثلا : 512 ---> سرعت دانلود 64 ) ، پس چرا پینگش زیاده ؟
مخابرات شما پهنای باند خوبی نداره!
یعنی یوزر هاش بیش از تواناییش هست و این در مورد اکثر مخابرات های کشور صدق میکنه!

منم گفتم شرکت هایی که پهنای باند خوبی دارن پینگشون خیلی بهتر میشه. شرکتی که پهنای باند نداره هر کاری کنه پینگش درست نمیشه تا قیامت!
........
بعد از این قانون 50 - 50 هست! یا خیلی بهتر میشه یا خیلی بدتر!

کسی نگفت هزینه اشتراک ما رو شما بده و میزبان ما باش
الانم شرکت هایی هستند (مثل خود مخابرات) که اینترنت نامحدود ، با سرعت محدود و هزینه پایین میدن ، همون چیزی که شما میخواید
شما چرا نمیری از اونها اشتراک بگیری و بذارید هر کس هم دلش میخواد اینترنت با سرعت بالا و محدودیت حجمی استفاده کنه
الان شرایط طوریه که همه سلیقه ها میتونند از بین اشتراک های مختلف اون چیزی رو میخوان انتخاب کنند و هزینش رو بدند، ولی اونطوری ...(قبول کن حرفت زوره داداش):d
""بر خلاف دوستان که فکر میکنن من برای دانلود کردن و این حرف ها مخالفم ، من تنها و تنها چیزی که برام مهمه سرعت دسترسی هست
نه پینگ ، نه قیمت ارزونتر ، نه حجم بیشتر و نه ...........""

بله کسی نگفته بیا هزینه اشتراکم رو بده.........ولی ISP هزینه ای که میکنه رو بین کاربرا پخش میکنه و کاری نداره من استفاده می کنم یا نه.........در نتیجه مجبور به پرداخت هزینه ای میشم که دیگران باید بپردازند
من دارم پول اضافه میدم و حالا اینکه میخوام پول مصرف خودم رو بدم شده حرف زور؟

مخابرات ما 512 نا محدو نمیده... یک مگش رو میده ماهی 224 هزار تومن ........ این شماره حسابمه:200598197008 بانک ملی نصف این مبلغ رو بریز به حسابم بقیش رو هم خودم میدم .....

مخابرات ما 512 نا محدو نمیده... یک مگش رو میده ماهی 224 هزار تومن ........ این شماره حسابمه:200598197008 بانک ملی نصف این مبلغ رو بریز به حسابم بقیش رو هم خودم میدم .....
=))

دوستان زیاد اعصابتونو ناراحت نکنید فعلا رافت اسلامی (:دی) در کار بوده و از این هفته حد اسلامی (:دی) در کار خواهد بود! :))

=))

دوستان زیاد اعصابتونو ناراحت نکنید فعلا رافت اسلامی (:دی) در کار بوده و از این هفته حد اسلامی (:دی) در کار خواهد بود! :))

نمیدونم چرا این رافت اسلامی یه بار شامل حال ما نمیشه.........
همش نصیب مال مردم خورا شده تا حالا.......:((

نمیدونم چرا این رافت اسلامی یه بار شامل حال ما نمیشه.........
همش نصیب مال مردم خورا شده تا حالا.......:((
حالا از بحث تاپیک دور نشیم.
اگر این هفته شرکت ها تغییر ندادن باید دسته جمعی تمام خط های سازمان رو اشغال کنیم! روزی باید چند بار زنگ بزنیم تا بدونن مردم پیگیر هستن! هیچ چیز مثل این به وضعیت کمک نمیکنه.
.........
اوه!!
:-o
fd5u6u6.png

http://up6.iranblog.com/files/fd5u6u6.png

آخرین ویرایش:
کسی نگفت هزینه اشتراک ما رو شما بده و میزبان ما باش
الانم شرکت هایی هستند (مثل خود مخابرات) که اینترنت نامحدود ، با سرعت محدود و هزینه پایین میدن ، همون چیزی که شما میخواید
شما چرا نمیری از اونها اشتراک بگیری و بذارید هر کس هم دلش میخواد اینترنت با سرعت بالا و محدودیت حجمی استفاده کنه
الان شرایط طوریه که همه سلیقه ها میتونند از بین اشتراک های مختلف اون چیزی رو میخوان انتخاب کنند و هزینش رو بدند، ولی اونطوری ...(قبول کن حرفت زوره داداش):d
""بر خلاف دوستان که فکر میکنن من برای دانلود کردن و این حرف ها مخالفم ، من تنها و تنها چیزی که برام مهمه سرعت دسترسی هست
نه پینگ ، نه قیمت ارزونتر ، نه حجم بیشتر و نه ...........""

خب اگه سرعت تا این اندازه واست مهمه دست بکن توی جیب مبارک و 40 تومن بده و 1 مگابیت نامحدود بگیر ، اگه بازم ارضا نشدی بیشتر پول بده و 2 مگابیت نامحدود بگیر.انتظار نداشته باش 95 درصد که از شرایط کنونی دارن ضربه میخورن از حق خودشون گذشت کنن که 5 درصد مثل شما که زیادی داری پهنای باند میخوری حقشون رو بخورن.
الان وضعیت شده مثه "کاخی بنا نخواهد شد مگر گدایی و ... از این حرفا"
yahoo_4.gif

من که تا فردا صبر میکنم ! اگه دیدم نامحدود شده که میرم دنبال یه ISP میگردم با پینگ خوب واسه بازی اگه هم که مال خودم پینگش درست شد که هیج ! اگه هم که نامحدود نشد به جون عزیز ترین کسم سازمان رو سر سهرابی خراب میکنم ! 100 تا هم شکایت به رگولاتوری میفرستم ! این کار واسم که خرجی نداره زحمتی هم که نمیخواد ! هی صبح تا شب میشینم شکایت میکنم همینجوری هم پشت سر هم زنگ میزنم ! اگه همه بخوان بشینن و بقیه کاری کنن هیچ اتفاقی نمی افته ! همه دست به دست هم دهیم اینترنت خویش را کنیم آباد ! همه با هم !

دوستانی که فقط و فقط سرعت دانلود میخوان برن خیلی راحت یه اکانت 5 مگ نامحدود بخرن با 40 50 هزار تومن تا دیش مونواره ذوب مبشه دانلود کنن! تمام شد رفت!

دوستان یک سوال . چجوریه سرعت دانلود دانشگاه ها 1 مگ ( 1 مگابایت و خوردی بر ثانیه ) واقعی هست و این همه هم که دانلود میشه و مشکلی نیست و الان بالا ترین سرعت دانلود باید 2 مگ = 220 باشه ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or