پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

دوستانی که فقط و فقط سرعت دانلود میخوان برن خیلی راحت یه اکانت 5 مگ نامحدود بخرن با 40 50 هزار تومن تا دیش مونواره ذوب مبشه دانلود کنن! تمام شد رفت!
راست میگه ! تمام شد رفت ! ما هم که میخوایم بازی کنیم با پینگ خوب و به سرعتی بین 2 تا 100 احتیاج داریم یه 256 & 512 & 1024 میگیریم که دیگه راحت شیم ! هر چیزی را بحر کاری ساختند ! واقعا حق با مسعود هست ! وقتی که این دانلودر ها برن اکانت مونواره ای بگیرن دیگه ماله ما شیرینگش 1 به 20 هم باشه مشکلی پیش نمیاد ! حالا مگه ما کلا چقدر دانلودر داریم تو ایران که همه (همه) کمبود دانلود دارن ! ؟؟؟؟ میشکل فرهنگش هست ! من الان 1 مگ دارم شبا 150 تا دانلود میکنم ! ولی این اصلا کار عاقلانه ای نیست ! کامپیوتر صبح تا شب روشنه شب تا صبح هم واسه دانلود ! بدبختیم ما که وسه 2 گیگ دانلود باید این همه ضرر کنیم ! کامپیوترمون داغو میشه ! من که فقط شبی یه فیلم ریپ 720P دانلود میکنم 500 مگ ! میرم میخوابم ! هر کسی هم گفته شبانه حیفه و حقمونه و باید دانلود کنیم غلط کرده همچین حرفی زده ! حقتون هین نامحدودی هست که نمیرین دنبالش مثل ** باید بشینیم شبانه دانلود کنیم ! من خودم محض اطلاع 4 ماه صبانت داشتم چیزی بخ نام شبانه وجود نداشت ! 3 تا 7 صبح اکانتت ! اکانتتم هر چی بود واسه خودت بود ! اونا 1 اکنته 1 مگ با یوزر پسوورد جدا بهت میدادن واسه دانلود ! سرعت : !!!! خوب خودتون فکر کنید این اکانت بین چند نفر شیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعت ار 1 کیلو بایت تا 30 تا ! آسیاتک داشتم شبانه 70 تا دانلود میکردم ! یعننی دانلود نمیکردم ! آخه مغز خر خوردم این همه بیدار بمونم و کامپیوترم فرسوده بشه واسه شبی 800 مگ ؟؟؟؟ نکته : کامپوتر من به زور 250 تومن ارزش داشته باشه مهم اینه که شما خودتون واسه چیزی ارزش قائل باشین ! بماند اونی که 2 تومن میده سیستم واسه بازی بعدش شب تا صبح رو دانلود رایگان میزاره سیستم سر 1 سال به گا میره ! آخه این ازش داره ؟ حالا چی نمیدونه هم چی دانلود کنه میره آفیس 2010 دانلود میکنه ! آخه این به چه دردت میخوره ؟؟؟؟ تو که همش بازی میکنی ؟ همینو برو سر کوچه بقالی یا خدمات کامپوتری میده 1000 تومن فوقش ! نه جون من یه خورده به این موضوع فکر کنین ! ما چقدر بدبختیم ! ما باید مشتی بکوبیم بر دهن این ISP ها که وقت ما بی ارزش نیست که این بلا ها رو سرمون میارن ! حقتونو بگیرین ! باید نامحدود باشه و سرعت کمه کمش 2 مگ ! اینه حق ما ! البته بماند که حق ما از این جفنگیات خییییلی بیشتره ! آدم گریش میگیره به خدا ! دیگه نمیخوام برم تو یحث 30یا30 !

آخرین ویرایش:
راست میگه ! تمتم شد رفت ! ما هم که میخوایم بازی کنیم با پینگ خوب و به سرعتی بین 2 تا 100 احتیاج داریم یه 256 & 512 & 1024 میگیریم که دیگه راحت شیم ! هر چیزی را بحر کاری ساختند ! واقعا حق با مسعود هست ! وقتی که این دانلودر ها برن اکانت مونواره ای بگیرن دیگه ماله ما شیرینگش 1 به 20 هم باشه مشکلی پیش نمیاد ! حالا مگه ما کلا چقدر دانلودر داریم تو ایران که همه (همه) کمبود دانلود دارن ! ؟؟؟؟ میشکل فرهنگش هست ! من الان 1 مگ دارم شبا 150 تا دانلود میکنم ! ولی این اصلا کار عاقلانه ای نیست ! کامپیوتر صبح تا شب روشنه شب تا صبح هم واسه دانلود ! بدبختیم ما که وسه 2 گیگ دانلود باید این همه ضرر کنیم ! کامپیوترمون داغو میشه ! من که فقط شبی یه فیلم ریپ 720P دانلود میکنم 500 مگ ! میرم میخوابم ! هر کسی هم گفته شبانه حیفه و حقمونه و باید دانلود کنیم غلط کرده همچین حرفی زده ! حقتون هین نامحدودی هست که نمیرین دنبالش مثل ** باید بشینیم شبانه دانلود کنیم ! من خودم محض اطلاع 4 ماه صبانت داشتم چیزی بخ نام شبانه وجود نداشت ! 3 تا 7 صبح اکانتت ! اکانتتم هر چی بود واسه خودت بود ! اونا 1 اکنته 1 مگ با یوزر پسوورد جدا بهت میدادن واسه دانلود ! سرعت : !!!! خوب خودتون فکر کنید این اکانت بین چند نفر شیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعت ار 1 کیلو بایت تا 30 تا ! آسیاتک داشتم شبانه 70 تا دانلود میکردم ! یعننی دانلود نمیکردم ! آخه مغز خر خوردم این همه بیدار بمونم و کامپیوترم فرسوده بشه واسه شبی 800 مگ ؟؟؟؟ نکته : کامپوتر من به زور 250 تومن ارزش داشته باشه مهم اینه که شما خودتون واسه چیزی ارزش قائل باشین ! بماند اونی که 2 تومن میده سیستم واسه بازی بعدش شب تا صبح رو دانلود رایگان میزاره سیستم سر 1 سال به گا میره ! آخه این ازش داره ؟ حالا چی نمیدونه هم چی دانلود کنه میره آفیس 2010 دانلود میکنه ! آخه این به چه دردت میخوره ؟؟؟؟ تو که همش بازی میکنی ؟ همینو برو سر کوچه بقالی یا خدمات کامپوتری میده 1000 تومن فوقش ! نه جون من یه خورده به این موضوع فکر کنین ! ما چقدر بدبختیم ! ما باید مشتی بکوبیم بر دهن این ISP ها که وقت ما بی ارزش نیست که این بلا ها رو سرمون میارن ! حقتونو بگیرین ! باید نامحدود باشه و سرعت کمه کمش 2 مگ ! اینه حق ما ! البته بماند که حق ما از این جفنگیات خییییلی بیشتره ! آدم گریش میگیره به خدا ! دیگه نمیخوام برم تو یحث 30یا30 !
آقا من نوکرتم
Icon_whorship.gif
خودتو عصبانی نکن:d

آقا من نوکرتم
Icon_whorship.gif
خودتو عصبانی نکن:d
خوب نوکرتم هر کاریش که کنی زور داره بازم ! البته مشکل اینه 90 درصد اینایی که این کارو میکنن نوبن زیره 16 17 سال سن دارن ! هنوز مونده این چیزارو یاد بگیرن ! البته اونیم که 20 و خورده ای داره با همونا دسش تو ی کاسه هست ! مشکل اینه که فرهنگش نیست ! امیدوارم نامحدود کنن که میکنن و مطمئن باشید در آینده پهنای باند بیشتری بهتون میدن با ضریب شیرینگ کمتر ! فقط شما اینو نامحدود کنید این خودش یه شروع کحسوب میشه واسه پیشرفت ! به جون من ! انیدوارم یه روز نرسه که بیاین تو این تاپیک که احتمالا هم قفل شده هی این پست ها رو بخونید و هی حسرت بخورید که چرا ما همچین کاری نکردیم !!!! و در آخر هیچ ! اگه بجنبیم همه چی رو به راه میشه ! فقط همین یک فرصت رو داریم ! حالا که همه چی مهیا شده بجنبین به سهرابی هی زنگ بزنین !

دوستان یک سوال . چجوریه سرعت دانلود دانشگاه ها 1 مگ ( 1 مگابایت و خوردی بر ثانیه ) واقعی هست و این همه هم که دانلود میشه و مشکلی نیست و الان بالا ترین سرعت دانلود باید 2 مگ = 220 باشه ؟؟
پهنای باند اون دانشگاه 8 الی 10 مگابیت بوده که داشتی با 1 مگابایت و خورده ای دانلود میکردی!

.....

دوستان یه طرح دارم واسه گیمر ها. اول بذارین این اجرا بشه بعد که دیدم دوستان مشارکت میکنن مطرحش میکنم.

پهنای باند اون دانشگاه 8 الی 10 مگابیت بوده که داشتی با 1 مگابایت و خورده ای دانلود میکردی!

.....

دوستان یه طرح دارم واسه گیمر ها. اول بذارین این اجرا بشه بعد که دیدم دوستان مشارکت میکنن مطرحش میکنم.
من خودم تو مجتمع مسکونی یک شهری زندگی میگنم ( تو محل سکونت هست :دی از دنیا دوره :دی و تنها خوبی که داره مجتمعش و دوستان و اینترنت ! ) . سرعت دانلود : 1.37 در شب و در روز 200-300 تا 600 که خیلی خوب شه (چون دانشجو ها دانلود میکنن ) یک بار دوستم 4 مگ دانلود کرد ولی 1 دقیقه نکشید سرعت پایین اومد . نامردا لیمیت کردن وگرنه بیشترم میشه :دی ولی پینگش 220 هست . اینجا هم صبا دارم .
همون طرح سرویس برای گیمر های مخابراط اصفهان ؟؟

همون طرح سرویس برای گیمر های مخابراط اصفهان ؟؟
باید یه 2000 نفری رو جمع کنیم نامه بدیم شاید جواب بده! سرویس ددیکیت یا حداکثر با شیرینگ 1 به 2 برای پینگ خوب.
من خودم با مخابرات شهر خودمون موقعی که نزدیک افطار میشد و ملت میرفتن واسه افطار پینگ 105 رو با اینترنت مخابرات دیدم!
باید تعدادمون خیلی زیاد باشه برای این طرح.
مخابرات رو مجبور کنیم یه طرح سراسری برای گیمرها بذاره. سرعت دانلود و آپلود 20 (برای بازی هایی که سرور ددیکیت دارن) کفایت میکنه. فقط مهم پینگش هست. مطمئنم میتونن پینگ 60 تا 90 رو فراهم کنن.

• Like
Reactions: aidin0000

.....

پارسال رییس دانشگاه ما (باراجین)اومد گفت الان پهنای باند دانشگاه ما 20 مگ هست....حالا راست و دروغش پایه خودش...ولی دانلود با هر روشی که انجام دادیم نتونستیم بیشتر از 100 کیلو بگیریم....
ماشاالله بچه های MRL خوب ساپورت می کنن سرور هارو تا یکی شروع میکنه به دانلود دستش رو قطع می کنن....:d

باید یه 2000 نفری رو جمع کنیم نامه بدیم شاید جواب بده! سرویس ددیکیت یا حداکثر با شیرینگ 1 به 2 برای پینگ خوب.
من خودم با مخابرات شهر خودمون موقعی که نزدیک افطار میشد و ملت میرفتن واسه افطار پینگ 105 رو با اینترنت مخابرات دیدم!
باید تعدادمون خیلی زیاد باشه برای این طرح.
مخابرات رو مجبور کنیم یه طرح سراسری برای گیمرها بذاره. سرعت دانلود و آپلود 20 (برای بازی هایی که سرور ددیکیت دارن) کفایت میکنه. فقط مهم پینگش هست. مطمئنم میتونن پینگ 60 تا 90 رو فراهم کنن.
مسعود 40 50 بذارن که بشه Voice Chat هم کرد ! اینجوری که نمیشه !

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:26 PM ارسال شده بود ----------

حالا ما که پراکنده هستیم ! چیکار کنیم ؟

مسعود 40 50 بذارن که بشه Voice Chat هم کرد ! اینجوری که نمیشه !

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:26 PM ارسال شده بود ----------

حالا ما که پراکنده هستیم ! چیکار کنیم ؟
فکر اونجاشو کرده بودم ولی...
یه ولی داره! اگه سرعت بشه 50 خیلی ها تنشون میخاره باهاش دانلود هم بکنن پس گند میزنه پینگش ولی اگه سرعتش 20 باشه کسی اینو برای دانلود نمیگیره و میره یه سرویس میگیره که بتونه باهاش یه mp3 دانلود کنه! پس پینگ شبکه با ثبات خواهد بود.

با سرعت 20 میتونی voice chat هم بکنی! من توی cod 4 با سرعت دانلود 12 (قدیما :دی) هم بازی میکردیم هم حرف میزدیم! :دی

یه ولی داره! اگه سرعت بشه 50 خیلی ها تنشون میخاره باهاش دانلود هم بکنن پس گند میزنه پینگش ولی اگه سرعتش 20 باشه کسی اینو برای دانلود نمیگیره و میره یه سرویس میگیره که بتونه باهاش یه mp3 دانلود کنه! پس پینگ شبکه با ثبات خواهد بود.

با سرعت 20 میتونی voice chat هم بکنی! من توی cod 4 با سرعت دانلود 12 (قدیما :دی) هم بازی میکردیم هم حرف میزدیم! :دی
تو Xfire ببنید میتونین کیفیت Voice چت رو بیارین پایین . من با سرعت 30-20 هم انلاین زدم با پینگ 80 هم Voice چت و مشکلی نبود . 35-30 بسته .

تو Xfire ببنید میتونین کیفیت Voice چت رو بیارین پایین . من با سرعت 30-20 هم انلاین زدم با پینگ 80 هم Voice چت و مشکلی نبود . 35-30 بسته .
درسته. حالا پله پله میریم جلو. اول بذار ببینیم توی قدم اول موفق میشیم یا نه!

بابا BF3 با Voie chat (هالا اکس فایر نخواستیم تـیم اسپیک میریم که کمتر پهنای باند میخواد ) ولی تو 64 نفر ما برای خود بازی هم کم میاریم مسعود 20 کیلو باو !

آخرین ویرایش:
بابا BF3 با Voie chat (هالا اکس فایر نخواستیم تـیم اسپیک میریم که کمتر پهنای باند میخواد ) ولی تو 64 نفر ما برای خود بازی هم کم میاریم مسعود 20 کیلو باو !

آره، 20 کمه برای بازیهای آنلاین سنگین و مولتی تعداد بالا حداقل باید لینک 256 یا 512 کیلوبیت یا دانلود 40 یا 50 کیلوبایت داشت.

یک سوال
آیا مخابرات و شرکت های ارائه دهنده اینترنت، نمیتونند کاری کنند که هر دو رو با هم داشته باشیم(پینگ مناسب و سرعت بالا)؟
اگر آره پس چرا این کار انجام نمیشه
واقعا برای من سواله که مشکل کجاست
امکان سخت افزاریش رو نداریم یا دانشش رو ؟

سرعت اپلود از دانلود برای گیم مهمتره . میتونید بگید اپلود رو 2برابر دانلود ببندن ، اینطوری کسی دانلود نمیکنه .

مسعود یک زنگ به مخابرات اصفهان بزن ببین اصلا اون چیزی که نوشتن چیه و فرقش با بقیه سرویس ها چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or