Good Guy Greg
کاربر سایت
راست میگه ! تمام شد رفت ! ما هم که میخوایم بازی کنیم با پینگ خوب و به سرعتی بین 2 تا 100 احتیاج داریم یه 256 & 512 & 1024 میگیریم که دیگه راحت شیم ! هر چیزی را بحر کاری ساختند ! واقعا حق با مسعود هست ! وقتی که این دانلودر ها برن اکانت مونواره ای بگیرن دیگه ماله ما شیرینگش 1 به 20 هم باشه مشکلی پیش نمیاد ! حالا مگه ما کلا چقدر دانلودر داریم تو ایران که همه (همه) کمبود دانلود دارن ! ؟؟؟؟ میشکل فرهنگش هست ! من الان 1 مگ دارم شبا 150 تا دانلود میکنم ! ولی این اصلا کار عاقلانه ای نیست ! کامپیوتر صبح تا شب روشنه شب تا صبح هم واسه دانلود ! بدبختیم ما که وسه 2 گیگ دانلود باید این همه ضرر کنیم ! کامپیوترمون داغو میشه ! من که فقط شبی یه فیلم ریپ 720P دانلود میکنم 500 مگ ! میرم میخوابم ! هر کسی هم گفته شبانه حیفه و حقمونه و باید دانلود کنیم غلط کرده همچین حرفی زده ! حقتون هین نامحدودی هست که نمیرین دنبالش مثل ** باید بشینیم شبانه دانلود کنیم ! من خودم محض اطلاع 4 ماه صبانت داشتم چیزی بخ نام شبانه وجود نداشت ! 3 تا 7 صبح اکانتت ! اکانتتم هر چی بود واسه خودت بود ! اونا 1 اکنته 1 مگ با یوزر پسوورد جدا بهت میدادن واسه دانلود ! سرعت : !!!! خوب خودتون فکر کنید این اکانت بین چند نفر شیر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعت ار 1 کیلو بایت تا 30 تا ! آسیاتک داشتم شبانه 70 تا دانلود میکردم ! یعننی دانلود نمیکردم ! آخه مغز خر خوردم این همه بیدار بمونم و کامپیوترم فرسوده بشه واسه شبی 800 مگ ؟؟؟؟ نکته : کامپوتر من به زور 250 تومن ارزش داشته باشه مهم اینه که شما خودتون واسه چیزی ارزش قائل باشین ! بماند اونی که 2 تومن میده سیستم واسه بازی بعدش شب تا صبح رو دانلود رایگان میزاره سیستم سر 1 سال به گا میره ! آخه این ازش داره ؟ حالا چی نمیدونه هم چی دانلود کنه میره آفیس 2010 دانلود میکنه ! آخه این به چه دردت میخوره ؟؟؟؟ تو که همش بازی میکنی ؟ همینو برو سر کوچه بقالی یا خدمات کامپوتری میده 1000 تومن فوقش ! نه جون من یه خورده به این موضوع فکر کنین ! ما چقدر بدبختیم ! ما باید مشتی بکوبیم بر دهن این ISP ها که وقت ما بی ارزش نیست که این بلا ها رو سرمون میارن ! حقتونو بگیرین ! باید نامحدود باشه و سرعت کمه کمش 2 مگ ! اینه حق ما ! البته بماند که حق ما از این جفنگیات خییییلی بیشتره ! آدم گریش میگیره به خدا ! دیگه نمیخوام برم تو یحث 30یا30 !دوستانی که فقط و فقط سرعت دانلود میخوان برن خیلی راحت یه اکانت 5 مگ نامحدود بخرن با 40 50 هزار تومن تا دیش مونواره ذوب مبشه دانلود کنن! تمام شد رفت!
آخرین ویرایش: