اینو توی p30world گذاشتم گفتم اینجا هم بذارم شاید به درد کسی خورد
با یکم حساب کتاب موافقید؟
در حال حاضر اگه سرویسی (128)توی ساعت های شبانه کمتر از یک گیگابایت دانلود کنه اشغال محسوب میشه درسته؟
از طرفی چندتا از دوستانی که مخالف نامحدود شدن هستند خودشون اینجا میزان دانلودشون رو 60 گیگ برای سرویس 128 با هزینه ماهیانه کمتر از 15 هزارتومن
فرض کنیم این دوستمون خوش شانس بوده که تونسته اینقدر دانلود کنه ولی خیلی هستن که در ماه 30 گیگ رو دانلود میکنن
اگه با یه سرویس اختصاصی بخوایم همچین حجمی رو دانلود کنیم حداقل پهنای باند مورد نیاز برابر است با:
30*1024**1024*8/(30*24*60*60)=97kbps
بله 97 کیلوبیت بر ثانیه بصورت ددیکیت !! تا اینجا رو داشته باشید
قیمت لینک اس تی ام 1 از طرف زیر ساخت اینجا اعلام شده:
Code:
http://www.tic.ir/fa/page/93.htm
که قیمت پهنای باند یک مگابیت در حدود 300 هزار تومن و هزینه هر کیلو بیت 293 تومن در ماه میشه پس با این حساب قیمت 97 کیلو بیت میشه
97*293=28400
و این کمترین هزینه ممکن هست که ای اس پی باید به زیرساخت بپردازه. حالا هزینه های ماهیانه مثل دستمزد کارکنان و تعمیرات و نگهداری سرورها و ازهمه مهمتر سودی که شرکت برای سرپا موندن نیلز داره روه هم در نظر بگیرید باید ماهیانه مبلغی در حدود 40 هزار تومن بپردازید!!!
البته این رو هم در نظر بگیرید که شما بصورت ددیکیت استفاده نمیکینید و برای اینکه همین حجم رو دانلود کنید پهنای باند بیشتری بصورت شیر شده در اختیارتون قرار میگیره و مقداری از این پهنای باند ممکنه در طول ماه بی استفاده بمونه و باعث افزایش هزینه بشه که این
هزینه اضافی رو لحاظ نکردم.
چهل هزار تومن استفاده از اکانتی که 15 هزار تومن بابتش پرداخت شده........خوب اینجوری که همه شرکتا ور شکست میشن این 25 هزار تومن اختلاف از کجا تامین میشه؟ جواب خیلی سادست:
کاربران زیادی هستند که استفادشون در طول روزه و حجم ماهیانه رو توی هفته اول مصرف میکنند و بعد از اون با نرخ های کذایی حجم میخرند و سود شرکت ها رو تامین میکنند!!!!! درواقع پول چیزی رو میدن که دیگران استفاده میکنند
من 20 تومن هزینه اشتراکمه و 10 تومن هم معملا حجم میخرم و در کل 5 گیگ مصرف دارم (بازی و وب گردی) ودانلود شبانه هم ندارم. خیلی های دیگه هم هستند که کارشون با نت در طول روز انجام میشه و به دانلود شبانه نیازندارند.
آفا جان اگه میخوایی دانلود کنید از این به بعد پولشو رو
خودتون بدبد اونایی که استفادشون دانلود محض نیست بیش از این نمیتونن هزینه استفاده شما رو بپردازن
اگه این طرح اجرا بشه هرکس هزینه اشتراک خوشو میپردازه و اگه کسی میخواد حجم بالا دانلود کنه مجبوره
سرویس پرسرعت بگیره و هزینه اون رو هم بپردازه نه اینکه مهمون بقیه باشه
خیلی مشتاقم پاسختون رو بدونم(بخصوص در مورد 25 تومن اختلاف)