پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

نه دوست من اینگونه نیست.
سرویس 128 کیلوبیت نمیتونه از 16 کیلوبایت بهتون بیشتر بده چه در ایران چه در کره چه در آمریکا!
چون استاندارد خودشو داره! هر 8 بیت مساوی 1 بایت هست پس 128 کیلوبیت میشه 16 کیلوبایت!

بازم باید مخالفت کنم!
مودم دیال آپ توانایی ارسال و دریافت 56 کیلوبیت داده رو داره! که تقسیم بر 8 کنی 7 کیلوبایت در بهترین شرایطش!
دوست عزیز در کشور های دیگه اصلا این سرعت هایی که برای من و شما قابل بحثه ، در حد جک هم نیست
حداقل در 5 کشور دنیا از جمله آمریکا کسی رو دارم که اگر شما بخوای یک تست سرعت از ارزون ترین سرویس اینترنتیش میگم برات بذاره ، تا متوجه بشی اینترنت ایران رو با کره و آمریکا مقایسه کردن یعنی چی

(قابل توجه دوستانی که ساز مخالف میزنن:دی).
همونطور که خود دوستان بهتر از من میدونید وقتی این اینترنت چمدونی بیاد در این ISP ها رسما تخته میشه پس این طرح جدید 100 درصد بازم میگم 100 درصد اجرامیشه و بایدبشه پس جای هیچ نگرانی در مورد اجرا شدن این طرح نیست;)
شدیدا موافقم

تمام حرف من اینه که این طرح اجرا بشه به ضرر مخالفاش نیست چون isp ها میتونن محدود هم بدن با قیمت پایینتر اینطوری هرکی هر سرویس خواست میگیره

دوست عزیز در کشور های دیگه اصلا این سرعت هایی که برای من و شما قابل بحثه ، در حد جک هم نیست
حداقل در 5 کشور دنیا از جمله آمریکا کسی رو دارم که اگر شما بخوای یک تست سرعت از ارزون ترین سرویس اینترنتیش میگم برات بذاره ، تا متوجه بشی اینترنت ایران رو با کره و آمریکا مقایسه کردن یعنی چی

ff1314052005368.jpg

اصلا خوندی مسعود چی نوشته؟
براتون توضیح نمیدم چون توضیح دادن اون پست که به فارسی سِره نوشته شده و بدون هیچ تاملی فهمیده میشه امکان داره من رو احمق کنه.

دوست عزیز خودم فقط امسال خارج از کشور نرفتم پس میدونم اونجا چه خبره!
بحث من مقایسه اینترنت ایران با اونجا نبود! اسغفرالله!
بحث برداشت اشتباهی بود که از سرویس 128 کیلوبیت و دیال آپ داشتین.

من می خوام به شما بفهمونم این چیزی که دارین براش چونه میزنید و شکایت تنظیم کردید و خودتون رو میکشید
چه جایگاهی و ارزشی داره و به نسبت اینترنت کشور های دیگه در چه مقیاسی قرار داره
شما از حرف من برای خودت برداشت میکنی و اطلاعات منو ارزیابی میکنی و شروع میکنی برای خودت توضیح دادن
باز یکی دیگه هم زیر نویس حرف های شما میاد و میگه من نمیخوام توضیح بدم (اگر نمیخوای حرف بزنی، چرا پست میدی خب) برو یه آب به صورتت بزن شاید حالت جا بیاد
شما تمام تلاشت اینه که این قانون چه درست و چه غلط اجرا بشه منم امیدوارم از این قانون جدید و اینترنت جدید لذت ببرید.
بخاطر اظهار نظر و مخالفتم هم عذر میخوام
من و تو مثل میخ و سنگیم ، برو خوش باشی
;)

اتفاقا چون خوب نیست میترسیم خراب تر بشه
به خدا اگر هر جای دنیا بگی اکانت 128 باید سرعتش 16 باشه(حرف جناب {The Phenom}) ، بهت میخندن
اصلا معنی نداره - یعنی چی این حرف؟
اکانت 128 باید 128 دانلود داشته باشیم ، نه حتی 127
دیگه دوستانی که ادعای تجربه در اینترنت رو میکنند ، حتما باید اینو بدونند که استاندارد Dial-Up سرعتش 512K هست
بعد ما داریم برای ADSL چونه سرعت 16K میزنیم و تنها توجیهمون هم یکسان سازیه
این چه وضعیه؟
من تجربه اینترنت نامحدود رو داشتم. به خدا اشکم رو در می آورد
کمبود سرعت ، قطعی زیاد ، دیسکانکت شدن و .... هر بارم که شاکی میشدم میگفت اکانت شما شیر شده و الان همه در حال استفاده اند و برای همین مشکل پیش اومده و ....
برای همین به صبانت کوچ کردم و انصافا راضی بودم تا الان
حالا باز میخوان به زور بگن همه باید نامحدود استفاده کنند
!
!!! WTF
اگه هر جای دنیا بگی من 128 دارم و 128kbps دانلود میکنم بهت میخندن ، اگه هر جای دنیا بگی Dial up 512 داریم بهت میخندن
من امیدوارم مشترکان صبانت تو مشهد و منطقه شما زیاد بشن >:)تا حرف ما را درک کنید، مشهد چون مخابرات اینترنت خوبی میده شرکت های خصوصی هم خدماتشون اونجا خیلی بهتره اما همه جا که اینجوری نیست

با عرض معذرت از اظهار نظر دوباره:x

به نظر من علت اینکه برخی از دوستان با این طرح مخالفت میکنند به 2 دلیله :

1- این افراد فواید این طرح جدید رو نمیدونند ویا اصلا پایین بودن پینگ براشون مهم نیست.(به قول خودمونی تر اینترنت دیال آپ برا هفت پشتشون بسه).

یا

2-این افراد جزو درصد کمی از کاربران هستن که سرعت دانلودشون در شب بالاست(به قول خودمونی تر عقده دانلود دارن و ازاین طرح جدید میترسن چون سرعت های نجومیشون با اجرای این قانون جدید میرسه به سرعت استاندارد)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Breaking Rules
با عرض معذرت از اظهار نظر دوباره:x

به نظر من علت اینکه برخی از دوستان با این طرح مخالفت میکنند به 2 دلیله :

1- این افراد فواید این طرح جدید رو نمیدونند ویا اصلا پایین بودن پینگ براشون مهم نیست.(به قول خودمونی تر اینترنت دیال آپ برا هفت پشتشون بسه).

یا

2-این افراد جزو درصد کمی از کاربران هستن که سرعت دانلودشون در شب بالاست(به قول خودمونی تر عقده دانلود دارن و ازاین طرح جدید میترسن چون سرعت های نجومیشون با اجرای این قانون جدید میرسه به سرعت استاندارد)
کلا با کسی که ادبیاتش در حد و نوع شماست ، حرفی ندارم و جواب حرف هات رو نمیدم
در ضمن ، میذاشتی تعداد پست هات دو رقمی بشه ، بعد خودمونی میشدی

آخرین ویرایش:
کلا با کسایی که ادبیاتش در حد و نوع شماست ، حرفی ندارم و جواب حرف هات رو نمیدم

اولا اینکه من نظر شخصیمو دادم شاید اشتباه باشه و خوشحال میشم دوستان اشتباهاتمو بگن .دوما تعداد پست های دورقمی که شما دارین دلیل بر خودمونی شما نداره(نمیخواستم اینو بهت بگم تو چند تا انجمن دیگه به غیر از بازی سنتر تعداد پست هام 3 رقمیه)سوما اگر با برو بچه های اینجا خودمونی بودم نمیگفتم :به قول خودمونی تر .میگفتم :به قول خودمون.چهارما اول پستم گفتم با عرض معذرت از اظهار نظر

---------- نوشته در 05:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 AM ارسال شده بود ----------

کلا با کسی که ادبیاتش در حد و نوع شماست ، حرفی ندارم و جواب حرف هات رو نمیدم

من موافق این قانون جدیدم در صورتی که شرایطم مثل شماست-من تو ماه گذشته با دانلود شبانه 37.5 گیگ دانلود کردم به علاوه 5 گیگ مصرف خودم که برای این سرویس128 19.100 تومان میدم.
در ضمن شما هم در حدی نیستی که به من بگی اینجا اظهار نظر کنم یا نه -خودمونی باشم یا نه.

وقتی امکانش هست پست بدم -پست میدم وبه شما هم هیچ ربطی نداره-

در آخر هم بگم که-دوستان- من از صبانت شکایت کردم با اینکه ماهی 40 گیگ دانلود میکنم و مطمئن باشید این طرح 100 در 100 اجرا میشه و گرنه اینترنت چمدونی سرویس بعدی ماست!

اینو توی p30world گذاشتم گفتم اینجا هم بذارم شاید به درد کسی خورد

با یکم حساب کتاب موافقید؟
در حال حاضر اگه سرویسی (128)توی ساعت های شبانه کمتر از یک گیگابایت دانلود کنه اشغال محسوب میشه درسته؟
از طرفی چندتا از دوستانی که مخالف نامحدود شدن هستند خودشون اینجا میزان دانلودشون رو 60 گیگ برای سرویس 128 با هزینه ماهیانه کمتر از 15 هزارتومن
فرض کنیم این دوستمون خوش شانس بوده که تونسته اینقدر دانلود کنه ولی خیلی هستن که در ماه 30 گیگ رو دانلود میکنن
اگه با یه سرویس اختصاصی بخوایم همچین حجمی رو دانلود کنیم حداقل پهنای باند مورد نیاز برابر است با:
30*1024**1024*8/(30*24*60*60)=97kbps
بله 97 کیلوبیت بر ثانیه بصورت ددیکیت !! تا اینجا رو داشته باشید
قیمت لینک اس تی ام 1 از طرف زیر ساخت اینجا اعلام شده:
Code:
http://www.tic.ir/fa/page/93.htm
که قیمت پهنای باند یک مگابیت در حدود 300 هزار تومن و هزینه هر کیلو بیت 293 تومن در ماه میشه پس با این حساب قیمت 97 کیلو بیت میشه
97*293=28400
و این کمترین هزینه ممکن هست که ای اس پی باید به زیرساخت بپردازه. حالا هزینه های ماهیانه مثل دستمزد کارکنان و تعمیرات و نگهداری سرورها و ازهمه مهمتر سودی که شرکت برای سرپا موندن نیلز داره روه هم در نظر بگیرید باید ماهیانه مبلغی در حدود 40 هزار تومن بپردازید!!!
البته این رو هم در نظر بگیرید که شما بصورت ددیکیت استفاده نمیکینید و برای اینکه همین حجم رو دانلود کنید پهنای باند بیشتری بصورت شیر شده در اختیارتون قرار میگیره و مقداری از این پهنای باند ممکنه در طول ماه بی استفاده بمونه و باعث افزایش هزینه بشه که این هزینه اضافی رو لحاظ نکردم.
چهل هزار تومن استفاده از اکانتی که 15 هزار تومن بابتش پرداخت شده........خوب اینجوری که همه شرکتا ور شکست میشن این 25 هزار تومن اختلاف از کجا تامین میشه؟ جواب خیلی سادست:
کاربران زیادی هستند که استفادشون در طول روزه و حجم ماهیانه رو توی هفته اول مصرف میکنند و بعد از اون با نرخ های کذایی حجم میخرند و سود شرکت ها رو تامین میکنند!!!!! درواقع پول چیزی رو میدن که دیگران استفاده میکنند

من 20 تومن هزینه اشتراکمه و 10 تومن هم معملا حجم میخرم و در کل 5 گیگ مصرف دارم (بازی و وب گردی) ودانلود شبانه هم ندارم. خیلی های دیگه هم هستند که کارشون با نت در طول روز انجام میشه و به دانلود شبانه نیازندارند.
آفا جان اگه میخوایی دانلود کنید از این به بعد پولشو رو خودتون بدبد اونایی که استفادشون دانلود محض نیست بیش از این نمیتونن هزینه استفاده شما رو بپردازن
اگه این طرح اجرا بشه هرکس هزینه اشتراک خوشو میپردازه و اگه کسی میخواد حجم بالا دانلود کنه مجبوره سرویس پرسرعت بگیره و هزینه اون رو هم بپردازه نه اینکه مهمون بقیه باشه

خیلی مشتاقم پاسختون رو بدونم(بخصوص در مورد 25 تومن اختلاف)

• Like
Reactions: Altair9502
اتفاقا چون خوب نیست میترسیم خراب تر بشه
به خدا اگر هر جای دنیا بگی اکانت 128 باید سرعتش 16 باشه(حرف جناب {The Phenom}) ، بهت میخندن
اصلا معنی نداره - یعنی چی این حرف؟
اکانت 128 باید 128 دانلود داشته باشیم ، نه حتی 127
دیگه دوستانی که ادعای تجربه در اینترنت رو میکنند ، حتما باید اینو بدونند که استاندارد Dial-Up سرعتش 512K هست
بعد ما داریم برای ADSL چونه سرعت 16K میزنیم و تنها توجیهمون هم یکسان سازیه
این چه وضعیه؟
من تجربه اینترنت نامحدود رو داشتم. به خدا اشکم رو در می آورد
کمبود سرعت ، قطعی زیاد ، دیسکانکت شدن و .... هر بارم که شاکی میشدم میگفت اکانت شما شیر شده و الان همه در حال استفاده اند و برای همین مشکل پیش اومده و ....
برای همین به صبانت کوچ کردم و انصافا راضی بودم تا الان
حالا باز میخوان به زور بگن همه باید نامحدود استفاده کنند
!

این حرف خنده دار نیست ،هرجای دنیا بگی اینترنت 128 کیلوبیت دارم میدونه که باید سرعت دونلودت 16 کیلوبایت باشه ، 128 کیلوبیت اسمش روشه ، 128 کیلوبیت و 16 کیلوبایت (معمولا پهنای باند رو بر حسب کیلوبیت بیان میکنن و سرعت دونلود رو بر حسب کیلوبایت ، هر 8 بیت هم میشه یک بایت).چیزی که خنده داره اینه که هنوز افرادی هستن که سرعت اینترنتشون 128 کیلوبیته !

من می خوام به شما بفهمونم این چیزی که دارین براش چونه میزنید و شکایت تنظیم کردید و خودتون رو میکشید
چه جایگاهی و ارزشی داره و به نسبت اینترنت کشور های دیگه در چه مقیاسی قرار داره
شما از حرف من برای خودت برداشت میکنی و اطلاعات منو ارزیابی میکنی و شروع میکنی برای خودت توضیح دادن
باز یکی دیگه هم زیر نویس حرف های شما میاد و میگه من نمیخوام توضیح بدم (اگر نمیخوای حرف بزنی، چرا پست میدی خب) برو یه آب به صورتت بزن شاید حالت جا بیاد
شما تمام تلاشت اینه که این قانون چه درست و چه غلط اجرا بشه منم امیدوارم از این قانون جدید و اینترنت جدید لذت ببرید.
بخاطر اظهار نظر و مخالفتم هم عذر میخوام
من و تو مثل میخ و سنگیم ، برو خوش باشی
yahoo_3.gif

انتظار نداری که یه روزه بیان اینترنت نا محدود 16 مگابیت رو با آبونمان 5 تومن در اختیارمون بزارن ؟ گام به گام و مرحله به مرحله . فعلا این عادت چندش آور فروش حجمی اینترنت برداشته شه ، بعدش رقابت بر سر سرعت بیشتر در ازای هزینه ی کمتر خواهد بود.البته همه ی اینا منوط به حذف محدودیت سرعت 128 کیلوبیت هم هست ، اینطوری که بشه قیمت ها خیلی کمتر هم میشه.

آخرین ویرایش:
حالا جدای این بحث ها
به نظر شما چقدر اجرای این طرح چقدر می تونه تو کاهش Ping تاثیر داشته باشه؟ /:)
میشه یکی بصورت تئوریک توضیح بده چطور میشه Ping از این کشور اسلامی چطور می خواد زیر 100ms بیاد ؟؟l-)
اصلا برای افرادی که با 256K و محدودیت حجمی البته حدودا 60 کیلو بایت در ثانیه دانلود دارن ( که این خودش جای تعجب داره :-/ ) به تناسب الان
وضعیت بهتر خواهد شد یا بدتر ؟
فقط می خوام نظر دوستانم رو بدونم .

من موافق این قانون جدیدم در صورتی که شرایطم مثل شماست-من تو ماه گذشته با دانلود شبانه 37.5 گیگ دانلود کردم به علاوه 5 گیگ مصرف خودم که برای این سرویس128 19.100 تومان میدم.
در ضمن شما هم در حدی نیستی که به من بگی اینجا اظهار نظر کنم یا نه -خودمونی باشم یا نه.

وقتی امکانش هست پست بدم -پست میدم وبه شما هم هیچ ربطی نداره-

در آخر هم بگم که-دوستان- من از صبانت شکایت کردم با اینکه ماهی 40 گیگ دانلود میکنم و مطمئن باشید این طرح 100 در 100 اجرا میشه و گرنه اینترنت چمدونی سرویس بعدی ماست!
من نگفتم پست بده یا نه
تو از راه نرسیده برگشتی گفتی اینایی که مخالفن عقده دانلود دارن
منم گفتم مثل آدم حرف بزن و حرف دهنت رو بفهم
اینجا با اون تاپیکهایی که پست های شما 3 رقمی میشه فرق داره و هر کی به هرکی نیست
پس اگر میخوای نیومدی بن نشی ، بفهم بحث سر چی هست و حرف طرف چی هست ، بعد اظهار فضل کن
افتاددددد؟

اینو توی p30world گذاشتم گفتم اینجا هم بذارم شاید به درد کسی خورد

با یکم حساب کتاب موافقید؟
در حال حاضر اگه سرویسی (128)توی ساعت های شبانه کمتر از یک گیگابایت دانلود کنه اشغال محسوب میشه درسته؟
از طرفی چندتا از دوستانی که مخالف نامحدود شدن هستند خودشون اینجا میزان دانلودشون رو 60 گیگ برای سرویس 128 با هزینه ماهیانه کمتر از 15 هزارتومن
فرض کنیم این دوستمون خوش شانس بوده که تونسته اینقدر دانلود کنه ولی خیلی هستن که در ماه 30 گیگ رو دانلود میکنن
اگه با یه سرویس اختصاصی بخوایم همچین حجمی رو دانلود کنیم حداقل پهنای باند مورد نیاز برابر است با:
30*1024**1024*8/(30*24*60*60)=97kbps
بله 97 کیلوبیت بر ثانیه بصورت ددیکیت !! تا اینجا رو داشته باشید
قیمت لینک اس تی ام 1 از طرف زیر ساخت اینجا اعلام شده:
Code:
http://www.tic.ir/fa/page/93.htm
که قیمت پهنای باند یک مگابیت در حدود 300 هزار تومن و هزینه هر کیلو بیت 293 تومن در ماه میشه پس با این حساب قیمت 97 کیلو بیت میشه
97*293=28400
و این کمترین هزینه ممکن هست که ای اس پی باید به زیرساخت بپردازه. حالا هزینه های ماهیانه مثل دستمزد کارکنان و تعمیرات و نگهداری سرورها و ازهمه مهمتر سودی که شرکت برای سرپا موندن نیلز داره روه هم در نظر بگیرید باید ماهیانه مبلغی در حدود 40 هزار تومن بپردازید!!!
البته این رو هم در نظر بگیرید که شما بصورت ددیکیت استفاده نمیکینید و برای اینکه همین حجم رو دانلود کنید پهنای باند بیشتری بصورت شیر شده در اختیارتون قرار میگیره و مقداری از این پهنای باند ممکنه در طول ماه بی استفاده بمونه و باعث افزایش هزینه بشه که این هزینه اضافی رو لحاظ نکردم.
چهل هزار تومن استفاده از اکانتی که 15 هزار تومن بابتش پرداخت شده........خوب اینجوری که همه شرکتا ور شکست میشن این 25 هزار تومن اختلاف از کجا تامین میشه؟ جواب خیلی سادست:
کاربران زیادی هستند که استفادشون در طول روزه و حجم ماهیانه رو توی هفته اول مصرف میکنند و بعد از اون با نرخ های کذایی حجم میخرند و سود شرکت ها رو تامین میکنند!!!!! درواقع پول چیزی رو میدن که دیگران استفاده میکنند

من 20 تومن هزینه اشتراکمه و 10 تومن هم معملا حجم میخرم و در کل 5 گیگ مصرف دارم (بازی و وب گردی) ودانلود شبانه هم ندارم. خیلی های دیگه هم هستند که کارشون با نت در طول روز انجام میشه و به دانلود شبانه نیازندارند.
آفا جان اگه میخوایی دانلود کنید از این به بعد پولشو رو خودتون بدبد اونایی که استفادشون دانلود محض نیست بیش از این نمیتونن هزینه استفاده شما رو بپردازن
اگه این طرح اجرا بشه هرکس هزینه اشتراک خوشو میپردازه و اگه کسی میخواد حجم بالا دانلود کنه مجبوره سرویس پرسرعت بگیره و هزینه اون رو هم بپردازه نه اینکه مهمون بقیه باشه
خیلی مشتاقم پاسختون رو بدونم(بخصوص در مورد 25 تومن اختلاف)
کسی نگفت هزینه اشتراک ما رو شما بده و میزبان ما باش
الانم شرکت هایی هستند (مثل خود مخابرات) که اینترنت نامحدود ، با سرعت محدود و هزینه پایین میدن ، همون چیزی که شما میخواید
شما چرا نمیری از اونها اشتراک بگیری و بذارید هر کس هم دلش میخواد اینترنت با سرعت بالا و محدودیت حجمی استفاده کنه
الان شرایط طوریه که همه سلیقه ها میتونند از بین اشتراک های مختلف اون چیزی رو میخوان انتخاب کنند و هزینش رو بدند، ولی اونطوری ...(قبول کن حرفت زوره داداش):d
""بر خلاف دوستان که فکر میکنن من برای دانلود کردن و این حرف ها مخالفم ، من تنها و تنها چیزی که برام مهمه سرعت دسترسی هست
نه پینگ ، نه قیمت ارزونتر ، نه حجم بیشتر و نه ...........""

این حرف خنده دار نیست ،هرجای دنیا بگی اینترنت 128 کیلوبیت دارم میدونه که باید سرعت دونلودت 16 کیلوبایت باشه ، 128 کیلوبیت اسمش روشه ، 128 کیلوبیت و 16 کیلوبایت (معمولا پهنای باند رو بر حسب کیلوبیت بیان میکنن و سرعت دونلود رو بر حسب کیلوبایت ، هر 8 بیت هم میشه یک بایت).چیزی که خنده داره اینه که هنوز افرادی هستن که سرعت اینترنتشون 128 کیلوبیته !
انتظار نداری که یه روزه بیان اینترنت نا محدود 16 مگابیت رو با آبونمان 5 تومن در اختیارمون بزارن ؟ گام به گام و مرحله به مرحله . فعلا این عادت چندش آور فروش حجمی اینترنت برداشته شه ، بعدش رقابت بر سر سرعت بیشتر در ازای هزینه ی کمتر خواهد بود.البته همه ی اینا منوط به حذف محدودیت سرعت 128 کیلوبیت هم هست ، اینطوری که بشه قیمت ها خیلی کمتر هم میشه.
"""در مورد توضیحت برای 128 باید بگم عزیز
چون از نمایندگی که من ازش سرویس میگیرم بر اساس سرعت واقعی اکانت میگیرم ، منظور من کلا با چیزی که شما میگی متفاوت هست
اونجا وقتی اکانت 128 میگیریم، تمام سعی شرکت این هست که سرعت شما رو به 128 واقعی برسونه که این کار رو هم میکنه(چون در ازاش پول زیادی هم دریافت میکنه)
من از این نظر و با این معادله گفتم ، سرعت اکانتی که شرکت با تضمین 128 میده ، خنده داره اگر بخواد دور و بر 16 باشه)
بعد دوستان میگن کره و آمریکا هم . . .، خودتون بهتر میدونید تو اون کشور ها نه بحث حجم دانلود مطرح هست ، نه بحث محدودیت سرعت و نه چیز دیگه
جالبه بگم ،به دوستی که خارج از کشور بود گفتم ما حجم دانلودمون سنجیده میشه و نمیشه بیش از حد دانلود کنم، تا 3 روز به من میخندید
میگفت تو 2 برابر من پول میدی ، سرعتت یک دهم منم نیست ، تازه محدودیت حجم هم داری
""""
حرفتم کاملا حرف حسابه
منم که از اولی که اومدم و اولین پستی که دادم رو رو اگر بخونید ، نوشتم خدا کنه اون چیزی بشه که شما الان نوشتید و میگید
اما قبول کن تا همه چیز بخواد جا بیفته و روبه راه بشه یه مدت اینترنت لاک پشتی داریم

آخرین ویرایش:
حالا جدای این بحث ها
به نظر شما چقدر اجرای این طرح چقدر می تونه تو کاهش Ping تاثیر داشته باشه؟ /:)
میشه یکی بصورت تئوریک توضیح بده چطور میشه Ping از این کشور اسلامی چطور می خواد زیر 100ms بیاد ؟؟l-)
اصلا برای افرادی که با 256K و محدودیت حجمی البته حدودا 60 کیلو بایت در ثانیه دانلود دارن ( که این خودش جای تعجب داره :-/ ) به تناسب الان
وضعیت بهتر خواهد شد یا بدتر ؟
فقط می خوام نظر دوستانم رو بدونم .

توی پست اول نوشتم!
بازم میگم براتون:
الان دوستمون آقای دانیال داره با سرویس 128 کیلوبیت که سرعت دانلودش 16 کیلوبایت هست قانونا، داره 200 کیلو دالنود میکنه یعنی 2 مگابیت! یعنی ایشون دارن 16 برابر حق خودشون پهنای باند رو اشغال میکنن!
پینگ تایم زیر 100 میلی ثانیه به عوامل زیادی بستگی داره مانند روترینگ و فاصله تا سرور! اما پینگ ما ایرانی ها که رسیده به 700 و 800 وبالاتر دیگه دلیلش روترینگ بد و فاصله زیاد تا سرور نیست! دلیلش پهنای باند تا خرخره پر شده isp ها هست!
هرچه پهنای باند بیشتر اشغال بشه پینگ تایم به سرعت میره بالا!
اگر در ایران این قانون رعایت بشه دیگه کسی نمیاد 16 برابر حق خودش پهنای باند رو بگیره و برابر خودش فقط اشغال میکنه! این یعنی 16 برابر کمتر پهنای باند گرفته میشه و این یعنی پینگ متوسط ایران از 300 میرسه به 100 یا 120 ...
همین الانم بعضی شرکت ها هستن که پهنای باند خوبی دارن و سرویس هاشونو تقریبا (بازم کامل نه) قانونی میدن که نمونش یکی دو تا شرکت اصفهانی هست که با اروپا پینگ زیر 80 دارن!
با اجرای این قانون این امید هست که پینگ تایم شرکت های قوی بهتر بشه.
اما!!!
اما اگه در کنار این سرویس ها بیان سرویس های محدود با سرعت چندین برابر کنونی (برای رقابت با سرویس های نامحدود که سودش کمتره) ارائه بشه متوسط پینگ ایران از 300 میرسه به 600 !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or