پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

یک سوال داشتم البته خیلی ربطی به این جا نداره اما ممکنه در کنتور انداختن حجم دانلود دست کاری بشه؟چون من دانلودی ندارم اما رفتم دیدم مصرف 10 روزم 3 گیگ بوده!!اینترنتم هم مبین نته که ماشالله همش قطع و وصل میشه!!جدیدا هم باب شده سره همین حجم کلاه سره ملت میزارن

یک سوال داشتم البته خیلی ربطی به این جا نداره اما ممکنه در کنتور انداختن حجم دانلود دست کاری بشه؟چون من دانلودی ندارم اما رفتم دیدم مصرف 10 روزم 3 گیگ بوده!!اینترنتم هم مبین نته که ماشالله همش قطع و وصل میشه!!جدیدا هم باب شده سره همین حجم کلاه سره ملت میزارن
البته. چرا که نه!

به این نکته هم دقت کن که الان خیلی ها اینترنت 128 کیلوبیت دارن ولی پهنای باند 1 مگابیتی رو اشغال میکنن !
خود من از پازس آنلاین سرویس 256 کیلوبیتی تهیه کرده بودم که 120-150 کیلوبایت دونلود داشتم توی روز ، فکر کردی چند درصد یوزهای اینترنت حاضر میشن 40 تومن به بالا بدن و سرعت های 1 مگابیت و 2 مگابیت رو تهیه کنن ؟! همین الانش خیلی ها روی 10 تومن و 20 تومن چونه میزنن !بعد از اجرایی شدن این طرح 90 درصد یوزر ها از سرعت های 512 و کمتر استفاده میکن ولی با سرعت های واقعی و همین باعث میشه که بعد از اجرایی شدن این طرح اگه 10 تا یوزر 128 کیلوبیتی همزمان با هم در حال دونلود باشن ، به اندازه ای پهنای باند رو اشغال میکنن که الان 1 یوزر 256 کیلوبیتی داره اشغال میکنه.
بعد از مدتی هم فرهنگ استفاده از اینترنت تغییر میکنه و دیگه از صبح تا شب در حال دونلود نخواهیم بود.مطمئننا اوضاع بهتر میشه ، هیچ جوره نمیشه گفت اوضاع بدتر میشه ، به مرور زمان هم پهنای باند بیشتری خریداری میشه و شرایط بهتر هم میشه.
اگر قرار بود فرهنگ استفاده از اینترنت تغییر کنه ، طرف سیستم 2 میلیونیش رو شب تا صبح برای دانلود فیلم و آهنگ روشن نمیگذاشت
قبلا هم گفتم امیدوارم اینطور که شما میگی بشه ، اما میدونم و مطمئنم اینطور که من گفتم میشه
حداقل چیزی که بعد از اجرای این طرح پیش میاد ، افت سرعت زیاد برای یک مدت طولانی (احتمالا تا دستیابی به اینترنت ملی);) هست

درسته اما آیا میدونید الان بسیاری از کاربران با سرویس 128 دارن 120 کیلو و با سرویس 256 دارن 200 کیلو دانلود میکنن؟!! یعنی 8 برابر حق خودشون پهنای باند رو اشغال میکنن! وضعیت الان اینجوری هست که پینگ ما به 2000 میرسه! که افت سرعت و کلی قطعی و نوسان داریم!
شما به این امیدی که دیگه افت سرعت و قطعی نداشته باشی؟!!!!!!
یک سوال ساده
وقتی یک اکانت مثلا بین 7 نفر شیر میشه
اگر تعداد افرادی که همزمان متصل هستند و از اکانت استفاده میکنند بیشتر باشه ،افت سرعت و احتمال قطع شدن بالاتره ؟ یا اینکه از 7 نفر 2 نفر در حال استفاده باشن؟

چرا راه دور میری؟ خود من 128 دارم. سرعت دانلودم 230-240 هست و پینگمم 235:d
خوش به حالت :d

شما به این امیدی که دیگه افت سرعت و قطعی نداشته باشی؟!!!!!!
یک سوال ساده
وقتی یک اکانت مثلا بین 7 نفر شیر میشه
اگر تعداد افرادی که همزمان متصل هستند و از اکانت استفاده میکنند بیشتر باشه ،افت سرعت و احتمال قطع شدن بالاتره ؟ یا اینکه از 7 نفر 2 نفر در حال استفاده باشن؟
بله به این امیدم که افت سرعت و پینگ کمتر بشه.
ببینید یه دیدگاه غلطی از شیر شدن بین 10 نفر وجود داره! ببینید اینگونه نیست که یک حط 1 مگابیت رو روی یه سیم جداگانه میکشن به isp و بعد این سیم رو به 10 قسمت تقسیم میکنن! خیر اینگونه نیست!
پهنای باند کل isp ملاک هست که چقدر اشغال میشه.
البته با تنظیماتی که انجام میشه تعیین میکنن که حداکثر چند نفر از این 1 مگابیت بتونن همزمان استفاده کنن.
همونطور که گفتم الان با سرویس 128 کیلوبیت دارید 200 کیلو دانلود میکنید یعنی 16 برابر بیشتر پهنای باند کل isp رو اشغال میکنید و باعث افت سرعت هرچه بیشتر و پینگ هرچه بالاتر باشید.
بهتونقول میدم اگه توی خود کره جنوبی هم یه isp بیاد پورت های 100 مگ رو 200 مگ ببنده پینگش میره بالا! چه برسه (مطابق وضعیت کنونی ایران) این 100 مگ رو 1600 مگ ببنده!!! اونوقت افت سرعت و پینگشون مثل ایران میشه.
امیدوارم ساده توضیح داده باشم.

ببینید یه دیدگاه غلطی از شیر شدن بین 10 نفر وجود داره! ببینید اینگونه نیست که یک حط 1 مگابیت رو روی یه سیم جداگانه میکشن به isp و بعد این سیم رو به 10 قسمت تقسیم میکنن
من همچین چیزی گفتم ؟!؟
من مثال زدم !!
قصد ندارم بحث کنم اما این مساله خیلی سادست . نمیدونم شما چطور متوجه نمیشید
الان که محدودیت هست تعداد افرادی که همزمان دانلود میکنند کم هست.در نتیجه میزان استفاده از ترافیک ISP هم کم هست.اما وقتی محدودیت نباشه دیگه کسی نیاز نیست سیستمش رو از شب تا صبح بذاره رو دانلود . در طول روز میذاره برای دانلود. این یعنی بیشتر شدن افرادی که همزمان در حال استفاده اند . و این یعنی استفاده بیشتر از ترافیک ISP . و این یعنی افت سرعت #:-s

من همچین چیزی گفتم ؟!؟
من مثال زدم !!
الان که محدودیت هست تعداد افرادی که همزمان دانلود میکنند کم هست.در نتیجه میزان استفاده از ترافیک ISP هم کم هست.اما وقتی محدودیت نباشه دیگه کسی نیاز نیست سیستمش رو از شب تا صبح بذاره رو دانلود . در طول روز میذاره برای دانلود. این یعنی بیشتر شدن افرادی که همزمان در حال استفاده اند . و این یعنی استفاده بیشتر از ترافیک ISP . و این یعنی افت سرعت #:-s
حتما نباید در حال دانلود بود تا ترافیک ISP اشغال بشه ! وقتی که تو لینک میگیری بورو تو تنظیمات مودمت نوشته دانلود ریت فلان ! تو دیگه الان این پهنای باند رو اشغال کردی چه دانلود کنی چه نکنی ! بحث کم شدن سرعت اینه که این پهنای باندی که تو اشغال کردی از مخابرات شیر هست ! یکی دیگه دانلود میکنه سرعت تو کم میشه و بلعکس ! وقتی پینگ میره بالا که 128 رو 2 مگ ببندند ! حالا فرقی نمیکنه دانلود کنی یا نه ! وقتی 128 و 128 بستند میفهمی ! چونکه با این کار پهنای باند ISP خالی میمونه ! الان هیچکدوم از ISP های ما پهنای باند خالی ندارن ولی نصف پورت هاشون خالیه ! اگه اون پرت ها هم پر بشن اینترنت ایران میترکه ! گرفتی چی شد ؟ یا بازم بگم ؟

• Like
Reactions: Altair9502
من همچین چیزی گفتم ؟!؟
من مثال زدم !!

خب پسر خوب ISP که نمیاد 2 برابر پهنای باندی که داره سرویس ارائه بده ؟ همون قدر که پهنای باند داره در اختیار مشتریهاش قرار میده.اگه هم قرار باشه بیشتر از پهنای باندش سرویس بده که خب مسلما سرعت میاد پایین کسی ازشون سرویس نمیگیره.همین الان ساعت های رایگان که شروع میشه تقریبا اکثر یوزرها در حال دونلود هستن ، خیلی ها حتی فایل خاصی برای دونلود ندارن ولی برای این که پولشون هدر نره یه سری چیز بی مصرف دونلود میکنن ، ولی با این وجود خیلی ها توی همون شب دارن با سرعت 200-300 کیلوبایت دونلود میکنن که باعث میشه سرعت 10-15 نفر کمتر از حد واقعیشون باشه.
بعد از اجرایی شدن طرح دیگه رقابت بیشتر بر سر کیفیت خواهد بود و در مرحله بعد اختصاص پهنای باند بیشتر در صورت امکان.
مساله دونلود شبانه روزی هم یکی دو روزه حل نمیشه ، ولی مطمئن باش با گذشت مدتی این فرهنگ جا میفته . مثلا خود من با اینترنت 512 ترجیح میدم به جای الافی و 20 ساعت اشغال پهنای باند خودم که مانع میشه حتی 2 تا پیج رو راحت بخونم ، 2000 تومن هزینه کنم و بازی رو از مغازه تهیه کنم.

خب پسر خوب ISP که نمیاد 2 برابر پهنای باندی که داره سرویس ارائه بده ؟ همون قدر که پهنای باند داره در اختیار مشتریهاش قرار میده.اگه هم قرار باشه بیشتر از پهنای باندش سرویس بده که خب مسلما سرعت میاد پایین کسی ازشون سرویس نمیگیره.همین الان ساعت های رایگان که شروع میشه تقریبا اکثر یوزرها در حال دونلود هستن ، خیلی ها حتی فایل خاصی برای دونلود ندارن ولی برای این که پولشون هدر نره یه سری چیز بی مصرف دونلود میکنن ، ولی با این وجود خیلی ها توی همون شب دارن با سرعت 200-300 کیلوبایت دونلود میکنن که باعث میشه سرعت 10-15 نفر کمتر از حد واقعیشون باشه.
بعد از اجرایی شدن طرح دیگه رقابت بیشتر بر سر کیفیت خواهد بود و در مرحله بعد اختصاص پهنای باند بیشتر در صورت امکان.
مساله دونلود شبانه روزی هم یکی دو روزه حل نمیشه ، ولی مطمئن باش با گذشت مدتی این فرهنگ جا میفته . مثلا خود من با اینترنت 512 ترجیح میدم به جای الافی و 20 ساعت اشغال پهنای باند خودم که مانع میشه حتی 2 تا پیج رو راحت بخونم ، 2000 تومن هزینه کنم و بازی رو از مغازه تهیه کنم.
ببینید ISP داره خیلی سود میکنه بعد این سودش کم میشه همین . بعد چیزی بنام رقابت هست . اگه همشون بیان 521 نامحدود رو 64 بزارن که نمیشه . در نتیجه تا حدی پهنا باند بیشتری میزارن تا مردم بیان از اونا بخرن . دانلود شبانه کاملا کار غلطیه !! کانادا اومدن قانون دادن اینترنتی زیر 5 مگ بفروشن جرومه و زندان داره چون تصویب کردن وقت با ارزش شهرونداشونو میگیره حالا اینجا ؟!!! بابا ما یک بازی انلاین که فقط از اینترنت بگیریم مثلا یا یک ویدیو اهنگ یک ویدیو یوتوب و یک اهنگ (مثلا خودم 15 تومن فقط دادم بازی APB رو دانلود کردم ! بازی انلاین Free 2 Play . خوب زورش میاد ادم - 4 گیگه ) و اصلا وب گردی !! این پهنا باند برای وبگردی هم کمه !!!! . مطمئن باشید کم تر کسی میاد بازی بزاره دانلود شه !! (اخه کی میتونه 10 گیگ دانلود کنه ؟!) .
اینا همه تاثیرات چمدونه . این قانونم قدیمیه ولی چرا حالا اومدن اجرا کنن ؟؟ چون مارو دوست دارن ؟؟

حتما نباید در حال دانلود بود تا ترافیک ISP اشغال بشه ! وقتی که تو لینک میگیری بورو تو تنظیمات مودمت نوشته دانلود ریت فلان ! تو دیگه الان این پهنای باند رو اشغال کردی چه دانلود کنی چه نکنی ! بحث کم شدن سرعت اینه که این پهنای باندی که تو اشغال کردی از مخابرات شیر هست ! یکی دیگه دانلود میکنه سرعت تو کم میشه و بلعکس ! وقتی پینگ میره بالا که 128 رو 2 مگ ببندند ! حالا فرقی نمیکنه دانلود کنی یا نه ! وقتی 128 و 128 بستند میفهمی ! چونکه با این کار پهنای باند ISP خالی میمونه ! الان هیچکدوم از ISP های ما پهنای باند خالی ندارن ولی نصف پورت هاشون خالیه ! اگه اون پرت ها هم پر بشن اینترنت ایران میترکه ! گرفتی چی شد ؟ یا بازم بگم ؟
من که از اولش گرفته بودم - امیدوارم شما هم بگیری من چی میگم
شما روی کاغذ پورت های خالی و پهنای باند رو حساب میکنی ، اما من جوابت رو بعد از اجرای طرح و در عمل خواهم داد.

خب پسر خوب تر ، منم که همینو میگم
الان من صبانت دارم
محدودیت حجمی دارم اما سرعتم خیلی خوبه . هر کس رو هم که دیدم از صبانت راضی بوده و سرعت بیشتر رو ترجیه داده به نسبت داشتن محدودیت
دست کم تا حالا ندیدم کسی از سرعت صبانت (در مشهد) ناراضی باشه .
پس این حرف هم که من سرعتم خوبه و در مقابل حق یکی دیگه ضایع میشه هم به هیچ عنوان صحیح نیست
حالا من میگم اگر ISP بخواد محدودیت رو برداره ، دیوانه که نیست سرعت من و بقیه کاربر ها رو همین قدر بالا نگه داره
سرعت ها رو کم میکنه ، و این کاهش سرعت مضاعف خواهد بود بخاطر تعداد کاربرهایی که همزمان در حال استفاده هستند
در مورد حرف آخرتون هم من با شما موافقم اما خیلی ها با ما موافق نیستند ، قبلا هم گفتم من کسی رو میشناسم که سیستم 2 میلیونی برای گیم گرفته اما شب تا صبح با رایگان صبانت میذاره رو دانلود و میگه حیفه . به نظرت چند سال طول میکشه تا فرهنگ اینترنت برای این آدم جا بیفته و بدونه ضرری که بابت سیستمش متحمل میشه خیلی بیشتر از منفعتی هست که از دانلود شبانه میبره
حالا حساب کن امثال اینجور آدم ها بتونن بدون محدودیت حجمی و محدودیت زمانی به اینترنت دسترسی داشته باشن

آخرین ویرایش:
فکر کردی همه 128 ها 200 دانلود میکنن ؟؟ همین صبانت بچه ها تو بازیسنتر دارن . فقط من و تو راضی هستیم !!!! بقیه ناراضی . بابا چه قدر خود خواهی . میخوان نظر سنجی بگیریم سرعت دانلودتون چنده ؟! . به نفع اکثریت و به ضرر شما .

پینگم شده 55
Icon_kiddingme.gif

یکی یه شیوه پینگ گرفتن به من بگه که واقعی باشه8-|

فکر کردی همه 128 ها 200 دانلود میکنن ؟؟ همین صبانت بچه ها تو بازیسنتر دارن . فقط من و تو راضی هستیم !!!! بقیه ناراضی . بابا چه قدر خود خواهی . میخوان نظر سنجی بگیریم سرعت دانلودتون چنده ؟! . به نفع اکثریت و به ضرر شما .
من خودخواه نیستم عزیز
اما حاظر نیستم سرعت دسترسیم محدود بشه ، تا محدودیت حجمی دیگران برداشته بشه
من میگم باید فکری کرد تا همه به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشیم .نه اینکه بهانه ای درست کنیم تا سرعت اونایی رو که خوب هست رو کم کنیم و همه هم سطح بشن.
باید امکانات رو به روز و عالی کرد تا کیفیت اینترنت ایران هم مثل بقیه کشور ها خوب بشه و اختلافمون با سرعت جهانی اینترنت کمتر بشه. نه اینکه محدودیت حجمی رو برداریم و محدودیت سرعت بذاریم. یا بر عکس
پینگم شده 55
Icon_kiddingme.gif

یکی یه شیوه پینگ گرفتن به من بگه که واقعی باشه8-|

من همچین چیزی گفتم ؟!؟
من مثال زدم !!
من نگفتم شما اینو گفتید و کلی عرض کردم! در مورد نفهم بودنم هم حق با شماست! :)
دوست من الان که محدودیت هست پورت هارو 8 الی 12 برابر حد مجاز بستن. قبول؟
پس الان وقتی 1 نفر دانلود کنه مثل وقتی میشه که 16 نفر بعد از اجرای قانون دانلود کنن قبول؟
قبل از قانون اگر پهنای باند شرکت ایکس 100 مگ هست و 1000 نفر مشترک داره (طبق قانون) کافیه 50 نفر دانلود کنن تا یک بیت هم به 950 نفر بعدی نرسه قبول؟
بعد از قانون............................................................................................................... باید 800 نفر دانلود کنن ........................................200 نفر.............

..........

پینگم شده 55
Icon_kiddingme.gif

یکی یه شیوه پینگ گرفتن به من بگه که واقعی باشه
yahoo_29.gif

از کجا فهمیدی شده 55 ؟
برو توی استارت تایپ کن cmd بعد که فایل رو پیدا کرد بازش کن و توی پنجره باز شده تایپ کن: ping 4.2.2.4 و میانگینش ببین چند میشه.

من که از اولش گرفته بودم - امیدوارم شما هم بگیری من چی میگم
شما روی کاغذ پورت های خالی و پهنای باند رو حساب میکنی ، اما من جوابت رو بعد از اجرای طرح و در عمل خواهم داد.

خب پسر خوب تر ، منم که همینو میگم
الان من صبانت دارم
محدودیت حجمی دارم اما سرعتم خیلی خوبه . هر کس رو هم که دیدم از صبانت راضی بوده و سرعت بیشتر رو ترجیه داده به نسبت داشتن محدودیت
دست کم تا حالا ندیدم کسی از سرعت صبانت (در مشهد) ناراضی باشه .
پس این حرف هم که من سرعتم خوبه و در مقابل حق یکی دیگه ضایع میشه هم به هیچ عنوان صحیح نیست
حالا من میگم اگر ISP بخواد محدودیت رو برداره ، دیوانه که نیست سرعت من و بقیه کاربر ها رو همین قدر بالا نگه داره
سرعت ها رو کم میکنه ، و این کاهش سرعت مضاعف خواهد بود بخاطر تعداد کاربرهایی که همزمان در حال استفاده هستند
در مورد حرف آخرتون هم من با شما موافقم اما خیلی ها با ما موافق نیستند ، قبلا هم گفتم من کسی رو میشناسم که سیستم 2 میلیونی برای گیم گرفته اما شب تا صبح با رایگان صبانت میذاره رو دانلود و میگه حیفه . به نظرت چند سال طول میکشه تا فرهنگ اینترنت برای این آدم جا بیفته و بدونه ضرری که بابت سیستمش متحمل میشه خیلی بیشتر از منفعتی هست که از دانلود شبانه میبره
حالا حساب کن امثال اینجور آدم ها بتونن بدون محدودیت حجمی و محدودیت زمانی به اینترنت دسترسی داشته باشن

اگه منظورت از کم شدن سرعت اینه که اینترنت 512 کیلوبیتی سرعت دونلودش از 200 کیلوبایت به 64 کیلوبایت میرسه حرفت درسته . الان زیادی داری پهنای باند اشغال میکنی ، بعدا سرعتت واقعی میشه.
در ضمن همه هم مثه شما سرعت نجومی ندارن ، اکثرا مشکل سرعت دارن و توی ساعت های رایگان که سرعت بیشتر مهم میشه عملا اینترنت ندارن !
خوبیه این طرح در صورت اجرایی شدن اینه که حداقل میدونی داری واسه چه سرویسی پول میدی ، شما هم اگه سرعت واست مهمه 40 تومن بده و 1 مگابیت نامحدود بگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or