پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

هر بار که قانونی وضع شده، غیر از بد تر شدن و ضرر ما هیچ فایده ای نداشته
مثلا اگر یادتون باشه وقتی قرار شد مخابرات آبونمان اینترنت رو ،رو قبض تلفن نگیره خوشحال شدم که هزینه اینترنت کم میشه
اما وقتی دفعه بعد میخواستم اکانت (صبانت ) رو شارژ کنم گفت هزینه اکانت 11 تومن بیشتر شده
برای علتش هم گفت : قطع آبونمان از روی قبض تلفن و اضافه شدنش به هزینه شارژ
(یعنی وقتی فکر میکردیم 10 تومن به نفعمون میشه 11 تومن به ضررمون شد)
امیدوارم این بار شرایط فرق کنه و بتونیم از اینترنت استفاده بهتر و ارزونتری داشته باشیم

اما در این میان شرکت‌هایی هستند که نه‌تنها ضریب اشتراک آنها پا را فراتر از اشتراک ۱۰ نفره گذاشته، بلکه حداقل حجم دانلود آنها با تلفیقی از دانلود و آپلود در کنار هم عدد حداقلی و حتی کمتر از آن را تشکیل می‌دهند و امکان دانلود آنها به مراتب کمتر از آن چیزی است
این دقیقا همون بلایی هست که دارن سر من در میارن
هر موقع هم میرم بهشون یه چیزی بگم یا یک سری >:)>:)>:) مواجه میشم.

ما تا حالا حجمی که می گرفتیم از ISP همش بر اساس جمع دانلود و آپلود بوده:
93240026682378439383.jpg

یعنی اینکار خلاف قوانین بوده و باید فقط حجم دانلود رو حساب می کردن؟؟ یعنی صبانت ترافیک رو کم فروشی کرده؟؟

خیلی ها در مورد اینکه پس سرویسی که الان داریم و بابتش پول دادیم چی میشه وسال میپرسن که باید بگم هیچی معلوم نیست! احتمالش زیاده که شرکت ها مقاومت کنن و قانون رو مثل چند سال قبل رعایت نکنن! به هرحال همه چیز تا هفته آینده مشخص میشه.

یه نکته رو هم بگم در مورد افت سرعت!
بببینید دوستان همین الانم سرویس های نامحدود ارائه میشه! و خیلی هم گرونتر از تعرفه های قانونیهستن! یعنی کسی که حاضر اینهمه پول برای سرویس نامحدود بده معنیسش اینه که دانلود خیلی براش مهمه! اما آیا کسی گفته که سرعت دانلود من 1 یا 2 کیلوبایت هست؟!!! خیر!
پس نگران افت سرعت نباشین!

---------- نوشته در 10:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 AM ارسال شده بود ----------

ما تا حالا حجمی که می گرفتیم از ISP همش بر اساس جمع دانلود و آپلود بوده:
93240026682378439383.jpg

یعنی اینکار خلاف قوانین بوده و باید فقط حجم دانلود رو حساب می کردن؟؟ یعنی صبانت ترافیک رو کم فروشی کرده؟؟

بله متاسفانه! سر همه کلاه رفته!

. . .

بببینید دوستان همین الانم سرویس های نامحدود ارائه میشه! و خیلی هم گرونتر از تعرفه های قانونیهستن! یعنی کسی که حاضر اینهمه پول برای سرویس نامحدود بده معنیسش اینه که دانلود خیلی براش مهمه! اما آیا کسی گفته که سرعت دانلود من 1 یا 2 کیلوبایت هست؟!!! خیر!
پس نگران افت سرعت نباشین!

به یک نکته هم توجه داشته باش دوست من
الان که سرویس های نامحدود ارائه میشه ، تعداد افراد متقاضی برای این سرویس ها خیلی کم هست
و غیر از کافی نت ها و یک سری جاهای خاص کمتر کسی حاظر میشه اینهمه پول برای سرویس نامحدود بده
ولی با همگانی شدن این سرویس و اینکه همه بتونن همیشه دانلود کنند ، اوضاع خیلی فرق میکنه
به نظر من اگر بدون در نظر گرفتن ترافیک و با همین ضریب شیر قرار باشه این قانون اعمال بشه ، سرعت افت شدیدی میکنه

در مورد سرویس های نامحدود فعلی مسعود جان درست میگن . شاید تنها سرویس هایی هستن که قانون 100 % اعمال میشه . نه بیشتر نه کمتر . مثلا 256دوست من که 256 نامحدود داره سرعتش فیکس 32 هست روز و شب .

من قبلا سرعت دانلود روی معمولی 20 بود و روی Turbo 49 بود حالا که به Isp خودم زنگ میزنم یه طوری سعی میکنن من رو بپیچونن یکیشون میگه الان اون لینک که شما دانلود میکنید شلوغه یکیشون میگه سرعت دانلود شما باید همین مقدار باشه قبلا براتون اشتباه شده ... من تو فکرم ایا isp من بخاطر اینکه قیمت ها رو میخواد بیاره پایین سرعت دانلودمو اورده پایین یا نه ؟ یا باز هم زنگ بزنم حق قبلیمو یا شرکت روی سرشون خراب کنم ؟ :">

الان که سرویس های نامحدود ارائه میشه ، تعداد افراد متقاضی برای این سرویس ها خیلی کم هست
و غیر از کافی نت ها و یک سری جاهای خاص کمتر کسی حاظر میشه اینهمه پول برای سرویس نامحدود بده
ولی با همگانی شدن این سرویس و اینکه همه بتونن همیشه دانلود کنند ، اوضاع خیلی فرق میکنه
به نظر من اگر بدون در نظر گرفتن ترافیک و با همین ضریب شیر قرار باشه این قانون اعمال بشه ، سرعت افت شدیدی میکنه

به این نکته هم دقت کن که الان خیلی ها اینترنت 128 کیلوبیت دارن ولی پهنای باند 1 مگابیتی رو اشغال میکنن !
خود من از پازس آنلاین سرویس 256 کیلوبیتی تهیه کرده بودم که 120-150 کیلوبایت دونلود داشتم توی روز ، فکر کردی چند درصد یوزهای اینترنت حاضر میشن 40 تومن به بالا بدن و سرعت های 1 مگابیت و 2 مگابیت رو تهیه کنن ؟! همین الانش خیلی ها روی 10 تومن و 20 تومن چونه میزنن !بعد از اجرایی شدن این طرح 90 درصد یوزر ها از سرعت های 512 و کمتر استفاده میکن ولی با سرعت های واقعی و همین باعث میشه که بعد از اجرایی شدن این طرح اگه 10 تا یوزر 128 کیلوبیتی همزمان با هم در حال دونلود باشن ، به اندازه ای پهنای باند رو اشغال میکنن که الان 1 یوزر 256 کیلوبیتی داره اشغال میکنه.
بعد از مدتی هم فرهنگ استفاده از اینترنت تغییر میکنه و دیگه از صبح تا شب در حال دونلود نخواهیم بود.مطمئننا اوضاع بهتر میشه ، هیچ جوره نمیشه گفت اوضاع بدتر میشه ، به مرور زمان هم پهنای باند بیشتری خریداری میشه و شرایط بهتر هم میشه.

آخرین ویرایش:
درسته اما آیا میدونید الان بسیاری از کاربران با سرویس 128 دارن 120 کیلو و با سرویس 256 دارن 200 کیلو دانلود میکنن؟!! یعنی 8 برابر حق خودشون پهنای باند رو اشغال میکنن! وضعیت الان اینجوری هست که پینگ ما به 2000 میرسه! که افت سرعت و کلی قطعی و نوسان داریم!

درسته اما آیا میدونید الان بسیاری از کاربران با سرویس 128 دارن 120 کیلو و با سرویس 256 دارن 200 کیلو دانلود میکنن؟!! یعنی 8 برابر حق خودشون پهنای باند رو اشغال میکنن! وضعیت الان اینجوری هست که پینگ ما به 2000 میرسه! که افت سرعت و کلی قطعی و نوسان داریم!
چرا راه دور میری؟ خود من 128 دارم. سرعت دانلودم 230-240 هست و پینگمم 235:d

مسعود بیا این جواب منم بده من الان میدونی که art6 دارم نامحدود هم هست و 96 تومن هم پول میدم الان این قانون جدیده بیاد این ارزون تر میشه ؟ یا ثابت میمونه ؟ :-/

ببنیید منم 128 دارم و مصرف دانلودم بالات و ماهی 20 گیگ دانلود دارم که میشه 50 تومن (تازه کلی سرفه جویی میکنم . چند وقته خواب ندارم و از تک تک شب های شبانه استفاده میکنم بازم کم میارم . یک بازی که فقط اینترتی میشه گرفت رو دان کردم 10 واسم در اومد !! ) . سرعت دانلودمم 220 هست که 2 مگ هست . خوب الان 1 مگ نا محدود واسه ی من خیلی به صرفه تره !! این طرح به نفع کسی که دانلود نداره و نت رو فقط برای وب گردی میخواد نمیخوره ! ولی واسه اکثر کاربر های معمولی خوبه ! برای ما که پینگ میخوایم عالیه . اینا همه نظر :دی .
بعد واسه من فقط اینجوره . من از صبا نت دارم و هیچ (هیچ ! ) کس دیگه ای این سرعت رو ازش نمیگیره که من میگیرم . برای اونا که خیلی خیلی بهتره با این قیمت !! ببینید فقط به فکر خودتون نباشید !!!! چون نت شما خوبه این طرح بد نمیشه ماله بیشتر افراد بده .

چرا راه دور میری؟ خود من 128 دارم. سرعت دانلودم 230-240 هست و پینگمم 235:d
خب تو 128 داری 23 240 دانلود میکنی پینگتم 235 هست ! این پهنای بند گیر تو میاد جای دیگه کم میاد آقا 512 داره 40 تا هم دانلود نمیکنه پینگشم میره رو 2000 ! حالا دیدی داری حق بقیه رو میخوری ؟

خب تو 128 داری 23 240 دانلود میکنی پینگتم 235 هست ! این پهنای بند گیر تو میاد جای دیگه کم میاد آقا 512 داره 40 تا هم دانلود نمیکنه پینگشم میره رو 2000 ! حالا دیدی داری حق بقیه رو میخوری ؟
من که خودم طرفدار این طرح جدیده ام:d
اون جمله رو در تایید حرف شما زدم. وگرنه من خودم هم زنگ زدم هم تو سایتش شکایت نوشتم
Icon_Peace.gif

مسعود بیا این جواب منم بده من الان میدونی که art6 دارم نامحدود هم هست و 96 تومن هم پول میدم الان این قانون جدیده بیاد این ارزون تر میشه ؟ یا ثابت میمونه ؟ :-/
هرچی نامحدود هست ارزونتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or