کار این isp ها اگه حساب کتاب داشت که ما از دستشون شکایت نمیکردیمایول مرسی چون من دیروز به امید نامحدود شدن کلی دانلود کردم!!!!!!!!!!
چرا سرعت دانلود شبانه دوباره زیاد شده؟ برا منم 150 بود دیشب ولی 50 مگ دانلود کردم!
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
کار این isp ها اگه حساب کتاب داشت که ما از دستشون شکایت نمیکردیمایول مرسی چون من دیروز به امید نامحدود شدن کلی دانلود کردم!!!!!!!!!!
چرا سرعت دانلود شبانه دوباره زیاد شده؟ برا منم 150 بود دیشب ولی 50 مگ دانلود کردم!
باز 1 گیگ اضافه کرده اسیاتک این صبا همون 1 گیگم اضافه نکردهisp من (آسیاتک) که خیلی خسیسه () مارو خر فرض کرده . برای دل خوش کنک 1 گیگ فضا اضافه کرده. به نظرتون میخواد خرمون کنه و بعد 1 هفته نامحدودش نکنه یا اینکه باید نامحدود کنه؟
والا مجبورن کوتاه بیان! دست خودشون نیست! البته حداکثر تلاش رو میکنن تا قانون اجرا نشه!منظورم این بود که من باور نمیکنم این ISP های مشتری مدار:dبه این زودی کوتاه بیان...اگه بشه که خیلی توپ میشه![]()
چرا حرف هامو تحریف میکنی؟این درسته!
پست اول.بعد بچه ها شما که میگید شکایت کنیم کجا شکایت کنیم به کی شکایت کنیم؟؟؟از اینترنت پارس آنلاین شکایت کنیم یا زیر مجموعش نوآوران که ما ازش میگیریم؟؟؟؟ من تازه رسیدم یه توضیح میدید....:d
نه وایمکس نه وایرلس نه gprs نه 3gاخر مال وایمکس نشد این طرح ؟![]()
این درسته! speedtest اصلا معیار نیست!الان با cmd یاهو رو پینگ گرفتم رو 185 هستش:-o
خیر اینطور نیست! با همین شیرینگ میتونه 20% گرونتر بده!ولی تو مصوبه نوشته بود اگر شرکتی بخواد با شرینگ کمتری بده میتونه 20 درصد گرونتر بده نه همینطوری شما مطمینی اقا مسعود عزیز ولی 1000 تومن ابونمان مخابرات که حتما اضافه میشه من روی 512 ماهی 20 تومن فکر کرده بودم حالا برای من واقعا گرون میشه اگه 20 درصد گرونتر بدن
خب بعدش چی نوشته بود؟دمتون گرم.دیروز تو روزنامه دنیای اقتصاد نوشتن(مقررات جدید برای فروش حجمی اینترنت)>:d<
چرا حرف هامو تحریف میکنی؟کجاش درسته این؟! الان stm1 در ایران 37 میلیون فروش میره!
نه وایمکس نه ........
خیر اینطور نیست! با همین شیرینگ میتونه 20% گرونتر بده
یک کلمه! انحصاری بودن واردات پهنای باند! مثلا شما فکر کن توی ایران فقط من حق دارم موز وارد کشور کنم! میگم هر دونه 2000 تومن! شما مجبوری بازم بخری چون چاره ای نداری!فکر کن 37 دلار بود............. به نظر شما دلیل این همه افزایش قیمت چیه؟ 33 ملیون تومن !!!!
بقیه قانون هارو مطالعه نکردم به دقت ولی در مورد این قانون در متن ابلاغیه اسمی از سرویس دهندگان وایمکس نیومده!فکر کنم توی سایت تنظیم مقررات دیدم که اوراتورهای وایمکس رو موظف به رعایت مصوبات کرده ولی این مصوبه ها همه در مورد ADSLبودن و قانون جداگانه برت وایمکس نداریم.
اگه اشتباه میکنم بهم بگید لطفا
اتفاقا تا سرعت 7 یا 8 مگابیت بر ثانیه در تمام ایران بستر فراهم هست حتی روستای کچل آباد ممسنی! (برای مناطق خاص که بستر اینترنت فراهم نیست میتونن قیمت رو افزایش بدن نه همه جا.........البته هیچ جای کشور این بستر فراهم نیست:d
up:d یکی توضیح نمیده برای مابعد بچه ها شما که میگید شکایت کنیم کجا شکایت کنیم به کی شکایت کنیم؟؟؟از اینترنت پارس آنلاین شکایت کنیم یا زیر مجموعش نوآوران که ما ازش میگیریم؟؟؟؟ من تازه رسیدم یه توضیح میدید....:d
فکر کنم تنها فردی که از صبا راضی ه منم....
سرعت دانلودم همیشه 220 هست در نتیجه تو این منطقه مخابراطی من هیچ احدی صبا نداره. (پلن 128
) . امشبم سرعت رایگانش 100 بود 0_o . البته من 6:30 بیدار شدم 100 بود بعد با کلک خودم که ادامه دادم 7 و 10-15 شد 220 بعدش ی 600 مگی دانلود کردم
. دلم خنک شد
.
با این برنامه هم که قبلا معرفی کردم بدون نیاز به تایپ در خط فرمان و بصورت مداوم می تونید پینگتون رو تا هر جا که می خواید چک کنید.من خود مخابرات رو دارم 128 سرعت دانلودمم تقریبا بین 18-19 هستش نسبت به 128 خوبه ازش هم راضیم ماهی هم 10 تمن میدم برای نامحدودش ولی ولی ولی پینگش داغونه البته دیشب پینگ گرفتم 266 بود ساعت حدود 5 صبح
برای پینگ گرفتن بهتره بریم سایتی یا از طریق همین CMD اقدام کنیم هم میشه؟
================
الان با cmd یاهو رو پینگ گرفتم رو 185 هستش:-o
الان 256 نامحدود دارم سرعت دانلودم میانگین 20 هست!البته امروز خیلی عالی شده 33 دانلود میکنم.[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] اینترنت پرسرعت حجمی ویژه مشترکین ثبت نام جدید 1G [/TD]
[TD] 35000 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت پرسرعت حجمی 1G در ماه(2تا8صبح نیم بها) [/TD]![]()
[TD] 100000 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت پرسرعت حجمی 2G در ماه(2تا8صبح نیم بها) [/TD]![]()
[TD] 129000 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت پرسرعت حجمی 3G در ماه(4تا8صبح رایگان) [/TD]![]()
[TD] 179000 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت پرسرعت حجمی 5G در ماه [/TD]![]()
[TD] 179000 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت 64 کیلوبیت نامحدود [/TD]![]()
[TD] 59200 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت 128 کیلوبیت نامحدود [/TD]![]()
[TD] 99200 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت 256 کیلوبیت نامحدود [/TD]![]()
[TD] 125600 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت 512 کیلوبیت نامحدود [/TD]![]()
[TD] 204800 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت 1024 کیلوبیت نامحدود [/TD]![]()
[TD] 383200 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]اینترنت 2048 کیلوبیت نامحدود [/TD]![]()
[TD] 745600 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ارتباط خصوصی (اینترانت) 128 کیلوبیت [/TD]![]()
[TD] 179000 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ارتباط خصوصی (اینترانت) 256 کیلوبیت [/TD]![]()
[TD] 269000 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ارتباط خصوصی (اینترانت) 512 کیلوبیت [/TD]![]()
[TD] 469000 ريال[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ارتباط خصوصی (اینترانت) 1024 کیلوبیت [/TD]![]()
[TD] 838000 ريال[/TD]
[/TR]
[/TABLE]