پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

بقیه رو نمی دونم ولی من که از دست مشکلات صبانت جونم به لبم رسیده، بجز نوسان زیاد در سرعت و پینگهای فضایی از گوگل و یاهو هفته ای 3 4 بار سرویسش یا ازمرکز مخابرات قطع می شه یا کامل اینترنتش قطع میشه و فقط خود مرکز و سرویسهاش پینگ می شن! زنگ هم که می زنیم اول از همه به مشترکا چن تا DNS می دن برای پیچوندن که هیچ ربطی نداره و خودشون هم می دونن مشکل از خودشونه ولی اینطوری زمان می خرن. جالب اینه که وقتی با چیز پی ان وصل بشی پینگ گوگل بیشتر وقتا پایینتر هم میاد و Nod های مسیر هم کمتر میشه!!

ماه 30 تومن آبونمان برای 10 گیگ می دیم و یه سرویس نصفه نمیه می گیریم که هر چند مدت یکبار یه جای کارش می لنگه، اگه دوستان دیگه ای هم هستن که دارن از این ISP سرویس می گیرن اعلام کنن که یک حرکت هماهنگ انجام بدیم .

به همه پیشنهاد می کنم گجت مخصوص ویندوز 7 بنام Ping Monitor رو از اینجا دانلود کنید و IP سرور خود ISP و DNS استانی و آخر هم گوگل رو بهش بدید و باهاش تمام مدت پینگشون رو چک کنید تا کیفیت سرویس بهتر دستتون بیاد و وقتی با کسی تماس می گیرید با مدرک و محکم بتونید صحبت کنید.

منم صبا نت دارم رفیق
2 ماه ازشون 1مگ گرفتم سرعت دانلودم رو 50 ک بود ناچارا 512 گرفتم که اوائل خوب بود الان نوسان داره هر بارم میگم میگه منطقه مخابراتیتون مشکل داره (من مرکز مخابرات پیام نورم منطقه 5 تهران : پونک) خلاصه خیلی دغل شدن این صبا نتیا

بقیه رو نمی دونم ولی من که از دست مشکلات صبانت جونم به لبم رسیده، بجز نوسان زیاد در سرعت و پینگهای فضایی از گوگل و یاهو هفته ای 3 4 بار سرویسش یا ازمرکز مخابرات قطع می شه یا کامل اینترنتش قطع میشه و فقط خود مرکز و سرویسهاش پینگ می شن! زنگ هم که می زنیم اول از همه به مشترکا چن تا DNS می دن برای پیچوندن که هیچ ربطی نداره و خودشون هم می دونن مشکل از خودشونه ولی اینطوری زمان می خرن. جالب اینه که وقتی با چیز پی ان وصل بشی پینگ گوگل بیشتر وقتا پایینتر هم میاد و Nod های مسیر هم کمتر میشه!!

ماه 30 تومن آبونمان برای 10 گیگ می دیم و یه سرویس نصفه نمیه می گیریم که هر چند مدت یکبار یه جای کارش می لنگه، اگه دوستان دیگه ای هم هستن که دارن از این ISP سرویس می گیرن اعلام کنن که یک حرکت هماهنگ انجام بدیم .

به همه پیشنهاد می کنم گجت مخصوص ویندوز 7 بنام Ping Monitor رو از اینجا دانلود کنید و IP سرور خود ISP و DNS استانی و آخر هم گوگل رو بهش بدید و باهاش تمام مدت پینگشون رو چک کنید تا کیفیت سرویس بهتر دستتون بیاد و وقتی با کسی تماس می گیرید با مدرک و محکم بتونید صحبت کنید.
داداش فرشید تو هم مینالی ؟ بابا صبانتی رو هیچی ! بیاین همه یه حرکت هماهنگ کنیم ! چند نفر رو جمع کنید هی بگید زنگ بزنند بگن فلان ISP اینجوریه ! حله >:)

---------- نوشته در 11:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------

FTW ! دستام خالیه ولی مشتم گره هست . این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست شاتل .
باو فرهود تو خودتو جر دادی با این شاتل ! همه دیگه میدونن شاتل به معنای تمام ر*ده ! بورو از صبانت بگیر ! زنگ زدم گفتم پینگتون با 4.2.2.4 گفت 200 ! با ادمه خودمونی شدم گفتم قبلا که از این خبرا نبود ! گفت الا از آخر های اردیبهشت پهنای باند رو به 400 مگ افزایش دادیم ! کفم برید ! 2360233 ! هر جا بسته به ISP که اینترنت میگیره تو شهر های مختلف فرق میکنه ! بستگی به پهنای باند و مرکز مخابراتی هم داره ! فرهود تو شیرازی صبا نت جواب میده ! اگه نه بیا از همین ماتریکس بگیر ! پهنای باند مفت ! من تو روز 330 کیلوبایت سرعت دارم تو شب هم زیره 150 نمیاد ! 1 مگ 10 گیگ 29000 تومن ! پینگشم قبلا با 4.2.2.4 140 - 100 بود ! تو ماه مبارک رمضان ترکید ! کمه کمش 190 - 200 بود ! بعضی وقتا هم 400 ! 300 هم بود ! خوبیش اینه که شبا پینگش نمیترکه و سرعت خوبی هم داره !

---------- نوشته در 11:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 PM ارسال شده بود ----------

ولی قبلا صبانت 1 مگ داشتم تو روز 230 تا دانلود میکردم اکانت شبانه هم جدا بود ! ترکیده بود ! به زور 60 تا دانلود میکرد ولی پینگش تکون نمیخود ! حیف شبانع از 3 تا 7 بود ! ایشالا همه پینگ ها مثل سیگنال جون میشه به امید خدا !

من که چند ماه پیش عوض کردم چند ماه بود که داغون بود ، وقتی زنگ زدم که رانژه رو جمع کنید ، 2 ساعت بعد زنگ زده می گه شما 5 ساله از ما سرویس می گیری مشکل چیه داری میری ؟ همین مشکلا که داری رو گفتم دیدم داره چرتو پرت میگه گفتم جم کن رانژه رو !
صبا فقط چند سال اول که امده بود خوب بود

ولی قبلا صبانت 1 مگ داشتم تو روز 230 تا دانلود میکردم اکانت شبانه هم جدا بود ! ترکیده بود ! به زور 60 تا دانلود میکرد ولی پینگش تکون نمیخود ! حیف شبانع از 3 تا 7 بود ! ایشالا همه پینگ ها مثل سیگنال جون میشه به امید خدا !
منم 1MB داشتم ولی بالا ۱۰۰ نمیرفت شبانه هم ۲۰ بود , 128KB هم سرعتش ۱۰۰ بود من آخرم فرقه این ۲ تار نفهمیدم

ساعت 12.30 دوباره پینگ گوگل رفت، زنگ زدم پشتیبانی بعد از یه 5 دقیقه معطلی برداشت گفتم چرا هی قطع میشه گفت مشکل از ما نیست مشکل از خود گوگله!! باورتون میشه؟ جدی گفتا...! فک کنید گوگل فقط برای 1 دقیقه هم Up Time ش کم بشه!!
یه دفه دیگه زنگ زدم یکی دیگشون گفت مشکل از مخابراته، از ما نیست، موندم به اینا چجوری می گن پشتیبانی، همش می گن از ما نیست و نمی تونن کمک کنن

بعدم یه نظر بدم راجع به این آقای سهرابی، شما فکر می کنید اگه واقعا یه عزم جدی برای پیگیری شکایت های کاربرا بود فقط یه نفر رو باید مسول پیگیری می کردن و با یه خط؟ برای کارای خیلی مسخره تر از این یه ستاد راه اندازی می کنن با یه عالم دفتر و دستک و تشکیلات، برای این همه کاربر نباید یه دفتر یا یه بخش فعال میشد؟؟؟ قضیه سرکاری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
Reactions: BROXIGAR
ساعت 12.30 دوباره پینگ گوگل رفت، زنگ زدم پشتیبانی بعد از یه 5 دقیقه معطلی برداشت گفتم چرا هی قطع میشه گفت مشکل از ما نیست مشکل از خود گوگله!! باورتون میشه؟ جدی گفتا...! فک کنید گوگل فقط برای 1 دقیقه هم Up Time ش کم بشه!!
یه دفه دیگه زنگ زدم یکی دیگشون گفت مشکل از مخابراته، از ما نیست، موندم به اینا چجوری می گن پشتیبانی، همش می گن از ما نیست و نمی تونن کمک کنن

بعدم یه نظر بدم راجع به این آقای سهرابی، شما فکر می کنید اگه واقعا یه عزم جدی برای پیگیری شکایت های کاربرا بود فقط یه نفر رو باید مسول پیگیری می کردن و با یه خط؟ برای کارای خیلی مسخره تر از این یه ستاد راه اندازی می کنن با یه عالم دفتر و دستک و تشکیلات، برای این همه کاربر نباید یه دفتر یا یه بخش فعال میشد؟؟؟ قضیه سرکاری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بند اول حرفهات درسته! چون همه شرکت ها این جواب رو میدن! کسی به ماست خودش نمیگه ترشه!
بند دوم رو من این شماره رو بعد 7 یا 8 بار دلیور کردن توی سازمان به دست آوردم! مطمئن باش یه نفر عادی زنگ بزنه سازمان با اون شماره هایی که روی سایتش هست هیچوقت به مقصد درستی نمیرسه! یعنی نمیتونه با کسی حرف بزنه که واقعا پیگیر کارش باشه!
این آقای سهرابی هم مسئول اصلی رسیدگی به این تخلفات و قوانین هست و چند نفر زیر دست داره که به شکایات رسدگی میکنن.
مثل اینه شما بخوای به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزنی اما بجای یه اپراتور ساده با مسئول اپراتورها حرف بزنی..

من اشتراکم با ارم نت (آسیاتک) تموم شده تا 8 شهریور بود
به نظرتون چیکار کنم ؟
اشتراک بگیرم یا وایسم تا این جریانا درست بشه؟
جوابش سخته! توی خبر گفته تا هفته آینده شرکت ها باید لیست قیمت جدید بدن! ولی شما بگیر چون نمیتونی صبر کنی.
....................

توجه!...........................................توجه!

شرکت ها مجازن حداکثر این قیمت هارو لحاظ کنن:

سرویس....................تعرفه

64 ............................. 7200
128 ............................ 12000
256 ............................ 15000
512 ............................ 24500
1024 ........................... 46000
2048 ........................... 89500

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
من امروز مخابرات خیر سرش برام 512 وصل کرده پینگم 500 دانلود بالای 70 نمیره به یارو هم که میگی فرق پینگ با ترمز دستی رو از هم نمیفهمه ما چی کار کنیم که دهنمون سرویس شد با این سرعت خیر سرمون مخابرات از همه تو شهرمون سریعتره
تا ماه پیش 128 داشتم پینگ 180 دانلود 280 حالشو میبردیم یه دفعه همه چی ریخت بهم هیچکس هم جوابگو نیست

جوابش سخته! توی خبر گفته تا هفته آینده شرکت ها باید لیست قیمت جدید بدن! ولی شما بگیر چون نمیتونی صبر کنی.
....................

توجه!...........................................توجه!

شرکت ها مجازن حداکثر این قیمت هارو لحاظ کنن:

سرویس....................تعرفه

64 ............................. 7200
128 ............................ 12000
256 ............................ 15000
512 ............................ 24500
1024 ........................... 46000
2048 ........................... 89500
ااااا چرا گرون شد؟
1mb مگه 38 تومن نبود؟
باز خوبه فقط خدا کنه راه دررو پیدا نکن!
--------------------------------------------
--------------------------------------------
کاربر فعال مبارک>:d<

من امروز مخابرات خیر سرش برام 512 وصل کرده پینگم 500 دانلود بالای 70 نمیره به یارو هم که میگی فرق پینگ با ترمز دستی رو از هم نمیفهمه ما چی کار کنیم که دهنمون سرویس شد با این سرعت خیر سرمون مخابرات از همه تو شهرمون سریعتره
تا ماه پیش 128 داشتم پینگ 180 دانلود 280 حالشو میبردیم یه دفعه همه چی ریخت بهم هیچکس هم جوابگو نیست
1- مخابرات 1 به 10 شیر میکنه که پینگ میره بالا.
2- سرعت دانلود 512 همینه (512 کیلوبیت، 64 کیلوبایت).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or