پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

مسعود جان یه سوال داشتم عزیز.میخواستم بدونم شما میدونی که اونایی که هنوز قرارداد دارن با شرکتا تکلیفشون چیه یا نه؟
درضمن اگر لطف کنی یه زنگ بزنی از آقای سهرابی و آخرین خبرا رو بگیری ممنون میشم چون فکر کنم اون بنده خدا شما رو میشناسه درست و حسابی بگه الان تکلیف چیه و باید چیکار کرد.
مرسی
چشم. فردا چون عید شیعه ها هست نمیشه و پس فردا بهش زنگ میزنم.
در مورد اینکه تکلیف کاربرا چی میشه نمیدونم! احتمال اینکه از همین الان براشون نامحدود کنن هست.

یک نکته: بعلت اینکه این قانون توسط یک نهاد دولتی، و احتمالا قبل ازون توسط یک کمیته ی مجلس تصویب شده، میتونید شرکتهای PAP خاطی رو به دادگاه بکشونید.
سال پیش 8 تا isp رو تخته کردن بخاطر تخطی از قانون. با کسی شوخی ندارن هرشرکتی رعایت نکنه پدرشو در میارن.

درود
اینجا کسی سرویس دامون نت داره؟ یا ازش شکایت کرده؟
اصلا این سرویس هایی که انقد گمنام هستن و از همه جا بی خبر تکلیفشون چی میشه؟
تمام شرکت ها خوشنام و بدنام و گمنام و نامدار و.. باید رعایت کنن بجز وایمکس و وایرلس!

...........

بر طبق نظر سنجی سایت p30world نزدیک به 70% کاربران با این طرح موافقند.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: WILD GOAT
درود
اینجا کسی سرویس دامون نت داره؟ یا ازش شکایت کرده؟
اصلا این سرویس هایی که انقد گمنام هستن و از همه جا بی خبر تکلیفشون چی میشه؟
ما کلا چند تا ISP pap بیشتر نداریم فک کنم حدود 10 تا باشه ! که همه ی شرکت های دیگه زیر مجموعه ی اون ها هستن !
اینم از این شرکت ها
http://www.adsl-pap.com/fa/members/

یکی از دوستان صمیمی من تو بخش فنی نمایندگی پیشگامان اراک هست که خودم هم از اونجا نت میگیرم . خودم به عینه شاهد بودم مشترک میگه که من دانلود رایگان خوب میخوام اینا هم گفتن ما هیچ تضمینی روی ساعات رایگان ( شب ) نداریم...! یعنی اگه قطع هم شه به ما چه...! در کل بگم که اجرای این قانون یعنی دست گذاشتن ISPها روی یه سود کلان یه پول قلمبه...! ( Mission Impossible 5 : Honesty :d ) ما هم امیدواریم اجرا شه منم چند بار به این سهرابی زنگ زدم فقط یه بار موفق شدم 1 دقیقه باهاش صحبت کنم خودش که کلی امید داد به ما...! ولی من که چشمم آب نمیخوره...!

مسعود جان او شرکت هایی که درشون بسته شده شرکت های گنده نبودن که الان فکر کن خودت ببین میشه با shatel و datak و این چنین شرکت های گنده که پشتیبانی س.پ.ا.ه رو دارن دادگاهی کرد ؟

یکی از دوستان صمیمی من تو بخش فنی نمایندگی پیشگامان اراک هست که خودم هم از اونجا نت میگیرم . خودم به عینه شاهد بودم مشترک میگه که من دانلود رایگان خوب میخوام اینا هم گفتن ما هیچ تضمینی روی ساعات رایگان ( شب ) نداریم...! یعنی اگه قطع هم شه به ما چه...! در کل بگم که اجرای این قانون یعنی دست گذاشتن ISPها روی یه سود کلان یه پول قلمبه...! ( Mission Impossible 5 : Honesty :d ) ما هم امیدواریم اجرا شه منم چند بار به این سهرابی زنگ زدم فقط یه بار موفق شدم 1 دقیقه باهاش صحبت کنم خودش که کلی امید داد به ما...! ولی من که چشمم آب نمیخوره...!
اگه قرار بود همه مثل شما فکر کنن هیچ کاری پیش نمیرفت که...
من و شما نباید بزاریم که اینا کلاه سر مردم بزارن.به پا خیز مسلمان:d

l
مخابرات برای سرویس فیبر نوری اینترنت بینهایت میده.
اما سرویس حجمی هم داره. (قیمتهای خیلی کم).
دوباره چک کن شاید اشتباه میکنی.
نه بابا این سایت مخابرات اصفهانه خودت برو چک کن:
http://adsl.tce.ir
توی صفحه اصلی نوشته مقررات جدید، اونجارو ببین:((

نه بابا این سایت مخابرات اصفهانه خودت برو چک کن:
http://adsl.tce.ir
توی صفحه اصلی نوشته مقررات جدید، اونجارو ببین:((
پس در اسرع وقت شکایت کن.

درضمن چه سایت مسخره ای سایت مخابرات خراسان رو ببین:
http://www.tci-khorasan.ir
تازه سرویس محدودش هم شبانه نامحدود داره.
حتما شکایت کن.

پس در اسرع وقت شکایت کن.

درضمن چه سایت مسخره ای سایت مخابرات خراسان رو ببین:
http://www.tci-khorasan.ir
تازه سرویس محدودش هم شبانه نامحدود داره.
حتما شکایت کن.
ما هم شبانه رایگان داشتیم اما یک دفعه برداشتنش
ما که هر جا تونستیم شکایت کردیم اداره دیتای استان خود مخابرات تنظیم مقررات بازرسی و ....

به قول معروف اینجا ایران است .....

ما هم شبانه رایگان داشتیم اما یک دفعه برداشتنش
ما که هر جا تونستیم شکایت کردیم اداره دیتای استان خود مخابرات تنظیم مقررات بازرسی و ....

به قول معروف اینجا ایران است .....
خب از یک جای دیگه بگیر ... ! :d

اگه قرار بود همه مثل شما فکر کنن هیچ کاری پیش نمیرفت که...
من و شما نباید بزاریم که اینا کلاه سر مردم بزارن.به پا خیز مسلمان:d
اولا عید مبارک
دوما من هم از خدامه این طرح پیاده شه میدونی چه قد پول ریختم تو شکم اینا واسه ترافیک اضافی ؟ به هر همه دوستام که از هر شرکتی که نت ارن گفتم شکایت کنید خیلی ها شون هم راضین ولی بازم اکثرشون شکایت کردن.
Im Rising Muslem brother....! :d

بقیه رو نمی دونم ولی من که از دست مشکلات صبانت جونم به لبم رسیده، بجز نوسان زیاد در سرعت و پینگهای فضایی از گوگل و یاهو هفته ای 3 4 بار سرویسش یا ازمرکز مخابرات قطع می شه یا کامل اینترنتش قطع میشه و فقط خود مرکز و سرویسهاش پینگ می شن! زنگ هم که می زنیم اول از همه به مشترکا چن تا DNS می دن برای پیچوندن که هیچ ربطی نداره و خودشون هم می دونن مشکل از خودشونه ولی اینطوری زمان می خرن. جالب اینه که وقتی با چیز پی ان وصل بشی پینگ گوگل بیشتر وقتا پایینتر هم میاد و Nod های مسیر هم کمتر میشه!!

ماه 30 تومن آبونمان برای 10 گیگ می دیم و یه سرویس نصفه نمیه می گیریم که هر چند مدت یکبار یه جای کارش می لنگه، اگه دوستان دیگه ای هم هستن که دارن از این ISP سرویس می گیرن اعلام کنن که یک حرکت هماهنگ انجام بدیم .

به همه پیشنهاد می کنم گجت مخصوص ویندوز 7 بنام Ping Monitor رو از اینجا دانلود کنید و IP سرور خود ISP و DNS استانی و آخر هم گوگل رو بهش بدید و باهاش تمام مدت پینگشون رو چک کنید تا کیفیت سرویس بهتر دستتون بیاد و وقتی با کسی تماس می گیرید با مدرک و محکم بتونید صحبت کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Persian-Masoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or