پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

با سلام
من زنگ زدم به این آقای سهرابی10 دقیقه ای باهاش صحبت کردم از زندگی پشیمونم کرد:
گفت این قانون قبلا هم بوده و جدید نیست
میگه این قانون رو همه موظف نیستن اجرا کنن و فقط شرکتایی باید اجرا کنن که می خوان شیر 1 به 10 بدن (که اینم یعنی کل قانون کشک)
میگه اگه شما سرعتت کمتر از 2 کیلوبایته میتونی به مخابرات شکایت کنی
میگه ما هر مگ رو به به شرکتا 1یک میلیون می فروشیم (دروغ) بعدش من گفتم من خودم توی نداگستر بودم و میدونم هر مگ رو 300 الی 400 میخرن اونوقت که دید دروغش رو شده گفت آره چون نداگستر محدود میخره ما ارزون بهش میدیم (منم شاخ دارم)
گفتم رفیقم از مخابرات تهران با شیر 1 به 8 داره چرا سرعتش از 16 پایینتر نیست گفت ایشون حتما شانسشون بوده (دیگه بهش نگفتم که بیش از 50 نفر رو میشناسم که این سرعت رو دارن از مخابرات و بدون افت)
و دیگه باهاش حرف نزدم و گفتم خداحافط

بابا ایشون هم میخواد به نفع شرکتا عمل کنه و اصلا به فکر ما نیست.

هیچی کلا نا امید شدم

• Like
Reactions: Squidward
Avalan oni ke sadas shomayin na man,bezar beheton inaro begam ke shayad saretono az toye barf dar biarin,man nazdik be 9sale adsl daram va dar hale hazer khodam toye sherkate interneti hastam.1.hich jaye DONYA internet namahdod nadaran,hich jaaaaaaaaaaaaaa,hameye conection ha ba hajme delkhah hast betore mesal canada:10Gb=2$ ,man khodkhah nistam vali rahesh in nistt azizam,be khodavandie khoda har jaye iran az lorestan ta azarbayejan ta boshehr ta mashhad ta tehran bekhain conection khob mitonid begirid.badaz 1 sal 80% isp ha barshekast mishan va on moghas ke hamin aghayoni ke sangeshono be sinaton mizanid bahse INTERNET MELI ro rah miandazan.agha man nayomadam kal kal konam man be onvane ye baradare kochiktar beheton migam.nemidonid che khabi vase internete iran didan ina.har ki khast bege man shomare sherkat va mobile ro barash be sorat khososi mizaram baham tamas begire.

---------- نوشته در 07:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 AM ارسال شده بود ----------

man ba 500Kb raziam to iran,dar zemn ye soal,chand kelas shoma savad dari???mikham bebinam mitonam amozeshe download ba dish ba speed 32MB/S ro beheton yad bedam ya na.

دوستان به بخش قرمز توجه کنن که بفهمن این آقا اینجا چیکار میکنه.

زنک زدم
خیلی مودبانه صحبت کرد
تا اسم وایمکس ایرانسل رو آوردم گفت این طرح فقط شامل adsl میشه
زنگ بزنید آقا
طرف خیلی خوش برخورده
تقریبا 10 دقیقه ای باهاش صحبت کردم هر سوالی هم داشتم جواب داد

یعنی واقعا شامل وایمکس نمیشه یعنی بی خیال وایمکس شیم؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام من برای بار دوم زنگ زدم گفتم من فروم ها رو دیدم یه جوری صحبت کردید که انگار میخواین شرایطو جوری نشون بدید که این طرح خیلی بده و اجراش نکنید گفت نه این طرح باید حتما اجرا شه در کنارش شرکت ها میتونند تعرفه های محدود و شرینگ کمتر را هم بدن بهشون گفتیم تعرفه هاشو نو بفرستن بهش گفتم الان سرویس های مخابرات 128 هست و شرینگ 10 به گفت اره گفتم همه استفاده میکنند کسی نیومده بگه سرعت من 2 است همه میکن 18 یا نهایت 16 است گفت اره منظور از شرینگ 1به 10 این نیست که اگه 10 نفر همزمان در حال دانلود باشن سرعت بیاد پایین گفت مثلا برای 200 نفر میزارند حالا اگه 200 نفر همزمان در حال دانلود باشن سرعت به حداقل میرسه گفتم جوری حرف زدید همه ترسیدن گفت ما بلید حداقل هارو بگیم و طبق معمول گفت یه ابلاقیه میخوایم رو سایت بزاریم
پس دوستان به هیچ وجه نگران این شرینگ 1به 10 نباشید هیچ مشکلی نیست بازم میگم مشکلی نیست فقط تورو خدا باز نیاد بگید سرعتمون تقسیم بر 10 میشه

با سلام
من زنگ زدم به این آقای سهرابی10 دقیقه ای باهاش صحبت کردم از زندگی پشیمونم کرد:
گفت این قانون قبلا هم بوده و جدید نیست
میگه این قانون رو همه موظف نیستن اجرا کنن و فقط شرکتایی باید اجرا کنن که می خوان شیر 1 به 10 بدن (که اینم یعنی کل قانون کشک)
میگه اگه شما سرعتت کمتر از 2 کیلوبایته میتونی به مخابرات شکایت کنی
میگه ما هر مگ رو به به شرکتا 1یک میلیون می فروشیم (دروغ) بعدش من گفتم من خودم توی نداگستر بودم و میدونم هر مگ رو 300 الی 400 میخرن اونوقت که دید دروغش رو شده گفت آره چون نداگستر محدود میخره ما ارزون بهش میدیم (منم شاخ دارم)
گفتم رفیقم از مخابرات تهران با شیر 1 به 8 داره چرا سرعتش از 16 پایینتر نیست گفت ایشون حتما شانسشون بوده (دیگه بهش نگفتم که بیش از 50 نفر رو میشناسم که این سرعت رو دارن از مخابرات و بدون افت)
و دیگه باهاش حرف نزدم و گفتم خداحافط

بابا ایشون هم میخواد به نفع شرکتا عمل کنه و اصلا به فکر ما نیست.

هیچی کلا نا امید شدم
توجه کنید قبلا هم بچه ها گفتن.
اگر دو-سه تا شرکت به این قانون عمل کنن، فقط دو سه تا، بقیه ی شرکتها هم مجبور میشن عمل کنن.

مدیر کل نظارت بر خدمات IT رگولاتوری در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.

867543_PhotoA.jpg
-------------------------------

علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.
------------------------------------------
خداروشکر بلاخره تلاش ها جواب داد.:x

مدیر کل نظارت بر خدمات IT رگولاتوری در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.

867543_PhotoA.jpg
-------------------------------

علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.
------------------------------------------
خداروشکر بلاخره تلاش ها جواب داد.:x

به سلامتی همه دوستانی که این مدت تلاش کردند و پیگیر بودن. دست همتونو میبوسم. >:d<

نکته مهم:

جنگ ما از هفته آینده وارد فاز جدیدی میشه!! هر شرکتی که رعایت نکرد و تعرفه هارو تغییر نداد باید به تنظیم مقررات گذارش بدیم.

sایول جنگ جنگ تا پیروزی:d
فقط هر شرکتی رعایت نکرد زنگ بزنیم به کجا خبر بدیم؟؟
وای یعنی میشه اینترنت ایران یک ذره سر و سامان بگیره؟؟

با تشکر از مدیران عزیز انجمن بازیسنتر که تاپیک باز موند :x و همه ی عزیزانی که در این مدت همیار ما بودند و پیگیر مسئله بودند مخصوصا مسعود عزیز :x ! به همه تبریک میگم ! دیگه دانلود نامحدود و پینگ عالی ! به امید آبادانی هر چه بیشتر میهن عزیزمان : ایران ! :x:d

با تشکر از مدیران عزیز انجمن بازیسنتر که تاپیک باز موند :x و همه ی عزیزانی که در این مدت همیار ما بودند و پیگیر مسئله بودند مخصوصا مسعود عزیز :x ! به همه تبریک میگم ! دیگه دانلود نامحدود و پینگ عالی ! به امید آبادانی هر چه بیشتر میهن عزیزمان : ایران ! :x:d
ممنون حمید جان. پیگیری دوستان بود ماکه کاره ای نیستیم. :x

ایول جنگ جنگ تا پیروزی:d
فقط هر شرکتی رعایت نکرد زنگ بزنیم به کجا خبر بدیم؟؟
وای یعنی میشه اینترنت ایران یک ذره سر و سامان بگیره؟؟
پست اول نوشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or