با سلام
من زنگ زدم به این آقای سهرابی10 دقیقه ای باهاش صحبت کردم از زندگی پشیمونم کرد:
گفت این قانون قبلا هم بوده و جدید نیست
میگه این قانون رو همه موظف نیستن اجرا کنن و فقط شرکتایی باید اجرا کنن که می خوان شیر 1 به 10 بدن (که اینم یعنی کل قانون کشک)
میگه اگه شما سرعتت کمتر از 2 کیلوبایته میتونی به مخابرات شکایت کنی
میگه ما هر مگ رو به به شرکتا 1یک میلیون می فروشیم (دروغ) بعدش من گفتم من خودم توی نداگستر بودم و میدونم هر مگ رو 300 الی 400 میخرن اونوقت که دید دروغش رو شده گفت آره چون نداگستر محدود میخره ما ارزون بهش میدیم (منم شاخ دارم)
گفتم رفیقم از مخابرات تهران با شیر 1 به 8 داره چرا سرعتش از 16 پایینتر نیست گفت ایشون حتما شانسشون بوده (دیگه بهش نگفتم که بیش از 50 نفر رو میشناسم که این سرعت رو دارن از مخابرات و بدون افت)
و دیگه باهاش حرف نزدم و گفتم خداحافط
بابا ایشون هم میخواد به نفع شرکتا عمل کنه و اصلا به فکر ما نیست.
هیچی کلا نا امید شدم
من زنگ زدم به این آقای سهرابی10 دقیقه ای باهاش صحبت کردم از زندگی پشیمونم کرد:
گفت این قانون قبلا هم بوده و جدید نیست
میگه این قانون رو همه موظف نیستن اجرا کنن و فقط شرکتایی باید اجرا کنن که می خوان شیر 1 به 10 بدن (که اینم یعنی کل قانون کشک)
میگه اگه شما سرعتت کمتر از 2 کیلوبایته میتونی به مخابرات شکایت کنی
میگه ما هر مگ رو به به شرکتا 1یک میلیون می فروشیم (دروغ) بعدش من گفتم من خودم توی نداگستر بودم و میدونم هر مگ رو 300 الی 400 میخرن اونوقت که دید دروغش رو شده گفت آره چون نداگستر محدود میخره ما ارزون بهش میدیم (منم شاخ دارم)
گفتم رفیقم از مخابرات تهران با شیر 1 به 8 داره چرا سرعتش از 16 پایینتر نیست گفت ایشون حتما شانسشون بوده (دیگه بهش نگفتم که بیش از 50 نفر رو میشناسم که این سرعت رو دارن از مخابرات و بدون افت)
و دیگه باهاش حرف نزدم و گفتم خداحافط
بابا ایشون هم میخواد به نفع شرکتا عمل کنه و اصلا به فکر ما نیست.
هیچی کلا نا امید شدم