پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

بچه ها اینجا فقط یکی به من بگه که چرا حجم اینترنتم فضایی مصرف میشه ا ساعت تو بازیسنتر =50میگابایت:-o
شاید isp دستکاری میکنه
مطمئنی خودت ؟چک کن بعد اگه دیدی الکی نمره میندازه برو بگو به isp

شاید isp دستکاری میکنه
مطمئنی خودت ؟چک کن بعد اگه دیدی الکی نمره میندازه برو بگو به isp
وایمکس ایرانسله دیگه؟؟؟ مثلا شما ها 1 ساعت تو بازیسنترید چقد مصرف میشه اینترنتتون من چیکار کنم زنگم میزنی مثله... میمونن:|

---------- نوشته در 12:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 AM ارسال شده بود ----------

من که گفتم ! یه بار چک کن ببین چقد کم میشه بعد با اونی که تو سایتش میزنن مقایسه کن !

من هم همون جایی که شما عکسشو دادیدو چک میکنم 1 ساعت بازیسنتر = 50 مگه

یه سوال دیگه وقتی با چیز پی ان بری اینترنت بیشتر حجمش میره؟؟؟

Last edited by a moderator:
من در حال حاظر هم حجمم نامحدوده، وگرنه شکایت میکردم. اما من به خاطر سرعت کم به اون سایتی که آدرس دادن شکایت کردم.
پیشنهاد میکنم ساکت نشینید و تا جایی که میتونید شکایت کنید. هرکس ازین وضعیت راضیه احمقه.

• Like
Reactions: Persian-Masoud
من که گفتم ! یه بار چک کن ببین چقد کم میشه بعد با اونی که تو سایتش میزنن مقایسه کن !
مشکل اینه که شما دارین Local Area Network رو چک میکنین ! بابا این ملاک نیست (فکر کنم به بیت باشه ) ! باید Broad Band Connection رو چک کنید ! اگه مودم رو PPOE باشه باید از تو تنظیمات داخلی مودم چک کنید ! اگه که رو بریدج باشه باید Broad Band Connection بسازی که وقتی بری تو تنظیماتش میگه چند کیلوبایت مصرف شده !

سلام.
چند دقیقه پیش با آقای سهرابی حرف زدم.
ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...

امیدوارم از هفته دیگه اینترنت محدود دیگه نفروشن !
راستی اگه تصویب بشه برا من که تا آخر ماه اشتراک دارم بازم همون محدود رو باید تحمل کنم ؟

سلام.
چند دقیقه پیش با آقای سهرابی حرف زدم.
ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...
منظورش چی بود ؟ ابلاغیه ی جدید ؟

تاپیک p30world که قفل شد منم تو hotoverclock .soft98 گذاشته بودم مال هات اورکلاک بخاطر اینکه یه وقت سایت ***** نشه برداشتن تو سافت 98 هم که کسی نمیگه خرت به چند من اگرم یکی چیزی بگه اونم قفل میشه فعلا فقط همین بازیسنتر برامون مونده دیگه مشخص شد مدیرای بازیسنتر به فکر ملت هستند بقیه سایتا از سایه خودشونم میترسن دم همه مدیرای بازیسنتر گرم

خسته شدیم که از بس از خوابمون زدیم که چی شبانه رایگانه ، اما یک سوال مثلا من نوعی که 512 دارم و مثلا 100 دان میکنم اگه این قانون اجرا بشه و محدودیت برداشته بشه همون 100 رو بهم میده یا نه / خودتون میگید قانون ولی ایا به مرحله اجرا دراومده و اگر جواب مثبته پس این ispها دارند تخلف میکنند و نهادی هم نیست رسیدگی کنه این وسط باید ملت پیگیر باشند

خسته شدیم که از بس از خوابمون زدیم که چی شبانه رایگانه ، اما یک سوال مثلا من نوعی که 512 دارم و مثلا 100 دان میکنم اگه این قانون اجرا بشه و محدودیت برداشته بشه همون 100 رو بهم میده یا نه / خودتون میگید قانون ولی ایا به مرحله اجرا دراومده و اگر جواب مثبته پس این ispها دارند تخلف میکنند و نهادی هم نیست رسیدگی کنه این وسط باید ملت پیگیر باشند

دوست من حق با شماست و من هم موافق شمام. اما برای دانلود شب ها، من خودم هیچوقت بیدار نمی مونم. IDM خودش تنظیمات داره، همه ی کارها رو خودش می کنه و آخرش هم خاموش می کنه همه چی رو و نیازی به شب بیداری نیست.

دوست من حق با شماست و من هم موافق شمام. اما برای دانلود شب ها، من خودم هیچوقت بیدار نمی مونم. IDM خودش تنظیمات داره، همه ی کارها رو خودش می کنه و آخرش هم خاموش می کنه همه چی رو و نیازی به شب بیداری نیست.
بله ولی اگر اینترنتتون مثل ما بود که باید به آخر username حرف n رو اضافه کنید تا شبونه بشه استفاده کرد :((یا لینک مستقیم نباشه چی؟
ببخشید که تو بحثتون دخالت کردم.:">
ممنون.

• Like
Reactions: Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or