Fallen Soul
کاربر سایت
من چی پس؟؟؟بچه ها اینجا فقط یکی به من بگه که چرا حجم اینترنتم فضایی مصرف میشه ا ساعت تو بازیسنتر =50میگابایت:-o
من که گفتم ! یه بار چک کن ببین چقد کم میشه بعد با اونی که تو سایتش میزنن مقایسه کن !من چی پس؟؟؟
وایمکس ایرانسله دیگه؟؟؟ مثلا شما ها 1 ساعت تو بازیسنترید چقد مصرف میشه اینترنتتون من چیکار کنم زنگم میزنی مثله... میموننشاید isp دستکاری میکنه
مطمئنی خودت ؟چک کن بعد اگه دیدی الکی نمره میندازه برو بگو به isp
من که گفتم ! یه بار چک کن ببین چقد کم میشه بعد با اونی که تو سایتش میزنن مقایسه کن !
مشکل اینه که شما دارین Local Area Network رو چک میکنین ! بابا این ملاک نیست (فکر کنم به بیت باشه ) ! باید Broad Band Connection رو چک کنید ! اگه مودم رو PPOE باشه باید از تو تنظیمات داخلی مودم چک کنید ! اگه که رو بریدج باشه باید Broad Band Connection بسازی که وقتی بری تو تنظیماتش میگه چند کیلوبایت مصرف شده !من که گفتم ! یه بار چک کن ببین چقد کم میشه بعد با اونی که تو سایتش میزنن مقایسه کن !
منظورش چی بود ؟ ابلاغیه ی جدید ؟سلام.
چند دقیقه پیش با آقای سهرابی حرف زدم.
ایشون گفتن لیست قیمت هایی که ما دادیم فقط برای شیر 1 به 10 هست! و اگر مثلا شرکت شما شیر 1 به 8 بده میتونه قیمت هاش فرق کنه.
منم گفتم آقای سهرابی الان من adsl 1mb دارم و توی روز سرعت دانلودم 120 هست. اما توی شب به 5 کیلوبایت هم میرسه پس شیرینگ من از 1به 10 هم بیشتره! همچنین محدوده!
ایشون گفتن درسته ماله شما 1 به 10 بیشتره و امروز فردا اطلاعیه ای برای مشترکین روی وبسایت منتشر خواهیم کرد.
گفتم این قانون کی ابلاغ میشه به شرکت ها؟ گفتن ابلاغ کردیم! منم گفتم پس چرا اجرا نشده؟ گفتن یکی دو روز صبر کنید تا روی سایت ابلاغیه جدید رو منتشر کنیم...
خسته شدیم که از بس از خوابمون زدیم که چی شبانه رایگانه ، اما یک سوال مثلا من نوعی که 512 دارم و مثلا 100 دان میکنم اگه این قانون اجرا بشه و محدودیت برداشته بشه همون 100 رو بهم میده یا نه / خودتون میگید قانون ولی ایا به مرحله اجرا دراومده و اگر جواب مثبته پس این ispها دارند تخلف میکنند و نهادی هم نیست رسیدگی کنه این وسط باید ملت پیگیر باشند
بله ولی اگر اینترنتتون مثل ما بود که باید به آخر username حرف n رو اضافه کنید تا شبونه بشه استفاده کرددوست من حق با شماست و من هم موافق شمام. اما برای دانلود شب ها، من خودم هیچوقت بیدار نمی مونم. IDM خودش تنظیمات داره، همه ی کارها رو خودش می کنه و آخرش هم خاموش می کنه همه چی رو و نیازی به شب بیداری نیست.