جواب ایشونو دادم توی همون پست بالایی ویرایش کردم.MaMaSaN
جواب ایشونو دادم توی همون پست بالایی ویرایش کردم.MaMaSaN
هستند کسایی که پولشون اضافه کرده که ودوست من کلمه در حالت شیر رو بکار نبرید! چون همه در حالت شیر هستن و کسی ددیکیت یا 1 به 1 نداره!
آخه اینم سرور هست ازش پینگ گرفتی ؟
چرا دیگه استفاده نداری؟ بازنشست میشی؟ :dمن که چشمم اب نمیخوره ، اخر هم همه isp ها میزنند سرویس های محدود با مجوز سازمان فلان و فلان .
من که به زودی استفاده ای دیگه از اینترنت ندارم ، امیدوارم دوستان به نتیجه برسند
WTF ؟ من در رکولاتوری رو تخته میکنم اگه دوباره ابلاغ نکنه ! تازه مگه این مصوبه سال 87 نیست ؟ پس یعنی ما 3 ساله انترنتومنو میخورن ؟ ISP ها 3 ساله کلاه برداری میکنند ؟ هیچکسی هم جلشونو نمیگیره ؟علیرغم اعلام ممنوعیت فروش حجمی اینترنت پر سرعت، هنوز ابلاغیهای از سوی رگولاتوری برای توقف سرویسهای جاری به شركتهای PAP ارسال نشده است.
بنابراین گزارش دستور العمل كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص نحوه ارائه سرویس های اینترنت پر سرعت، هنوز به شركت های ارائه دهنده adsl ابلاغ نشده است.
بر اساس این گزارش، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دهم مردادماه سال جاری، با استناد به مصوبه جلسه 49 كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مورخ هشتم مهرماه 1387، اعلام كرد: از این پس اپراتورها نباید هیچ گونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد كنند.
این دستورالعمل به معنی این است كه دیگر فروش اینترنت پرسرعت (adsl) با ترافیك محدود در كشور مجاز نیست.
اعلام ممنوعیت فروش اینترنت پر سرعت با محدودیت ترافیك، در حالی اعلام شده كه هماكنون حدود 90 درصد از مشتركان adsl كشور از اینترنت حجمی استفاده میكنند؛ با این تعبیر در این لحظه سرویس اكثر مشتركان ADSL كشور غیر مجاز است.
زمزمههای این تغییر اساسی در روش سرویسدهی adsl، در حالی دست به دست میشود كه در تماس با چند شركت PAP مشخص شد كه هماكنون ابلاغیه مكتوبی از سوی این سازمان برای ارائه كنندگان اینترنت پر سرعت (adsl) ارسال نشده و PAPها برای تغییر رویه خود منتظر اقدام رگولاتوری هستند.
از سوی دیگر به علت اینكه این مصوبه مربوط به سالهای گذشته بوده، احتمال اینكه رگولاتوری قصد ابلاغ دوباره آن را نداشته باشد نیز وجود دارد.
http://www.telna.ir/News/11371/Default.aspx
چرا دیگه استفاده نداری؟ بازنشست میشی؟ :d
سهراب مشکل ما ملت ماستکه فرهنگش زیر صفره! درسته ایران تمدن داره اما فرهنگ نداره!
الان یکی توی p30world کامنت داده : اگه محدودیت رو برمیدارن ساعتی میکنن!!!!! خوب من چی به این بگم؟![]()