پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

یعنی تا هفته دیگه محدودیت حجمی رو برمیدارن با همین قیمتا که گفتی هم سرویس میدن؟!...فک نکنم به این سرعت باشه ها:|...مال منم 2 روز دیگه تموم میشه...چه کار کنیم تمدید کنیم یا نه...؟؟
من از پارس آنلاین سرویس میگیرم (آبادان) تو تمام مدتی که دارم نت میگیرم ازشون سرعت DL شبانه به زور تا 30KB میرسید...حالا معلوم نیست چی شده که یه هفتس سرعت DL شبانه اومده رو 110KB!!دلشون واسه کاربرا که نسوخته اینو که مطمئنم:|...

ااااا چرا گرون شد؟
1mb مگه 38 تومن نبود؟
باز خوبه فقط خدا کنه راه دررو پیدا نکن!
--------------------------------------------
--------------------------------------------
کاربر فعال مبارک>:d<
من با احتساب 20% حساب کردم! چون شرکت ها حق دارن اینقدر گرونتر بدن.
کاربر فعال که بودم! :دی ممنون.

هنوز isp کسی قیمت ها رو درست نکرده یا تا هفته دیگه قطعی هست ؟
هنوز نه! طبق قانون تا هفته دیگه وقت دارن...

من 2 میگ محدود از شاتل دارم ! با این وضع یه جورایی خوب می شه ولی یه جورایی هم بد می شه ! یعنی برای من ! چون ماهی 90 تومن مشکله :|
شرکت ها بازم میتونن محدود بدن با ضریب اشتراک کمتر از 10 و البته بعد از تایید قیمت هاشون توسط رگولاتوری! ولی خیلی برام جالبه وقتی 512 نامحدود 20 تومن میشه سرویس محدودشون رو چجوری میدن!

- مخابرات 1 به 10 شیر میکنه که پینگ میره بالا.
2- سرعت دانلود 512 همینه (512 کیلوبیت، 64 کیلوبایت).

سرهنگ جان ماله من و خیلی ها الانم 1 به 10 هست!

ببینیم حرف حسابشون چیه؟ چرا پهنای باند ما اینقدر گرونه!!!

یک خط stm1 که حدود 150 مگابیت هست رو میخرن 4000 دلار و در ایران میدن 37000 دلار!!!

یعنی تا هفته دیگه محدودیت حجمی رو برمیدارن با همین قیمتا که گفتی هم سرویس میدن؟!...فک نکنم به این سرعت باشه ها:|...مال منم 2 روز دیگه تموم میشه...چه کار کنیم تمدید کنیم یا نه...؟؟

بله باید اینجوری باشه.
یعنی چی فکر نکنم به این سرعت ها باشه؟

• Like
Reactions: Altair9502
بعد بچه ها شما که میگید شکایت کنیم کجا شکایت کنیم به کی شکایت کنیم؟؟؟از اینترنت پارس آنلاین شکایت کنیم یا زیر مجموعش نوآوران که ما ازش میگیریم؟؟؟؟ من تازه رسیدم یه توضیح میدید....:d

فکر کنم تنها فردی که از صبا راضی ه منم :دی ....
7733898736.jpg

سرعت دانلودم همیشه 220 هست در نتیجه تو این منطقه مخابراطی من هیچ احدی صبا نداره :دی . (پلن 128 :دی ) . امشبم سرعت رایگانش 100 بود 0_o . البته من 6:30 بیدار شدم 100 بود بعد با کلک خودم که ادامه دادم 7 و 10-15 شد 220 بعدش ی 600 مگی دانلود کردم :دی . دلم خنک شد :دی .

من خود مخابرات رو دارم 128 سرعت دانلودمم تقریبا بین 18-19 هستش نسبت به 128 خوبه ازش هم راضیم ماهی هم 10 تمن میدم برای نامحدودش ولی ولی ولی پینگش داغونه البته دیشب پینگ گرفتم 266 بود ساعت حدود 5 صبح
برای پینگ گرفتن بهتره بریم سایتی یا از طریق همین CMD اقدام کنیم هم میشه؟
================
الان با cmd یاهو رو پینگ گرفتم رو 185 هستش:-o

اخر مال وایمکس نشد این طرح ؟ :((
وقتی ADSL ها نا محدود شن وایمکس با این قیمتش باید تجید نظر کنه وگرنه کسی نمیخره . پس نگران این نباشین ;)

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 AM ارسال شده بود ----------

من خود مخابرات رو دارم 128 سرعت دانلودمم تقریبا بین 18-19 هستش نسبت به 128 خوبه ازش هم راضیم ماهی هم 10 تمن میدم برای نامحدودش ولی ولی ولی پینگش داغونه البته دیشب پینگ گرفتم 266 بود ساعت حدود 5 صبح
برای پینگ گرفتن بهتره بریم سایتی یا از طریق همین CMD اقدام کنیم هم میشه؟
================
الان با cmd یاهو رو پینگ گرفتم رو 185 هستش:-o
برای پینگ گرفتن برو سایت SpeedTest.net و بایک سرور خارجی (پاریسی چیزی ) تست بگیر .

ولی تو مصوبه نوشته بود اگر شرکتی بخواد با شرینگ کمتری بده میتونه 20 درصد گرونتر بده نه همینطوری شما مطمینی اقا مسعود عزیز ولی 1000 تومن ابونمان مخابرات که حتما اضافه میشه من روی 512 ماهی 20 تومن فکر کرده بودم حالا برای من واقعا گرون میشه اگه 20 درصد گرونتر بدن

ایول مرسی چون من دیروز به امید نامحدود شدن کلی دانلود کردم!!!!!!!!!!
چرا سرعت دانلود شبانه دوباره زیاد شده؟ برا منم 150 بود دیشب ولی 50 مگ دانلود کردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or