پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

من خودخواه نیستم عزیز
اما حاظر نیستم سرعت دسترسیم محدود بشه ، تا محدودیت حجمی دیگران برداشته بشه
من میگم باید فکری کرد تا همه به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشیم .نه اینکه بهانه ای درست کنیم تا سرعت اونایی رو که خوب هست رو کم کنیم و همه هم سطح بشن.
باید امکانات رو به روز و عالی کرد تا کیفیت اینترنت ایران هم مثل بقیه کشور ها خوب بشه و اختلافمون با سرعت جهانی اینترنت کمتر بشه. نه اینکه محدودیت حجمی رو برداریم و محدودیت سرعت بذاریم. یا بر عکس
قضاوت با دوستان هست .
این طرح اغازی برای اینکاره ! باید اول نامحدود بشه و بعد سرعت بیشتر !!

من نگفتم شما اینو گفتید و کلی عرض کردم! در مورد نفهم بودنم هم حق با شماست! :)
دوست من الان که محدودیت هست پورت هارو 8 الی 12 برابر حد مجاز بستن. قبول؟
پس الان وقتی 1 نفر دانلود کنه مثل وقتی میشه که 16 نفر بعد از اجرای قانون دانلود کنن قبول؟
قبل از قانون اگر پهنای باند شرکت ایکس 100 مگ هست و 1000 نفر مشترک داره (طبق قانون) کافیه 50 نفر دانلود کنن تا یک بیت هم به 950 نفر بعدی نرسه قبول؟
بعد از قانون............................................................................................................... باید 800 نفر دانلود کنن ........................................200 نفر.............

..........
همه حرفات قبول غیر اینکه من به فهم شما جسارت کردم.من فقط گفتم حرف همدیگه رو متوجه نمیشیم.
شاید چون من جزو اون 50 نفرم حرف شما رو متوجه نمیشم :d به هر حال من هر کس رو با صبانت دیدم کاملا راضی بوده و اصلا این نسبتی که شما گرفتی (50 به 950)حتی به عنوان مثال هم به هیچ عنوان درست نیست و دقیقا بر عکسه . این رو هم نمیشه گفت تمام کسانی که من میشناسم جزو اون حداقل ی هستندکه دارند حق بقیه رو استفاده میکنند
البته منکر این هم نمیشم که هستند کسانی که سرعتشون پایینه و مشکل دسترسی دارند

اگه منظورت از کم شدن سرعت اینه که اینترنت 512 کیلوبیتی سرعت دونلودش از 200 کیلوبایت به 64 کیلوبایت میرسه حرفت درسته . الان زیادی داری پهنای باند اشغال میکنی ، بعدا سرعتت واقعی میشه.
در ضمن همه هم مثه شما سرعت نجومی ندارن ، اکثرا مشکل سرعت دارن و توی ساعت های رایگان که سرعت بیشتر مهم میشه عملا اینترنت ندارن !
خوبیه این طرح در صورت اجرایی شدن اینه که حداقل میدونی داری واسه چه سرویسی پول میدی ، شما هم اگه سرعت واست مهمه 40 تومن بده و 1 مگابیت نامحدود بگیر.
اگر نوع اشتراکی باشه که سرعت بالا داشته باشه ، البته نه با هزینه های نجومی من حتما از اون ها استفاده میکنم تا حداقل اشتراکی هم سطح اینی که الان دارم رو داشته باشم

همه حرفات قبول غیر اینکه من به فهم شما جسارت کردم.من فقط گفتم حرف همدیگه رو متوجه نمیشیم.
شاید چون من جزو اون 50 نفرم حرف شما رو متوجه نمیشم :d به هر حال من هر کس رو با صبانت دیدم کاملا راضی بوده و اصلا این نسبتی که شما گرفتی (50 به 950)حتی به عنوان مثال هم به هیچ عنوان درست نیست و دقیقا بر عکسه . این رو هم نمیشه گفت تمام کسانی که من میشناسم جزو اون حداقل ی هستندکه دارند حق بقیه رو استفاده میکنند
البته منکر این هم نمیشم که هستند کسانی که سرعتشون پایینه و مشکل دسترسی دارند
قطعا استان به استان و شهر به شهر و منطقه به منطقه و مخابرات به مخابرات سرویس شرکت هاممکنه فرق داشته باشه! من الان از شرکت ماکسنت adsl دارم و ساعت 2 به بعد سرعتم از 120 دقیقا میرسه به زیر 10 کیلوبایت! اما دوست خودم در مخابرات دیگری در شهر ما شبها هم 100 کیلو دانلود میکنه! چون مخابرات ما دانلودر زیاد داره!
اون مثال رو عرض کردم تا درک اینکه اگر پورت ها چند برابر حق خودشون بسته بشن چه اتفاقی خواهد افتاد ساده بشه...
.........
یک نکته رو متذکر بشم بعدا نگین چرا نگفتی!
اگر بعد از این قانون باز هم شرکت ها سرویس های حجمی رو با سرعت چندین برابر بدن مثلا اینبار برای رقابت با نامحود هاشون که سودش براشون کمتره برای 128 محدود بیان 5 مگ ببندن قید همین پینگ افتضاح الانتون رو هم بزنید و بازی آنلاین رو ببوسید بذارید کنار.
;)

آخرین ویرایش:

من صبا نت هستم و نه تنها از سرویسش راضی نیستم که حالم هم ازش بهم می خوره!
یکی از عواملش هم همین هست که عرض باندی که به کاربرا می دن خیلی بیشتر از ظرفیت سرویسی هست که قانونی و یا با توجه به پهنای باند اون مرکز مخابراتی باید به هر کاربر برسه

برای دوستانی مثل شما که فقط سرعت دانلود براشون مهم هست شاید وضعیت کنونی مناسب باشه، اما برای کسانی مثل من که یا بازی آنلاین می کنن یا وب گردی در سایتهای مختلف این وضعیت اصلا مناسب نیست و در واقع کسانی که دانلودهای سنگین رو انجام می دن و من باهاشون Share هستم دارن حق من رو تصرف می کنن،
ایرادات سرویس خود شرکت و قطعی های مکررش که بماند، هفته ای یکی دوبار قطعی دارن که تماس می گیریم می گن بچهامون دارن توی مرکز کار می کنن، چیکار می کنن خدا می دونه!

در آخر بدونید که تا وقتی محدودیت مسخره ی 128 کیلوبیتی برای کاربرای خانگی هست نمیشه هم سرعت دانلود بالا داشت و هم پینگ پایین و شرکت زیر ساخت که داره عرض باند می فروشه هم نهایت سو استفاده رو از این قیمتهای فضایی می کنه و دست ISP ها هم بستس،

محدودیت هم هرگز برداشته نخواهد شد، در غیر اینصورت اینترنت همون کارکردی رو می تونه پیدا کنه که ماهواره ها و کانالهای اون دارن و الان دارن باهاش مقابله می کنن و این براشون اصلا قابل قبول نیست.

آخرین ویرایش:
من صبا نت هستم و نه تنها از سرویسش راضی نیستم که حالم هم ازش بهم می خوره!
یکی از عواملش هم همین هست که عرض باندی که به کاربرا می دن خیلی بیشتر از ظرفیت سرویسی هست که قانونی و یا با توجه به پهنای باند اون مرکز مخابراتی باید به هر کاربر برسه

برای دوستانی مثل شما که فقط سرعت دانلود براشون مهم هست شاید وضعیت کنونی مناسب باشه، اما برای کسانی مثل من که یا بازی آنلاین می کنن یا وب گردی در سایتهای مختلف این وضعیت اصلا مناسب نیست و در واقع کسانی که دانلودهای سنگین رو انجام می دن و من باهاشون Share هستم دارن حق من رو تصرف می کنن،
ایرادات سرویس خود شرکت و قطعی های مکررش که بماند، هفته ای یکی دوبار قطعی دارن که تماس می گیریم می گن بچهامون دارن توی مرکز کار می کنن، چیکار می کنن خدا می دونه!

در آخر بدونید که تا وقتی محدودیت مسخره ی 128 کیلوبیتی برای کاربرای خانگی هست نمیشه هم سرعت دانلود بالا داشت و هم پینگ پایین و شرکت زیر ساخت که داره عرض باند می فروشه هم نهایت سو استفاده رو از این قیمتهای فضایی می کنه و دست ISP ها هم بستس،

محدودیت هم هرگز برداشته نخواهد شد، در غیر اینصورت اینترنت همون کارکردی رو می تونه پیدا کنه که ماهواره ها و کانالهای اون دارن و الان دارن باهاش مقابله می کنن و این براشون اصلا قابل قبول نیست.
اگر شما ناراضی هستی که میگم کلا ISP رو جمع کنن :d
راستش برای من به هیچ عنوان قطع نمیشه ، یعنی تو طول 3 ماهی که شارژ میکنم بوده که 1 ثانیه هم قطع نشده
سرعتم که عالیه ، برای دانلودهای سنگین هم که شبانه داره
از این میترسم که قوانین جدید همه چیز رو به هم بزنه
اگر تعرفه های مختلف و با سرعت مختلف(قیمت پایین) داشته باشه خوبه ولی اگر قرار باشه خودش مشکلی بشه مضاف بر اینترنت داغون فعلی ، . . .
افرادی که ساز مخالف میزنن خودخواه نیستن Pompous هستن.
اصلا بهشون گوش ندید.
همه منتظر بودن از شما بپرسن که چی کار بکنن
;)

آخرین ویرایش:
دوستان:dعزیزان:dاونایی که با این طرح مخالفید:d حالا گیریم این طرح اجرا بشه قرار نیست فقط سرویس های نامحدود ارایه بشه هر شرکتی که خواست میتونه سرویس محدودم در کنارش بده ولی از طرفی به نفع شما هم هست چون قیمتا ارزون میشه حله)x

چرا به پر و پای خودت میپیچی عزیز
به خودت گیر نده:d
همه چی حله
نه با مخالفت ما چیزی لغو میشه ، نا با اسرار شما تائید
مطمئن باش اگر به سودشون باشه این قانون رو اجرا میکنند ، اگر هم به ضررشون باشه مثل همون قانون برداشته شدن آبونمان که چند پست پیش راجع بهش نوشتم
میپیچوننتون عزیز;)

ببینید من تا الان مطالب رو خوندم حالا میخوام نظرمو بگم کلا سرعت اینترنت (به عنوان کسی که 7 ساله از adsl نامحدود و محدود استفاده کردم میگم) برای هر سرعتی باید تقسیم بر 8 بشه یعنی من که 128 هست سرعتم قاعدتا باید سرعتم ماکسیممش 16 کیلوبایت باشه ممکنه پایینم بیاد و برای 256 سرعت 32 کیلو برای 512 سرعت 64 کیلو برای 1024 سرعت 128 کیلو و برای 2048 سرعت 256 کیلوبایت تو ثانیه باید باشه حالا این وسط شرکتی که داره سرعت رو به یه کاربرش (برای مثال کاربری که 512 داره) سرعت بالای 200 رو میده در اصل داره سرعتی نزدیک 2 مگ رو به اون طرف میده و این (به قول اون آقا که میگه حق منی که اصلا دانلود ندارم و پینگ و سرعت نیاز دارم برای آنلاین زدن) یه جورایی حق خوری از اون شخصه من نمیگم یکسان سازی بده نه منظورم اینه که اگه قراره یکسان سازی کنن همه به یک سطح یکسان بشه نه اینکه یکی 200 تا سرعت داشته باشه و یکی دیگه 10 تا تعادلشو از بین بردن و همین از بین بردن تعادل باعث این مشکلات شده من خودم اینترنت adsl 128 مخابرات رو دارم نامحدوده و سرعت به طور متوسط رو 16 کیلوبایت هست و راضی هم هستم چون به مقدار پولی که میدم دارن بهم سرویس میدن و از خدامه محدودیت ها بداشته بشه و من بتونم سرعت بالاتر از مخابرات بگیرم. اون آقا که میگه حق من ضایع داره میشه واقعا حق داره این حرفو میزنه و ایشون باید یکی از مخالفان سرسخت این قضیه سرعت باا دادن به سرویس های حجمی باشه. حالا میایین یا به حالت تهاجمی باهاش برخورد میکنیم یا به حالت تمسخر یا...... کلا این جریانی که به وجود آمده برای یکسان سازی رو هممون باید قبول کنیم چون به هر صورت به نفعمونه حالا اونی که سرعتش میاد پایین یا اونی که سرعتش بهتر میشه
اینا تماما از روی تجربه ی چندین و چند ساله من از استفاده سرویس نامحدود adsl بود

• Like
Reactions: Good Guy Greg
چرا به پر و پای خودت میپیچی عزیز
به خودت گیر نده:d
همه چی حله
نه با مخالفت ما چیزی لغو میشه ، نا با اسرار شما تائید
مطمئن باش اگر به سودشون باشه این قانون رو اجرا میکنند ، اگر هم به ضررشون باشه مثل همون قانون برداشته شدن آبونمان که چند پست پیش راجع بهش نوشتم
میپیچوننتون عزیز;)
من به خودم نمیپیچم یه ساعت پیش رفتم...:)) شوخی
اینم میدونم که هر کار دلشون میخواد میکنن و به کار ما کار ندارن
فقط حرصم از اینجا در میاد که یه عده الکی مخالفت میکنن هرکی ندونه فکر میکنه تو ایران چقدر سرعت اینترنت خوبه که همه میترسن خراب بشه

فقط حرصم از اینجا در میاد که یه عده الکی مخالفت میکنن هرکی ندونه فکر میکنه تو ایران چقدر سرعت اینترنت خوبه که همه میترسن خراب بشه
اتفاقا چون خوب نیست میترسیم خراب تر بشه
به خدا اگر هر جای دنیا بگی اکانت 128 باید سرعتش 16 باشه(حرف جناب {The Phenom}) ، بهت میخندن
اصلا معنی نداره - یعنی چی این حرف؟
اکانت 128 باید 128 دانلود داشته باشیم ، نه حتی 127
دیگه دوستانی که ادعای تجربه در اینترنت رو میکنند ، حتما باید اینو بدونند که استاندارد Dial-Up سرعتش 512K هست
بعد ما داریم برای ADSL چونه سرعت 16K میزنیم و تنها توجیهمون هم یکسان سازیه
این چه وضعیه؟
من تجربه اینترنت نامحدود رو داشتم. به خدا اشکم رو در می آورد
کمبود سرعت ، قطعی زیاد ، دیسکانکت شدن و .... هر بارم که شاکی میشدم میگفت اکانت شما شیر شده و الان همه در حال استفاده اند و برای همین مشکل پیش اومده و ....
برای همین به صبانت کوچ کردم و انصافا راضی بودم تا الان
حالا باز میخوان به زور بگن همه باید نامحدود استفاده کنند
!

خوب عجیبه که کسی بیاد اینجا مخالفت کنه تو این فروم اکثر بچه ها فقط Ping بهتری میخوان و سرعت دانلود واسشون مهم نیست
دیدن یه مخالف هم درنوع خودش جالبه خیلی کم پیدا میشه که آدمی که از اینترنت پرسرعت ایران با این قیمت و این خدمات استفاده میکنه ازش راضی باشه
اون دوستمون که مخالفت میکنه قطعا شب وروز واسش فرقی نمیکنه و سرعت دانلود خوبی داره شبا که دانلود مجانی میشه من پینگم میره بالا ، سرعت میاد پایین ، وبسایت ها به زور و نصف ونیمه باز میشن زنگ زدم شرکت گفتم آقا من نمیخوام شبا اینترنتم مجانی بشه میگه نمیشه ، من یه سرویس میخوام که 24 ساعت هیچ فرقی نکنه سرعت بالا بدردم نمیخوره ،امیدوارم هرچه زودتر این طرح اجرا بشه حداقل دیگه شبا اینقدر نت خراب نمیشه ومسلما حتی اگه چند روز هم با مشکل مواجه بشه شرکت ها واسه رقابت هم که شده کیفیت را ارتقا میدن
در ضمن کجا نوشته که فرهنگ استفاده از اینترنت یعنی دانلود نکردن مداوم؟ هر کسی حق داره بابت پولی که میده هرجوری که دلش میخواد استفاده کنه

به خدا اگر هر جای دنیا بگی اکانت 128 باید سرعتش 16 باشه(حرف جناب {The Phenom}) ، بهت میخندن
اصلا معنی نداره - یعنی چی این حرف؟
اکانت 128 باید 128 دانلود داشته باشیم ، نه حتی 127
نه دوست من اینگونه نیست.
سرویس 128 کیلوبیت نمیتونه از 16 کیلوبایت بهتون بیشتر بده چه در ایران چه در کره چه در آمریکا!
چون استاندارد خودشو داره! هر 8 بیت مساوی 1 بایت هست پس 128 کیلوبیت میشه 16 کیلوبایت!

دیگه دوستانی که ادعای تجربه در اینترنت رو میکنند ، حتما باید اینو بدونند که استاندارد Dial-Up سرعتش 512K هست
بازم باید مخالفت کنم!
مودم دیال آپ توانایی ارسال و دریافت 56 کیلوبیت داده رو داره! که تقسیم بر 8 کنی 7 کیلوبایت در بهترین شرایطش!

سلام.من سرویسم مال صبانت هست.اونم 128 -5گیگ محدودیت دانلود.ولی اکثر مواقع پینگم عالیه نسبت به نوع سرویسم.من حتی شده از این سرویسم پینگ 140 گرفتم دانلودمم تو روز 115 الی 140 هستش وشبا 70 الی 90 !من با این سرویسم بازی های call of duty 2,4,6_world of warcraft_warcraftIII_left4dead1,2_heroes of newerth-counter strike1.5,1.6 و خیلی بازی های آنلاین دیگه رو بدون لاگ و دیلی بازی میکنم وبرای این سرویسم ماهانه 19.100 تومان ناقابل می ریزم تو شکم صبانت :دی ولی با این وجود کاملا موافق این طرح جدیدم.(قابل توجه دوستانی که ساز مخالف میزنن:دی).
همونطور که خود دوستان بهتر از من میدونید وقتی این اینترنت چمدونی بیاد در این ISP ها رسما تخته میشه پس این طرح جدید 100 درصد بازم میگم 100 درصد اجرامیشه و بایدبشه پس جای هیچ نگرانی در مورد اجرا شدن این طرح نیست;)

شرمنده از این که اینجاجلوی دوستان با تجربه اظهار نظر کردم.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or